MAtkomfort

Kockförberedda och lättlagade menyer

Vilken matkasse passar nästa veckas schema bäst? Inför varje vecka kan du byta som du vill. Gemensamt för alla matkassar är att menyerna är både kockförberedda och lättlagade.

Likes

Comments

Blogfame

För dig som ska tipsa: 

Du kan nu tjäna pengar på att tipsa dina läsare/omgivning om Blogfame. 
Alla vill tjäna pengar, så dessa pengar kommer bli väldigt enkla för dig att tjäna. Du får ersättning för varje aktiv medlem som du skickar till blogfame. 
Observera att vi kontrollerar att alla konton är korrekta, därav behöver den registrerade medlemmen ha en blogg där vi kan mäta aktivitet framöver. 

Inspirationstext (för dig att använda och ändra så det passar dig och ditt sätt att skriva)

Nu kan du tjäna pengar jättelätt! Tjänsten Blogfame erbjuder sina medlemmar ett unikt verktyg för att tjäna pengar på sin blogg eller i sociala medier. När du har skaffat ett konto hos Blogfame lär du dig smidigt hur du använder tjänsten genom att trycka på “Kom igång”, där vi har samlat guider i hur du lättast kommer igång. Det enklaste sättet att använda Blogfame är att kopiera med dig adressen till en produkt som du vill tipsa om och klistra in den i rutan högst upp till höger när du är inloggad. Då skapas en unik länk och med denna kan du länka texter eller i ditt blogginlägg. Du styr helt och hållet dina inlägg, kanske vill du dela med dig av en outfit eller en önskelista med produkter. Du tjänar pengar på allt som köps via dina länkar, och på vissa kampanjer tjänar du pengar per klick.Blogfame 

Likes

Comments

​Jag har inte skrivit så mycket bara för att jag inte har haft tid med det !!

Likes

Comments

Musik är alltid livet det eller hur ​?? 

Jag tycker om nästan alla låtar som finns typ:) 

Likes

Comments