Den första Riktiga sommardagen, den 19e maj. Hela stan hade krupit ur sina hålor och man hörde meningar som "Nej jag ska bara ta ett glas vin, måste tillbaka till jobbet snart.". Jag, Robin och Kalle passade på att ta något att äta på Diplomats uteservering.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I söndags, dagen efter Kalle Ps överraskningsfest, mötte vi upp Alex T på Fat Franks för pizza.

Likes

Comments

Efter att Kalle P hade ätit klart med sina föräldrar igår kväll höll de för hans ögon, ledde ut honom på gatan och överlämnade honom till oss. Vi satte direkt ett par påsar över huvudet och sa ingenting. Han fick sedan spendera en timme i en bil som körde vildsint, ingen som sa någonting och väldigt hög musik. Kidnappningen och överraskningen blev lyckad och när han trodde vi förde in honom i en container var han egentligen i Gustav Ss vardagsrum tillsammans med 50 andra av hans vänner som sjöng för honom. "Ni är fantastiska (lätt sinnesrubbade) människor och framförallt väldigt bra vänner! <3" - Kalle P

Likes

Comments

Efter engelska NP åkte vi till Djursholms GK och slog några bollar, vid lunch mötte vi av en slump några killar i klassen som gjorde oss sällskap.

​Senare på eftermiddagen had VRGs grillsällskap fixat en grillning i skolan. 

Likes

Comments