Header
Vardag

Då var det äntligen helg återigen! Känns skönt som vanligt. Veckan har sett likadant ut som alla andra veckor egentligen, inget nytt som har hänt. Helgens planer blir nog lite plugg och hänga med kompisar. Gjorde kyckling tacos till middag, jätte gott som vanligt. Vi ses!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Resor

Yes!! Jag och Sara har bestämt en resa till Birmingham i maj! Vi har inte bokat än, men det ska bli av! Anledningen varför vi inte åker till London är för att, det känns som att alla åker dit. Så vi åker till Birmingham istället. Visst, jag skulle vilja åka till London också, och det är fortfarande en av mina favorit städer även fast jag inte har varit där. Men nu är det Birmingham som gäller!

Likes

Comments

Vardag

Hello allihopa! Fredag idag. Hittills har mitt lov varit jättebra. Jag har lanade med mina kompisar i tisdags och onsdags, vilket var jätte roligt. Idag var jag på Nolias höst mässa. Gick runt där och kollade med pappa en stund. Jag har inga planer ikväll, kan vara ganska skönt ändå att vara alone en dag. Halloween är över och jag byter nu till julen och julmusiken.
Likes

Comments

Halloj!

Vad har ni gjort i helgen då? Själv så har jag varit på halloween fest i fredags. Jag och mina vänner hade ju planerat på att vara Disney prinsessor, så det blev av. Festen var very fun. I lördags vaknade jag upp och kände - Nej, idag ska lata mig hela dagen i sängen. Och det blev det. Blev senare jätte sugen på KFC och lagade det. Idag ska jag på dop kl 14, sen har jag inte så mycket mer planerat. Vi hörs!


Likes

Comments

Resor

En stor saknad till USA. Första gången jag var där, och fick bara positiva reaktioner. Allting är så härligt med USA. Vi landade i Las Vegas och var där i 1 vecka. Sedan tog vi flyget ner till Miami. Väl nere i Miami hyrde vi också en bil som vi åkte runt på. Det blev mysigare på nåt sätt. Man fick som se allting mer om man hyr en bil och kör runt. Vi körde även ut till ön Key West som var jättemysig. Jag var alltså där med mamma och pappa i 3 veckor. :)

Likes

Comments

Vardag

Yes nu är det helg!

Vi har den skönaste schemat på fredagar. Då slutar vi 12.15 med NK, som är en rolig lektion enligt mig. Också har vi idrott före det. Chill! Helgens planer blir nog plugg med en blandning av kompis häng. Har Engelska tal på måndag. Vi får se hur det går. Nästa fredag är det Estet fest med halloween inslag. Jag och mina kompisar hade tänkt på att vara ett team, och köra på Disney prinsessor ;) Haha, kommer bli stört roligt. I tisdag var hela estet musik klasserna ner i Umeå och såg på opera. Vi åkte 09.30 med bussen till Umeå, sen fick vi fritid och gick runt och kollade. 15.00 fick vi en rundtur runt operan, kostymer, dekor, scenbygge osv. Och till sist fick vi tid att äta middag, så jag hade bokat bord på Pinchos för 4 med mina kompisar. Jättetrevligt faktiskt. Det var även första gången jag åt där. Så himla god mat! Vi hörs, trevlig helg!


Likes

Comments

Vardag

Äntligen har jag skrivit klart och lämnat in uppsatsen som skolskjutning i USA. Återigen gjorde jag allting sista dagen innan inlämningtiden.. Det blir bara jobbigt då.. Men har iaf nu lämnat in den och är ganska nöjd ändå. Kom på att det bara är några dagar kvar tills det blir höstlov;) Tagga!! 

 

Likes

Comments

Vardag

Imorgon är det äntligen fredag. Och jag har ingenting planerat imorgon förutom att skriva klart engelska uppsatsen som ska lämnas in på måndag. På lördag ska jag sova över hos en klasskompis i Lillpite med några från klassen. Hade även tänkt färga håret på lördag. Mörkblond? Har länge viljat testa det, tagga! Torsdagen är nog en väldigt tråkig dag för mig. Och onsdag. Idag gick vi från 09.10 till 16.20. Sista passet hade vi körsång, och höll på somna flera gånger...

Nu ska jag iaf gå och äta lite vårrullar ;) 

 

 

Likes

Comments