View tracker

Blogfame

För dig som ska tipsa: 

Du kan nu tjäna pengar på att tipsa dina läsare/omgivning om Blogfame. 
Alla vill tjäna pengar, så dessa pengar kommer bli väldigt enkla för dig att tjäna. Du får ersättning för varje aktiv medlem som du skickar till blogfame. 
Observera att vi kontrollerar att alla konton är korrekta, därav behöver den registrerade medlemmen ha en blogg där vi kan mäta aktivitet framöver. 

Inspirationstext (för dig att använda och ändra så det passar dig och ditt sätt att skriva)

Nu kan du tjäna pengar jättelätt! Tjänsten Blogfame erbjuder sina medlemmar ett unikt verktyg för att tjäna pengar på sin blogg eller i sociala medier. När du har skaffat ett konto hos Blogfame lär du dig smidigt hur du använder tjänsten genom att trycka på “Kom igång”, där vi har samlat guider i hur du lättast kommer igång. Det enklaste sättet att använda Blogfame är att kopiera med dig adressen till en produkt som du vill tipsa om och klistra in den i rutan högst upp till höger när du är inloggad. Då skapas en unik länk och med denna kan du länka texter eller i ditt blogginlägg. Du styr helt och hållet dina inlägg, kanske vill du dela med dig av en outfit eller en önskelista med produkter. Du tjänar pengar på allt som köps via dina länkar, och på vissa kampanjer tjänar du pengar per klick.Blogfame 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

​Jag har inte skrivit så mycket bara för att jag inte har haft tid med det !!

Likes

Comments

Musik är alltid livet det eller hur ​?? 

Jag tycker om nästan alla låtar som finns typ:) 

Likes

Comments

Denna video kan du tjäna pengar o lite tips om det.

Är gansa trött som ni kan se i videon, och inte direkt så super glad men hoppas ni gillar videon ändå! Ibland är inte allt på topp. 

Sen nämner jag enbart lagliga saker. xoxo

Har delat denna video hit så prenumera på henne​

Likes

Comments

Jaaa jag längtar tills imorgon på hans dag😊 Lucky han är busig o springer hela tiden ute whoho, Sedan nu på onsdag så ska han till veterinären å undersöka sin tass, som han gjorde illa sig på någonting. Som jag inte vet vad??

  • 30 readers

Likes

Comments