Vilken underbar dag det är!
Imorgon kanske det blir Ullared och idag fick vi reda på att A kom in på den skolan vi ville 😄 Så nu är det bra.
Har varit några jobbiga dagar men det blir alltid bättre med positiva saker 😊
Ni får ha en trevlig helg! ⚘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag är nog en av dom värsta sockermissbrukarna som det finns. Jag klarar knappt en halv dag utan något socker. Varje dag dricker jag 1 liter cola och äter choklad eller kakor. Jag vet i fan hur jag ska klara av att sluta! Jag har sett en dokumentär om just socker och det är otroligt beroendeframkallande. Det har gjorts en studie med 48 (eller något) möss som först fick fri tillgång till kokain men sen introducerades sockervatten så dom fick välja, 45 valde sockervattnet! Det säger ju något om hur beroende socker är. Men från och med nu, här idag så försöker jag för sjuhundrafemte gången att sluta. Hejja på mig är ni gulliga!

Det finns även telefonmöten med anonyma överätare, oa, som jag kanske ska ge en chans. Är även med i en sockermissbruks grupp på fb som man kan få stöttning ifrån andra som är i samma sits.

Man får helt enkelt försöka och försöka, så kommer tillslut den gången då man lyckas. Hoppas jag!

Likes

Comments

på kvinnor som föder barn och känner den där överväldigande lyckan. Jag är så avundsjuk på mammor som njuter av sin mammaledighet.

Jag, som jag tidigare skrivit om, fick inte det. Jag kommer inte ens ihåg dom 3 första åren har jag insett. Ångesten överskuggade allt. Jag är så ledsen och har sådana skuldkänslor över det. Jag vet att jag gosade med henne, tog bra hand om henne, älskade henne. Men hennes framsteg och våran vardag kommer jag inte ihåg.

Jag har varit med om väldigt mycket i mitt liv, men min förlossningsdepression slår allt de andra med hästlängder. Jag kan inte sätta ord på hur jag kände det varje dag i över 3 år. Någon som inte varit med om det kan inte föreställa sig ångesten och förtvivlan man känner. Mina nära och kära vet inte hur dåligt jag mådde, även om jag försökt förklara.

Dessa tankar kommer titt som tätt och jag får likadan ångest och likadana skuldkänslor. Men den tiden är förbi, till 99 % Ibland kan ångesten smyga sig på men jag kan för det mesta slå bort den. Och jag måste försöka att tänka att det var då,, nu när nu och jag har framtiden med min dotter. Jag har alltid älskat henne och kommer alltid att göra.

Jag är en bra mamma och jag har en liten dotter som är lycklig och trygg.

Likes

Comments

Någon med erfarenhet av denna medicin? Tydligen en dunder medicin som man äter i flera månader mot acne. Men vissa får hemska biverkningar som depression och ångest mm. Knappast värt att försöka få det utskrivet då med tanke på mitt psykiska mående.

Likes

Comments

Hej på er!
I morgon är det fredag och troligtvis blir det en simtur med min syster. Om inte A ska sova hos farmor för då åker jag och mannen till stan för att handla lite. Behöver ny bikini 😊 underdel i alla fall men då är det lika bra att unna sig en överdel också 😉
Nu sitter vi och tittar på Modern Family men Dreamfilm laggar så förbannat 😡
Vi följer Massor av serier, riktiga nördar. Vad ser ni helst på?
Trevlig kväll på er 😊

Likes

Comments

min humor. Jag har lätt att få folk att skratta, lär man känna mig så är nog rolig ett av dom första orden man skulle beskriva mig med.
Och mitt hår, långt och lockigt. När jag var yngre hatade jag det men inte nu. Visst önskar jag ibland att ha rakt blont hår men för det mesta älskar jag det. Har dock det nästan aldrig utsläppt för det blir för varmt 😝
Var på möte med försäkringskassan i går ang vad som händer när jag fyller 30. Fan vilken ångest jag har efter det. Kommer jag någonsin kunna arbeta eller är det ett önsketänkande? Suck, jag vet varken ut eller in när det gäller min framtid 😔
Nä nu ska jag sova, god natt på er.

Likes

Comments

Något som jag verkligen skäms över och tänker på VARJE gång jag lämnar lägenheten är min hy. Jag har sjukt mycket ärr på kinderna 😔😢
Acnen kom när jag var gravid med A och har inte försvunnit. Detta är något som påverkar mig dagligen, ibland går jag inte utanför dörren för jag skäms så och tänker att alla tittar.
När acnen försvinner, om den någonsin för det, så ska jag ta bort ärren med laser. Det kommer kosta men det kommer det att vara värt.

Likes

Comments

Det är nu dag 8 som Alice haft feber. På kvällarna är det nästan 40 grader. Med ett barn som har feber mer än 4a dagar ska man kontakta sjukvården. Men dom hittar inget fel på henne, i förrgår tog dom ett vad det nu kallas - blodprov i armen för att skicka för analys och se vad som är fel. Provsvar får vi imorgon förmiddag, visar det inget ville dom skicka henne på en lungröntgen ifall det är lunginflammation. Hoppas vi får svar imorgon så hon kan bli bättre ❤ Hon har varit riktigt tapper min lilla docka.
Med mig är det bra, stabil igen på tabletterna tror jag. Lite ångest ikväll men vet inte varför.
Hoppas ni haft en fin kväll 🌷

Likes

Comments

onödigt att gilla folks inlägg utan att läsa dom.

Likes

Comments

Idag har jag varit produktiv!
Medans lillan som fortfarande ligger i feber  dammsög jag, våtdammade det lediga rummet, tvättade kattlådan och vek tvätt. Ikväll kommer nämligen våran nya kisse 😃
En 4årig långhårig kisse som behövde ett nytt hem. Så hon får vara i rummet tills hon kommit lite till rätta och våran katt fattar att det är en ny kisse där inne.
Just nu tittar jag på Masterchef och A sover bredvid. Vi ska till vc med henne då hon haft feber sedan i torsdags.
Ha det så bra!

Likes

Comments