7 months later.

Solkysst hy och värmen helt enkelt örfilar en här i sköna Hallonbergen, bortset från alla råttor och matrester i garaget (endast hallonbergsboende relaterar) så är det ändå en helt soft sommar här i underbara Stockholm. Sommarlovet har inträtt och det är dags att förbereda sig - tredje och sista året.

Ni tänker säkert, varför blogga efter sju hela månader? Sanningen är att det ploppade upp en notis på min telefon som fick mig att känna mig otroligt maktlös, ledsen och otroligt sårad.

"En lastbil fylld med sprängämnen dödade minst 130 människor - varav många barn - i centrala Bagdad på söndagsmorgonen. Terrorrörelsen IS har tagit på sig dådet som var riktat mot Iraks shiamuslimska majoritet."


Inte nog med att dessa hemska mord sker av en väpnad salafijihadistisk terrororganisation som anser sig själva basera alla dessa massakrer i ingen annans namn än GUDS.

Ibland tackar jag verkligen herren från ovan att jag föddes i en familj med en kristen, katolsk trosuppfattning och inte i en muslimsk - ABSOLUT inte för att islam i grund och botten inte är en god religion utan alla förutfattade meningar som skapas av ingen annan än oss. De utsätts dagligen för trakasserier och allt detta är tack vare, eller låt mig säga PÅ GRUND AV - is, isis, daesh,

ad-dawla al-islamiye. De anser sig själva vara muslimer och utför saker som inte ens ett jävla odjur skulle utföra. Ingen jävla aning vad jag ska kalla dessa äckliga parasiter men det jag är jävligt säker på är att dem helt enkelt saknar medmänsklighet och är absolut inte MUSLIMER. Jag mår psykiskt dåligt i tanken som präglar mig dag och natt - varför? varför vill man mörda människor? Religion må vara det absolut finaste vi vet, om man nu följer någon trosuppfattning och söker en tröst, ett stöd och en mening med livet, men tanken slår mig - orsakar det mer skada än nytta?  Varför ska dessa människor dagligen utsättas för mord? Mitt hjärta blöder för alla familjer, mammor, pappor, systrar och bröder som förlorat en familjemedlem genom dessa äckliga parasiter. Hur ska vi sätta stopp på detta? Politiker vänder och vrider på dessa frågor och ännu har vi inte nått i mål eller besvarat frågan vad dessa odjur egentligen vill.  Deras Trosriktninge kallas vanligtvis wahhabism eller salafism och är inte helt ovanlig inom islam. Men det som särskiljer IS från andra terrororganisationer som tillexempel al-Qaida och liknande terrorgrupperingar är att de vill införa de gamla traditionerna med våld och att de anser sig ha rätt att döda alla som inte följer deras lära. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mycket praktik och lite bloggande. Dock har jag fortfarande ingen ursäkt. Min blogg är mer för att lätta på tankarna än underhållning känns det som, därför måste ni som läsare hjälpa mig och bidra med motivation genom att klicka på kommentarsfältet och baka in en kommentar! Praktiserar i älvsjö tillsammans med en verksamhet som kallas stöd och resurs. Titta gärna på deras serie på SVT som heter den som får finnas. Otroligt gripande serie om nio unga människor som berättar om sin vardag och det sociala livet som en person med asperger syndrom. Älskar min praktikplats och då tänker ni säkert, har hon inte tystnadsplikt? Självklart har jag det! Dock vill mina fina deltagare på verksamheten att jag sprider deras serie och det gör jag här, på bloggen!

Nu känner jag mig trött och orkelös, dags att avrunda inlägget och sova. Puss och kram!

  • 171 Readers

Likes

Comments

Tjenis älskisar!

Har tyvärr ingen ursäkt till varför jag imte bloggade men nu är jag på praktik i 4 veckor så jag kommer ha massvis med tid att write 2 u guys, men jag behöver inspiration! Kommentera
Om vad jag skulle kunna blogga om, så kommer det bli fullt ös här!

  • 211 Readers

Likes

Comments

Hej där fina! Absolut har jag fått två stycken prov till imorgon, känns underbart! Min lärare smsade mig och berättade att jag skulle få en ny praktikplats eftersom praktikplatsen låg väldigt långt ifrån mig. Får svar imorgon i skolan om vart platsen ligger! Idag hade jag studiedag och ska absolut tillbringa dagen till att studera. Min storasyster kommer förbi, ska göra påfyllning på hennes naglar och sedan ska hon head to work!

  • 227 Readers

Likes

Comments

Stress har jag! Idag är det mammas överraskningsfest samt min lillasysters födelsedag. Hmm skumt att ha en fest där personen som egentligen fyller år inte firas menmen hon firades igår dont you worry guys! Haha! Måste snaer hoppa upp från sängen och fixa mig så fort som möjligt, min stora syster befinner sig i masmo och håller på ordna lokalen nu. Mamma tror det är "tjejkväll" och ska dit och spela bingo, blå ögd faktiskt men otroligt söt! Skriver lite senare under festen! Puss

  • 240 Readers

Likes

Comments

No plugg No problem! Om endast en vecka ska jag praktisera i Rotebro, i ett dagcenter där jag arbetar med människor som har bland annat schizofreni och autism! Ska bli så otroligt lärorikt. Gick en runda idag i stan och fick hem några sminkprodukter. En concealer nr 20 från fitme, 89:-, en mascara från loreal telescopic och MAC läppstift 195:-
Super nöjd är jag med dagens köp. Alla produkter finns att köpa i Åhlens City, Stockholm central!

  • 253 Readers

Likes

Comments

Asså waow! Hösten är inte så hopplös trots allt, härligt väder (om man har rätt kläder) och träden sakta men säkert klär sig nakna. Så vackert! Iallafall, påväg nu mot skolan, tänkte åka lite tidigare så jag kunde ta hjälp med dokumentationen som ska vara inne
Imorgon. Har seriöst bloggtorka, har ingen aning vad jag ska
blogga om. Tipa gärna!

  • 267 Readers

Likes

Comments

Huden är kroppens största organ och det som är människans yttre. Hyn var alltid ett problem sen jag minns. Knottror på hakan, käklinjen och kindbenen fick mitt självförtroende att sjunka. Man speglade sig i spegeln, vred och vände på ansiktet och spenderade tusentals kronor på skit, bara för att bli av med finnarna. Täckte finnarna lager på lager och concealern tog slut på loppet av en månad. Som en lillasyster är min stora syster en utbildad hudterapeut och kan väldigt mycket om sin sak. Vi prövade massvis med produkter som bara präglade min hy tillslut. Sen slog tanken mig, vad är det som egentligen orsakar min dåliga hy? Min syster frågade mig ifall jag drack vatten, och jag bara skrattade och sa att vatten inte har någonting med detta att göra, men det var värt ett försök. Reslutatet?

I båda bilderna använder jag smink, till och med i bild nummer två. Att dricka två liter vatten kan göra så mycket på utsidan skrämmer mig, tänk vad det kan göra på insidan. Drick vatten, tjejer och killar. Att min hy är så vacker som den är nu ger mig ett så otroligt starkt självförtroende, tänk, bara genom vatten. Slösa inte era pengar på billiga produkter från apoteket eller kicks. Lägg istället pengar på en riktigt bra återfuktande ansiktskräm och DRICK för i helv*tte vatten, åter igen! Love You Guys.

Likes

Comments

Fyra böcker för en och samma inlämningsuppgift.. Hur tänkte min skola där? Aja, håll tummarna för mig!

  • 275 Readers

Likes

Comments

Livets underbaraste människa. Min otroliga mor fyller 50! The gold year! Hon är den klokaste och mest finaste människan jag känner både in och ut, min bästavän och min mamma!
Hon skulle lägga sig, så passade på att vara den första som gav henne presenterna! Fick bli en Versace parfym och pedikyrbehandling!

Versace parfymem är otroligt kvinnlig lukt, en riktigt god vinterdoft och en härlig balans mellan den friska och den blommiga parfym-familjerna! Finns i kicks, ca 700kr

Det är inte bara viktigt att ha fina fötter under sommaren, utan även på vintern! Att pysslas om och få en pedikyr är det bästa man kan få, för att känna sig fräsch och bekväm med att ta av strumporna vid gäster eller bekväm med att ha öppen-tå skor på fester! ;-) Presentkort för pedikyr finns i Sollentuna centrum hos ProfessionalNails, ca 400kr!
Mamma blev MER ÄN NÖJD! I can't wait to se her face på hennes surprise-party på söndag. Definitivt grymt kommer det bli! Älskar henne oändligt mycket! Nu ska jag sova, har ett prov framför mig, puss på er! Sov gott.

Jag och mitt hjärta, mami❤️

  • 278 Readers

Likes

Comments