Posted i: Everyday


Der er ikke mange dage til jeg har fødselsdag, for at være præcis, er der i dag 11 dage til. Udover min fødselsdag, er der heller ikke længe til december og jul - Så derfor har jeg valgt at dele et udpluk af mine fødselsdagsønsker med jer.

Beauty

Smykker

 Clothing 

Bøger

Ekstra

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Posted i: Fashion

Jeg har i mange år gerne ville have et par Miumiu solbriller. Jeg har derfor over en længere periode søgt og søgt på nettet, for at finde det par jeg ikke kunne leve uden. Tilbage i Juli fandt jeg så det her par, på den side der hedder Vestiaire Collective, til en super fin pris.


Vestiaire Collective fungerer på den samme måde som så mange andre køb og sælg sider. Men med den ekstra service, at inden produktet bliver sendt hjem til dig, bliver det sendt til Vestiaire Collective. Hvor de så gennemgår produktet og ser om det stemmer overens med hvad sælger har skrevet i beskrivelsen angående stand, osv. I tilfælde af tingene ikke stemmer overens, produktet er i dårligere stand end beskrevet eller hvad problemet nu end kan være. Giver de dig den mulighed at annullere købet eller få en nedsættelse i pris.


Jeg får så bestilt de her solbriller, betaler og alt er klappet og klart. Da der er gået en uge, kan jeg så se at Vestiaire har sendt sælger en påmindelse om at hendes produkt er solgt, og at det altså skal sendes. Der går yderligere en uge, og hun har stadig ikke sendt dem. De sender hende en ny påmindelse om det og der går yderligere end uge. Så i alt 3 uger går der, før hun sender mine solbriller afsted til Vestiaire.

Vestiaire Collective modtager mine solbriller hvor de så skal gennemgå dem, der er små flaws som sælger ikke har fortalt om og de stemmer ikke overens med den beskrivelse sælger har skrevet. Jeg får så et tilbud om at jeg kan annullere købet eller stadig få mine solbriller, dog med nedsættelse i prisen. Jeg vælger sidste mulighed og de sender dem afsted til mig. Så her er der gået ca. 4-5 uger.

Da solbrillerne skal afleveres på min adresse, har jeg skrevet min adresse forkert. Jeg bor i stuen til venstre. Hvor jeg så har skrevet "ST. TB", istedet for "ST. TV", ellers er alt andet skrevet rigtigt. Og alligevel vælger postbuddet, at markere min skrevne adresse som ugyldig, trods han har to døre i opgangen at vælge i mellem, min og min nabos. Trods han kan se mit navn, på henholdsvis døren, pakken, og postkassen. Han sender så derfor min pakke tilbage til afsender landet. Dvs. Tilbage til Vestiaire Collective.

Jeg har så i godt 2-3 uger, siddet og korresponderet med Vestiaire Collective via. Mail og fortalt dem situationen og at de bare skal rette ét bogstav i adressen. Efter ca. 2 ugers skriveri, frem og tilbage, får jeg en notifikation i deres app, om at jeg skal gå ind og ændre min adresse der, så de kan sende pakken tilbage til mig igen.


Det har været jordens længste process at få de her solbriller i hænderne og det var sikkert ikke meant to be, at jeg skulle have dem, nu hvor der har været så mange problemer.

- Men de er her nu og jeg er super glad for dem. Og så kommer de altså også i den fineste lyserøde indpakning!

Likes

Comments

Posted i: Beauty


Jeg har for lidt over en time siden stået klar ude foran Sephora til de åbnede. Fordi, i dag er dagen hvor Sephora lancerer deres FENTY BEAUTY linje - og det er selvfølgelig med Rihanna i spidsen!

Så vidt jeg har forstået, da det er en Sephora linje, er det ikke noget der "sådan-bare-lige-bliver-udsolgt".


Er der noget Rihanna har, så er det et perfect, flawless og glowy ansigt. Og det præger hendes make-up linje også præg af. Massere af highlighter, shimmer, contour sticks, concealers og nok det største udvalg nogensinde, hele 40 forskellige farvenuancer i foundations.

Ikke nok med det, så er linjen ovenikøbet også cruelty-free!

Når det så er sagt, så ja, indpakningen ligner utrolig meget Kim KW's brand, både fra det røgede glas, til den nude farve og til hele ideen om contour og highligt sticks. Og hvorfor har Rihanna ikke lanceret en rød læbestift? Alt det skal jeg ikke gøre mig klog på.

Men en ting er sikkert og det er at Fenty Beautys produkter er super lækre og kan ramme langt flere folk, både da det forhandles i Sephora, som er let tilgængelig og efteresom hun har langt flere farvenuancer end nogensinde set før.


Ovenover kan I se de produkter jeg købte.

Ovenover ses swatches af henholdsvis concealer, contour og highlighter fra Stix trioen i farven Light 100.

Likes

Comments

Posted i: Travel


Jeg har håndplukket et lille udvalgt af billeder fra min rejse til Malta. Heriblandt billeder fra den fedeste bådtur, rundt til de forskellige grotter og den blå lagune.

.

Likes

Comments

Posted i: SneakersFor lidt over en uge siden, kom min kære kæreste hjem til mig, med de hurtigste og hvideste sneakers i byen. Nemlig "randers-skoen" / "trykker-skoen".


Jeg har så kæmpe, kæmpe, kæmpe optur over dem. Jeg kan ikke vente med at tage dem i brug, når vejret selvfølgelig bliver bare lidt bedre, de skulle jo nødigt blive beskidte. Så indtil da, der bliver de liggende trygt, godt og pakket ned i deres kasse. Det er nemlig en af de ting jeg har lært af min kæreste, om sko.

(Man skal altid gemme kasserne til de ting man køber - der har de det bedst.)

Jeg kan lige se skoene for mig, til et par brune stænger, en girly kjole og/eller en denim nederdel.


Tip: Det er en herresko, i en meget lille størrelse.


Likes

Comments