...från trädgården just nu!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

...i luften!
Gubbarna i mina amplar börja så smått att mogna. Får snart bli en provsmakning.
Har två amplar med jordgubbar och de verkar bjuda på många bär i år.

Likes

Comments

...lite i uterummet! Uterummet är äntligen på god väg att bli klart!
Min lilla växthörna börjar ta form. Så får vi se om alla växterna trivs i hörnet.

Likes

Comments

...är ju egentligen inte särskilt kul. Men det va precis vad min trädgård behövde! Blommor och gräsmatta skrek efter vatten! Och när regnet tog en paus passade jag på att ta ett varv i trädgården. Allt känns så fräsch och friskt när de regnat!

Likes

Comments

...Trädgårdsdagar! I flera år har jag velat besöka mässan på Liseberg! Och i år blev de äntligen av!:)
Och vädret visade sig från sin bästa sida. Strålande sol och en massa grönt!🌱
En bra stund minglade jag runt och sög in en massa inspiration och glädje! Det bjöds på blomsterarrangemang, blommor, kryddor och en massa fint.

Likes

Comments

...är den min!😍

Den snyggaste vattenkannan av dom alla... har trånat efter denna skönhet länge, men tyckt att den va för dyr! Men när den hittades med 30% rabatt slog jag till direkt..😍

Likes

Comments

...på plats!
Äntligen har jag fått tummen loss och skruvat upp min rosa vattenslang. Först skulle jag ju bestämma vart den skulle sitta och när jag väl gjort de så va de bara att sätta igång.

Hade egentligen velat ha även "hållaren" i guld, men den va ju slut! Men de blev bra ändå! För endast 179:- fick jag detta kit på Netto. Tummen upp för de! 👍🏻

Likes

Comments

...på Kjuge Kull!
Vårens höjdpunkt för mig. Och även i år bjöd vädret på strålande sol☀️
Det är så himla trevligt och mysigt och strosa omkring bland alla växter och se vad varje säljare plockat med från sin trädgård. För de e just dom borden som är de intressantaste.. där personen plockat med sig något de har för mycket av i trädgården.. säljer det vidare och så kan det glädja en annan person och deras trädgård! Det är där man hittar guldkornen!

Jag fick iallafall med mig lite smått och gott hem, bland annat två aklejor, plymspirea,rosenstav, höstsilverax och lite gräslök!

Likes

Comments

...på jobbet!
Idag hade jag en kund som uppmärksammat att jag älskar trädgård, så när vi va klara plockar hon fram en liten plastpåse där man kunde skymta något grönt. Då hade hon tagit med en liten dahlia-planta som hon själv sått! Så himla glad man blir!😍

Det är ju alltid så extra roligt med dom
växter som har en liten historia bakom sig, eller om man fått dom av någon speciell! Ska bli så spännande att se vilken färg den får och hur den kommer se ut!!
Tack snälla Marie!❤️

Likes

Comments

...tyvärr. Denna helgen skulle gå i planteringens tecken, men en skadad högerhand grusade den planen. Men jag och min fina Hanna hann med ett besök på en växtmarknad och ett besök på Solhaga. Köpte vita flox och en vit "blågull"

Likes

Comments