Header
View tracker

Hej igen! Idag är det fredag och snart är mitt lov slut. Känns inte sådär jätte jobbigt har ändå har inte gjort något speciellt vettigt. Och eftersom att jag inte skulle göra något speciellt som att åka skidor eller iväg någonstans så har jag skjutit upp mitt plugg och måste nu göra det i sista sekund som vanligt! Förutom att träna och ligga hemma i soffan så har jag varit i Jönköping på A6 igår och köpte en tröja från Gant. Vi fikade även på espresso house vilket är typ världens bästa fik eftersom att deras frapinos är så sjukt goda och jag åt även på pizza hut för första gången.

Hörs senare!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej igen! Sitter och gör lite läxor medan min chokladbolls form svalnar och stelnad typ. Inte för att chokladbollar brukar vara varma eller flytande men jag hällde i kaffet när det var varmt. Sedan ska jag kolla på någon bra film och äta upp fikat innan träningen börjar.

Hörs imon!

Likes

Comments

View tracker

Hej igen! Sitter och äter efter en lång dag. Började dagen med att träna mellan 6-7 sedan gick jag till skolan mellan 8 o 15 efter skolan tränade jag fram till 6 och kom hem nyss. Sjukt trött i kroppen efter gårdagens landpass som vi fick ha för att någon hade bajjat i bassängen! Usch tänk o ligga o simma o sen upptäcka en liten trevlig överraskning. Men som tur var så visste vi de innan träningen. Tog en liten bild på min mobil med ett kort från i somras när jag var ute med familjen och snorklade i Mallorca.

Hörs imon!

Likes

Comments

Hej igen! Måndag och skola igen vilket känns skönare en vanligt eftersom att det snart är lov igen! Inte för att jag ska göra något speciellt men då har man tid att göra vad man vill liksom. Annars har jag tränat och gjort lite läxor efter skolan. Ett tag nu har jag känt mig långsam/seg på träningarna och senaste tävlingen gick inget vidare kan man väll säga. Men idag kändes det ganska bra vilket är väldigt skönt inför nästa tävling som är i helgen!
Hörs imon!

Likes

Comments

Hej igen! Idag är det söndag och jag sitter och kollar på film. Annars har jag har bara tagit det lugnt och varit hemma hos farmor och ätit. Å konstigt nog blev jag proppmätt denna gången också! Har varit nere på stan både idag och igår och köpt lite saker till mitt rum. Ikväll ska jag träna lite och göra lite läxor. I veckan fick jag även hem min Airboard som jag har levt på. Det är så roligt och utmanade eftersom att min balans suger. Köpte min på Netonnet för 3000 vilket inte är så mycket för att vara en Airboard och jag tycker att den funkar superbra!
Hörs imon!

Likes

Comments

Hej igen! Tillbaks efter några dagars uppehåll som jag egentligen inte har någon vettig förklaring till! Under tiden har jag haft några prov i skolan och varit lite sjuk. Men nu har jag en ledig helg från simningen och har städat lite. Igår var jag med mina kompisar och åt taco som vanligt. Så imorgon och framöver kommer det nya inlägg!

Hörs imon!

Likes

Comments

Hej igen! Har precis kommit hem från en lång och rolig Helg! Gick inte direkt som förväntat men ändå kul att få tävla igen. Nästa tävling hoppas jag på bättre resultat och tävlingen är om 2 veckor i Burlöv. Imorgon har jag studiedag vilket är det skönaste på väldigt länge eftersom att jag har gått upp 5-6 i tredagar i sträck. Så jag ska bara ta det lugnt och göra lite läxor och träna imorgon.

Hörs imon!

Likes

Comments

Några snabba frågor om mig!

1. Vad är ditt fullständiga namn? Robin Magnus Pettersson.

2. Ålder? 15 år, fyller år 10 november och är född år 2000.

3. Vad består din familj av? Jag har en mamma, en pappa och en mindre syster.

4. Vad gör du om dagarna? Går i skolan,simmar och är med kompisar.

5. Vad heter du på dina sociala medier? Instagram: robinpetterssons, Periscope: fiskenpetersson, Snapchat: Pettersson2000

6. När vaknade du idag? 04:44.

7. Är du morgon eller kvällsmänniska? Morgon!

8. Vad har du för någon mobil? iPhone 6.

9. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa & spara mina pengar.

10. Atm? Ligger på en luftmadrass och vilar inför loppen under eftermiddagen.
Likes

Comments

Hej igen! Sitter och badar lite och har precis ätit tacos vilket jag älskar. Man kan liksom aldrig tröttna på taco och det är dessutom enkelt och göra! Har också gjort några till tidsinställda inlägg som kommer upp under veckorna framöver. Vet inte om jag ska lägga upp vid någon speciell tid på dygnet. Kanske typ vid 9-10 på morgonen och sen ett på kvällen runt 8. Men ska iallafall gå och lägga mig ganska tidigt idag för att jag ska åka till Oskarshamn 06:00 imorgon för att tävla i simning. 


Hörs imon!

Likes

Comments

Hej igen! Idag har jag valt linje till gymnasiet vilket känns skönt. Sedan när jag kom hem efter skolan så har jag ätit lite gjort läxor och skrivit lite tidsinställda blogginlägg! Var ute för en stund sedan och tog lite bilder vilket var sjukt kallt för händerna. Så nu sitter jag och kollar igenom dem och ska äta lite innan träningen!

Hörs imon!

Likes

Comments