Med tanke på allt som hänt i den lilla staden där jag bor på senaste tid och med tanke på allt som händer över allt i hela världen så har jag gått med och stöttat "DU SKA INTE GÅ ENSAM" som är en förening som vänder sig först och främst till alla som blivit utsatta.. för mer information om hur du ska gå till väga om DU vill gärna skillnad så förklarar jag det här i min senaste video som du kan klicka på NUUUU 

Tillsammans gör vi skillnad! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Länge sedan jag gjorde ett blogg inlägg.... kanske dags att försöka komma igång med det igen! MEN Hur gör jag... när jag ska spela in, redigera mina videos/ musik covers?

Ta gärna och kolla på min senaste video länken till den finns HÄÄÄR, så bara klicka där så blir jag super glad!

Annars kan du självklart gå in på Robin Sjöberg @Youtube!

Likes

Comments

​Igår var jag och tatuerade mig äntligen, skönt att börja få armen klar, gjorde såklart en Vlogg om detta så kolla gärna in den videon. klicka HÄÄÄÄÄR för att kolla på den! 


Tack i förhand och ha en superdag i solen!

Likes

Comments

​Igår åkte jag, @JessyGunnarsson och Joakim på världspremiären av Warcraft och tänker inte spoila den för er men den var riktigt bra och sjukt snyggt gjord. World of warcraft nörd som man kanske är så var det ännu roligare eftersom man kände igen så mycket från spelen :) Men jag rekommenderar den starkt! Om man vill se en film med sjukt snygga effekter och snygg redigering så är det verkligen en film för dig men den var sjukt bra annars med! Hade jätte mysigt under filmen, otur nog så tog min dricka slut lite väl fort... haha 

Likes

Comments

​Idag gjorde jag och @JessyGunnarsson en MUKBANG video tillsammans. Ta gärna en titt! :D 


För att kolla klicka precis HÄÄÄÄÄÄR!! och glöm inte att trycka på gilla knappen för om du gör det så kommer både jag och jessica bli glada MEN vill du göra oss extra glada så tryck på prenumerera knappen! Då blir du först med att se de kommande videosen! 

Likes

Comments

​Lite information och andra roliga saker.. PRECIS HÄÄÄÄR! Glöm inte att lämna en fråga till mig för min kommande Q&A, lämna den antingen här på bloggen eller på min Facebook som är Robin Sjöberg :) 

HA EN UNDERBAR LÖRDAG!

Likes

Comments

 jag tänkte ha en liten frågestund. Har ni några frågor, vilka som helst så kom gärna med dem så svarar jag på dem i en video :) Inga frågor är dumma.

Likes

Comments

Igår kväll släppte jag min senaste video där jag gjort en vadslagning med en kompis om att äta cheeseburgare från Mcdonalds. kolla gärna! hade betytt mycket för mig <3

Video: HÄÄÄÄÄÄR

är även så att jag kommer att lägga upp en video i veckan, varje vecka så följ gärna med mig på min resa och stötta mig genom den, kom jätte gärna med idéer på saker ni vill att jag ska göra eller inte göra!

Likes

Comments

​Imorgon bär det av mot Strömstad för bröllop på lördag då 2 av mina vänner ska gifta sig. Har aldrig varit i Strömstad så ska bli sjukt spännande att åka dit. Är riktigt pepp på att åka faktiskt, längesedan jag var såhär pepp inför att göra något haha men är så glad att jag kommer dela denna helg med underbara vänner och min fina sambo! kommer bli riktigt kul! 


Hur ser eran helg ut?

Likes

Comments

​Asså varje gång jag väljer att nu... NU ska jag börja träna seriöst och sånt.. då blir jag sjuk... som hela denna helgen och idag så kan jag knappt prata för det gör så ont i halsen och huvudet. Men motivationen ligger i att så fort jag blir friskt då jäklar ska jag ut och in i gymmet igen :D 

Men är det bara så för mig eller känner ni igen er? Att varje gång ni bestämmer er för något sånt så blir ni sjuka eller något händer som faktiskt hindrar er från att göra det ni tänkt?

Likes

Comments