​damit i cant talk or write in swedish when i get drunk but english works. sorrt for this post. i do this type of stuff when i get drunk and i sat sorry

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​har tyvär ingen bild men tänkte skriva lite ändå. som sakt ibland kan det vara tråkigt hemma. specielt då man är 18 och ej har pengar att dra ut varje helg. men som tur är så har man dricka hemma och kan små festa ändå. skulle gärna vilja ta med ngra vänner hem och festa med. men vissa har ej åldern inne. vissa tror jag ej kan klara av att komma ensamna en att ta med sig 10+ personer. vilken skulle ni vara. den personen som kommer som bara är inbjuden. eller den som är inbjuden och tar med sig 10+ personer som ej skulle vara där?

Likes

Comments

​idag så var jag med en kompis vi hade det kul och vi lärde varandra olika saker som den ena ej kunde. dock så kunde jag lära ut saker men ej utföra dem själv hehe. det är en kompis som jag aldrig vill förlora. hon är speciel får liksom fjärilar i magen. och blir glad när jag ser henne, :) ;)

Likes

Comments

​tjena igen. jag älskar Parkour och nu har jag blivit bättre en tidigare :) tog men up på ett hustak vilket var kul. lite svårt att komma ner men med hjälp av en polare så lyckades jag. sedan gjorde vi om det. gick lättare en första gången. lika dant ner. ska nog göra det igen idag. grymt bra träning för er som ej testat parkour jag säger det TESTA DET. för det e kul och bra träning. men ska ni ge er på att klättra up på hustak så ta med några vänner :) tack för ni läst min blogg kolla gärna in alla andra som kommer. :) trevlig dag/natt :) ;)

Likes

Comments

​i dag har jag varit ute och spelat baskett med några. så kul att spela med nytt folk. som man ej känner blir säker att gå ut imorgon med om mina fötter klarar det. fick lite ont eftersom jag trampade snätt vilket ej e skönt xD. 


tack för att du läser min blogg :) ses i nästa :)

Likes

Comments

​jag hade tråkigt så jag drog ut och cyklade. jag var i vrinneviskogen och cyklade. Efter en stund så cyklade jag tbx till ljura och cyklade runt där. Men jag drog till ljuraskolan och körde lite parkour. Sedan kom det 4 st och började spela basket. Så jag frågade om jag fick vara med. och det fick jag. hade kul trodde ej det skulle gå så bra som det gjorde men jag satte 21 poäng snabbt så jag kom på andra plats. Nu är jag inne igen och ska koppla av med en is kall energi dryck och ska spela lite spel. ha det bra ses i nästa blogg. ha en trevlig dag/kväll

Likes

Comments

ibland så är ej livet enkelt och ibland bara förjävligt. Kanske inte för en själv men för en annan. något som jag brukar säga ofta är shit happens. men så finns det fler jag brukar säga fast på svenska. jag skrev dessa quotes i ett inlägg

Live for the moment. what happen in the past stay's in the past. Life is to short to pause. Take care of the moments you get whit the love once and your friends. couse the life can end in a second and a new one can be born in a second. you never now when you gonna die. everyday is a risk we take.


hoppas ni gillat det jag skrivit. och använd dessa quotes du måste inte men jag skulle :) ha en trevlig dag/kväll ses nästa gång ;) :)

Likes

Comments

Det var så skönt att träna igen. jag älskar att röra på mig och lyfta vikter. men idag så tränade jag med mina sparkar jag tränar kickboxning. vilket är en kul sport. men jag skulle tycka det var så mycket roligare om jag hade någon att träna med. när jag kör själv så blir det svårt att hålla i ngt och sedan försöka sparka det. men min morsa hjälpte mig och höll i en kudde som jag sparkade på. träffade nästan hennes huvud xD trodde ej jag kunde sparka så högt men nu vet jag det. sedan gick jag ut och körde lite parkour tycker det e kul. synd bara att norrköping inte har så många ställen där man kan köra/träna parkour hade varit kul om komunen fixade ngt sånt. tack för att ni läser min blogg. ses i nästa bye

Likes

Comments