​Du sitter der, alene og skriver. Du skriver mye. Du føler deg tøff når du sitter bak skjermen og skriver på tastaturet. Men er du like tøff i virkeligheten? Hvordan kan du gå fra å vær han som var min far gjennom barndommen min, til å bli en av di jeg hater mest? Du skriver krenkende, frekke, og syke meldinger. Du som jeg en gang i tiden kalte for "pappa". Hvordan ble ting slik? 

Jeg hatet deg ikke først. Jeg gjorde faktisk ikke det. Uansett om at du har ødelagt store deler av min barndom og genrelt mitt liv. Men nei jeg hatet deg ikke først. For du var jo "grei", du var jo det. Du hadde noen gode sider ved deg. Og det var di gode sidene som fikk meg til å kalle deg for "pappa" i så mange år. 

Men så kommer den dagen. Den dagen da du begynner å skrive meldinger til meg, Uhyggelige meldinger. Da hadde du bare dagen før igjen yppet til bråk med di jeg er mest glad i her i verden. Hvordan kan du være så egostisk? Denne gangen var dråpen, Jeg trodde vi var ferdig med deg og dine stygge handlinger, Men nei,. Det var da ting endret seg. Jeg begynte ig hate deg. Og dette hatet har bare blidd sterkere og sterkere, Du skriver heslige meldinger til meg, du som liksom skulle være en far for meg, du sitter nå å kaller meg og di jeg er glad i. Du hakker enda en gang ned på meg og di jeg er mest glad i. Hvordan går det ann at du kunne bli et så grusomt menneske? 

Åsså presterer du å sitte på facebook, å skrive innlegg etter innlegg om at du blir truet, eller får stygge meldinger. Å der sitter dine bekjente og sympatisere med deg. Å her enda en gang, kan ikke vi forsavare oss. Her enda en gang har du kontrollen. Det er ikke noe synd i deg. Du hadde fådd en famillie, noen og være glad i. Men det du istede gjør er å bryte den opp, og lage traumer for livet. Å her sitter du den dag idag og vil at folk ska synes synd i deg. Uten å fortelle hele siden av en sak. 

Nei, sånn er det den dag idag. Jeg hater deg ikke lengre. Du fortjener ikke engang det. Du fortjener ikke at jeg skal gidde å gå å føle et hat over deg. Du fortjener ingenting fra verken meg eller di jeg er glad i,. Du kan sitte der, skrive hva du vil, men kan ikke lengre forvente en reaksjon. Det går ikke ann å endre deg. Du er og vil alltid være det mest grusomme mennesket jeg noensinne har møtt.

Jeg er ferdig med deg nå. 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

For å si det sånn, det var veldig godt å kunne slappe av en hel søndag. Kjente jeg trengte det, etter en lang uke.

Igår var jeg i bryllup, noe som var skikkelig koselig. Var så mange søte detaljer og mye godt mat. Men med åpen bar var det en del som ble en smule godt i slaget. Men ellers var det en fin kveld. Men for å si det sånn, når jeg kom hjem var det flott å kunne gjemme seg under dynen når jeg kom hjem.

Vi har hatt besøk av 2 corgier, så da har det alt i alt vært 5 corgier i huset. Så hundeglad som jeg er var jo dette bare koselig, Å kan helt ærlig si at jeg håper en av dem blir gravid snart. For Corgi valper er så søte!

Men nå skal jeg legge meg siden jeg skal tili opp i morgen og på skolen.


  • 40 lesere

Likes

Comments

Di siste ukene har egentlig vært ganske flott. Det har skjedd mye og ting har vært morsomt. Jeg har endelig fådd meg lelighet, så nå er neste oppgave å lage meg en sofa. Planen er å lage en av paller, fordi jeg synes sånne sofaer er så fin!

Nå er skolen og begynt for fullt, og det merkes at dette året kommer til å bli tungt. Men må bare motivere meg selv til å komme igjenna det. Har jo tross alt russetiden å se fram til! Så uansett om jeg ofte sitter som et spørsmålstegn i mattetimene skal jeg vell komme meg igjenna det.

Etter noen super flotte helger hjemme i Lofoten, synes jeg det blir litt kjedelig å ikke dra dit neste helg.. Men men får vell bare dra helga etter det! Skal jo i bryllup i helga så det blir vell bra. Blir ihvertfall masse god mat! (og med tanke på hvor matglad jeg er, burde det blir bra)

Har så mye og se fram til også for tiden! 18 års dagen min, bli ferdig med leilgheta, ferie, tattovering og mye mer! Nå er det heldigvis bare en måned og 2 dager til jeg fyller 18, så da blir det feiring med boller og brus. Hehe neida blir kanskje noe litt annet i glasset ;)

Nå skal jeg prøve å komme ,meg i seng litt tidlig! (noe jeg har sagt hver dag siden skolen begynte, men aldri klart) Så får se om jeg får det til idag.

Likes

Comments

​Hei dere

Nå er det snart slutten av sommerferien, uansett om at jeg gruer meg en del til å begynne på skolen. Men livet smiler akkurat nå. Jeg stortrives hjemme i Lofoten å ting føles bra. Det positive er vell at jeg skal hjem igjen i veldig mange helger på rad. 

Å nå ser jeg fram til å få mitt Kylie Jenner Lip kit! Ååh bestilte det med en gang jeg fikk lønn! Godt å kunne kjøpe meg noe jeg har ønsket lenge. 

Nå skal jeg gå meg en kveldsstur. Ha en fin kveld videre. 

  • 47 lesere

Likes

Comments

Hei dere :)

Nå er det en stund siden jeg har blogget men har rett og slett vert for opptatt med skole og eksamener. Den siste tiden har vært travel og slitsom men ugsså ufattelig morsom siden russetiden og har vært. Så mye gøy man kan ha det på sytten dager egentlig! Nå er det full vårrengjøring i leiligheten før jeg reiser til oslo på torsdag! Gleder meg så mye! Jeg og mamma skal dra og blir til tirsdag, så det blir en jentetur noe vi ikke har hadd på lenge!

Og tenk på fredag er det sommerferie! ååh det skal bli godt. Skal jobbe i sommer da men det tror jeg blir superbra. Så da får jeg også tjent litt penger til sertvikatet noe jeg virkelig trenger haha. Har min første kjøretime 25 juli, så nå er det ikke så lenge før jeg kommer ordentlig igang med å jogge meg fram mot lappen.

Idag var vi på skolen i bare en time, så da dro jeg på shopping med veninna mi etterpå. Siden hun reiser til Frankrike på lørdag trengte hun litt nye klær. Så det var koselig! ÅÅh jeg fant den perfekte kjolen! Den ultimate sommerkjolen 2k16 for min del.

Likes

Comments

Hei dere

Nå er det starten på en ny uke. Må vell egentlig si den har startet ganske bra. Hdde en chill skoledag noe som ikke var galt. Spessielt siden det er første dagen tilbake etter ferien. Ferien var helt sykt bra, ihvertfall den første helgen. Jeg og veninnene mine dro på kino og så "how to be single". Elsket den filmen. Så dro vi ut og kjørte og det er lenge siden jeg har vært i så godt humør! Serriøst en av de beste dagene noen sinne <3 Så dro jeg til Lofoten og det var jo fint og se familien igjen, men jeg savnet de i Narvik og Ballangen for mye mens jeg var borte.

Apropos overskriften min... Når vi gikk fra skolen idag pratet vi om hvor kjærstesyk egentlig vi var.. Men men det kommer vell til sin tid.hehe

Håper alle får en fin kveld <3


Likes

Comments

God morgen

Kjenner det var godt og sove lenge idag og! Nå har jeg stått opp laget meg litt kakao og bare surret litt rundt.

Elsker egentlig morgene jeg har god tid! Jeg har aftenvakt på sykehuset idag så jeg kan bare slappe av i noen timer til. før jeg må dra på jobb. Men jeg trives sykt mye med å være på sykehuset. Synes det er spennende og MYE og lere. Så er litt trist at jeg bare har to dager igjen... men men. Så er det tilbake på skolen og skrive oppgaver.

Det eneste som er positivt med skolen nå for tiden er det at jeg får vært sammnes med vennene mine. Og siden jeg er russ i år har vi utkeldninggsdag på torsdag og fredag :D Kommer mere tilbake til det senere.

Ønsker dere alle en fin dag.

Likes

Comments

Heeei

Å ha fri på en mandag, åååh det er digg!!

Så det vil si at idag har jeg bare vært hjemme og koset meg. Sett en del episoder av Det Nye jenta, som jeg bruker og se på når jeg trenger litt ekstra inspirasjon. Og det hjelper MYE.!

Men måtte forlate min lille boble av inspirasjon for å dra til byen og handle. Det positive var at jeg bare var borte i en time før jeg var hjemme igjen. Så da kunne jeg lage taco <3

Så er jo da spørsmålet hva jeg skal gjøre ikveld. Skal jeg være hjemme eller skal jeg dra ut. Må se.

Håper alle får en fin kveld.


Likes

Comments

Hei dere

Når du må holde deg hjemme fra sykehuset fordi du er syk er egentlig litt morsomt å tenke på..

Så da har jeg brukt dagen på å se serie, laget litt mat og ellers bare kjedet meg. Men men var også litt godt med en fridag. Men slik som det ser ut nå blir det ikke praksis imorgen heller. jaja.

Kan nesten ikke vente til helgen!! Gira på å få en hyggelig og ikke minst morsom fest med veninnene mine! Sist vi tre var ute ilag ente det opp med piratklær og en litt for lang kveld på puben i Bjerkvik.. haha. Og en litt pinlig walk of fame i piratklær igjenna bjerkvik sentrum klokken 8 på morgenen.

Men unasett nå når jeg sitter her alene i leiligheten og skriver kjenner jeg det egentlig er ganske godt å bo alene. Min kjære søster er nå flyttet ut, uansett om det er litt trist og litt kjedelig. Men hun er tilbake igjen om noen måneder så overlever vell til da. haha.

Men nå skal jeg vaske litt klær og forskjellig.

schnakkes​

Likes

Comments

Du slo, du sparket du lo. Men likevell var vi glad i deg. Ingen skjønner den dag idag hvorfor jeg fortsatt svarer min x-stefar når han skriver til meg. Og det er noe jeg har slått meg til ro med at ingen vill skjønne.

Helt fra første gangen og helt til den siste slutt var hun sterk. Hun knakk aldri sammen. Ja vi var det huset i nabolaget. Det huset med skrikene, politibilene og ambulansene. Det var oss. En egentlig helt vanlig familie på 6. Men uansett hva som skjedde sto vi sammen. Det er nokk en av grunnene til at jeg og min familie fortsatt står sterkt sammen den dag idag. Vi forlater ingen og latt ingen være igjen. Jeg har fått høre flere ganger at det forholdet jeg har til mine søsken er noe unikt. Ja det er en grunn til at det siste vi sier til hverandre når vi prater er glad i deg. Det er fordi at vi er redd for at plutselig så får vi ikke sagt noe mer til hverandre. Alle gangene jeg satt på rommet mitt å gråt fordi jeg kunne høre min egen mor ha det vondt. Alle gangene jeg hørte slagene og skvatt men fortsatt ikke kunne gjøre noe. Når jeg hørte både mine brødre og jeg rope vær så snill å slutt men fortsatt var vi hjelesløs. Bare fordi vi var redd. Vi viste hva som kom til å skje. Ver gang jeg kjente den lettelsen da det endelig var over og du kjørte i fylla bort til gammelstua. Da vi alle sprang ut for å se at hun fortsatt hadde det bra. Alle gangene vi ringte ambulansen fordi vi var redde for deg mor. Det er nokk en av grunnene til at vi har et så sterkt bånd. Det er fordi vi alltid sto sammen.

Den ene gangen da jeg var alene. Da jeg satt på rommet mitt å gråt og gråt og følte meg helt hjelpeslaus. Da han endelig forlot og jeg kunne gå ut. Da jeg fant deg på gulvet liggende helt stille. Jeg ropte men fikk ingen respons. Da jeg til slutt skulle til å ringe ambulansen fordi jeg var så redd for at jeg aldri skulle få høre stemmen din igjen. Da jeg plutselig hørte en svak stemme si "Regine". Det var nokk den største lettelsen jeg noensinne hadde følt. Fordi jeg visste du var ilive. Du som har gått igjenen så mye men fortsatt er like sterk. Du er et så stort forbilde mamma.

Og han som er så feig. Han som gjemmer seg bak en maske av alkohol, Ja jeg vet du er snill og ja en del av meg kommer alltid til å være glad i ham. Men det er bare når han er edru. Men jeg kommer fortsatt aldri til å tilgi ham. Jeg kommer aldri til å tilgi ham for det han har gjort.

Så ja du slo, du sparket og du lo men du var aldri noe mann. Du var feig. Mamma var alltid mye sterkere enn deg. Dte var kanskje ikke fysisk men det var psykisk. For uansett hva du gjorde mot henne sto hun like sterkt opp igjen. Så ja du er svak og hun er sterk.

Likes

Comments