Har verkligen haft en helt underbar långhelg i Paris med mycket mat och dryck men FRAMFÖRALLT bröllop! Min bästa morbror och hans bästa numera fru gifte sig och dom bor i Paris.

Det blev ett mycket vackert bröllop i svenska kyrkan (jag var brudtärna) och en minst lika vacker middag och fest på cercle suedois på kvällen där männen bar smoking och vi aftonklänning. Trerättersmenyn var inte heller helt fel. Eller för att inte tala om utsikten? Precis vid Louvren, med utsikt över Eiffeltornet, hôtel de ville, Montparnasse, notre dame och mycket mer.

Nu ligger jag och deppar över att jag inte bor i Paris och mår allmänt bajs.

Man måste börja leva lajf snart...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag befinner mig för tillfället i tel aviv, och som ni vet så har jag ett behov av att ta många bilder när jag är här och jag kan ju inte direkt lägga upp ALLA på instagram och Snapchat, så jag kommer att uppdatera här också så både jag och ni har någonstans att vända er om ni är nyfikna på min resa hit.

Likes

Comments

Idag har vi mest åkt runt på Gotland eftersom det är STORM. Även fast det ser ut som att vi har haft tur med vädret så stämmer det inte för det har antagligen blåst eller varit mycket moln.
Men det gör inte så mycket!

Ikväll har vi bokat bord på en restaurang i djupvik som är väldigt trevlig. Så det ser jag fram emot.

Följ mig på snap för mer uppdatering! Linnirizzo heter jag där.

Kram på er!

Likes

Comments

Idag drog vi in till Visby och bara vandrade runt. Sen satt vi på Leva och tog en kaffe (stället jag skrivit om förut sist jag var på Gotland).

Efter det visade jag Yassin en strand som heter Tofta (det var dåligt väder så kunde inte lägga oss där) och tog en omväg hem för att visa den vackra vägen längs havet i Västergarn där man kan se lilla och stora karlsö.

Likes

Comments

Idag bar det av mot Fårö som är en liten ö tillhörande Gotland! Det är verkligen världens vackraste plats. Var så inne i det att jag knappt tog några bilder, men det är verkligen one of a kind.

Vi kör just nu runt i en merca från 98 med cab och två säten som är heeeelt underbar att åka runt i. Två timmar tog det att bila ner från Alskog där vi bor till Fårö.

Likes

Comments

Idag har vi ätit lunch på ett ställe i Ljugarn, som är en "socken" eller ort som de annars heter två kilometer här ifrån, sedan drog vi till en strand i burs för att testa om vädret var bättre där! Sol fanns det, men det blåste. Låg i alla fall i bikini en timme när det var le i en sandgrop.

På kvällen grillade vi!

Imorgon bär det av tidigt för ett besök på Fårö.

Likes

Comments

Idag började min semester och den ska spenderas här på Gotland med min pojkvän! För er som inte vet det så bor min pappa nämligen här.

Imorgon ska vi bara ligga på stranden! Äntligen ska jag få sommar...

Likes

Comments

Igår var det en heldag slapp på schemat. Jag Hannah och Julia var först på blå dörren på Djurgården och sedan åkte vi hem till Julia och lagade mat. En helt perfekt dag med andra ord!

Likes

Comments

Jag kommer snart tillbaka 💃🏻

Likes

Comments

Igår var en härlig dag.
Jag mötte min granne, barndomsvän, bästa vän (ja det är samma person) Hannah och satte oss för frukost i tessinparken. Sedan kom även Julia och joinade oss. Vi låg där i några timmar och lyssnade på musik och snackade skit fram tills det var dags för Hannah att jobba. Jag följde med dit för fika och lunch! Verkligen en trevlig ledig onsdag.

Likes

Comments