Hejsan!
Det var ett tag sen ;)

Idag så är vädret super! :D Vill gå ut o bara vara ute! Men! Alla är borta... Åse är sjuk, och Felicia och Claudia är på folkrace, dem frågade om jag ville följa med, men folkrace är långtråkigt... så jag tackade nej. Jag försökte ringa Sofia, men det gick inte att komma fram :( So today i'm going to be whit me, myself and I. Vi ska gå ut och gå innan det blir mörkt, och vi ska inte säga ett ord till varandra!

Men så här har min fina underbara ensama dag vart!

Jag vakande runt 8, jag var pigg vilket är helt nytt för mig :O Jag låg och sapade runt på mobilen och väntade på att mamma skulle göra i ordning frukost. Jag åt frukost, gick in på mitt rum, la mig i sängen och kollade youtube. Min favorit makeup guru väntade tvillingar. Och dem föddes igår! Stort grattis till Judy på itsJudysLife/itsjudytime.
Efter det så tvättade ja mitt ansikte och kläde på mig. Jag har vart glad hella dan! Så det har vart en bra dag! Vi åt nyss lunch och jah fick syn på Jotex reklamblad. Jotex är en sida online som säljer allt från säng kläder till grytlappar. Jag blev jätte glad när jag såg den! Ja älskar inrednings sidor! Jag tycker inredning är jätte kul! Jag hittade lite grejer som jag skulle vilja skicka efter men, jag har vart väldigt dyr den här månaden så jag väntar med att fråga mamma :P

Ja men nu ska me myself and I gå ut och gå, bye!!

kram Elina ;*


ÅHH DOM ÄR SÅÅÅÅÅ SNYGGA!! JAG VILL HA!
Jag hatar att jag inte kan gå i klackskor...  

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som ni vet älskar jag Disney prinsessor och disney över huvetaget, så jag har skapat en ny kategori, Gif Disney, där jag lägger upp favorit scener av varje film, börjar redan idag :)

KRAM ÅSEE
Likes

Comments


Kram Åse

Likes

Comments

Nu sitter jag på bussen påväg ner på stan, ska möta Linn där sen bär det av till dansen, på dansen känner jag att jag får ut mycket, jag tränar, och har jag haft en bra dag så gör jag av med energi så jag kan sova gott på kvällen, har jag haft en dålig dag där jag varit arg eller ledsen får jag ut mina känslor och piggar upp mig själv med dansen. Jag dansar Hip Hop på Lets move i Eskilstuna.

Elina och jag kommer inte ses förns på fredag, hon är ledig i morgon pga jobbintervju och jag är instängd i en samlingssal på torsdag och sjunger. Så på fredag syns jag och Elina igen.. Det känns väl sådär eftersom jag känner att jag inte är på topp och är rätt nere och gråtig. Men jag får stå ut..

Imorgon ska jag på bup möte. Och jag vet inte det känns som om det kommer vara endel tårar för det här med adhd och tabletterna är rätt tungt. Sen att jag vill lyckas i skolan också.. Men tabletterna är inte min ända utväg, jag får bara kämpa lite mer än andra.

Är på stan nu. Så vi hörs alla läsare.

Kram Åse

PS gå in på Jessicas träningsblogg som jag har designat :)
Www.nattstad.se/runlaughlove
Likes

Comments


Hoppas ni får en grym 1 mars! Jag vet inte varför just första mars gör mig glad, det är lite att nu är det ny månad, ny årstid, ny frisyr, nya möjligheter! Det är dax för förändring! Nu jävlar!

Kram Åse

Likes

Comments
Likes

Comments

Hejsan svejsan! 

Har nys skickat efter lite kläder från ellos.se! Dem hade rea och ett jätte fint erbjudande!
Köp för över 200kr och få ett tränings set för 19kr (värt 399kr), få 50% på den dyraste varan och frifrakt! :O
Men i alla fall så beställde jag en tröja och ett par byxor och tränings setet. 

  

Treggings Gunnel Slim
249kr - 50%Tröja
199kr

Kram ELina ;*

Likes

Comments

Halloj!
Idag så hade vi halv dag. Så jag började kl 10 o sluta 10 över 12. Ja skulle ha vart med Åse, men var tvungen att åka hem direkt efter vi slutat. Sen vid 2 så åkte mamma och jag ner på stan. Jag fick en nu foundation o conciler :D När jag köper foundations så frågar jag altid dem som jobbar där om dem kan ta fram en foundation som passar mig. När hon skulle lägga conciler under ögonen fick ja beröm! Hon " va duktig du va! Du blinkar ju knappt!", ja " Mina kompisar tycker om att sminka mig, så ja är van", hon " Aa det märks" :P
Men iaf jag är så glad över det jag fått! Så tack mamma! ♥♡♥♡

Kram Elina ;*

Likes

Comments

Hej där! Det var länge sen vi bloggade men här kommer mina favoritklipp från fb och instagram, endel är roliga och endel är så söta! Den lilla hunden och den lilla flickan i början är så söta! Grät nästan till den lilla flickan, hur söt som helst! Hon får se sina föräldrars bröllopsfilm! 

Resten garvar jag så jävla mycket åt! 

Kram Åse

Likes

Comments