Var på liseberg för någon vecka sen här kommer några bilder kram..

//Rebecka

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag sitter just nu och tittar på bloggar, och vill så gärna komma igång igen. Men jag kommer nu mest lägga ur bilder och små texter, vad tycker ni om det? om ni har något önskemål på vad jag kan hitta på kan ni väl kommentera det. Orsaken till att jag inte bloggat är eftersom att bloggen är inte riktigt hel utan Tindra...

//Rebecka

Likes

Comments

Här var några bilder från Varberg jag kommer nog försöka blogga igen. Vet inte om Tindra också kommer göra det, får se hur länge jag håller på vi hörs...

//Rebecka

Likes

Comments

läste nys @Tildaochmolly s senaste inlägg, och blev så ledsen. Va va va tänkte jag liksom hon går i skolan, och jag prioriterar verkligen livet mer än bloggen. Jag vet inte om någon annan också gör det, men nu tycker jag alla ska stoppa hatet vi kan göra det tillsammans!!!

//Rebecka

Likes

Comments

I Tisdags fyllde jag år han inte skriva något då det blev väldigt sent, och vi hade NP idag och ja jag har verkligen inte hunnit.

I tisdags fyllde jag 13 år, och det var toppen. Jag hade en superbra dag det finns inte så mycket att berätta men jag gjorde det man brukar göra på födelsedagar,  åt tårta och öppna paket m.m ja här kommer några bilder

förresten kommer ni ihåg ikea inlägget jo jag fick det mjuka påslakanet yey!

kram
//Rebecka

Likes

Comments

Hejsan!

Eftersom uppdateringen inte vart den bästa under veckan hade jag tänkt berätta lite kortfattat var jag gjort.

Måndag 18/4
I måndags hände typ inte nåt alls. Jag var i skolan och sedan spelade jag flöjt i orkestern.

Tisdag 19/4
I tisdags fyllde Rebecka år och vi hade nationella prov i engelska. Efter skolan så var det kör och flöjt.

Onsdag 20/4
I onsdags hände inte heller något jätte speciellt, jag var i skolan. Efter skolan var det dans.

Torsdag 21/4
I torsdags/ igår så var jag i skolan. Efter skolan följde jag med Rebecka hem en stund. Sen hade jag utvecklingssamtal.

Fredag 22/4
Idag så har jag vart i skolan och vi hade vårt sista nationella prov på ett några år, vilket känns skönt. NP var engelska idag med. Efter skolan åkte jag hem till mormor o morfar där jag oxå ska sova inatt.

Lördag 23/4
Imorrn åker jag, min lillebror, mormor och morfar till Växjö för att hälsa på min kusin.

Söndag 24/4
På söndag är sista dagen i Växjö, så vi åker därifrån. Bär vi kommer hem är även mamma o pappa hemma från Göteborg.

Ha en fortsatt bra fredag❤️

Kommentera gärna om ni har något önskeinlägg eller förslag på challenge / tags. Eller om ni vill ha fler frågor o svar, veckans blogg , AA ni förstår förslag helt enkelt så vi vet vad ni gillar.

Likes

Comments

Hej allesammans!

Förlåt för jättedålig uppdatering denna veckan...!
Men i helgen var jag iväg på Boda Borg med orkestern (vilken jag ska berätta om i detta inlägg) och vi har haft mycket NP och skolan överlag. Därför har jag inte hunnit, hoppas ni förstår❤️.

Tillbaka till ämnet nu.
15/4-16
I helgen var jag i Karlskoga och på Boda Borg, det var såå kul. Det var förra fredagen vi åkte dit, så efter lunch åkte jag hämta min packning. För att sedan åka mer och vänta på att bussen ska komma. När bussen kom la vi in all packning under bussen och gick in och satte oss. Sedan väntade bara ca 3 timmar av bussresa. Halvvägs till Karlskoga stannade vi o åt lite fika/ mellanmål. Väl framme började vi spela. Lite senare var det pizza, har nog aldrig sätt så mycket pizza i hela mitt liv. Iallafall inte på samma ställe. Sedan fick vi göra lite vad vi ville.
Sen var det läggdags för att vi ska orka med morgondagen på Boda Borg.
( Vi sov alltså på deras musikskola )!

16/4-16
Vi väcktes kl 7:30 för att vi skulle hinna packa ihop och göra oss iordning innan frukosten 8:00 . Till frukost åt man antingen pizza eller "vanlig" frukost.
Efter frukost spelade vi ett tag till. Sedan kom bussen och hämtade upp oss, så vi lastade in allt igen och åkte mot Boda Borg. Väl framme på Boda Borg åt vi tacobuff'e. Sedan körde vi igång och det var superkul. Efter några timmar av stoj och lek, började vi vår färd hem igen. Ungefär halvvägs stannade vi och åt på donken. Och fortsatte sedan turen hem. Hemma var vi runt kl 21:30.

Har du vart på Boda Borg, isåfall vad tyckte du om det?

Kram Tindra❤️

Likes

Comments

är ute på en poromenad och jag ska köpa kakor till fikat efter NP men kan inte bästäma vad jag ska köpa för någon kommentera gärna eran favorit kaka!

Likes

Comments