Header
View tracker

Det hände igen tyvärr.. Asså varför ska de alltid vara så kort tid hela tiden? Förstår inte öre för att jag inte är rik eller? Lurade babes 😘 tyvärr så har jag lämnat Stockholm igen.. Älskar Stockholm, men imorgon kommer babe nr 1 och om 4 dagar kommer babe nr 2 så snart är mina babes här igen ❤️❤️ Stockholm har varit underbart som vanligt!! Skriver mer imorgon babes 😘

robinKarlsson

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

​ÄNTLIGEN!! 

Jag har kännt att jag inte orkat blogga på ett bra tag.. Men nu känner jag på mig att jag kommer orka men jag är inte 100% procent säker på det.. Jag ska göra mitt bästa babes!!

Som nästan alla redan vet så har jag skaffat mig en PRINS!! Skriver inte ut hans namn här för känner att det bara inte behöver stå här eller något!! 

Äntligen är jag i stockholm igen, pratar med bbe nu <3 och ska sova hos honom på fredag!! köpt sjukt snygga nya läppstift från h&m "VELVET LIP CREAM" SÅ SJUKT SNYGGA JAG ÄLSKAR DEM!!! Och imorgon ska jag förlänga mina fransar eller jag ska göra fransförlängning Im so happy!!! skriver mer imorgon om jag hinner ;) 

robinKarlsson 

Likes

Comments

View tracker

Natten jag aldrig kommer att glömma.. bästa natten på länge, Satt en bra stund och pratade med min kompis mamma vi pratade om allt i himmel och jord, Var också med några kompisar och hade det allmänt mysigt, satt säkert i 20 min och kliade på min kompis for haha, jag hade aldrig klarat av det!! Och på morgonen så kom min kompis mamma med frukost, och snart ska jag hem och sova tyo är piss trött hahaha, skriver mer ikväll eller imorgon <3

robinKarlsson

Likes

Comments

Vaknade för en timme sen typ, Idag vet jag faktist inte vad som händer.. bara ta det lite lungt tror jag annars blir de att träffa några kompisar! ska förmodligen färga håret idag också!! undra vilken fär de blir denna gången ;) Har kollat på en louise vuitton väska ett bra tag nu och jag funderar faktist på att köpa den ska förmodligen köpa den i veckan eller den 31/6 vi får se hur de blir

robinKarlsson

Likes

Comments

När jag var liten blev jag mobbad i skolan, Exakt hela Eleverna Lärarna alla, just den tiden i mitt liv var fruktansvärt jobbig, Jag tror jag skulle börja i klass 4 men då fick jag nog!! jag gick inte till skolan på säkert 5 månader, Jag vägrade jag hatade den skolan! jag bytte skola och det blev mycket bättre men jag blev fortfarande mobbad men inte i skolan, tillslut orkade jag inte bry mig så jag stängde av lyssnade lixom inte på vad dem sa, det gick över men nu på senare tid så blir de grovare ord och grovare mobbning och hatet börjar komma, Många säger att men dem som säger sån till dig dem är bara avundsjuka! Men då säger jag FUCKING BULLSHIT! Jag är trött på detta men bara för att jag är trött på det så kommer dem aldrig kunna knäcka mig! Känner såhär! fuck er som hatar och mobbar!! ha en grym helg nu 

robinKarlsson 

Likes

Comments

det var lang tid siden.. Faktist Jeg har ikke haft tid til at blogge sidste .. Men nu er jeg på ferie haha jeg er i Danmark, og har været her i tre dage nu, men vil desværre hjem på søndag og i dag er jeg Sørine og familien vi opholder sig med været i landsby og gik masser af ting her i Danmark er det rigtig varmt, så jeg og Sørine hader tænker svømning eller andet sted haha..

svenska

det var längesedan.. jag har faktist inte hunnit de senaste.. Men nu är jag på semester haha jag är i danmark och har varit här i 3 dagar nu, Men ska tyvärr hem på söndag.. idag har jag och sorine och familjen vi bor hos varit inne i byn och handlat massor av saker, Här i danmark är de riktigt varmt så jag och sorine har funderat på att bada någonstans haha,

Likes

Comments

Idag är de nationella prov som gäller hela dagen :( Men de ska bli skönt så är de klart sen. så slipper jag tänka på de lixom :) Jag tror iallafall att denna veckan kommer bli rätt så lungt, Hoppas jag iallafall haha!! När jag gick i 9:an så tyckte jag att proven var ganska lätta ändå eller jag tyckte inte att de var så svårt haha!!

Likes

Comments

Om exakt 1 vecka fyller jag 17 år jag är så taggad!! För då blire supa som gäller mina vänner!!! Av mina föräldrar fick jag en resa till Rhodos i tidig present!! Kan inte förstå hur snälla föräldrar jag har haha vem fan får en resa i 17 års present lixom?

Likes

Comments

Idag ska jag färga håret igen. såklart blir de brunt igen blev väldigt trött på mitt blonda/vita hår så jag kände för en förändring. skola idag är inte taggad alls men de ska ändå bli lite skönt med rutinerna igen!! idag ska jag förmodligen beställa min älskade väska. är så glad!!

Likes

Comments

Emilia & Robin & Lill Prinsen sov över inatt. Vi har haft de sjukt mysigt bara legat och blivit tjocka ;) Idag vet jag inte riktigt vad som händer eller vad vi ska göra.. Hoppas att vi bara tar de lugnt och vilar. funderar på om jag ska beställa en ny väska typ en MICKAEL KORS väska tror en ligger på runt 2000 tusen kronor men de kan de vara värt jag måste ju ändå köpa en tidig present till mig själv ;) 

Likes

Comments