View tracker

Hei dere :)


Litt seint kanskje men godt nyttår! Jeg personlig endte opp med å ta en spontan tur til Lofoten i lamme 3 japanere og en annen jeg aldri har møtt før. Det var faktisk ganske gøy, og var en fin tur. Jeg var kanskje fremme hjemme i 8 tiden, så da var det bare å spise og så gjøre meg klar. Grunnen til at jeg dro til Lofoten var fordi at jeg ville dra ut sammen med brødrene mine. Og det angrer jeg ikke ett sekund på, fordi det var nok den morsomste dagen i 2016. Vi hadde det kjempe gøy, og det var god stevning.

Alt i alt var 2016 et år fylt med mange nedturer, men samtidig skjedde det mye gøy. Så kan være takknemlig for de gode stundene. Men de siste månedene av 2016 var nok de beste. Ble kjent med mange nye mennesker, og noen er jeg så takknemlig for å ha møtt. Uansett hvor mye jeg har slette den siste måneden er det ihvertfall noe positivt som har skjedd. Men jeg har funne ut av at alle de dårlige tidene i 2016 skal pakkes langt bort.

Nå når vi er begynt på det nye året, har det så langt ikke vært noen bra start. Men jeg må bare komme meg igjennom denne tungen stunden. For mitt nyttårsforsett er at dette året skal bli mye bedre, med mange flere oppturer enn nedturer. Så jeg håper på et godt år.

Nå skal jeg komme meg opp av sengen, siden jeg har ligget her i hele dag. Så skal jeg utføre en liten hud rens :)Likes

Comments

Da jeg som 11 åring ble tadd hjemmefra opplevde jeg å miste den ene voksen personen som jeg hadde i ryggen. Altså min mor. Nei hun var ikke død, men når jeg ble flytet flere timer unna til et barnehjem følte jeg at jeg ikke hadde noen og støtte med på lengre. Jeg var på et barnehjem der jeg ikke kjente noen der jeg liksom helt plutselig skulle forholde meg til og stole på helt nye personer. Det var tøft, men til slutt klarte jeg jo å finne noen å stole på og prate med der og. Men det ble fortsatt aldri dette "foreldreforholdet". Jeg viste dem kun var dær fordi dem fikk betalt. Og hadde dem ferie, ja da var dem på ferie. Dem tenkte jo ikke på meg da. Men jeg bodde jo med andre barn da. Det var sepessielt en av disse jeg fikk er godt forhold med, som var der hele tiden og som jeg ble glad i. Jeg bodde der i nesten ett år og var lamme denne personen hver dag. Men så til slutt forlot han og, da ble jeg igjen alene.

Etter snart et år måtte jeg flytte enda lengre bort hjemmfra. På denne tiden fikk jeg nesten ikke ha kontakt med min mor og min familie, heller ikke med mine venner. Så da skulle jeg jo flytte igjen. Til en helt ny by og bo hos helt nye mennesker jeg ikke kjente. Disse to menneskene skulle jo da bli di jeg skulle forholde meg til, de skulle liksom bli mine "foreldre". Igjen var det vanskelig for meg å tilpasse meg. Jeg var så vant med at alle dro uansett. Jeg kom meg jo på plass der og, fikk meg mange nye venner og hadde bygged et liv for meg selv. Men jeg fikk fortsatt bare prate med mamma en gang i uken. Noe som var veldig vanskelig. Å uansett om jeg kom meg på plass følte jeg aldri at jeg liksom kunne stole på at dem var dær for meg hele tiden. Jeg kunne heller aldri stole på at dem ville ha meg dær uansett hva. Og til slutt måtte jeg flytte der ifra også. 

Igjen måtte jeg flytte, fra alt, til nye personer jeg ikke kjente, begynne i en ny klasse og prøve å finne meg til rette igjen. Det var veldig vanskelig denne gangen og. Kankje enda mer vanskelig enn før. For som 12/13 åring er det vanskelig å bare flytte. Jeg kjente ikke dem jeg skulle til i det hele tatt. Og det tok lang tid før jeg kunne slå meg litt til ro dær. Ikke den dag idag, altså 5 år senere føler jeg at jeg kan kalle det hjemme. Jeg føler meg ikke som en ordentlig del av familien. Jeg føler meg som den som alltid er litt uttafor. Jeg føler sterkt på dettte med forskjellsbehandling og. For ja, det er jo slik at dem selvfølgelig er mer glad i sine egne unger enn meg. Og det har vært tøft. For en stund var dem den eneste "familien" jeg hadde.  Og når jeg da går å føler på at jeg ikke er en av dem blir ting fort litt vanskelig. Jeg har opplevd flere relasjonsbrudd, og sliter litt med å stole på at folk ikke bare forlater meg når dem vil. For i en alder av 13 år var jeg på en ,måte vant til det. 

Jeg husker så godt en julaften. Mamma og mine brødre feiret jul hjemme mens jeg var som vanlig flere timer unna. Og jeg følte meg igjen utaforr. Det skjedde en episode da vi skulle åpne gaver som fikk meg til å ikke ville feire jul. Jeg fikk en kommentar på at jeg egntlig ikke hørte til der, og ja det såret. Og når jeg da ringer min egen mor gråtende på julaften, ja det var tøft. For hun var så langt unna. Til slutt ble jeg på en måte vant til det. Jeg ble vant til å føle meg utafor hos dem som liksom skulle være min familie. Men det ble aldri noe lettere. Jeg kommer nokk alltid til å føle at jeg igjenna disse siste 7 årene har vært alene.   • 22 lesere

Likes

Comments

​Du sitter der, alene og skriver. Du skriver mye. Du føler deg tøff når du sitter bak skjermen og skriver på tastaturet. Men er du like tøff i virkeligheten? Hvordan kan du gå fra å vær han som var min far gjennom barndommen min, til å bli en av di jeg hater mest? Du skriver krenkende, frekke, og syke meldinger. Du som jeg en gang i tiden kalte for "pappa". Hvordan ble ting slik? 

Jeg hatet deg ikke først. Jeg gjorde faktisk ikke det. Uansett om at du har ødelagt store deler av min barndom og genrelt mitt liv. Men nei jeg hatet deg ikke først. For du var jo "grei", du var jo det. Du hadde noen gode sider ved deg. Og det var di gode sidene som fikk meg til å kalle deg for "pappa" i så mange år. 

Men så kommer den dagen. Den dagen da du begynner å skrive meldinger til meg, Uhyggelige meldinger. Da hadde du bare dagen før igjen yppet til bråk med di jeg er mest glad i her i verden. Hvordan kan du være så egostisk? Denne gangen var dråpen, Jeg trodde vi var ferdig med deg og dine stygge handlinger, Men nei,. Det var da ting endret seg. Jeg begynte ig hate deg. Og dette hatet har bare blidd sterkere og sterkere, Du skriver heslige meldinger til meg, du som liksom skulle være en far for meg, du sitter nå å kaller meg og di jeg er glad i. Du hakker enda en gang ned på meg og di jeg er mest glad i. Hvordan går det ann at du kunne bli et så grusomt menneske? 

Åsså presterer du å sitte på facebook, å skrive innlegg etter innlegg om at du blir truet, eller får stygge meldinger. Å der sitter dine bekjente og sympatisere med deg. Å her enda en gang, kan ikke vi forsavare oss. Her enda en gang har du kontrollen. Det er ikke noe synd i deg. Du hadde fådd en famillie, noen og være glad i. Men det du istede gjør er å bryte den opp, og lage traumer for livet. Å her sitter du den dag idag og vil at folk ska synes synd i deg. Uten å fortelle hele siden av en sak. 

Nei, sånn er det den dag idag. Jeg hater deg ikke lengre. Du fortjener ikke engang det. Du fortjener ikke at jeg skal gidde å gå å føle et hat over deg. Du fortjener ingenting fra verken meg eller di jeg er glad i,. Du kan sitte der, skrive hva du vil, men kan ikke lengre forvente en reaksjon. Det går ikke ann å endre deg. Du er og vil alltid være det mest grusomme mennesket jeg noensinne har møtt.

Jeg er ferdig med deg nå. 

Likes

Comments

For å si det sånn, det var veldig godt å kunne slappe av en hel søndag. Kjente jeg trengte det, etter en lang uke.

Igår var jeg i bryllup, noe som var skikkelig koselig. Var så mange søte detaljer og mye godt mat. Men med åpen bar var det en del som ble en smule godt i slaget. Men ellers var det en fin kveld. Men for å si det sånn, når jeg kom hjem var det flott å kunne gjemme seg under dynen når jeg kom hjem.

Vi har hatt besøk av 2 corgier, så da har det alt i alt vært 5 corgier i huset. Så hundeglad som jeg er var jo dette bare koselig, Å kan helt ærlig si at jeg håper en av dem blir gravid snart. For Corgi valper er så søte!

Men nå skal jeg legge meg siden jeg skal tili opp i morgen og på skolen.


  • 72 lesere

Likes

Comments

Di siste ukene har egentlig vært ganske flott. Det har skjedd mye og ting har vært morsomt. Jeg har endelig fådd meg lelighet, så nå er neste oppgave å lage meg en sofa. Planen er å lage en av paller, fordi jeg synes sånne sofaer er så fin!

Nå er skolen og begynt for fullt, og det merkes at dette året kommer til å bli tungt. Men må bare motivere meg selv til å komme igjenna det. Har jo tross alt russetiden å se fram til! Så uansett om jeg ofte sitter som et spørsmålstegn i mattetimene skal jeg vell komme meg igjenna det.

Etter noen super flotte helger hjemme i Lofoten, synes jeg det blir litt kjedelig å ikke dra dit neste helg.. Men men får vell bare dra helga etter det! Skal jo i bryllup i helga så det blir vell bra. Blir ihvertfall masse god mat! (og med tanke på hvor matglad jeg er, burde det blir bra)

Har så mye og se fram til også for tiden! 18 års dagen min, bli ferdig med leilgheta, ferie, tattovering og mye mer! Nå er det heldigvis bare en måned og 2 dager til jeg fyller 18, så da blir det feiring med boller og brus. Hehe neida blir kanskje noe litt annet i glasset ;)

Nå skal jeg prøve å komme ,meg i seng litt tidlig! (noe jeg har sagt hver dag siden skolen begynte, men aldri klart) Så får se om jeg får det til idag.

Likes

Comments

​Hei dere

Nå er det snart slutten av sommerferien, uansett om at jeg gruer meg en del til å begynne på skolen. Men livet smiler akkurat nå. Jeg stortrives hjemme i Lofoten å ting føles bra. Det positive er vell at jeg skal hjem igjen i veldig mange helger på rad. 

Å nå ser jeg fram til å få mitt Kylie Jenner Lip kit! Ååh bestilte det med en gang jeg fikk lønn! Godt å kunne kjøpe meg noe jeg har ønsket lenge. 

Nå skal jeg gå meg en kveldsstur. Ha en fin kveld videre. 

  • 79 lesere

Likes

Comments

Hei dere :)

Nå er det en stund siden jeg har blogget men har rett og slett vert for opptatt med skole og eksamener. Den siste tiden har vært travel og slitsom men ugsså ufattelig morsom siden russetiden og har vært. Så mye gøy man kan ha det på sytten dager egentlig! Nå er det full vårrengjøring i leiligheten før jeg reiser til oslo på torsdag! Gleder meg så mye! Jeg og mamma skal dra og blir til tirsdag, så det blir en jentetur noe vi ikke har hadd på lenge!

Og tenk på fredag er det sommerferie! ååh det skal bli godt. Skal jobbe i sommer da men det tror jeg blir superbra. Så da får jeg også tjent litt penger til sertvikatet noe jeg virkelig trenger haha. Har min første kjøretime 25 juli, så nå er det ikke så lenge før jeg kommer ordentlig igang med å jogge meg fram mot lappen.

Idag var vi på skolen i bare en time, så da dro jeg på shopping med veninna mi etterpå. Siden hun reiser til Frankrike på lørdag trengte hun litt nye klær. Så det var koselig! ÅÅh jeg fant den perfekte kjolen! Den ultimate sommerkjolen 2k16 for min del.

Likes

Comments

Hei dere

Nå er det starten på en ny uke. Må vell egentlig si den har startet ganske bra. Hdde en chill skoledag noe som ikke var galt. Spessielt siden det er første dagen tilbake etter ferien. Ferien var helt sykt bra, ihvertfall den første helgen. Jeg og veninnene mine dro på kino og så "how to be single". Elsket den filmen. Så dro vi ut og kjørte og det er lenge siden jeg har vært i så godt humør! Serriøst en av de beste dagene noen sinne <3 Så dro jeg til Lofoten og det var jo fint og se familien igjen, men jeg savnet de i Narvik og Ballangen for mye mens jeg var borte.

Apropos overskriften min... Når vi gikk fra skolen idag pratet vi om hvor kjærstesyk egentlig vi var.. Men men det kommer vell til sin tid.hehe

Håper alle får en fin kveld <3


Likes

Comments

God morgen

Kjenner det var godt og sove lenge idag og! Nå har jeg stått opp laget meg litt kakao og bare surret litt rundt.

Elsker egentlig morgene jeg har god tid! Jeg har aftenvakt på sykehuset idag så jeg kan bare slappe av i noen timer til. før jeg må dra på jobb. Men jeg trives sykt mye med å være på sykehuset. Synes det er spennende og MYE og lere. Så er litt trist at jeg bare har to dager igjen... men men. Så er det tilbake på skolen og skrive oppgaver.

Det eneste som er positivt med skolen nå for tiden er det at jeg får vært sammnes med vennene mine. Og siden jeg er russ i år har vi utkeldninggsdag på torsdag og fredag :D Kommer mere tilbake til det senere.

Ønsker dere alle en fin dag.

Likes

Comments

Heeei

Å ha fri på en mandag, åååh det er digg!!

Så det vil si at idag har jeg bare vært hjemme og koset meg. Sett en del episoder av Det Nye jenta, som jeg bruker og se på når jeg trenger litt ekstra inspirasjon. Og det hjelper MYE.!

Men måtte forlate min lille boble av inspirasjon for å dra til byen og handle. Det positive var at jeg bare var borte i en time før jeg var hjemme igjen. Så da kunne jeg lage taco <3

Så er jo da spørsmålet hva jeg skal gjøre ikveld. Skal jeg være hjemme eller skal jeg dra ut. Må se.

Håper alle får en fin kveld.


Likes

Comments