Header

Jag blogger inte så mycket här, så därför tänkte jag tipsa om min blogg på Wordpress där jag kanske uppdaterar något oftare. Ifall någon är intresserad menar jag 😄.Adressen dit är
http://jeanxbillie.wordpress.com/

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag älskar denna föreläsning om rättvisa. Den morala sidan av mord, det är vad detta hypotetiska scenariet professor Michael Sandel använder till att lansera sin kurs i moraliskt resonemang.

Likes

Comments

Jag uppskattar de ärliga människor jag känner. Ärlighet handlar inte om att ignorera folks känslor och alltid yttra sina tankar. De egenskaper beskriver en typ av person som inte vet hur man beter sig i sociala situationer och säkerligen inte är särskilt omtyckt. Ärlighet är gånger då man frågar ifall ens solglasögon ser för stora ut och man får ett enkelt rakt och ärligt JA. 

Likes

Comments
Saknar havet, galet mycket. Sena kvällar med kvällsöppna butiker och restauranger, hettan.

Likes

Comments

Efter att ha knatat runt på Grekland i 8 dagar i all möjlig terräng känns inte mina platta vardagsskor särskilt fräscha, dessutom har de gått sönder så jag kände att jag behövde ersätta dom med ett par nya. Gillar de nya skorna! En nyans mörkare brun i verkligheten, de blev lite ljusare på fotot. 

Tog mig en tur in till Medborgarplatsen efter universitet. Suttit på fik i solen utomhus med skön musik och en islatte, hög njutningsfaktor.

Är på jakt efter en brun skinnjacka. Ska se i min visningshistorik.. såg en jag tyckte var mkt snygg för några dagar sen. Se om jag kan ta reda på vart den säljs. En fin omlottshalsduk hittade jag även, ej planerat köp men den kommer passa så bra. ☺ Gillar starkt.   • Shopping
  • 78 readers

Likes

Comments

H&M har rea online för tillfället, jag beställde en playsuit och en top sen så har jag haft lite roligt i Photoshop. Hittade nämligen lite annat fint, även det på REA, som jag tyckte blev en bra outfit. Jag gillar verkligen tröjan och shortsen, broderiet på det svarta tyget är väldigt vackert. 

Om man skulle köpa hela outfiten som jag satt ihop så blir totalsumman 790:- och man skulle spara runt 600:- på grund av rean. Med originalpriserna ligger det på över 1300:-. 


BikerjackaTopp med puffärmKort halsbandRemsandalerBroderade shorts

Likes

Comments

Sitter på bussen och skrattar över hur gigantiska mina solglasögon ser ut på mig. That is all. Bye.Likes

Comments

Likes

Comments