Jeg kommer til og savne min andre halvdel som jeg har blitt kjent med her på kurset, Første dagen vi møttes da ble det ikke så mye snakking sammen men og se hvor vi er kommer fra uken nr 1 til uke nr 4 er helt sykt. Føler jeg har funnet en person som skulle ha kommet inn i livet mitt mye tidligere.

Hun er helt fantastisk, og har samme sans for ting som meg, så til alle dere som kjenner med det finnes faktisk 2 stk av meg og det er synd for dere.

Det er så morsomt og tenke på at hun og jeg kan bare se på hverandre så skjønner vi hva vi tenker, og begynner og ler. Vi liker begge 2 og se på paranormale overnaturlige serier, og liker og snakke om det paranormale når vi ikke ser på seriene. Vi er like Bitchy noe som ikke er positivt for vennene våre vis hun og jeg henger sammen xD

Hun reiser snart på praktikant plassen sin og da blir lille jeg etterlatt på dette kurset uten henne, hvordan skal jeg kunne overleve, nei det vet jeg ikke.

Det blir ihvertfall en stor prøvelse og ikke ha henne her med meg hver eneste dag.

Vis du leser dette så er jeg blitt veldig glad i deg og jeg håper vi kan ta en kopp kaffe/te/iste/vann/kakao en dag når vi vi begge er ferdig på kurset eller når en av oss forlater hverandre fordi dem har fått praktikant plass

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

​Er det mulig og glede seg så masse til å få meg en hund?
Jeg er "Over the moon" og er så gira og energisk på å få denne flotte lille skapningen min, han skal hete Baloo Ballong og han er en Spansk Mastiff blanding og han er fult lovelig for de som tenker at han ikke er det.  Han er da 7 mnd når han kommer til meg og han er bare en Sjarmerende liten pelsdott.
Ja jeg vet at å ha en hund er mye styr og at det er et stort ansvar jeg setter over på meg selv. Men med min lange erfaring med hunder så tror jeg dette skal gå kjempe fint. 

​ ​

Likes

Comments

Heysann bloggen. Idag har jeg spist varmmat på kurset.

Nei da bare tulla. ikke tale på at jeg kommer til og skrive slikt til dere. Idag så sitter jeg på kurset sammen med en jeg har blitt veldig godt kjent med, vi ler av absolutt alt og vi bare tuller for det meste hele tiden. Og dagens tema på kurset for oss idag er "trommevirvler" TØRKERULL. Ka e vitsen med tørkerull.
E den til og ha i ræva eller e den te og ha i kjeften på kjøkkenet. Vi har diskutert brukemåte, hva den kan være handy til og hvorfor den heter Tørkerull. svare er vi vet ikke. dette er noe vi driver og diskuterer enda.
Det vi egentlig har kommet frem til er at den er brukanes til utrolig mye.

Vi sitter på dette kurset og underholder alle som er der, vi stor koser oss med og bare sitte og tulle og tøyse, noe kanskje ikke kurslederen syntes er kjekt, men who gives a shit.


vis dere har lyst til og lese om et spesielt tema så er det bare og si ifra vi sitter klare som egg på dette kurset til og svare på alle spm, til og med de som er helt korka og skrudd i hue.

Btw ta en titt på bloggen til venninnen min: www.mgislost.blogg.no

Me snakkes senere idagLikes

Comments

Jaja, pakkingen og flytting av ting forsetter.
I dag gjorde jeg noe som var utrolig tungt for megJeg drog til eksen og hentet tingene mine. Takk gud at min bestevenninne på 7 år var med og passetså jeg ikke begynte og gråte foran han.

Jeg skalv så fælt i hele kroppen min når vi nærmet oss huset hans for jeg viste selv st når jeg da hentet tingene mine ville det virkelig bety det er slutt.

Jeg greide ikke se han i øynene for jeg ville ikke han skulle se det var noe galt og at han skulle se at jeg var trist.

Jeg fikk med meg så og si alt, mangler bsre sykkelen min og en antikk pynte stol.
Jeg ville så veldig gjerne at han skulle ta og holde rundt meg og si det var en feil at det ble slutt men det kommer ikke til og skje.

Når jeg satte meg i bilen og skulle reise så kom tårene med en gang heldigvis så begynte  bestevenninnen min og kjøre å satte på glad musikk slik at jeg kunne komme i bedre humør.
Men jeg kan ærlig og oppriktig innrømme at jeg har kjærlighetssorg

Likes

Comments

Yes idag får jeg nøkkelen i hånden og jeg overtar den nye leiligheten. Dette gleder jeg meg masse til. Sitter med sommerfugler i magen.

Jeg skal ta bilder slik at dere kan se leiligheten senere i kveld.

vi snakkes  ❤❤

Likes

Comments

Tiden nærmer seg fort og farlig. Og det er snart Halloween, jeg kan ærlig innrømme at jeg enda ikke er helt sikker på hva jeg skal være til Halloween, men jeg og en venninne har nå snakket om at hun og jeg skal gå som rådyr og da lekte vi litt med tanken at typen hennes kan være jeger. Dette er jo noe som kan bli utrolig morsomt vis vi får dette til.

Jeg kjenner jeg gleder meg masse til halloween dette er den tiden av året jeg elsker mest, Jeg skulle gjerne ønske at Halloween var en hellig dag slik at alle fikk fri den dagen til og gjøre akkurat hva man vil og gå med barnene sine mens dem går dør til dør og sier "knask eller knepp"

Jeg håper mange bruker denne tiden til og tenke på de barnene som ikke har det så kjekt da det nærmer seg jul også å mange barn sitter med redsel fordi foreldrene sitter og drikker. Så vis dere som har barn ser at noen i klassen til barnet deres ikke har det noe bra. spør om ikke den personen har lyst til og være med familien din på Halloween og om de vil gå Knask eller Knepp sammen. Det er noe som kommer til og sitte lenge i et barn vis dere tilbyr dette. Dem kommer til og være evig takknemlige for det dere har gjort.


Likes

Comments

Nå er det kvelden kjenner jeg, og kroppen min er sliten etter å ha hatt en lang uke med forkjølelse og masse kjærlighet fra pusen min Loke.

Vi har nå inntatt sengen og gjør oss klare for å falle i drømmeland å drømme om rosa elefanter og enhjørninger.

god natt fra meg og Loke 😊🐱

Likes

Comments

jeg vil alltid kunne si med hånden på hjerte så vil jeg alltid vil være glad i eksen min.  han har jeg alltid kunne fortelle alt til og han har alltid sørget for at jeg har det bra.

Han har hjulpet meg og vokse masse å jeg fikk også oppleve at hunden hans fikk valper 7 fantastiske så søte bebyer.

Jeg fikk lov til og bruke masse tid med dem og jeg fikk lov til å ta en del i det og fostre dem opp.

eneste som skremmer meg er det at jeg plutselig en dag ikke skal kunne være en del av livet til valpene. for jeg brukte masse tid på dem og jeg begynte å forelske meg masse i dem.

Jeg vil at eksen min skal få det beste og alt han ønsker seg.
Jeg vil at valpene i kullet skal for alltid været i det hjemmet jeg plukket ut til dem. Og jeg håper at jeg kan hilse på valpene å forsatt få ha en del i livene dems.

Likes

Comments

jeg pleier alltid og være en munter jente.  men etter å ha kommet ut av et forhold der jeg faktisk så for meg en fremtid med denne flotte mannen og nå være stuck alene mens meste parten av vennene mine har forhold er ikke alltid like kjekt, føler jo noen ganger jeg blir 3 hjulet på vognen.
men det er ikke alle det skjer med. et vennepar er de beste, dem finner på ting med meg hele tiden selv hvor irriterende jeg kan være.

Men nå får jeg bare bite i det og se hva fremtiden bringer meg. den har alt sørget for at jeg får meg hund den 21 september  😄😄

Likes

Comments

været er så trist og stemningen er ikke det beste.
Jeg sitter på et kurs som heter tilbake til arbeid noe som er kjempe kjedelig.

vi har gått en tur. der jeg og en annen fra kurset gikk fra alle andre fordi dem hadde en helt annen hastighet enn det vi hadde.

ellers så er formen ikke helt på topp idag, jeg får nyse anfall på nyse anfall.

Likes

Comments