Hälsa, På jobbet, Resande

Söndagen har spenderats på Trosastadshotell på en chefträff med föreläsning, spa, behandling (en moor mud behandling som ger huden en fin lyster men som framför allt mjukar upp muskler & leder, otroligt skön!) och massor av utbyten med kollegor i branschen. En inspirerande dag med mycket intryck & härliga människor. Imorgon startar dagen med en morgon promenad kl. 7.00 & hotellfrukost på det, så nu är det dags för mig att sova... God natt! ⭐️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt, Livsglädje

En dag som jag tänker ägna till att enbart vara ledig. Läsa en bok, dricka en latte, ta en promenad i solen & helt enkelt bara njuta av att jag inte har några tider att passa. Ibland kan det vara exakt vad man behöver. Men det är ändå sällan man värdesätter eller ta sig den tiden att bara få vara.. Jag tror också att det är därför det är så otroligt skönt, för inte skulle man väl värdesätta det lika starkt om man hade det jämt?

Kvällen kommer att spenderas med en av mina bästa vänner & imorgon kommer jag att åka tidigt till Trosastadshotell inom jobbet. Ser fram emot det! Kommer att vara två dagar med event, föreläsningar, spaa & äta gott. Laddar helt enkelt upp för det med en lugn dag.

Likes

Comments

Lycka, Hälsa, Vänskap

En återblick på förra sommaren kan vara en bra start tänker jag... Fyra bilder som talar mycket & som visar vem jag är som person.

Två bilder när vi fjäll vandrade i Härjedalen & Jämtland, ro för själen. Att vara i naturen är verkligen renande, meditation & stärkande. Att bada i en iskallkälla & njuta av nuet, en resa sim denna behöver man minst en gång per år för att bli helt utvilad och klara av en aktiv livsstil full av intryck.

En bild är sen colur run då vi var ett gäng vänner som deltog & det blev 5 kilometer fullt av skratt, sol, dans, färg & gemenskap! Ser man mig så ser man gärna fem till med mig, då vet man att jag trivs. Varje dag ska vara en dag man minns med ett leende...

Sista bilden jag skriver om är mitt hjärta. En bild som säger kärlek, min favoritperson. En bild från ett bröllop jag & min sambo var bjuden till i somras! Kan det vara mer romantiskt än när man är på bröllop, kärleken bara omsluter en från alla håll och kanter? Ett lantligt bröllop där festen var i en lada & brudparet kom mot altaret i en roddbåt, gick på en liten stig upp mot oss i högt gräs & innan de kan gifta sig får de byta från färgstarka stövlar till finskor! Elegant!   

Likes

Comments