Hei,

For noen helger dro vi til San Diego! Vi dro fredagskveld, og sov der til Lørdagen. Lørdags morgen så spiste vi frokost og dro til SeaWorld. Der starta vi dagen med å skaffe oss matarbånd så vi kunne spise så mye vi ville hele dagen. Etter det var det en klatrepark der, og lekte litt der til vi dro til selfinshowet. Viser med et lite klipp herfa.

https://m.youtube.com/watch?v=a1Rdsn6vj6I

Etter delfinshowet dri vi og så pingviner, isbjørner, hvalrusser, seler og kjæledyr. De hadde også flere bergodalbaner vi kjørte flere ganger.

Dagen etter Seaworld, så dro vi tio stranda, og der tok vi bilder og så havet. Det var også en strand med masse ville seler! Det var veldig fint der!! Etter det spiste vi lunsj på en restaurant der, og så tok vi en biltur til toppen av San Diego der vi kunne se hele byen! Etter mange bilder der oppe, så tok vi turen hjem!

Fredag den 24. Februar var det Winter formal. Det var en skoledans på et lokalet som var pynta veldig. Det var veldig fint og vi spiste og dansa og koste oss, jeg var fortstatt litt syk, så det var ikke så gøy som det kunne ha vært.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei,

For et par helger siden dro vi til Los Angeles en lørdags formiddag. Vi dro til science museet der i downtown LA. Der var det veldig mye kult å se, og mye å gjøre der. Alt fra romskip til Bob Marly's gitar, så skal ikke gå så detaljert i alt som var der.

Etter et par timer der, så kjørte vi gjennom LA, vi så Staples center, Dodgers stadium og Disney's konserthall! Etter å ha sett alt det og skyskraperne så parkerte vi ved Hollywood. Der begynte vi å gå gjennom hall of fame, og så alle stjernene og alt som var der :) Det var veldig kult, men det er ikke heeeelt som på bilder. Litt flere uteliggere og søppel enn jeg hadde trodd. I tillegg til mange rare folk som var utkledd i rare kostymer for penger. Etter å ha sett alt som var der, så dro vi til DogHaus og spiste middag.

Det var utrolig gøy å se LA, og skal komme tilbake flere ganger, både til strendene og alt annet der. Forrige uke var jeg i Las Vegas, og neste helg skal jeg til San Diego, så skal skrive om det snart.

Ellers går alt veldig bra på skolen, og jeg har det veldig bra! :) Er forresten rundt 18 grader her ;)


Likes

Comments

God Jul og godt nyttår!

Nå har jeg endelig bestemt meg for å skrive litt om turen min til New York! Jeg har utstatt det litt vel lenge i og med at jeg var der i August.. men heldigvis skrev jeg ned litt notater mens jeg var der :)

Det hele startet med at jeg sa hade til mamma og pappa på flyplassen. Så ventet vi til flyet skulle boarde, men det skjedde ikke.. Flyet ble utstatt noen timer, så noen timer til, og til slutt fikk vi beskjed om at vi måtte vente til dagen etter. Vi fikk noen matkuponger den dagen så vi fikk litt gratis mat ihvertfall. Vi fikk mot slutten av dagen beskjed om at de trengte en ny del til flyet eller reparere den delen. Og den delen måtte bli flydd inn til Gardermoen fra England. Så måtte vi overnatte på Thon hotell en dag, og det var helt greit. Ikke så ille, men jeg hadde heller lyst en dag i New York. Dagen etter sjekka vi inn på nytt, og så etter noen timer hadde vi endelig boarda. Flyturen gikk ganske greit, jeg sov noen timer og de hadde masse utvalg av filmer jeg kunne se på. Vi landet på en flyplass i New Jersey, og det var veldig fint å se skyskraperne på kvelden fra et stykke unna. Hotellet vårt var i New Jersey, og vi hadde utsikt til Manhattan fra hotellrommet!

Vi hadde gått glipp av dagen der vi skulle ha dratt til Times Square, så det var litt kjipt.. Men dagen etter spiste vi frokost og så hadde vi info-møte om vertsfamilie og regler og litt sånn forskjellig. Så tok vi bussen til Manhattan, og vi kjørte forbi Times Square så jeg fikk sett det, og vi kjørte til Empire State building. Der var ganske rart å være omringet av digre bygninger, men jeg likte det veldig! Jeg hadde gledet meg til denne turen ganske lenge, så det å oppleve New York var utrolig. Deretter kjørte vi til Grand Central, og spiste lunsj der. Etter lunsj kjørte vi til Brooklyn og tok bilder av brua, og Manhattan. Etter bilder og iskrem dro vi og så Statue of Liberty så nært som vi kom og tok bilder Etter det dro vi til Ground zero og så de nye World Trade Center. Etter en tur der så fikk vi fritid og jeg shoppa litt, og gikk rundt i gatene i New York. Jeg spiste New York pizza som var diger og kjempegod.

Jeg tror jeg hadde litt stort håp til New York, av filmer der alle er så velkomne og byen føles så åpen. Men det er ikke helt sånn. Byen er helt fantastisk, men folk er helt vanlig og lever sine egne liv. Men det er en veldig fin by! Lett å gå seg bort, men fin er den!!

Dagen etter der så dro vi og kjøpte mat og turet til Central Park. Der spiste vi og koste oss, og spilte litt fotball og annet. Det var utrolig varmt!! Hele turen så var det strålende sol, med 28 grader ca. Men det var mye luftfuktighet, så det føltes veldig mye varmere! Etter noen timer i Central Park, så dro vi til Wall Street, og gikk rundt omkring der. Resten av dagen ble vi guidet rundt omkring i byen, og så litt fritid senere.

Neste dag så hadde vi frokost og dro til flyplassen. Derfra tok jeg et fly til Phoenix, Arizona. Og etter det en veldig kort flytur til California. Begge flyturene gikk ganske greit!

Alt i alt var starten av turen litt kjip, men ellers var det fantastisk.. Det var utrolig kult å oppleve New York, med alle bygningene! Jeg kommer til å legge ved en masse bilder og de er alle i tilfeldig rekkefølge. Jeg vet hva alle bildene er, men hvis du lurer på noe så må du gjerne spørre :)


Likes

Comments

Hei!
Jula er så og si over nå, og vi er i romjula. Forrige uke hadde jeg ale mine finals, og det var mye stress men deilig å bli ferdig med! Så begynte juleferien min forrige onsdag og jeg har ferie helt til 10. januar!! :D På fredag den 23. Desember gjorde vi ikke noe spesielt mye, men på lørdag den 24. dro vi til den ene datteren til vertsmoren min og hadde julemiddag hos hun og hennes familie. Der spiste vi skinke og turkey :) Så var det 1. juledag som man feirer her i Amerika. Ungene var oppe klokka seks og vekte meg for da skulle vi åpne pakker! Alle hadde en fylt julestrømpe og jeg fikk en fylt med sjokolade og godteri! Så åpna vi pakker, og jeg fikk LA dodgers caps, t-skjorte og dodgers tøfler :D Jeg fikk også pysj, klokke, Lakers hansker og basketball og en California t-skjorte. Etter alle åpna gavene lekte vi litt med dem, og så hadde vi vår egen julemiddag hjemme hos oss. Dagen var veldig fin og alle var i godt humør! Det var også veldig gøy å oppleve amerikansk jul :)

På torsdag dro vi forresten til Downtown Riverside og så på alle lysene og juletingene de hadde! Det var kjempefint, og jeg koser meg masse med ferie!

Jeg har fått noen julegaver hjemmefra også! Mamma sendte meg pepperkaker, en bok med fine bilder og penger! Mormor sendte meg norsk sjokolade og penger. Og jeg fikk også penger fra Onkel Ken, Onkel Truls, Tante Inger + Onkel Einar og Robert. Tusen takk! Tante Lisbeth hadde sendt en pakke litt tidligere i desember med sjokolade, magasin og fin julepynt som Tante Ellen har lagd! Tusen takk, setter kjempestor pris på det!

Håper jula i Norge er fin, og at dere koser dere masse! Nå er det nesten bare 5 måneder til jeg er hjemme! :O

Masse god jul! :)

Likes

Comments

Hei!

Liten stund siden sist.. Det som har skjedd i det siste er at i november var det thanskigiving, og thanksgiving break. Thanksgiving var egentlig på torsdag den 24. November, men siden alle i familien ikke kunne komme da, så valgte vi å gjøre det på fredag i stedet. Så på torsdag dro vi istedet ned til Anaheim, Los Angeles til Knotts Berry Farm,. Det var en diger fornøyelsespark og det var kjempegøy. Siden det var thanksgiving og de fleste var hjemme, så var det nesten ingen kø og jeg tok alle karusellene de hadde!

Så dagen etter lagde vi all maten og alle i familien kom over, det var veldig hyggelig og mye god mat. I Amerika er det også selfølge å spille fotball (amerikansk fotball) etter thanksgiving, så vi gutta dro ut og kasta litt/spilte litt fotball.

Nå er det litt utti desember, og jeg er i siste uka av skolen. Det betyr at det er finals og mye jobb nå mot slutten. Imotsetning til Norge hvor vi tar det litt roligere på skolen mot slutten av året. Jaja, men skal bli godt med litt ferie. Vi har ett falskt juletre med sokker som henger over, og så har vi ett ekte tre i den andre stua, men det er ikke ferdig pynta enda.

Igår dro jeg på min første basketballkamp, men kunne bare være der en liten stund, så fikk ikke tatt mye bilder. Skal få tatt bilder med maskot og sånn neste kamp. Akkuratt nå har jeg en del skolearbeid å gjøre :s

Selvom det er desember så hadde vi 22 grader i skyggen på dagen her. Er fortsatt ikke helt vant til godværet hehe! Tante Lisbeth og mamma var så herlige og sendte julegaver og julekort! Tuuuusen takk :D

Det er bare 1 uke igjen av skolen, så er det juul!! Og i juleferien skal jeg prøve å få lagd house tour, New York innlegg og skrivd litt mer! Masse god jul!


Likes

Comments

Jeg tror jeg faktisk har verdens aller beste mamma! Idag da jeg kom hjem fra skolen var det en pakke til meg i posten! Alltid gøy med pakker, og mamma hadde sendt meg en pakke! Inni var det en sjokoladekalender, flaxkalender, postkort, sjokolade og juleblad!! Jeg setter så utrolig stor pris på det i og med at man ikke egentlig har julekalendere her i Usa. Veldig glad i deg mamma! Det er litt trasig å ikke feire jul med familien sin, men skal bli spennende å oppleve amerikansk jul!

Nå har jeg 1 uke fri, siden det er thanksgiving/høstferie!! :D Jeg skal slappe av og kose meg! Torsdag skal vi på en diger fornøyelsespark og fredag skal vi spise masse god mat.

Denne uka var anti-bully week, så vi hadde en assembly på onsdag, og rundt på skolen var det smileyfaces til alle med noe fint om hver enkelt! Min var superfin!

Håper alle har en fin fredagskveld(eller fredagsnatt.. hehe)!

Likes

Comments

Hei igjen!

Denne helga var en lang helg siden vi hadde fri på fredag (veterans day), så vi dro til en casinoby i Las Vegas. Det var ikke selve byen Las Vegas, men "kommunen" Las Vegas. Byen het Laughlin, og det var utrolig kult!

Vi var der 3 netter på et hotell som var forma som en diger båt. Vi kom ganske sent på torsdag, så vi gikk til sengs. Fredag så dro vi på outlet kjøpesenteret og kikket rundt omkring. Senere på dagen bada vi litt i svømmebassenget, siden her er det 27 grader om dagen.. Hehe! Vi spiste middag ute på kvelden og gikk langs elva. Colorado River går gjennom byen, og den går helt til Colorado!! Det var veldig fint, og vi hadde det veldig gøy! På andre siden av elva var Arizona, så det var litt kult å kunne se over til en annen stat. På fredags kveld dro vi til nabohotellet, fordi de hadde en utstilling av klassiske gamle amerikanske biler!

På lørdag tok vi en båttur rundt elva, og vi fikk vite litt om elva/byen. Elva er rundt 2400km lang!! Ettet turen så slappet vi av på rommet, og spilte litt pokemon go. Så dro alle de andre utenom meg og barna, for jeg satt barnevakt mens de andre dro på en liten konsert. Jeg hadde ikke veldig lyst til å bli med, så det var veldig fint!

Søndag spiste vi frokost og begynte turen hjem. Men først dro vi over til Arizona og tok noen bilder! På vei hjem stoppa vi ved et togmuseum, og route 66 museum!

Alt i alt en veldig fin tur, og vi hadde det superbra :)

Legger igjen masse bilder ved! (Trykk på bilde for å se større versjon. Et par bilder av byen er ikke tatt av meg)

Ny uke imorgen, og jeg har ingen prosjekter/prøver :D!!

Ha en fin uke!!


Likes

Comments

Hei, forrige helg tok vi oss en tur til Primm, som er rett ved grensa til Nevada/California. Det var et lite område med 3 hoteller, og alle hadde kasinoer i seg. Det ene kasinoet hadde den ekte bilen fra Bonnie og Clyde!! Det var veldig kult å se på, og det var veldig spennende og se alle kasinoene. Det var også et digert outlet der, så jeg kjøpte et par klær fra Hollister/Nike.

Jeg delte rom med vertsmor og vertsfar og vi spiste middag på Deny's!

På vei hjem stoppet vi i en liten by som het Baker, der verdens høyeste termostat, og en alien beef jerky butikk!

Imorgen drar vi til Laughlin i Nevada, og også en liten tur innom Arizona! Ha en fin dag!!


Likes

Comments

Hei,

Har hatt en fantastisk uke!! Forrige helg var vi på rodeo og så på okse/hesteridning som var veldig kult!! Igår(søndag) dro jeg med kontaktpersonen min ned til Long Beach! Det var veldig fint der, med noen bygninger. Det er ikke i nærheten så stort som LA, men det var veldig kult å oppleve! Vi hadde planlagt å dra til stranda, men siden det var litt dårlig vær så dro vi til Long Beach akvarium. Tror nesten jeg bare kan beskrive det med bilder, men dette var dritkult! Noen steder kunne man til og med ta på fiskene. Fikk tatt på en hammerhai, stingerray (skolebussen i Nemo) og sjøstjerner!! Å dra til Long Beach tar ca 1.5 time, men bilturer virker mye kortere her i USA enn i Norge🤔

Til helga skal vi til grensa av Nevada og California og bo på et hotell i 1 dag, det gleder jeg meg til!

Idag har vi skjært ut gresskar, og jeg prøvde meg på et mislykka gresskar med vikinghjelm..

Uansett, ha en fin dag!


Likes

Comments

Long time no see. Hei igjen og beklager for dårlig blogging! Prøver å skrive minst ett innlegg i uka, men den siste tida har vært litt trøblete. Den tidligere vertsfamilien min funka ikke så bra, så jeg var nødt til å bytte. Det var for langt unna skolen, i helgene måtte jeg jobbe til midnatt, så det ble altfor mye for meg. Så jeg har derfor flyttet til Area manageren som bor 5 minutter unna skolen. Det er et veldig fint og stort hus, i et veldig typisk amerikansk nabolag. Det er veldig fint her og jeg trives veldig godt!! Jeg skater til skolen, men nå skal en kompis begynne å plukke meg opp på veien, også tar han med meg hjem etter skolen.

På skolen går det veldig bra og jeg trives fortsatt veldig godt! Det var homecoming nå forrige helg, og det var veldig kult, men med veldig mange kleine danser, heheh. Høydepunktet med kvelden må vel være at jeg ble HOMECOMING KING!! Mange på skolen stemte på meg som King, så det var utrolig kult!! Alle på skolen liker meg og jeg synes det er så gøy! Daten min var utrolig pen, og vi dansa litt utover kvelden!

Skal ta litt bilder av huset og området og dele her etterhvert :)

Idag har jeg vært og tatt bilder for årboka så det var veldig kult å få på graduation hatten og dressen! Sola steker fortsatt, og det er 24 grader ute. Misunner ikke folka i Norge nå for å si det sånn!

Ha en fortsatt fin dag, så kommer videre oppdatering senere!

Likes

Comments