Det har skjedd mye i det siste så vet ikke helt hvor jeg skal begynne men jeg kan begynne med det at jeg stor trives i selskap med hunden min Baloo og jeg jobber veldig hardt med å prøve å få broren til Baloo inn i landet vårt. For jeg vet at Bronson hadde likt Norge urolig mye.

Som mange av dere vet så har jeg fått meg en hund fra Spania men det sikkert ikke mange av dere vet, er det at mange hunder i Spania sliter veldig på vinters tid og mange av hundene fryser i hjel fordi det er for kaldt.

Jeg vil veldig gjerne gjøre alt jeg kan for at hundene i spania får en bra vinter, og det eneste jeg kan tenke på er at jeg må be alle sammen om å hjelpe til.
Vis dere som leser dette har hunder som har vokst fra utstyret sitt eller har pledd dere ikke trenger si ifra til http://www.ndrs.no/ eller kontakt dem på facebook der heter dem: vi som vil hjelpe hunder i Spania.

Det er lite som Trengs for å hjelpe til bare et pledd holder for en hund.
eller vis dere har lyst på kalender med mange av de flotte hundene som forsatt er i Spania så koster det bsre 250-, og det som blir betalt blir brukt på hundene i spania
Hunden min er noe av det snilleste jeg har vært borti, det er flere som har hilst på han og ser at han er god helt inn til hjerterota og han er bare helt nydelig.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Jeg har en tendens til å rømme oppover til Flå der broren min bor når jeg føler at ting går litt feil vei. Jeg liker meg veldig godt her oppe å stor koser meg masse. Jeg får slappe av å bare nyte stillheten rundt meg.

Idag har jeg og Baloo feiret bursdagen til Chang. han er min første hund som bor hos  broren min. Jeg kunne ikke ha han på skolen jeg gikk på, å moren min hadde/har ikke helse til å ta vare på en hund som trenger masse pelsstell og trenger trim.

Baloo og jeg skal reise hjemover allerede i morgen å jeg kjenner at nervene er til og ta å føle på. Gruer meg masse til mandagen.

og jeg kjenner at jeg gruer meg til å åpne meg for en ny person etter at jeg ble singel.

Likes

Comments

​Denne helgen har vært utrolig spennende og koselig, jeg har vært på services kurs, og spist masse god mat og nå slapper jeg av hos  @torine og​ typen hennes.

vi sitter og ser på #guardiansofthegalaxyvol2 og nyter søndagskvelden sammen 😀​

Likes

Comments

Da har jeg møtt opp til service kurs med jobben 1 time før det starter, jeg liker jo veldig godt og ha god tid og regnet med at det ville være kø inntil byen så jeg fortalte sjarmøren at vi skulle reise kl 8:00 fra hjemmet mitt, men det var ikke noe kø og jeg sitter nå her en time før kurset begynner og lager da et kort innlegg før jeg skal sitte og følge med på kurset i 7 timer.
Jeg er ganske så spent og gleder meg masse til og lære masse nytt og bli kjent med flere flotte mennesker.

Når kurset er ferdig er det og reise hjem til min flotte hund og gjøre seg klar for en lærerik kveld med sminke og forskjellig, veldig spent på det også hvordan det blir og om det er noe mer og lære seg.

Vi snakkes senere bloggen

Likes

Comments

Jeg er så heldig og har venner som kan passe bebyen min mens jeg er på jobb 😍 Dem er så snille og gode mot han og meg samtidig som dem gir meg masse råd og tips 😊

Likes

Comments

Denne helgen har det skjedd en del, har fått inn litt fler møbler i leiligheten, hatt mye tid med  Baloo. Jobbet med han ang det og få han til og forstå meg siden jeg er Norsk og han er Spanjol.
Men så langt så går det bra og vi storkoser oss.
søndagen var jeg i Dåp til et familiemedlem, veldig koselig i kirken og veldig god mat.

Denne natten var første gang jeg fikk sovet igjennom hele natten med Baloo og det er veldig godt, Vi var begge veldig slitne og trengte å få sove igjennom natten begge 2.

Akkurat nå sitter jeg på kurs og håper på praksisplass snart for jeg kjeder meg alt for mye her, jeg får ikke brukt meg selv og ser for det meste på serie på mobilen

Likes

Comments

Endelig er Baloo i Norge og alt har gått bra 😊 Mattilsynet var her idag og tok tester slik at vi får se om dem får samme svar på prøvene som  de i Spania fikk.
Han slo seg veldig til rette i går og gikk rett og la seg når jeg sa vi skulle legge oss. Dette er en hund som allerede har gitt meg masse stor glede

Likes

Comments

​Herregud jeg greier nesten ikke sitte stille på kurset for idag så kommer hunden min med fly, han flotteste og godeste Baloo Ballong kommer idag og jeg skal reise og hente han.  jeg kjenner at jeg ikke greier og følge med på hva som blir fortalt en gang fordi jeg er så giret på å få hilse på nye bebyen min og få han i armene mine.

Følelsene mine er ukontrollbare og jeg sitter og venter på at flyet hans skal ta av slik at jeg kan følge med på flyet hele veien til Norge. Om noen få timer så sitter jeg sammen med halvbroren min og svigerinnen min på vei til gardemoen for å hente denne skjønnheten....


ÆÆÆÆÆ oppdaterer dere senere i kveld :D​

Likes

Comments

​I morgen er dagen, I morgen kommer han hjem til meg. I morgen blir vi en familie. Han, meg, Angel og Loke. Vi blir da en familie på 4. Jeg kan ikke en gang forklare gleden som går igjennom kroppen min fordi jeg skal få han hjem i morgen. Min bror og svigerinne skal være med meg på denne turen og de skal også filme når han og jeg treffes for første gang. 

Jeg kan nå fortelle dere at Baloo Ballong kommer fra Spania og er en valp på 7 mnd, jeg har falt pladask for han og greide ikke slutte og tenke på denne hunden så jeg måtte se om jeg var en match med han og se om jeg og han faktisk kunne bli en lykkelig familie. etter 1 mnd med venting og vite at jeg og han var en match kommer han hjem til Norge i morgen. 

Han har fått alle vaksiner og er frisk og klar. ingen grunn til og overreagere dere som leser dette og tenke at hvorfor få en hund fra Spania når vi har nok hunder i Norge. Jeg fant ingen hunder i Norge som jeg falt for, Og når jeg så han så falt jeg for denne flotte gutten. 


Likes

Comments

I går så var det tur med de beste, @torine og typen hennes. 
Vi hadde det utrolig morsomt med at vi drog til Charlottensberg på en liten harrytur, jeg drog dit fordi jeg ville ha snus og se på hundeutstyr til min kommende hund, og fordi jeg elsker og være med på morsome eventyr. 

Vi handlet utrolig masse på turen og vi stor koset oss masse, Vi jenter spiste utrolig masse mat på cornern og vi gikk bare rundt og suste å koset oss. Dette er nok en tur jeg ikke kommer til og glemme på lenge for jeg stor koset meg så masse med og være med dem.

Dette er også samme folk lar meg sove på sofaen dems mens jeg er i innflyttnings fasen i den nye leiligheten. jeg vil takke dem masse for at dem tar så godt vare på meg mens jeg ikke har en seng og sove i ​

Likes

Comments