Tjaaaaaa och tjeeeeena! Ska försöka börja blogga igen, för nu känns det som att jag har fått tillbaka min träningsanda.

Jag fyllde 18 år för drygt 2 veckor sen och det känns ju bara för sköönt! Känns som pungsäcken nu har switchat sig och hänger fritt, jag får nu göra som jag vill och ingen behöver tillåta mig.

Det första jag tänkte jag kunde göra nu va att köpa ett nytt gymkort på Nordic Wellness. Så jag köpte en bindningstid på 12månader. No hate, men det känns skönt att återförenas med sina gamla och trogna gymparters, Armin o Ivan, triiinte crew!

Jag gymmade sist på helsomagasinet med några andra. Jag sa det förut och jag säger det igen, men det har oxå vart en grym fantastisk resa med dom! Jag kommer sakna er och ni har vart en bra inspiration och motivationskälla! I will remeber u as the "Trio with Tom Londholm and WillyWanka" <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tja igen! Så najs snart julafton, och äntligen jullov!

Denna vecka har fan känts lång av längtan till ledighet asså! Men ändå har man haft det najs längs dagarna som gått!

Längtan på jullovet så hade man planer på att få en bra start oxå! Sålde ju biljetter igen för Togetherparty eventet "christmas party". Som vanligt sålde man mest biljetter, inte för att skryta haha. Har man syfte så får man ett mål, oftast når man målet! Tjänar såklart pengar på det! Hade ju inte heller druckit något sen deras förra fest i höstas! Tycker själv jag förtjänar belöningen för att ha hållit mig så länge. Drack fan bra den kvällen och haft en fet bra stund från mina tankar!

Nu när man har skaffat ett giltigt gymkort som hålls i 3 månader, det känns ju perfekt! Har nog tränat över 7 gånger denna vecka asså. Med dom gympartner man haft så vill man typ gymma ännu mer. Ställer man upp som pt för grabbarna så är priset oviktigt. Mitt nyårslöfte är typ uppnått, och det var ett mål att komma upp i 70kg, känns fan för bra!
Vikt just nu: 70,2kg

Såklart har man lanat o fått mysa med nya BROS oxå! Det har nog varit ett minne som länge inte kommer glömmas. Haft en fet turnering och spelat massa Halo. Ett game som väcker vackra barndoms minnen asså!

Som sammanfattning har veckan varit fett bra!
Och här är lite bilder som bästa Bella Niemi har tagit på mig och samt bilder som representerar händelserna!

Likes

Comments

Tja! Har nu äntligen fixat ett officiellt gymkort på Helsomagasinet i hamnen. Har provtränat där lite innan och tycker faktiskt det är ett rätt bra gym ändå.

Tränar typ 3-5 ggr i veckan beroende på hur mycket jag orkar. Har inte så full spexat schema än men kör dom kroppsdelarna jag har lust än så länge. Har dessutom as grymma träningsparters som jag brukar gymma med! Är oftast PT för dom oxå, och det är fett kul att pressa dom haha.. Vikt just nu: 69,2 kg

Bortsätt från de.. Så har jag forfarande inte druckit något sen höstlovet! Taggar i stället för fredagen denna vecka. Då det är julfest på mikes! Låter det lockade för er så får ni gärna köpa en biljett ifrån mig annars, för jag är en utav dom som säljer!

Bilder som symboliserar texten!


Likes

Comments

Tja! Har inte laddat upp bloggen som jag skulle ha gjort i söndags.. Har bara vart så jävla jobbigt!

Men nu pallar man, kl är just efter 3 när när man har tid. De va så att jag såg the Hobbit nattpremiären! Fett grymt, rekommenderar stort asså!

Annars veckan innan så gjorde jag en utmaning till mig själv. På att göra 66 snabba pushups var 30min från 8:00-22:00 (för en dag). Det va jobbigt assfuck o gav upp vid kl 16 tiden. Det va inte lätt lixom för gravitationen kändes typ tyngre än va det bruka göra. Men viljan va stark!

Dessutom har jag ännu inte druckit någon alcohol sen slutet av höstlovet. Elr.. Om jag ska vara ärligt så smakade jag en halv bira, räknas de kanske? Den asså shit, den knullade munnen (smarrig va den asså). Är ändå stolt att ha stått ifrån de rätt länge ändå!

Badade också i fredags vid hamnen! Måste ju ändå passa på när det inte blir för kallt.. Det va skönt! Gjorde mest ont när jag när jag väl va i vattnet men.. Nejmen det va en personlig present åt nån bro som fyllde 17år den dagen! För att få han ett gott skratt så vill säga. :)

Lite snygga poserade bilder från förra veckan då!

Likes

Comments

Idag är det den första advent, sista dagen av min vita månad, sista dagen av hösten! 🍁❄️

Tänk dig att inte t.ex dricka, röka, snorta kocks etc, på en månad. Så jävla glad att jag faktiskt klarade min utmaning! Om man vill så är i stort sätt allt möjligt. 🙌

Nu är de snart vinter och bulkinseason, det betyder att jag ska försöka gå upp i vikt och muskelmassa genom att äta riktigt mycket och träna as hårt. 💪

Ut på nya mål. En gång i veckan för ny uppdatering.
Vikt just nu: 68kg
Likes

Comments

Tjaa igen! Det va ett roligt höstlov, lärde känna många nya människor och haft det fett kul! Jag "choppo" va också och medverkade i en halloweenfest tillsammans med några andra. Sålde mest biljetter och fick en grym festlighet.

Då när skolan har börjat igen så blev allt tillbaka till vanligt.. Fast den här gången tänkte jag dra en "vit månad" och tänka mer på hälsan! Om jag nu lyckas liksom.. Önska mig lyckat iallafall!

Här är lite bilder till en sammanfattning, och cred till Danni som gjorde min makeover! <3

Likes

Comments

Tjena härliga läsare! Idag gick det fett najs på gymmet, som vanligt alltså! Everybody is partying this night but this is our party! Det här gym passet var helt enkelt grym med ett grymt sällskap såklart! Jag tackar för mig och uppdaterar nästa gång!

Det kanske ser ut som att vi fotar rätt mycket men de e klart vi tränar mer oxå!

Likes

Comments

Hej igen! Tyvärr har vi tagit en liten paus från bloggandet under sommaren! Men nu är vi back on track! Har tränat med nya träningsparter, Armin och Ivan. Jag ska hjälpa dom på deras journey to success!

Med tanken på Ebolarykterna så tänkte vi köra så utförligt vi kan! Skrev inte det för att göra det till ett skämt eller skrämma någon, vi gör det för att ha ett syfte och lära oss utnyttja den tiden vi får från livet.

"You dont have to be great to start, but you have to start to be great"

Likes

Comments

Igår kväll gjorde jag min första "wok" fick då oxå lite hjälp av två andra individer.. Det va fan rätt schysst asså! Tog dock slut fortare än vad det gick att laga!

Likes

Comments

Tjoooo!
Idag vaknade vi ganska sent, kanske vid 12 eller 13 nån gång haha. Det är ju rätt viktigt att få en bra skön lång sömn liksom. Vi slängde bara i oss en high-carb meal (åt pasta och makaroner) först för att orka pumpa! Sedan efter rörde vi oss vidare till Elixir och körde en rygg och bicepspass!
Awesome pump ändå och passet kändes rätt lyckad, trött som fan blev man också! Så nu kommer vi ta en powernap, så får vi se vad som kommer hända här näst!

SES NÄSTA GÅNG! 


Likes

Comments