Long time no see. Hei igjen og beklager for dårlig blogging! Prøver å skrive minst ett innlegg i uka, men den siste tida har vært litt trøblete. Den tidligere vertsfamilien min funka ikke så bra, så jeg var nødt til å bytte. Det var for langt unna skolen, i helgene måtte jeg jobbe til midnatt, så det ble altfor mye for meg. Så jeg har derfor flyttet til Area manageren som bor 5 minutter unna skolen. Det er et veldig fint og stort hus, i et veldig typisk amerikansk nabolag. Det er veldig fint her og jeg trives veldig godt!! Jeg skater til skolen, men nå skal en kompis begynne å plukke meg opp på veien, også tar han med meg hjem etter skolen.

På skolen går det veldig bra og jeg trives fortsatt veldig godt! Det var homecoming nå forrige helg, og det var veldig kult, men med veldig mange kleine danser, heheh. Høydepunktet med kvelden må vel være at jeg ble HOMECOMING KING!! Mange på skolen stemte på meg som King, så det var utrolig kult!! Alle på skolen liker meg og jeg synes det er så gøy! Daten min var utrolig pen, og vi dansa litt utover kvelden!

Skal ta litt bilder av huset og området og dele her etterhvert :)

Idag har jeg vært og tatt bilder for årboka så det var veldig kult å få på graduation hatten og dressen! Sola steker fortsatt, og det er 24 grader ute. Misunner ikke folka i Norge nå for å si det sånn!

Ha en fortsatt fin dag, så kommer videre oppdatering senere!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hei, og beklager for dårlig blogging. Det har bare vært utrolig mye skole, og mye som har skjedd, så har ikke hatt tid/energi til å skrive noe. Men nå er det fredag, og jeg kan endelig slappe av.

De siste to ukene har det vært en del lekser, og denne uka har vært full av lekser, quizzer og en diger assignment i american government. Måtte skrive 2 sider word dokument om forskjellene mellom to artikler i to aviser. Dette måtte vi gjøre med 5 artikler, så er glad for å være ferdig.

Idag spurte jeg ei jente om hun ville gå til homecoming med meg, og jeg lagde en plakat og kjøpte blomster og sjokokade. Det var veldig gøy for det er slike ting jeg har gledet meg til, på utveksling. Alle prøver å gjøre deres spesielle måte å spørre på, men min måte var at jeg spurte på norsk, mens jeg sto på bordet i kafeteriaen.

Slenger med noen bilder fra de siste 2 ukene.

Hjemmelengselen går litt bedre hver dag, men jeg savner fortsatt Norge, familie og venner veldig mye!

Ha en fin dag :)

  • 11 lesere

Likes

Comments

Uka som har vært har vært ganske bra. Har hatt et par prøver/quizzer, men de har gått bra alle sammen. Dagene går egentlig som vanlig,jeg går på skolen, drar hjem og gjør lekser og så mater jeg hestene. På kvelden ser vi på litt tv og spiser litt forskjellig, innlegg om mat kommer senere :)

Siden det ikke er amerikansk fotballbane på skolen vår så dro noen venner og jeg til en anne n skole i nærheten på et fotball game. Det var veldig spennende og ganske gøy. Nå skal vi ut og spise straks, og kjenner at jeg ikke er så gira på å stå opp 5.16 imorgen tidlig.. menmen det går nok fint! Ha en fin uke :)

  • 54 lesere

Likes

Comments

Nå har jeg gått på skolen en liten stund og jeg liker meg veldig godt på skolen. Vi må gå med skjorte med skolelogo men vi kan ha hvilken som helst genser over så det er ikke så ille.

Fagene går veldig bra, jeg har gym, spansk 2, american government, matte, biologi og engelsk. Det eneste som er litt vanskelig er Am. Government og matte, men det går fint. 

Alle elevene på skolen syns det er veldig kult med en utvekslingsstudent så det kommer alltid folk bort og sier hei. 

  • 57 lesere

Likes

Comments

Hei, først og fremst må jeg beklage for min lakk av blogginnglegg. Det har bare vært så utrolig mye som har skkedd.

Det startet med at 2 dager etter at jeg hadde begynt på skolen så kom det en diger brann og vi ble evakuert. Kom til og med i vg :o Vi var evakuert i 1 uke, i tillegg til at vi prøvde å få meg i en ny skole. Så etter 1 uke evakuert så var jeg hjemme 1 uke før vi fant en skole for meg. Det tar ca 35 min å kjøre dit, men skolen er veldig bra og alle var veldig velkomne da jeg kom dit.

Huset er enda ikke helt på plass, så videoblogg av huset kommer da vi har rydda det ferdig.

Men jeg har fått ridd litt hest, som er utrolig kult og jeg var overraskende flink til å ri hest :D

Har vært på kkøpesentre og kinoer tidligere, men nå som ting er mer på plass kan jeg fortelle om ting som skjer. Så idag var jeg og vertsmoren min Julie på et poolparty hos ei som stiller som bord supervisor i San Bernandino county der vi bor. HUn er veldig hyggelig og har hjulpet meg komme inn på skolen, og skal hjelpe til med å få ranchen her bygget fullstendig. Hun bodde i et veeldig fancy sted, et privatbolig område med flere mansions. Det var så deilig å svømme i badebassenget og det var masse god mat der.

Det aller kuleste var at mannen til hun som stiller for bord supervisor likte meg veldig godt og viste meg hans gamle amerikanske biler og hans nye Harley Davidson 2016. Han sa jeg kan komme bort når som helst og så kan jeg bade der og vi kan dra på biltur.

Håper dere har det fint i Norge! Innlegg om New York turen kommer senere :)


  • 60 lesere

Likes

Comments

Helloo! Velkommen til bloggen min, der jeg forteller litt om livet mitt i California, Usa uten å måtte sende melding til alle sammen. Denne bloggen er for det meste ment for familie og nære venner :)
Jeg har snart vært i California i en uke nå og mye har skjedd. Skal fortelle mye om turen i New York, og alt om livet her på ranchen etterhvert som alt kommer på plass! 

Ha en fin dag/natt/kveld (I don't know)! :D

Bildet er fra Brooklyn, New York, 11. august 2016 :) 

  • 65 lesere

Likes

Comments