Header

Idag är det dags för den tredje och sista av vår Konungs barn att gifta sig. Hoppas allt går bra, jag kommer följa det hela i tv:n. Stort Grattis till Fröken Sofia Hällqvist och H.K.H. Carl Philip, prins av Sverige.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

FY FAN! Så kallt det är, fast det är Juni. Det var ruskigt kallt när jag och en polare skulle bada förut, det var rena istiden. Jag kommer ihåg när jag gick i klass och vår Idrottslärare hade en lektion där vi skulle testa bada i isvak och ta oss upp med istappar eller isdobbar, vad det nu heter. Det var det kyligaste jag varit med om, men det idag kommer på en klar 2:a plats alltså, fy vad kallt.!!!

Likes

Comments

Helt sjukt! Jag har inte varit ledig längre än max 5 dagar i sträck sedan 6 år tillbaka. Antingen har det varit skola+jobbsommar eller jobb hela tiden. Nu har jag 3 veckors betald semester. Så skönt! I morgon så blir det sesongens första dopp. Vi får se hur det kommer kännas. Förövrigt så var jag idag ute hos en nära vän på Vänersnäs. Riktigt gott väder och mycket trevligt, blev bjuden på go mat och hade riktigt kul. Toppenstart på denna semester! Natti alla glada! :)

Likes

Comments

​Det har varit en mycket lång dag idag, mycket grejer att göra, jag har inte haft tid att skriva något faktiskt. Men jag återkommer i morgon, ha det så fint alla glada. Natti! 

Likes

Comments

Idag är en stor dag för Riket Sverige. Det är vår vackra nations viktigaste dag, det är nationaldagen. Det är den dag då flaggorna vajar och kungen håller tal och nationen i almänhet uppmärksammar sina bedrifter som nation i helhet. Kungen besökte idag Örebro, där höll han bland annat ett tat där jag citerar en del av talet från kungahuset.se

”50 miljoner människor i världen är på flykt just nu. Det är fem gånger mer än Sveriges befolkning. Men vårt land har sträckt ut en hjälpande hand och ger plats åt några av alla dessa flyende människor. En del av dem kommer hit, till Örebro län och stad. De möts av medmänsklighet och gästfrihet. Det är också en anledning att i dag, på nationaldagen, kan känna stolthet för att vi bor i Sverige.”

Talet är citerat från Källa: http://www.kungahuset.se/kungafamiljen/aktuellahandelser/aktuellt/nationaldagen2015.5.751c664a14d8a76c8333fc.html


Jag tycker att vår Monark, H.M. Carl XVI Gustaf Konung av Sverige. Har helt rätt, han höll ett mycket bra tal efter vad jag läst då (jag var inte där). Jag är stolt över vårt land.

Likes

Comments

​Vilken dag, mycket på jobbet och dessa delade turer, gick en delad tur idag. 7-12 & 16.15-21.15. Man blir trött, så nu väntar sängen. Sov gott alla glada. Natti! :) 

Likes

Comments

Satt i eftermiddags i väntan på studentparaden på Konditori Nordfeldts och myste. Riktigt gott, Min egen studentmössa var med, haha, 2 år sedan den satt på nu, men den a´satt på idag som ett litet minne att det var två år sedan jag själv tog examen! Härligt grattis och lycka till i framtiden önskar jag alla Vänersborgs studenter.

Likes

Comments

IPHONE 6 SMART PLUS PLÅNBOKSFODRAL - LJUSBRUN

Ett riktigt snyggt fodral till din iPhone 6. Sedelfodral och plats för kreditkort med magnetisk låsflärp.

Snygg och attraktiv!

Pris: 125:- hos Runge Technology

Maila mig på: info@epicdigitalia.se


Likes

Comments