Minimalisme tiltalte mig fra første øjeblik. Jeg har altid været et ordensmenneske; rengøring har været på min daglige to do-liste lige så længe jeg kan huske. Rod stresser mig, og omvendt fylder orden - og følelsen af at have styr på tingene - mig med et gå på mod uden lige. Jeg er ikke et splitsekund i tvivl om, at denne livsstil passer perfekt til mig.

Der er gået over et år siden mine første tanker om en minimalisme begyndte. Jeg opdagede influencers som Jenny (og David) Mustard og Aileen Xu fra The Lavendaire som gav mig et helt nyt perspektiv på hvordan man kan leve livet.

Men alle disse overvejelser jeg har haft det sidste års tid, har ikke mundet ud i andet end sporadiske sorterings- og udsmidningsrunder. Jeg har fået flere flip i vores klædeskab, og i diverse skuffer rundt omkring i hjemmet. Men det har ikke resulteret i en decideret ændring, eller en kategorisering af min rejse. Dét håber jeg at denne blog kan være med at styrke. Det bliver en måde både at dokumentere, diskutere og opmuntre egen rejse til et mere simpelt liv.Velkommen til (hvis du har lyst).

Likes

Comments