Header

tänkte skriva en sån där spontan text. Har inte unnat er några texter, men ah. Ibland går jag jag till någon och säger typ fyfan vad du är bra och sen bakom ryggen "låt mej vara pissråtta." inte för jag är en sån jävulsk person. det är snarare tvärt om, jag är artig ok? För att jag inte krossar hjärtan, det är ju som ett glasfönster. När det är sönder är det sönder. önskar att jag var en öppen bok och att dom läste av mej med en gång. leave me alone. Sen älskar jag hur bullarn står som bröder,btw. tryck ner oss ickebullarbor men ni vettefan vad vi är kapabla till. jag känner att jag brainstormar lite nu:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Godmorgon på er och hoppas ni haft en bra påsk!

Jag tänkte ta upp ämnet mobbning. Jag tycker det är så jävla konstigt att vi alla e så lika men ändå värderas vissa mer och andra mindre. Alla har ju ungefär samma liv då de kommer hem från skolan och gör de saker de vill göra. Men den där ensamheten, den kan svida rejält. Just det där att vara öppen och välkommen kan göra så sjukt jävla mycket för en person. 

Och dom där idealen som finns överallt. Alla är fucking fina på sitt sätt, sprid #fuckideal och checka gärna in felicia bergströms video:) 

Du som är just träffad och känner av mobbningen, du betyder mycket för just någon och om du väljer att avsluta ditt liv... Det kanske är just den som brukade hata dej som får såna skuldkänslor att den tar sitt liv också. Alla betyder guld i mina ögon💛

Likes

Comments

​Hej hej på er

Nu är det lov som alla har väntat asså! Men så inledes lovet med ett helvetesväder. Får se vilka planer jag har på lovet, är väll med mina vänner. Men ändå har det ju varit finfina dagar de senaste. Som t.ex när jag tvättade bilen och när jag var med min finfina vän till torp:) påtal om det så har hon b-dayy today!!🎉 miranda blir fjortis och henne älskar jag sådär jättemycket❣️

Alltså, jag har blivit kär i hattar. Dom är så stiliga och jag kan knappt gå förbi dom i en affär. Skulle kunna köpa miljoner av dom haha. Men btw ha en bra fredag!

Likes

Comments

Frans, vinnaren av melodifestivalen!
Han var riktigt bra, dock fick jag inte riktigt den där jätteglada feeling'en när han vann. Av någon anledning.

Idag ska jag stanna hemma, plugga kanske. Hursomhelst, blir det en lugn dag och går kanske ut med hunden. Men av nån anledning får jag tankar av att en björn ska komma och käkar up oss. Typical me.

Likes

Comments

Erat första intryck när ni ser denna bild: "oj en blomma. Men det är ju meningen att man ska uppdatera, ellerhur

Min frukost bestod av cornflakes. Jag gillar inte ens cornflakes. Förstår inte varför jag äter det. Brukar egentligen göra våfflor och pannkakor till frukost på helgerna, men ajja. Tänkte sätta mig vid datorn en stund nu🦄 vad vill ni att den här bloggen ska handla om ens? 

Likes

Comments

​Hela mitt liv har jag fått uppväxt på en gård. Men vad gör det? Jag älskar livet här. När jag växte upp fick aldrig dom dyra sakerna, jag fick aldrig dom dyra små kattungarna. Jag fick leka med kalvarna istället. Och såklart, döpte jag varenda en. Jag red inte hästar, om det var något jag red så var det kor. Jag köpte aldrig mjölk, jag drack den varma nya som kom direkt från korna. Jag Jag skulle säga att det finns mer fördelar med att bo på landet än stockholm.


Likes

Comments

​Så fint är det ju när man har akrylnaglar+målningar på händerna och ev. Smycken!! Skulle passa perfa till sommaren med brännan💛 är såå taggad! Har börjat fundera mycket på bikini osv.


Likes

Comments

​Jo jag ser, jag hade inget bättre att ta kort på än mina leopardsockar. Dagen bestod av svenne fabriken "ikea". Åt dock inga köttbullar. Jag skulle få tag i några möbler till min walk-in-closet' jag bygger. Så nu sitter jag här i min ensamhet och bygger lite. 

Jag fick sån panik av att gå på ikea. Först och främst var det varmt, och sen var det så mycket folk och dom stannade upp framför en och man kunde inte se ett skit. De blev 2 much haha💋

Likes

Comments

​Haha mamma och jag, always. Vi hade en riktigt mysig förmiddag oså. Målade i ett rum idag också, de ska bli en walk-in-closet. 

Haha juste, idag säljde vi en passat gjord 2007 och vi säljde den för 8.000 på blocket. Efter några sekunder började det ringa i 6 olika telefoner konstant i huset och det gjorde oss nästan galna. Dom blev så galna att dom skrev på sms "jag bjuder för mer än 24.000, bara ta bort den från blocket!" Den är som tur var säljd nu men bilen är ju för fan trasig. Vem vill ha en skrothög? 

Likes

Comments

​Jag som person tänker hela tiden på min framtid. Särskilt på ekonomi, vad jag ska gå på för linje och få bra utbildning så jag senare ska få ett bra jobb och tjäna pengar. Jag får typ mega panik och ligger vaken vissa nätter. Jag försöker pusha mig till bättre betyg och tänker på att jag vill göra förändring här i världen. Mina päron brukar säga att jag ska ta det som det kommer och inte tänka så mycket. Hakuna matata eller vad det nu heter.

Känner någon som mig? Släng in en kommentar 

Likes

Comments