Header
Vardag, Mode och Skönhet

Helgen har varit stressig men ändå bra. I fredags fyllde min storasysters bästavän år ovh hon hade en fest med Gatsby tema eller 20-tals tema. Det var riktigt kul och hela dagen var bra. Min lärare ställde in en tre timmars lång lektion på grund av att hon är sjuk. Kändes skönt att få gå hem tidigt den fredagen.

Festen var riktigt bra och jag träffade nya människor. Jag valde att inte vara någon specifik person från 20-talet, jag bara klädde mig i den "Gatsby" stilen.

I lördags och idag satt jag bara och läste klart boken "April April" och pluggade till mitt Psykologi prov som är på måndag. Jag har börjat nli förkyld så har varit riktigt trött och haft huvudvärk hela dagen.

Jag vet att jag är dålig på att hålla bloggen aktiv men pågrund av skolan så blir de så mycket annat jag har att göra. Jag är så skoltrött och känner verkligen att jag behöver lov. Men det är bara en vecka och några dagar kvar till Jullovet och det är bara att hålla ut...

Jag märker även att det blir för mycket om min vardag men jag behöver både tid och ideer på saker att skriva om. Och jag lovat att under lovet blir det mer roliga inlägg! :)


Jag har länge tänkt på att klippa mitt långa hår som nästan ner till rumpan men är riktigt osäker, Jag är inte så van med att ha så här långt hår eftersom sedan jag var liten har jag älskat kort hår och jag klippte mig alltid. Nu känner jag att det är dags och vill klippa mig ungefär så kort som på bilden men vill veta tycker ni jag ska göra det? Jag har även tänkt på en annan sak och det är om jag bör klippa det helt rakt eller om det ska vara uppklippt. Eftersom jag har riktgit tjockt hår så känns det som det kommer se fult ut med rakt?

Såg att Nouw har fått en omröstnings funktion och tänkte prova den. Så rösta vad ni tycker här under! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

Som rubriken säger så har jag varit sjuk under helgen och inte orkat blogga. Jag hade en bra fredag och lördag men lördag kväll började jag må dåligt.

I fredags var jag hemma hos min bästa vän, Alexandra. Vi bakade en jättegod maräng tårta och sen gjorde vi inte så mycket.

I lördags var jag ute hela dagen och gjorde väldigt mycket. Först var jag i Malmö med min vän, Tilde och sen var jag en stund hemma hos Alexandra och på kvällen var jag ute med min andra vän Maja. Lite senare när jag stack hem så kom en av mina andra nära vänner (Victoria) hem till mig för hon skulle sova över hos mig. Alltså hela den dagen var jag ute och träffade jättemånga. Eftersom jag är en väldigt spontan människa så blir det alltid så.

Söndag hade jag inte lust för att göra något. Victoria åkte hem väldigt tidigt eftersom hon hade saker att göra. Jag ville bara vara hemma och jag var riktigt trött. Men eftersom min ögonbryns pomade var slut så var jag tvungen att åka in till stan och köpa en ny.

H&M i Trelleborg har nyligen fått in NYX smink till sitt sortiment. Jag brukade använda "NYX eyebrow pomade" men när jag kollade i köpcentret här i Trelleborg så var nummer 03 och 04 slut därför var jag tvungen att hitta en annan. Jag köpte istället "Paradise pomade extatic" från L'oreal Paris. Jag har aldrig använt den och vet inte om den är bra men hoppas på det bästa. Har du använt den och har några tips och råd så kommentera och dela med dig av din åsikt.

Idag, måndag var jag inte i skolan, jag var hemma i min säng hela dagen och kunde inte göra något. Jag försökte plugga lite men det blev inte så mycket gjort. Vid fem tiden bakade jag pepparkakor med min mamma. Sååå gott!

Imorgon ska jag till skolan och ska kämpa på de senaste veckorna i skolan.

Likes

Comments

Tips

Lista på några bra filmer och några bra serie:

Filmer
1. Fast and furious 1-8 (action)
2. The notebook (kärlek)
3. The vow (kärlek)
4. Annabelle (skräck)
5. Pitch perfect (komedi)
6. The last song (kärlek)
7. Happy death day (skräck)

Serier
1. Modern family
2. Gossip girl
3. Empire
4. Desperate housewives
5. Pretty little liars


Likes

Comments

Vardag

Idag var jag ledig från skolan eftersom alla mina lektioner var inställda. Jag kände att det verkligen behövdes eftersom jag är så trött på skolan.

Men iallafall så hade jag tänkt sova ut hela morgonen.(vilket jag inte gjorde) jag väcktes av att mamma kom in med min kusins lilla bebis som jag älskar. 😆

Jag vaknade, satt lite med honom sedan efter det kunde jag inte sova mer. Därför bad min faster mig att ta hand om bebisen ett tag till eftersom hon hade saker att göra och min kusin jobbade. När bebisen skulle hem satte jag mig för att plugga. Efter det sminkade jag mig och tog på mig, när klockan var fem körde mamma mig till min bästa vän Victoria.

Jag kom hem två timmar sen och nu sitter jag här och skriver. Jag ska snart städa undan saker i rummet och sen ska jag sova.

Likes

Comments

Vardag

Idag har jag haft en riktigt stressig och jobbig dag. Vaknade tidigt för att gå till skolan och slutade klockan fem eftersom jag hade modersmål sista lektionen. Jag har haft tre jätte stressiga veckor och denna veckan kommer vara väldigt lugn har inte så mycket prov eller inlämningsuppgifter. Nu när jag går andra året på ekonomiprogrammet i gymnasiet så måste jag kämpa riktigt mycket eftersom det är stressigt men jag försöker att inte stressa.

Jag har inte så mycket planerat under veckan, jag tar bara dagarna så som de kommer. Jag ska försöka vara mer aktiv på bloggen och behöver mycket tips på saker jag ska skriva om eller idéer på inlägg.

I fredags var det Black Friday, jag shoppade inte så mycket eftersom hade slösat så mycket pemgar på kläder innan det. Iallafall köpte jag en fin klänning som är väldigt enkel och har en chocker på. (har ingen bild på den nu)

På svenska lektionen i skolan läser vi en riktigt bra bok som jag verkligen rekomenderar. Boken heter "April April". Det är inte en så gammal bok då den är från 2015, skriven av Mattias Edvardsson. Jag har läst riktigt mycket och har en del kvar tycker, den är riktigt bra. 

Den handlar om tonåringar och den beskriver hur tonåringar lever idag alltså allt verkar väldigt sant och läsarna skulle kunna lägga sig in i karaktärernas situationer. Så kommer spendera en stor del av min fritid denna veckan på att läsa den boken. Här kommer en liten spegelbild på mig som jag tog idag :))

Kommentera nedan vad ni tycker jag ska skriva om och massor med tips om roliga inlägg.

Följ mig på Instagram: Rimremo Pinterest: Rim Remo

Likes

Comments