Nu när sommaren kommer vår nya backdrop att fånga många blickar. Bilarna på bilden är Anders Lantz Funny car och Tomas Kaakinens Ford Delivery.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Då var vi tillbaka efter en helg på Rättviks marknad. Vädret var kallt och rått. Men intresse för våra tröjor fanns. Med en av marknadens bästa platser och våra tröjor som lyste upp i det molniga vädret kunde ingen undgå att se oss!

Likes

Comments

Älvdalens Musik & Motorfestival bjöd på strålande bilar och väder under Wheels Nationals.

Självklart var Team Roach med Andy Redhead och Frosty Tiiger där med Roach Nostagicas tröjor.


Likes

Comments

Älvdalens Musik & Motor erbjöd riktig fart på vatten. Älvdalens snöskoterklubb arrangerade snöskotertävling på vatten-slalombana. Underbart väder och hög puls gjorde det till en toppendag.

Självklart var Team Roach med Andy Redhead och Frosty Tiiger där med Roach Nostagicas tröjor.


Likes

Comments

Wheels höjde pulsen i storstaden när de intog Solvalla för första gången.Riktiga hästkrafter gjorde Nat´s Stockholm till en bilträff av rang! Självklart var Team Roach med Andy Redhead och Frosty Tiiger där med Roach Nostagicas tröjor.Hög puls och tropiskt väder gjorde det till en höjdpunkt.


Likes

Comments

Största cruisingen någonsin och de som inte satt i bilar fanns överallt för att titta på. Andy Redhead och Frosty Tiiger på plats med Roach t-shirtsen.

See ya´ in Stockholm Solvalla 2/8 and Älvdalen 8-10/8

Musiken har vi fått låna av Jens Falk. Låten Dreams fån CDn River of Faith. http://www.jensfalck.dk/


Likes

Comments

Team Roach, Andy Redhead och Frosty Tiiger på plats med sina unika tröjor, finns inte hos någon annan än hos oss. Bränt gummi och full fart! Keep on Rocki´n!


Likes

Comments