Gråten vill komma men det går inte. Inte sedan jag började med Lamotrigin. Allt känns mörkt och ingen ork till att kämpa.
Ingen annan än jag kan förändra saker, men vad gör man om man inte orkar och bara springer omkring i det jävla ekorrhjulet. Nu är det tungt.

Likes

Comments

Jag har sådana biverkningar av tabletterna! Svettningar, feber, sömnig, utmattad, darrningar mm.
Hoppas verkligen det går över snart 😰
Imorgon börjar A på simskola, ska bli så kul att se! Dom kommer ju inte att lära sig simma utan mer att doppa huvudet under vatten och försöka att flyta lite. Men det ser hon fram emot 😊
God natt på er!

Likes

Comments

Har ni något djur som förgyller ert liv?
Jag har en katt på 6 år som heter Lovis, en bondkatt med en släng av perser. Hon är jätte liten och ser alltid missnöjd ut 😂 Men snällare katt får man leta efter! Inte så jätte gosig dock. Så jag är sugen på en till, en tillgiven liten kisse som vill gosa och vara i närheten. Men vi får se 😊
God natt på er!

Likes

Comments

Nej idag är det ingen bra dag. Orkar inget och vill bara sova. Försöker hålla mig vaken tills eftermiddagen då jag kanske tar en tupplur.
Kan inte bara tabletterna börja verka igen så jag får må bra.

Likes

Comments

Ja nu mår jag bättre men fortfarande väldigt nervig. Började om med dom antidepressiva som jag var utan med ett tag och jag hoppas biverkningarna inte är så farligt. Sist jag började med dom så låg jag ju inne och sov mest så kände inte av några biverkningar. Håller tummarna ✊
Annars så rullar det på.
Ska ha möte med försäkringskassan i mars om hur det blir när jag blir 30. Riktigt nervöst! Jag vill ju inte bara bli sjukpensionär utan i framtiden ser jag ju mig själv jobba. Men måste ju ändå få sjukpension för att kunna försörja mig medans jag jobbar med mig själv mot att kunna komma ut i arbetslivet. Och det är väl det jag ska säga till henne.
Idag är det ju alla hjärtans dag och för 8 år sedan på denna dag förlovade jag och mannen oss. Vi har pratat och kör på ett tag till 😉😂
God natt på er där ute! 💙

Likes

Comments

Har nu varit utan ecitalopram i en vecka och nu inser jag hur bra jag mådde på dom! Och när jag mår bra kommer jag aldrig ihåg hur dåligt jag mår emellanåt. Så svårt att hålla reda på vilka mediciner som behöver fyllas på när man äter så många.
Nu är det Iaf illa. Upp och ner i humöret och på gränsen till att bryta samman.
Var tvungen att gå fram till stan förut och grät floder innan. Gick ut i hallen flera gånger för att ta tag i det men fick vända tillbaka till sängen igen.
Usch vad öppen jag är, är rädd att folk ska se ner på en för att man har dessa problem. Hoppas ni är förstående och inte dömer!
Jag kom iaf iväg fram på stan och kunde handla till kvällens gottigt. En klapp på axeln till mig 😛
God natt!

Likes

Comments

Ja då står man där en vecka utan sina livsviktiga tabletter och känner hur man sjunker. Ångesten är stark och jag är på gränsen att bryta ihop emellanåt.
Försöker ändå att hålla humöret uppe.

Tänkte köra lite fakta om mig själv då det faktiskt är några som läser min blogg 😊

✴Jag ser alltid glaset halvt tomt och är väldigt negativ av mig, haha!
✴ Jag älskar att läsa böcker, memoarer, biografier och skönlitteratur.
✴ Jag lyssnar främst på rock, allt från rock n' roll till metal.
✴ Jag är otroligt rolig (enligt mig själv och andra)
✴ Jag älskar film och serier.
✴ Fick jag drömma skulle jag vilja bli djurskötare eller äga ett bokcafé.

Det får duga 😜
Ha en bra helg på er!

Likes

Comments

Igår var ingen bra dag, hade ångest ända från att jag vaknade och en tripp till svärföräldrarna och handling gjorde saken ännu värre. Sen var A väldigt uppe i varv och det var bara mamma som dög att prata med. Mamma titta här, mamma kolla nu, mamma jag är en varg, mamma du ska säga så här, mamma du är också en varg, mamma, mamma, mamma!! Ibland blir man galen på sina barn. Man älskar dom mer än något men ibland så blir det för mycket. Så när vi kom hem på kvällen tog jag en xanor och efter en stund blev jag lugnare. Lyckades dock hålla mig vaken till 23.30 innan tröttheten tog över. På lergigan, theralen och dom andra blir jag trött direkt av och måste sova men inte på xanor, den är kanon. Äter den dock inte alls pfta då den är beroendeframkallande.

Idag vaknade jag 11 men orkade inte gå ur sängen så somnade om och sov till och från tills kl 15 då jag skickade till mannen att jag inte kom upp ur sängen. Han hade inte så mycket att göra på jobbet och kom då hem och bokstavligt talat drog upp mig gråtandes ur sängen, Nu är det lite bättre iallafall.

Lagar mat och ska sen mysa lite med A innan hon ska sova. Sen blir det mys med mannen framför tvn med egengjorda semlor :-)

Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Det verkar som jag bara kan skriva när jag mår dåligt. Nu hittar jag inte orden och kan inte formulera mig.

Nu när jag mår okej och är stabil så kommer jag inte ihåg hur dåligt jag kan må emellanåt. Och helt plötsligt kommer dagen då det slår ner som en blixt. Perioderna jag mår dåligt är ju väldigt långa men nu har jag mått bra ett bra tag och jag hoppas det håller i sig så.

Även om dagarna är fruktansvärt meningslösa och endast består av sovande och tv tittande så mår jag okej. Skulle docj vilja ha lite mening i vardagen. Jag vill börja plugga men man måste vänta ett år efter det att man avslutat en kurs. Och det är i april eller maj tror jag. Vad ska jag göra tills dess?

Jag får blicka framåt och längta efter sommaren, sol och varmt väder. Underbart! Nästa vinter ska jag köpa en solterapi lampa, klarar inte en mörk vinter till känns det som.

Nä nu får jag fortsätta titta på Trolls med dottern.

Ha en bra helg!

Likes

Comments

Allt är fortfarande bra. Stabilt och lagom uppåt 😊
Sover alldeles för mycket! Ibland verkligen hela dagen. Ska nog gå till läkaren och kolla upp så det inte beror på något annat än utebliven motion.
Helgen har varit bra, inte gjort något speciellt bara myst.
Ha de! 😊

Likes

Comments