Hej jeg hedder RIkke og jeg har startet den her blog fordi jeg synes det kunne være sjovt

​Interesser

Jeg går til basketball i min fritid. jeg har et rigtig godt hold. Jeg elsker at være sammen med mine venner.

  ​


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Jeg har været i København fra fredag til søndag. Jeg tog FlixBus kl 15:40 fra rutebilstationen i Aarhus.

Jeg har ikke rigtig så meget familie men en masse venner/ som er voksne. En af dem hedder Rikke ligesom mig, så det rigtig sjovt.

Men Alså vi tog dagen efter ud til Gucci butikken. Jeg har nemlig kikket i noget tid nu på et Gucci bælte. Jeg har det brune Louis Vuitton, det rat normale. Men brun passer ikke til alt mit tøj. Vi gik ind og jeg fancy det der var det jeg havde kikket på. Vi skulle bruge en størrelse mindre og det var der heldigvis.

Da jeg havde købt det blev vi sendt ned til noget er hedder hælebaren som var meget profesionelle til at lave huller i bælter osv.

Da vi havde gjordt det tog vi videre til fisketorvet og shoppede lidt der.

XO 💋

Likes

Comments

Jeg bruger meget de sociale medier, eller kun nogle af dem. jeg bruger Snapchat, Instagram, facebook og så har jeg ask.fm men der er jeg ikke så aktiv.

INSTAGRAM: Jeg bruger det rigtig meget. Det er en god måde at udtrykke sig selv på via sine billeder. Det er også rigtig sjovt at tage billeder fx sammen med mine venner. -> Instagram hedder jeg Rikkewollmer

SNAPCHAT: Snapchat er en god måde at kommunikere med sine venner. Hvis man har en veninde der måske bor i et andet land så er det en god måde at holde kontakt på.

FACEBOOK: Facbook er nok lidt det sammen som instagram. men det bruger jeg nok mere til memes og salgsgrupper.

Likes

Comments