Började precis använda Seqr och Earn'dit som är två toppenappar som kommer med erbjudanden på varor som man och sen får ersättning för. När man kommit upp en till en viss summa på Earn'dit kan man sedan växla ut pengarna. På seqr får man avdrag direkt på fakturan. Det går ibland att kombinera apparna. Tex öp bröd och betala med seqr och få ersättning, registrera sedan köper på Earn'dit och gå ersättning där med :)  

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vår son har börjat hoppa över sovstunder under dagen fast han egentligen är trött.  Han behöver sova minst en gång om dagen men helst två.  Men han är så nyfiken på allt att han inte kan somna. Hur mycket sover era ettåringar? 

Likes

Comments

Imorgon börjar arbeta igen efter föräldraledigheten.  Ser inte alls fram emot det måste jag säga.  Kommer sakna att vara hemma med min älskling, utan stress och press från jobbet.  Önskar jag var miljonär så kunde stanna hemma resten av livet :) 

Likes

Comments

Fick hem ett nytt paket med gratis tamponger idag. De hade dessutom skickat med en liten tub rakgel från rfsu liten och smidig att packa med på semestern :) Tack! !

Likes

Comments

Idag är jag nervös och rädd och spänd..

Hur ska det gå med bebisen? Klarar hon sig? Lever hon om några veckor?

Usch, hemsk tanke att det kan gå snett.

Håller tummarna så hårt idag och hoppas så innerligt att det går bra.

Snälla alla högre makter om det finns sådana.. hjälp till nu!!

Likes

Comments

Jag går alltid med i alla samlarklubbar om det är produkter jag brukar köpa.

Jag är med i:

Lambiklubben

Liberoklubben

Pampersklubben

Serlaklubben

Nestléklubben

Andra bra sidor jag är med i är:

m3 panel

yougov panel

buzzador

gratisbio

refunder

plus i kassan

säkert några fler..  många av dessa klubbar erbjuder poäng när man värvar andra och då får båda två en bonus så är du intresserad av att gå med i någon av dessa klubbar skickar jag gärna en inbjudan så tjänar vi båda på det.

Likes

Comments

Om några dagar ska min syster få sitt första barn, planerat kejsarsnitt p.g.a. att barnet har en medfödd skada vilket kommer att kräva operation efter ca 7 dagar eller när hon är tillräckligt stabil. 

Vi har vetat om detta sedan graviditetsvecka 21 och det kom som en stor chock för oss alla, men självklart har det varit jobbigast för min syster och hennes sambo. Första gången de ska bil föräldrar så blir det fel..

Det kändes otroligt orättvist att min syster, min älskade bästa syster, inte fick ett bra besked på ultraljudet, de fick två val, göra abort, eller chansa på att barnet överlever.. prognosen var inte så bra.. men de valde att behålla barnet, ge henne en chans.

Jag har ju ett friskt och välmående barn, underbart barn, och det skulle ju min syster också få.. kunde känna skuldkänslor i början över hur bra allt gått för oss, trots att min son föddes 7 veckor för tidigt har allt gått bra, men för henne blev det inte så, det kommer att krävas mycket tid på sjukhus, eventuellt en andra operation, risk finns att barnet får skolios, hjärnskada, andningssvårigheter, astma för att nämna några problem..

Ser verkligen fram emot att få träffa henne och de nyblivna föräldrarna. Men kan ju inte släppa rädslan för att något går fel, att hon inte överlever :(

Hemska tanke..

Kan inte göra annat än att hoppas nu på att allt går bra.. och som jag hoppas!

Likes

CommentsFick detta trevliga mail idag av smartson:

Du är utvald som en av 1 000 testpiloter för Be Your MOOD Colour Boost. Nu vill vi veta vad du tycker om hårinpackningen.

http://newsletter.smartson.se/t.aspx?S=1&ID=2480&NL=1143&N=2478&SI=218423&URL=Skoj =)

Likes

Comments

Jag är både smal och fet. . typ. Är helt otränad och har stora dallriga lår som är smala när jag har tighta byxor på mig. Min mage är platt och fläskar sig när jag sitter. Mina armar är smala och tjocka när jag håller dem emot kroppen och gäddhänget dallrar ordentligt. Jag har inga markerade käkben eller hals. . Eller hals för den delen heller men mina vader är fasta.

Men. . ärligt talat. . Vad gör det?

Och jag tänker inte klaga på det jag inte gillar. . För ärligt talat har jag inte försökt göra något åt det.

Kanske tar tag i träningen nån gång. . Kanske inte

:)

Likes

Comments