Jeg har i dag min ugenlige fri dag, som er blevet brugt på at rydde op i mit tøj skab. Det kom virkelig bog på mig, hvor meget jeg har, som jeg ikke bruger. Derfor hentede jeg med det sammen appen Tradono og begyndte at sætte mit tøj til salg. Meget af det er ikke bruge mere end tre-fire gange. Hvis I vil se hvad der er at byde på, så tjek dette link https://tradono.dk/p/52471. Der vil i løbet af ugen kommer mere op, så hold jer opdateret!

Psst! Sælger bla. denne smukke kjole, som endnu ikke har været brugt. Perfekt til nytårsfesten!

- Rikke

Likes

Comments

Efter en dag med en masse vilde rabatter igår, har min pengepung lidt ondt. Jeg fik købt lidt gotter fra H&M, nogle julegaver og så et meget spontant køb af en barista, som jeg i længe har ønsket mig. Jeg synes at det er noget af det hyggeligste at lave en god kop kaffe med de fine mønstere og den gode smag. Og når modellen jeg ønskede mig nu var sat 2000 kr. ned, så kan man jo ikke lade vær! Alle tingene jeg købte har jeg bestilt på nettet, da jeg i denne weekend er i sommerhus med min dejlige familie. Derfor glæder jeg mig ekstra meget til de næste dage, hvor det vil vælte ind med pakker.

- Rikke

Likes

Comments

Julen nærmer sig og det samme gør julefrokosterne også. Derfor vil jeg løbende komme med nogle forslag til hvilke outfits der er værd at overvejer. Jeg holder selv meget af den enkle stil uden alt for mange farver og bling, hvilket disse to outfits også afspejler. Jeg leder selv efter det perfekte julefrokost outfit, men har rigtig mange ideer i hovedet Ahh men det er svært at vælge haha, flere forslag vil komme op i løbet af de næste uger.

See U!

- Rikke

Likes

Comments

Alle har et signatur item, et de altid bruger, lige meget om de er dressed up eller bare skal ned efter en liter mælk. Mit har altid været en læderjakke, dog skulle den jeg havde skiftes ud sidste år, da det bare var en billig en der ikke holdte til mere end en 4-5 år (skulle nok have været skiftet ud efter 2 år, haha) men det store problem hvergang man skal skifte et ynglingsstykke ud er at det umuligt at finde noget nyt. Derfor valgte jeg, sidste år, at købe en virkelig lækker ruskindsjakke, jeg beholde dog stadig den gamle læderjakke ("hvad nu hvis"), men nu kan jeg godt mærke jeg mangler en rigtig læderjakke igen. Og derfor er jagten gået ind. Jeg har valgt, at jeg gerne må bruge en okay god sum penge på en rigtig lækker en, da jeg ved jeg vil komme til at bruge den i mange år. Jeg har fundet denne fra Mbym som jeg synes er virkelig fin, den er både lidt rå men også feminin. Derfor står den øverst på min Wishlist lige i tiden.

Modellen hedder Vibes Venice Jacket og kan købes her.


- Rikke

Likes

Comments

Jeg sidder netop og er igang med at lede efter et ordentligt kamera, så jeg kan få taget nogle ordentlige billeder til bloggen, da man ikke kommer så langt med Iphone 5s kvalitet. Netop også derfor har der ikke været så mange billeder her på bloggen. Jeg har i lidt tid sat og kigget på dette fra Olympus. Det er utrolig fint og let at have med i tasken. Jeg er ikke typen der gider slæbe rundt på et helt stort kamera, så derfor ville den her være helt perfekt.

Hvis I har nogle forslag til et godt og praktisk kamera, så smid endelig en kommentar!

- Rikke

Likes

Comments

Siden i mandags har jeg været på C9-kuren, dette har været en virkelig øjenåbner for mig ang. min kost og dagligdag. Jeg er utrolig dårlig til at lave mad og hader ikke at have en opvaskemaskine, så får jeg utrolig sjælenden ordentlig mad i hverdagen. Men efter jeg har været på C9 er det gået op for mig hvor usundt og dårligt jeg har behandlet min krop. Jeg har i løbet af en uge nu formået at få mere energi, være mere glad, have overskud, og tabt mig godt 3 kg! Jeg er vildt stolt af mig selv og har virkelig mod på at fortætte denne livsstil.

De to første dage af C9 spiser man virkelig lidt, man får omkring 120 kcal, hvis man ikke tager fra den frie liste. Dette er to dage hvor man virkelig skal holde tungen lige i munden. Når man så kommer til trejde dag og ser resultatet, får man blod på tanden og rigtig meget gå på mod. For mig har forløbet været en leg. Har haft en krise eller to, men kom hurtig over dem igen.

Lige nu er mine overvejelser om jeg skal fortætte på det næste forløb nemlig F.I.T 1. Grunden til jeg overvejer dette er at jeg gerne vil have de gode vaner, jeg har fået siden i mandags, 100% ind i mit liv, og ser dette som en rigtig støttepind. Da jeg har et afkrydsningsskema som jeg bare skal holde mig til og ikke tænkte for meget over det. Hvilket er lige hvad jeg har haft brug for. Og man kan jo sige at de først 3 kg er tabt, hvorfor så ikke forsætte!

Hvis I er interesseret kan I læse alt om C9 og F.I.T 1 Her.


- Rikke

Likes

Comments

Hej og velkommen tilbage! Jeg beklager meget stilheden her på bloggen i løbet af ugen. Jeg har været igang med et skoleprojekt hvor vi var meget tidspresset og måtte derfor forsømme bloggen lidt. Men nu kommer jeg stærkt igen, så glæd jer!


- Rikke

Likes

Comments