...Trädgårdsdagar! I flera år har jag velat besöka mässan på Liseberg! Och i år blev de äntligen av!:)
Och vädret visade sig från sin bästa sida. Strålande sol och en massa grönt!🌱
En bra stund minglade jag runt och sög in en massa inspiration och glädje! Det bjöds på blomsterarrangemang, blommor, kryddor och en massa fint.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

...är den min!😍

Den snyggaste vattenkannan av dom alla... har trånat efter denna skönhet länge, men tyckt att den va för dyr! Men när den hittades med 30% rabatt slog jag till direkt..😍

Likes

Comments

...på plats!
Äntligen har jag fått tummen loss och skruvat upp min rosa vattenslang. Först skulle jag ju bestämma vart den skulle sitta och när jag väl gjort de så va de bara att sätta igång.

Hade egentligen velat ha även "hållaren" i guld, men den va ju slut! Men de blev bra ändå! För endast 179:- fick jag detta kit på Netto. Tummen upp för de! 👍🏻

Likes

Comments

...på Kjuge Kull!
Vårens höjdpunkt för mig. Och även i år bjöd vädret på strålande sol☀️
Det är så himla trevligt och mysigt och strosa omkring bland alla växter och se vad varje säljare plockat med från sin trädgård. För de e just dom borden som är de intressantaste.. där personen plockat med sig något de har för mycket av i trädgården.. säljer det vidare och så kan det glädja en annan person och deras trädgård! Det är där man hittar guldkornen!

Jag fick iallafall med mig lite smått och gott hem, bland annat två aklejor, plymspirea,rosenstav, höstsilverax och lite gräslök!

Likes

Comments

...på jobbet!
Idag hade jag en kund som uppmärksammat att jag älskar trädgård, så när vi va klara plockar hon fram en liten plastpåse där man kunde skymta något grönt. Då hade hon tagit med en liten dahlia-planta som hon själv sått! Så himla glad man blir!😍

Det är ju alltid så extra roligt med dom
växter som har en liten historia bakom sig, eller om man fått dom av någon speciell! Ska bli så spännande att se vilken färg den får och hur den kommer se ut!!
Tack snälla Marie!❤️

Likes

Comments

...tyvärr. Denna helgen skulle gå i planteringens tecken, men en skadad högerhand grusade den planen. Men jag och min fina Hanna hann med ett besök på en växtmarknad och ett besök på Solhaga. Köpte vita flox och en vit "blågull"

Likes

Comments

...på Ljungsleds Plantskola! För ungefär ett par år sedan gick jag med i trädgårdsföreningen och mitt första möte med dom blev på just Ljungsled. Varje år har de en liten "VIP-kväll" för medlemmar. Då bjuds det på vårens nyheter i växtväg, en massa shopping och givetvis kaffe och mumsig kaka!

Redan innan hade jag bestämt mig för att köpa med mig fjolårets nyhet; Buskhallon och årets perenn; krypflox. Det följde även med en doftschersmin och några månadssmultron.

Jag har även blivit väldigt förtjust i trevliga amplar.. hör bjöds de på flera exemplar. Även en jättefin "väggljusstake"

Likes

Comments

...men inte riktigt i rabatten!! Påskblommorna blommar för fullt. Och visst blir man lycklig när man hittar godingar som denna .. son man glömt bort att man planterat!😍

Likes

Comments

...igen! Idag va de dax att rädda växter i grannbyn. Så iväg och låna släp och bege sig dit! Annas växtakut är alltid redo. Jag fick i princip fria händer att gräva var jag ville, så alla hostor (funkia) räddades först, Prio 1, och sen blev flera pioner omhändertagna.. varav flera stycken redan är omplacerade i annan by. Det blev även en hel del dagliljor, iris och alunrot.
1 st ganska kraftiga syrenskott blev också räddade precis som en rodendendronbuske och en hibiskusbuske. Personen i fråga som ägde växterna visste precis hur hon skulle bli av med mera...:
-Ska du inte ha denna också Anna?
-jo, de e klart jag ska!😅

En liten söt lekstuga som skulle till tippen blev också räddad! Gossarna är överlyckliga!

Väl hemma började planteringen.. fortsättning följer!

Likes

Comments

...kan man ju fråga sig!
Lyxvarianten från GARDEN GLORY är ju givetvis MYCKET finare och säkert mycket bättre. Men jag vill ju egentligen bara ha den här rosa slangen som prydnad för att den är så fin och annorlunda med sin fina färg, inte för funktionen. Och då tycker jag att Nettos variant duger bra. Den är dessutom 1000-lappen billigare.

LYX

BUDGET

Likes

Comments