View tracker

All ork och lust är borta. Jag orkar knappt duscha (jo jag gör ju det givetvis men det tar jävligt mycket energi)
Jag mår sämre än innan jag lades in på psyk. Orkar inte ha det så här.
Jag tror det är dom nya tabletterna som gör att jag känner ångest och drained på energi så fort jag ens tänker på att göra något. Vad annars kan det bero på?
Funderar på att sluta med dom men borde kanske prata med läkare först. Har dock ingen tid inbokad än på ett tag men jag kan inte gå och må så här. 
Massa skit som jag måste tänka på; jag vill inte ha boendestöd. Det finns inget dom kan hjälpa mig med direkt, jag behöver hjälp med att få strukturer i vardagen och det kan dom väl hjälpa mig med men det tar ju inte så lång tid att göra ett schema varje vecka. Och jag jag en timme varje vecka 😕
Men säger jag upp boendestödet så kommer jag ju inte till min nya terapeut. Jag har ju inte körkort, och att åka buss funkar inte för mig.
För att prata om något annat så funkar katterna verkligen inte ihop. Heidi, jourkatten bråkar och busar med Lovis konstant och Lovis är jävligt trött på henne. Så jag hoppas någon blir intresserad av henne för jag tycker synd om min kisse 😔

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

När man mår psykiskt dåligt har man rätt till boendestöd och det är något jag testar på. En väldigt trevlig kvinna som kommer och tjötar lite, hjälper mig att sätta upp rutiner, tar en promenad mm.
Idag kommer hon och ska köra mig till nya terapeuten och arbetsterapeuten. Det är tredje gången vi träffas och idag mår jag inte bra. Ångest och vill verkligen inte. Förr hade jag bara ställt in och gömt mig under täcket men nu tänker jag lite längre än så. Jag måste, för att bli bättre. Och inte bara för min skull.
Så jag ska bita ihop, göra detta och sen hem och gömma mig under täcket!
Glömde ta mina tabletter igår så kan ju vara därför jag är så ångestfylld idag också.
Ni får ha en bra dag 💟

Likes

Comments

View tracker

Idag är en okej dag. Uttråkad som fan men okej. Än så länge 😝
Inatt var vi barnlediga och åkte och åt på Olearys i går kväll och sedan hem. Tråkig som jag var så somnade jag i soffan och gick och lade mig strax innan 22. Fick 12 timmar sömn men är fortfarande lite trött. Som vanligt då.
Idag ska vi hämta A hos farmor och sen bara mys här hemma. Jag tänker seriöst ta ner granen och så ska vi pynta den ikväll. Vare sig mannen vill det eller inte 😆
Jag sätter hellre upp granen en månad innan än har den uppe en månad efter.
Jag längtar till julafton och barnen får öppna paket. Finns inget bättre än att se glädjen i deras ansikten 😍
Till A har vi köpt en Dr McStuffin docka med tillbehör, en elektrisk fisk som hon ville ha 😂 en tiara och en rapunzel klänning. I är ju stor och önskar sig inget speciellt så hon får pengar. Tror det blir bra 😊
Ha en trevlig helg!

Likes

Comments

Jag skriver när jag mår dåligt, så är det.
Vilket jag gör nu. En känsla av livströtthet, eller vad man kan kalla det, kom över mig. Hur ska man orka kämpa när lusten är borta och minsta lilla man gör tar sådan energi? Bara dom som upplevt det kan förstå.
Jag orkar inte vara jag.
Och jag kan inte berätta det för mina nära och kära, dom försöker förstå men tillslut blir det tjatigt för dom. "Hon mår ju aldrig bra, allt är jobbigt enligt henne. Hur svårt kan det vara egentligen" Detta är vad jag tror dom tänker.
Nu när jag inte länkar till fb kommer dom nog inte läsa detta.

"I woke up today and wished for tomorrow I dont want to even be myself"

Likes

Comments

Snart är det en vecka sedan som jag mådde så där riktigt dålig. Förstår inte vad det var som orsakade det. Så overkligt. Har aldrig mått så konstigt. Måste ta upp det med läkaren om jag nu får någon tid snart. Jag ska till arbetsterapeuten om 2 veckor och även då träffa kuratorn. Hoppas att det går bra.
Just nu ser vi på en serie som heter How to get away with murder. Jävligt bra serie 😊
Jag har tecknat lite mer och även startat ett annat Instagram för just mina bilder. Blir ju mest nude och det vill kanske inte mina vänner och familj se. Jag ritar det för det är vackert, alla som uppskattar konst tycker nog det 😊
Kram på er 💟

Likes

Comments

Vet inte vad jag ska göra. Mår så dåligt. Det är en annan sorts dåligt mående än vad jag är van vid. Nu är jag helt tömd på allt. Håglös, orkar inget. Som om kroppen inte funkar. Försöker greja och så men jag orkar inte ens hämta tex pyssel grejerna. Jag går till skåpet men blir helt tömd på ork och energi så jag vänder och går tillbaka till soffan. Känns så konstigt. Vet inte vad jag ska göra. Rastlös men ändå dessa andra känslorna. Fuck

Likes

Comments

Hej hej!
Nu vet det ett tag sedan jag skrev något. Har inte haft någon energi till det helt enkelt.
Igår var en jobbig dag. Konstant ångest och ingen ork. Fick ta lugnande på kvällen och sen va jag helt borta 😝 Hellre det än ångest.
Annars har det gått bra att komma hem. Lite press på att orka greja och så men den pressen kommer från mig själv.
Något som är skönt är att min man lämnar A på dagis innan han börjar jobba. A har inget emot det utan trivs på dagis och det är nog bra för henne att komma tidigare då det inte är lika mycket barn då. Hon har nämligen lite svårt för när det är många barn och mycket stoj.
Då slipper jag ångesten av att gå upp tidigt och hinna få i ordning A och sen gå hela vägen till dagis i detta väder.

Jag tror faktiskt att mina nya antidepressiva, duloxetin, funkar. Mitt allmän mående är bättre men ibland får jag känslor av ångest och hjärtklappning. Men över lag är jag lite mer uppåt.
Jag har dock börjat tycka det är jobbigt att gå ut bland folk. Handla, hämta på dagis mm. Det ger mig otrolig ångest. Är det för att jag låg inne i tre veckor utan kontakt med folkmassor eller är min sociala fobi tillbaka? Hoppas verkligen inte det!

Jag har precis orkat ta tag i dammsugningen. För "normala" människor är det ingen big deal men för mig är det de. Vi har köpt en blackboard och satt upp så där skriver jag upp vad jag ska göra nästkommande dag och då ska jag ta mig fan göra det också 😜

Nu ska jag (fortsätta) se på tv och sen hämta A.

// L

Likes

Comments

Jävla skitdag. Ångest som fan och bröt ihop på vägen till dagis. Tårarna bara rann och jag ville bara lägga mig ner och ge upp. Eller bli påkörd av en bil.
Så länge mådde jag bra.
Jag hoppas innerligt på en bättre dag imorn. Orkar inte detta.
Ett speciellt tack till Theralen, och den bästa av dom alla, Xanor. Tack för att ni finns ❤^^

Likes

Comments

I förrgår kom jag hem. Då hade jag varit stabil och mått bra några dagar och fick åka hem. Jag kan inte säga om det är på grund av tabletterna jag mår okej eller om det är en bra period.
Läkaren tog i alla fall inte bort min bipolära diagnos men gjorde kanske någon anteckning om vad hon tyckte. Borde kanske begära ut min journal och se.
Det är lite konstigt för i början på psyk var det otroligt skönt att komma bort från allt och slippa ligga hemma och ha så dåligt samvete över att må dåligt. Där kunde jag bara ligga i sängen utan att tänka på städ, tvätt, mat mm. Visst hade jag skit dåligt samvete över att lämna N med barn och hem men jag visste att han skulle fixa det. Pluss att det var han som ville ha in mig på psyk så jag fick hjälp.
Men ju mer tiden gick där inne så blev jag mer och mer rastlös och längta hem. Sista veckan var fruktansvärd. Det fanns inget att göra och ingen att prata med. Jag ville bara kasta mobilen åt helvete och vråla. Så mycket kröp det i mig.
Men nu är jag hemma och det är så skönt! Gjorde missen att redan första dagen dammsuga, tvätta, hämta A, leka med henne och laga mat. Min ork tog slut redan vid dammsugandet 😛 När jag stod där med maten så kände jag bara "Nä, nu kommer jag behöva att åka tillbaka, jag klarar inte detta" Men sen kom N hem från jobbet och jag kunde pusta ut.
Nu är det andra heldagen jag är hemma och jag har väl grejat och fixat också och känner att jag nog får kasta in handduken r det gäller det. Bara slänga mig i soffan några dagar och vara va. Innan jag tar tag i att få en fungerande vardag. N har också sagt att jag inte behöver göra saker nu här hemma och jag ska nog lyssna på honom.
Han är helt otrolig ❤
Snart blir det tvn med Modern Family och lite gott 😊🍫

Likes

Comments

Imorn går jag in i vecka 3 på psyk. Har inte orkat blogga alls under min vistelse här för jag har haft så mycket med mig själv. Tankar och känslor jag inte velat dela med mig av faktiskt.
På onsdag är det vårdplaneringsmöte och jag kommer troligtvis få åka hem på eftermiddagen. Håll tummarna för mig!
Dagarna här ser likadana ut, så tråkigt. Nästan inget att göra eller någon att prata med. Träffade dock en fin tjej som jag har så sjukt mycket gemensamt med som jag hoppas hålla kontakten med 😊
Hon har dock fått åka hem och nya människor kommer hela tiden. Alla med sina problem. Ibland känns mina problem så fjuttiga i jämförelse med andras, fast jag jag ju mått dåligt sedan jag var barn och jag måste ju få hjälp jag också. Även om jag viss dagar mår bra.
Det är en sak som är jobbig med att vara här, jag kan inte visa mina känslor. Jag är annars ingen människa som har svårt för det men eftersom man inte får någon direkt samtalskontakt här så håller jag mig på min kant. En gång i veckan får man prata med en ur personalen och då berätta hur man mår och hur det går här på avdelningen. Jag har bara haft ett samtal och då grät jag floder 😝
Man får ju givetvis be sköterskorna om att få prata med dom när som helst men det är inte min grej. Det är väldigt svårt för mig.

Jag hade permis från Torsdag tills idag och det var skönt! Att få komma hem och krama A och N och bara mysa och kramas. Fick dock lite ångest igår men tog en lugnande och sen lade jag mig tidigare. Idag var det riktigt tungt att åka tillbaka, och då vet jag att jag är redo att åka hem för gott ❤❤
Nä nu ska jag fortsätta med att bli galen av tristess 😛

Likes

Comments