View tracker

Jag har insett och lärt mig så himla mycket om mig själv den senaste tiden, det är som att jag är inne i en ny fas i mitt liv där jag har börjat utvecklats igen efter att bara ha varit. Jag har inte druckit på snart två år. Jag har haft en identitetskris från och till i säkert ett halvår. Jag har insett att jag har prylfobi vilket jag inte fattat tidigare, vill ha så få saker som möjligt och sorterar och rensar så fort jag får möjlighet, allt från kryddhylla till garderob. Detta beror med all säkerhet på flytter jag gjort tidigare och vet ju att jag kommer flytta igen och då ska det gå snabbt och smidigt. Vi ska ha ett hus eller en fin lägenhet där jag ska bo i många många år :) Jag har börjat inse eller funderat över jobb och utbildning och i och med det så är jag nu uppsagd för att få tid till att hamna någonstans där jag vill vara ett tag eller också där många många år. Jag har sökt en utbildning för fler kunde man inte söka samtidigt. Jag väntar för tillfället in en ny telefon då min är på rymmen så det blev ett bakslag men den kommer nog imorgon, imorgon ska jag på en anställningsintervju och kan börja söka jobb igen om jag äntligen får telefonen. Jag tycker att det är väldigt intressant med relationer och problemlösningar och älskar att fundera över vad man kan göra för att få förhållandet att hålla i längden. För min del är det fokusera på mitt egna liv lite mer och låta han ha sitt. Och uppmuntra och intresseras över hans intressen. Jag tror jag är parterapeut en dag, ha. Funderar mycket på Varför man blivit som man blivit och då är det också mycket enklare att bryta de negativa mönstren. Funderar på och fokuserar på sådant som får en att må bra och det bästa jag vet är att gå ut i naturen på äventyr med M. Alkohol spärrar. Drick inte alkohol. 
 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

Svärmorsdröm utan ironi. Det är julafton i ett skitigt Stockholm utan snö, året är -15, hon sitter på tågperrongen med No one sleeps when I'm awake i hörlurarna. Igår hade dem där pojkarna en spelning, hon var där. Hon tänker på när hon satt i en lägenhet ensam och lyssnade på den låten på repeat, på golvet. Vid elementet. Hon tänker på alla kvällar och nätter i hans gultapetserade hem. Han inledde konversationen med ett "Hej, det var längesen" igår. Ja, det var alldeles för länge sedan. Hon tänker att det inte gör ont längre, det är bara vemodigt. Hon är på väg hem. Hon och han som är nu ska hitta på något ikväll. Hon är glad och vad som händer imorgon spelar inte någon roll. Hon trodde aldrig att hon skulle vara med någon som kunde kallas svärmorsdröm (utan ironi).

 

Likes

Comments

Jag fryser hela tiden och som en bomb så bröt jag ihop och nu mår jag bättre än på länge, konstigt. Det finns så mycket man kan säga men ingenting blir av. Jag önskar jag hade en mans hjärna, dem tänker tydligen mindre. (analyserar och övertänker) Men - Ibland känner jag bara att folk har ett IQ = noll, så måste jag beblanda mig med dem och det får mig att må dåligt. Som att cent är en svensk valör mindre än ett öre och som att folk inte kan stava eller prata. Vad lever man egentligen för? Att fokusera på det bra och undvika så mycket dåligt som möjligt, ja. Så vad ska man fokusera på då. Badkar och mjukisbyxor. Te och skäggets famn. Ibland känner jag så och ibland känner jag att fan det var bättre förr, innan man slutade att dricka och då man sjönk ner till andras nivå och bara lät det vara. Men det ska jag inte göra. Äcklas av alkohol så det är inte svårt. Helt ärligt så är jag sjukt uttråkad på livet just nu, ingen energi, inga polare och en som inte vill någonting. Tråk. Jippi.


Likes

Comments

​Jag är en rastlös känslosam själ som tänker för mycket, saknad är inget man behöver fokusera på när man mår bra och har det bra. Men jag gör det. Och nu blev jag ensam, vi hann ses i 5 minuter, det är både skönt och tråkigt. När man kommer till dem tankarna om att min tid är förbi och över så känns det mest skönt, som en lättnad. Jag ska ta ett bad och fortsätta analysera in i minsta detalj vad jag gått igenom hittills och vad som ska hända framöver. Ibland önskar jag att jag var lite mer som förut. Jag mår inte bra av att tänka, vill bara agera, vara en sån som springer ute om nätterna och är lycklig... Helt oinspirerad och tänker att jag måste göra något. Fan jag vill så mycket men ingenting blir av. Folk runt omkring är så tråkiga.

 

Likes

Comments

​Sitter hos honom och har gjort mest ingenting idag. Han jobbar. Jag har semester och vill ha det precis så här för alltid. Jag har aldrig mått så här bra. Skrämmande tankar men jag tar aldrig någonting för givet och ser det positiva i att vi har det så jäkla bra och det kan vara så att jag kombinerar framtidsplaner med dig- (även fast jag alltid har en tendens att fly från saker och aldrig släppa in någon helt, aldrig komma någon för nära. Det är ju dumt.) -med jag, jag, jag tankar. I perioder saknar jag mitt gamla liv så jag dör. Jag vill köpa en kassettbandspelare så att jag kan spela mina gamla punk-kasetter, ränna runt och känna friheten i att bara vara, i ärlighetens namn är det vissa tider i mitt liv jag saknar och inget för mig idag, mest av allt vill jag leva med dig för alltid. Skaffa ett hus och en liten(?), leva vardagsliv med bad och båtliv osv. Jag älskar ju dig.

 

Likes

Comments

Jag vill börja leva igen. Som i en 80tals film med punken vid min sida. Det här är ohållbart och ska inte få hålla mig tillbaka.

 

Likes

Comments

Jag har ordnat jobb på en bar och befinner mig där om dagarna. I övrigt känns det som att ingenting spelar någon roll. Jag har tagit en paus från det mesta. Jag ville gå vidare och jag ville må bra, hur bra gick det? Jag längtar efter någonting annat än nu. Är det nu man ska börja supa igen?

 

Likes

Comments

All the precious times have been put to rest again
And the smile of the dawn
Brings tainted lust singing my requiem
Can I face the day when I'm tortured in my trust
And watch the crystallize
While my salvation it crumbles to dust

Forgive me please for I know not what I do
How can I keep inside the hurt I know is true

Tell me when a kiss of love becomes a lie
That bears the scar of sin too deep
To hide behind this fear of running unto you

 

Likes

Comments

Jag bor i Stockholm nu, det känns bra men du gör mig ledsen och jag orkar inte tänka så mycket. Tar dagarna som dem kommer och försöker se positivt på saker och ta vara på livet och den här sommaren. Kvällsbad och andra nattäventyr är bra. Punk är bra. Jag saknar dig och i min värld är jag så jävla perfekt. Återkommer.

 

Likes

Comments