The Weeknd igår var helt galet. Hur kan man ens vara så bra? Det är nåt speciellt i att vara på en konsert. Stämningen och att alla är samlade för samma syfte, alla älskar honom. Speciellt när han spelade I feel it coming och hela Globen sjöng med på refrängen. GRYMT!

Likes

Comments

Alltså OM jag gillar min nya längd, varför har jag inte klippt av det innan? Fixade det hos Bella på attityd som både klippte och slingade det. Har länge velat klippa det kortare men inte riktigt vågat, jag har ju som alltid haft det långt. Men så fick jag nog av mina tunna, slitna toppar. Och det blev ju riktigt bra! Känns sååååå himla mycket fräschare nu👏🏼

Likes

Comments

HUR snygg är inte denna jacka? Jag fick hem den från NA-KD för några dagar sedan och är supernöjd. Jag bara älskar denna sammets trend, hur snyggt som helst och skönt dessutom. Älskar materialet! Om du inte beställt från NA-KD förut så kan jag tipsa om att dem har 10% på hela första beställningen 👏🏼

Likes

Comments

Vi har åkt skidor, spelat bowling, varit på spa, festat och festat och festat. Fem intensiva dagar är nu slut iallafall för denna gång. Och vilka människor jag lärt känna, Clara har verkligen ett grymt gäng där borta! Bland det sjukaste var nog att vi stötte på en svensk kille ute som vi träffade i Sydamerika. Hur osannolikt är inte det lixom? Även om det är tråkigt att vara hemma igen så är jag sjukt taggad på att komma tillbaka till jobbet och vardagen. Att få lite rutin igen och att kicka gymmet. Sedan ska jag tillbaka, innan säsongen är slut!

Likes

Comments

Att sitta där i liften med kylan som biter och se dem magnifika bergen runtomkring, överallt. Det var så häftigt.

Jag som inte åkt skidor på säkert 5 år gav mig ut i backarna och Gud så roligt det var. Jag var så nervös i början men efter ett åk var det full fart. Vi mötte upp Claras vänner och åkte alla tillsammans, även off pist i typ 30 cm puder. Jag och Rebecca (bilden längst ner) hade sååå roligt. Vi ramlade säkert 5 gånger nedför en backe, det var så svårt!! Iaf så måste jag köpa ettpar skidor och definitivt åka tillbaka innan säsongen är slut. Snowboard ska jag också prova på ⛷🗻

Likes

Comments

Framme, äntligen. Jag var så nervös över att ta bussen från flygplatsen till Val Thorens att jag övervägde att inte åka. Jag hade bara läst dåliga reviews om dem och eftersom att jag reser själv så fanns det inte riktigt nåt annat alternativ. Allt annat var alldeles för dyrt. Men det gick ju bra! Hur smidigt som helst. Ska lätt lägga in ett gott omdöme om dem på tripadvisor så att fler kan åka med dem.

Igår kväll när jag kom så gick jag och Clara ut nästan direkt och träffade några svenskar. Det är så sjukt många svenskar här? Jag skojar inte när jag säger att varannan jag hälsade på ute var svensk. Men det är kul!

Just nu jobbar Clara och alla hennes roomies så jag sitter på ett internetcafé och äter våfflor med nutella 😍 Sen ska jag gå tillbaka och laga middag till dess att dem slutar, snällt va? Det blir burgare & pommes 🙌🏼

Likes

Comments

Just nu sitter jag på flygplatsen i Düsseldorf och väntar på nästa plan som ska ta mig till Geneve. Bakom min sitter en kvinna och pratar spanska med någon och jag tänker så tillbaka till Sydamerika. Men denna gång blir det inte sydamerika, nej jag är faktiskt påväg till Clara i Alperna! Tanken var att överraska henne med att komma men det blev sånt strul i sista sekund med transfer så jag tänkte lika bra att hon vet om att jag kommer om något skulle hända på vägen. Måste erkänna att jag är lite nervös, det är första gången jag reser helt själv. Nu ropar dem i högtalaren om boarding. Måste kila ✈️

Likes

Comments

DAG TVÅ

Vi besökte den röda lagunen på förmiddagen så den var rosa istället för röd, pågrund av att det inte var någon vind, men ändå riktigt fint. Vår guide nämnde alla olika kemiska kombinationer som gjorde lagunen röd men dem har jag glömt hehe. Iallafall så var det paradiset för flamingos och andra djur. Det fanns säkert ett hundratals av dem och flera lamor också.

Likes

Comments

DAG TVÅ

Detta var dagen med flest stopp och vi stannade även vid en gejser. Jag hade aldrig sett en förr och det var så coolt!! Liksom hål i marken med grå bubblande sörja i. Tur att jag var förkyld och saknade luktsinne för dem andra höll sig för näsan och sa att det luktade sååå illa.

När jag stod där och kollade så kom jag att tänka på Bröderna Lejonhjärta (min favorit film från Astrid) och att det såg precis ut som när dem var påväg till Katlagrottan. Jag som alltid undrat vad det var för bubblande sörja, nu vet jag!

Likes

Comments

DAG TVÅ

Denna lagunen kallas för den vita lagunen och här fanns massor med unika fåglar och ett gäng lamor! Jag frågade vår guide Israel vad alla torn av stenar betydde. Det var turister som byggt dem och tydligen, om man gjorde det så betydde det tur och man kunde önska sig någonting. Så såklart byggde jag också ett!

Näst sista bilden är från Laguna verde (den gröna lagunen), tyvärr var den inte grön eftersom att det gröna endast kan ses på eftermiddagen när det är vind och kemikalierna i vattnet rörs om. Bakom sjön ser man en vulkan. Vår guide hade klättrat upp för den fem gånger. Han berättade att det tar tio timmar och att man måste vara nere igen innan skymningen annars är det för farligt. Väldigt många hade dött påväg ner igen.

Likes

Comments