ni vet när man tar ut vinsten i förskott. när man ser mållinjen men oups snubblar och wipps så är allt borta. som försvunnet och långt ifrån bortglömt. jag var sååå nära på att må bra igen. jag kände verkligen frisk luft som närmade sig i inne i tunneln, men när de sista stegen kom så visst fan va det ett tåg som körde över mig. Jag har aldrig mått såhär dåligt. jag har fått en chock av min känslor, som förstör mig inifrån. jag är inte på ruta 1 igen, jag är längre ner. jag ser inget hopp längre, jag ser ingen lycka. Första smällen gjorde ondast, det som gjorde att mitt hjärta brast. Att lägga kaka efter kaka med annan skit på de gör att det känns som mina ben sitter fast i lera.
Fotbollen är mitt liv, den har varit min livslust sen 04. Jag, mig själv duger inte i mina egna ögon. mina prestationer är för svaga och allt jag vill bevisa är waste of time. Att må skit leder till en hel del andra jävla brister också. som till exempel har jag ingen aptit. Jag kan gå 20 timmar med en macka i magen, må som en påse skit men när jag då äter mår ännu mer illa. cirkeln i detta blir att mår du inte bra äter du inte, äter du inte mår du inte bra & båda dem leder till att det går inte vara på topp och på så sätt duger jag inte.

kort o gott, jag kämpar vidare. Jag kanske inte är stark, men jag vill inte ge upp och hoppet är det sista som överger mig.

Likes

Comments

tänkt dig själv i en bubbla där varenda steg du tar tänks igenom, där varenda handling inte duger och varenda prestation är otillräcklig. Vad är jobbigare än inte bli vald, än att inte får vara med eller inte ens bli ihågkommen. Att vara instängd i en egen bubbla, som jag varit i denna veckan förstör en. Min tankar har gått från A-Ö efter varenda mening och får man samtidigt då höra att något är fel på en, hur bra mår man då? Jag mår bättre idag, men en sån här svacka kan förstöra en del, och orken att sätta sig och prestera något bra är vag. jag har lärt mig av likande sitatuationer att det går över, men jag kommer aldrig lära mig att inte få dem. Dem kommer alltid finnas där, och förstöra en lite halvt när det verkligen inte passar.

Helgen var som ett slut på det dåliga, för hur klyschigt är det inte att "supa bort sina sorger". Gårdagen var super lyckad och jag hade jätte kul, vilket var behövligt.
fredagskvällen var också toppen. Den spenderades i bodafors sporthall med Lina och vi kollade på herrarnas hyvel cup.

Likes

Comments

gårdagen var som en vals på rosor med mycket skratt tillsammans med fina laget. Då lagfest stod på schemat så var muggarna fulla och musiken maxad. Kvällen avrundades med en sväng i Jönköping och sen vidare hem till Olle för min del. är inte ett fan av att gå ut i Jönköping, men det var helt okej roligt och jag var nöjd när jag fick mat på mc Donalds!

Likes

Comments

morgonstund har guld i mun när man får ha morgonmys med familjen Jurvanen. 11 kaffe, solen som sticker stark in mellan fönstret och 12 minus ute tyder på en bra dag. Vi passade på att fota Arvid lite, ute var svårt med både kylan, solen och kanske en lite för stor overall men han var så duktigt så. Inne var det lättare och jag är nöjd med min insats trots att jag inte lärt mig kameran så bra än. Roligast är att se han växa, han börjar bli stor den lilla killen.

Dagen kommer fortsätta med ett kärt besök av fina farmor och farfar. Ska bli så skönt att se dem igen. Blir en lite fika stund med ostkaka som jag för en vecka sedan inte alls tyckte om, men igår köpte två paket av på Ullared för att jag älskar det. Passande nog efter den här dagen med mycket fika så ska jag och laget ikväll på kostråd på nordic wellness i nässjö. Så imorgon kanske jag är på nya banor med nya idéer om vad jag ska stoppa i magen. Spännande.

Arvid ❤

Likes

Comments

2 januari 1998 föddes lilla jag på Eksjö BB. Förra årets 18 års fest är bland det bästa jag gjort i hela mitt liv och något jag aldrig glömmer. I år fyller jag 19 och har spenderat min dag med Olle, familj samt några släktingar. en helt perfekt födelsedag i mina ögon. Vi har ätit på pinchos & jag har fått sååå fina presenter som jag är så evigt tacksam för. Jag hade en underbar dag, tack alla som skrivit och hört av er det betyder så mycket ❤

Likes

Comments

efter gårdagens mellandags shopping i Jönköping då jag endast köpte nya träningskläder möttes jag och Olivia vid sporthallen för att kolla basket. Herre min guuuud va roligt det va. Har aldrig sett en basket match i hela mitt liv varken på TV eller i verkligheten. Men gud så spännande det va och vilket tryck i hallen! det där ska jag verkligen göra om och det är snart, vill bli stammis haha!

Dagen kommer bli lugn, jag kommer inte avsluta på topp om man säger så. Hade jätte roliga planer framför mig för bara någon vecka sedan men är det nått jag har lärt mig så är det att "bollen är rund och allt kan hända" Nu tänker jag blicka framåt, glömma människor som inte gör mig väl och mitt fokus kommer sitta på fotbollen, det jag älskar mest av allt. jag är inte sårbar, jag vet vad jag vill och jag vet att jag klarar mig själv. jag vet också att människor behöver mig, jag behöver inte dom.
Ser fram emot 2017, nytt år med nya möjligheter att utvecklas och bli ännu snabbare, starkare och bättre

Likes

Comments

Att ha nyårslöften är individuellt och verkligen det sista man måste. Tycker man det är kul, gör det. Blir man motiverad, gör det. Har man bara lust, gör det. Får man ångest och tvångstankar, SKIT i det. Nyårslöften för mig är att sätta upp mål i hopp om att klara dom, inte i tvång. Jag har nyårslöften för att jag vill och jag tycker det är en kul grej, jag är även världens glömskaste och kommer säkert "fuska" redan första veckan men då kan det bara bli bättre helt enkelt. Jag vill inte kalla detta löften, utan mer mål. Att ha ett löfte låter mer något man har mellan två personer det jag vill nå fram är saker jag vill göra under året alltså inte lova något utan ha mål att uppnå.

skaffa ett jobb. Jag slutar snart gymnasiet och efter skulle jag gärna vilja jobba innan jag fortsätter med mina studier. Jag har sökt lite jobb här och där under året men utan ett körkort är man inte så poppis. (Så Egentligen på denna punkten borde det stå skaffa körtkort, men vi kan säga att det ingår då det är ett måste detta året) Detta hoppas jag leder till det målet jag vill ha som är att lägga mer pengar på kläder och mindre på mat och GODIS. Även också dyrare kläder med kvalité. Alltså med pengarna jag tjärnar köpa kläder och inte godis då och då, utan spara och spendera på något viktigare än skräp.

Jag vill slå min tid jag hade när jag sprang milen
Jag vill lära mig laga mat
Jag vill se Zlatan 2017
Jag vill resa utomlands (vilket troligtvis blir av då vi ska på studentresa i Maj, om vi hittar någon)
Jag vill utvecklas i bloggandet, har nu haft bloggen i 1 å och det kan bara bli bättre!
Jag vill resa mer och fotografera, himmel, hav, människa och natur (såsom i Sverige och utanför)

Likes

Comments

Som traditionen lyder så är det utgång för hela slanten dagen efter julafton, och man kan väl säga att det var det ingen ändring på i år.

Jag och Lina laddade upp med julmat och julgröt (vilket jag aldrig tröttnar på hur mycket jag än äter det, en vecka i sträck är inga problem.) innan Klara och Olivia kom hit och spelade beer pong. Favorit spelet alla dar i veckan. Efter en stund gick vi till Simon och sen åkte vi in till Nässjö och whitebar. Kvällen  var så lyckad och bästa av allt var när jag mötte Linn! sån lycka att vara ute med henne samt alla andra go barndoms vänner man stötte på.

Gårdagen var hemsk och jag mådde som en påse skit, men det är det värt det och på lördag är det nyår då vill jag ha juldagen gånger fem!

Likes

Comments