Nu blir det sägen för min del, ska upp och köra mamma till tåget imorgon så lika bra att komma i säng i tid.

Hela dagen på jobbet idag har gått i ett, vart möte efter möte. Det är rätt skönt att ha möten ibland men idag blev det lite för mycket när sista mötet tog slut vid 12 och första började halv 8.

Sååå godnatt från trollet här

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har vart en rätt intressant dag, jag är chef över en kille som jag tidigare träffade ett tag. Han jobbar idag som snickare och jag är hans arbetsledare, i morse efter ett möte så kom hans mamma ut på bygget, som också jobbar på samma företag men på huvudkontoret. Istället för att gå runt med sin son och kolla på bygget så frågade hon mej om jag kunde göra det, kändes liiite konstigt att gå runt där med henne men känns nog mer konstigt att jag och han har hamnat i den situationen som vi har.

Annars så kom jag nyss tillbaka ifrån lunchen, blev finlunch med vår säljare från Ahlsell. Åkte ut till NÄÄS och åt på deras restaurang precis vid vattnet, riktigt fint och gott! :D

Likes

Comments

Vet att det var ett tag sedan jag skrev nu men har verkligen inte haft någon ork eller lust.

Det var vart fullt med lite allt möjligt i mitt lilla huvud men nu e det dags för en nystart. I söndags efter att jag hade jobbat ett pass för kyrkan så pratade jag med min chef och berättade att jag inte tänkte fortsätta jobba där mera. Har gått och funderar på detta ett rätt långt tag och även om jag tycker det är jätte skoj så måste jag erkänna för mej själv att jag inte har orken till det. Lördagarna brukar gå bra men sen när söndagen kommer så e jag istället helt slut på energi, ska man då upp och jobba på måndag igen så är det långt ifrån kul.


Ska numera spendera mina lediga helger med alla goa vänner jag har och hitta på en massa skoj :)

Likes

Comments

Jag, Mj, Nicole och Sebbe åkte in till stan igår för att kolla på Hoffmaestro, så sjukt bra! Blir så himla grym stämning när hela Götaplatsen är fylld med människor och alla sjunger med i låtarna.Förutom Hoffmaestro som var anledningen till att vi åkte in så kollade vi även på Adams-Ray, var inte lika imonerad av honom men han var verkligen inte dålig heller.

Efter jobbet idag så är det Liseberg som gäller för vår del, vet inte hur länge sedan det var jag var där sist men ska bli jätte skoj!

Likes

Comments

Börjar fundera på om jag e kallblodig på riktigt för det där med kroppsvärme verkar det inte finnas i min kropp :p. Har vart ute och satt ut fönster nu på morgonen, fick nämligen ett mejl i morse av arkitekten att några av fönsterna hade fel storlek och behöves ändra. Så nuu efter att ha satt ut 3 fönster för tredje gången så tänker jag banne mej inte flytta dem mer.

Just nu har vi 8 av våra killar här på bygget, 3 av dessa är på plan 2, 3 andra på plan 3 och de två sista gör alla jobb som är där i mellan. Vi har delat upp dem på detta sättet för att de ska slippa yra runt på våningarna fram och tillbaka. Kommer en till snickare nästa vecka som är jätte duktig, vi har även frågat honom om han vill "gå upp" som arbetsledare för det praktiska arbetet då jag nu är ensam arbetsledare här. Blir rätt tufft att vara ensam arbetsledare för ett 90 miljoners projekt när man precis har kommit ut från skolan. Han verkade positiv för detta så hoppas verkligen han är det när han kommer tillbaka med, tror det hade vart en bra kombination då han kan det praktiska bättre än mej och jag är mer insatt i det teoretiska.

Här ser ni hur det ser ut med stålreglarna som är inne i utfackningsväggen, just denna väggen som är vid den stora balkongen består mest av fönster.

Likes

Comments

Igår efter min träning så tog jag vägen om Statoil och hämtade ut det jag hade vunnit på deras sommarsåpel, fick med mej två till badringar, en cola och en stor latte. Inte helt fel att sluta dagen med att få en massa gratis saker (a).

Efter jobbet idag ska vi först hem till Nicole för att fira MJ, hon tror att vi ska träffas där en snabbis innan vi åker in till Göteborg men ska överraska henne lite innan. Efter det ska vi in till Göteborgskalaset och spendera resten av kvällen där.

Nu e det dags för mej att ta mej ut i kylan och se hur det går för killarna, får se om jag lyckas att inte frysa sönder på vägen dit :p.


Likes

Comments

Som jag berättade tidigare så åkte jag iväg till Allum efter jobbet med pappa, skulle bland annat skriva över mitt abonnemang i mitt namn istället för att det stod kvar i hans. Efter att ha fyllt i en blankett (som tog lååång tid) så berättar hon att det kostar 350 kronor för att byta namn på abonnemanget, helt sjukt va de tar betalt bara för att byta ett jäkla namn...

Efter att ha fixat det blev det även en lunch på ett fransk cafe, åt baguett med bacon, kyckling och majonäs, riktigt gott!! Nu kommer det låta som det enda jag gör är att äta för ska ta och fixa en toast innan jag tar och hoppar i säng och denna dagen är över, haha :). 
Sov gott med er! 


Likes

Comments

Det är vad jag känner mej som idag. Det är måndag och innan man har kommit in i allt efter helgen så känner man sej mest förvirrad.

Nu innan lunch har tiden gått åt för att kolla att alla fönstermarkeringarna fanns kvar på plan två, var lite rädd att de hade försvunnit efter allt regn som vart och efter att polackerna hade slipat golvet. Som tur va fanns ungefär 95% kvar så behöver bara komplettera med de sista. Efter lunch blir det att kolla så att killarna har allt som de behöver tills imorgon men också se till att få ut de markeringarna som hade försvunnit.

Efter jobbet idag så ska jag och pappa iväg till Allum för att fixa lite saker men sen blir det nog rätt lugnt skulle jag tro, har iallafall inte planerat något mera inför kvällen så får väl se om nått dyker upp.


Haha vet inte ens va man ska säga...dessa knasbollar som får tiden att gå så fort som den gör på jobbet (Y)

Likes

Comments

Jag är helt besatt av Statoils sommarspel och vann senast i natt en ny badring. Så nu har jag tre stycken: en donut och två däck, får väl se om jag hinner mer att då någon mer innan spelet sluta ;).


Likes

Comments