rikke143@live.dk

Nu går vi en tid i møde hvor MANGE brokker sig over vejret, og begynder at sige "åårh hvor er det koldt altså!"... Jeg glæder mig! altså ikke til folks brok, men til tiden! Nu er vi gået ind i oktober, og jeg synes det er den hyggeligeste tid! Efteråret kommer, vi har en god undskyldning for at lave lidt mere kaffe, og generelt hygge. Jeg ved ikke, om det er mig der er mærkelig, men jeg kan egentlig godt lide, at det regner engang i mellem. Jeg synes det er SÅ hyggeligt, og der kommer en anden stemning over dagen. Jeg kan sagtens følge folk i, at det er røv irriterende, når man er på farten og det står ned.. Jeg har faktisk altid hadet at være drivvåd, og generelt være i regnen.. det gør jeg lidt stadig.. men synes nu danskerne er blevet lidt for gode til at brokke sig over vejret. Når folk siger "ja det var ikke meget sommer vi fik" så tænker jeg "det var da helt fint?" hahaha. Måske er det fordi jeg er født om vinteren haha, jeg synes ihvertfald det er dejligt at bo i et land, hvor det ikke er koldt hele tiden, eller varmt hele tiden, men at vi har så mange skønne forskellige årstider. Må i alle have den dejligeste oktober og få shoppet en masse lækre frakker og støvler.


Knus

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jeg har besluttet mig for at lave en serie her på bloggen, som hedder "hverdagsglimt". Jeg blogger mest tanker og erfaringer, men jeg går også og laver rigtig meget, hvilket ikke bliver vist her på bloggen. Jeg synes nu det kunne være hyggeligt engang imellem, at hive jer lidt med ind i min hverdag. Det bliver ikke hver søndag, det bliver bare engang imellem. Denne uge har jeg været helt fyldt op. Lige pt har jeg jo 3 jobs, og det er mange vagter og tider der lige skal hænge sammen. Jeg kan have en vagt det ene sted, og så tage direkte til det andet. Selvom at det er hårdt, så nyder jeg alle 3 jobs og at have muligheden. Det er ting jeg rigtig godt kan lide, og derfor fungerer det lige nu.

Jeg har været med til at åbne en ny MAC, som ligger i en Matas. I har nok set og hørt, at der er kommet nogen stykker, som ligger inden i Matas nu. Det har været super fedt og lærerigt, og min første vagt gik super godt selvom, at jeg lige nåede at blive nervøs en kort tid. Vi fik den sødeste og bedste velkomst af matas pigerne, og man kan ikke andet end, at allerede holde af arbejdspladsen. Ugen har derfor været meget i makeuppens tegn, men jeg har også nået at have kvalitetstid med min godeste veninde.

I dag har været min eneste fridag, som jeg har brugt med min familie, med lækker morgenmad og hygge. Dagen er heldigvis ikke slut endnu, og senere skal jeg spise sushi med min dejlige kæreste. Dejligt dejligt dejligt. Nårh ja... jeg har også købt det lækreste og fineste sæt fra Envii, jeg er VILD med det! Jeg synes det hele er gået enormt stærkt efter gymnasiet. Jeg har fået så mange gode muligheder, og jeg føler mig meget privilegeret over det. Jeg troede ikke det ville gå så hurtigt.

Knus

Likes

Comments

Den 27. august lavede jeg et indlæg omkring M2 beauté eyelash activating serum, læs det her. Jeg lovede at opdatere jer efter et stykke tid, omkring hvilke resultater jeg opnåede.
Nu er der gået 3 uger og et par dage, og jeg er vildt imponeret! Min øjenvipper er blevet meget pænere, fyldigere og længere på blot 3 uger. Jeg har valgt at lave før/efter billeder med mascara, da jeg har så lyse øjenvipper, at det er svært at se uden noget på.. da de går i et med min hudfarve haha. Jeg har brugt samme mascara på begge billeder, men det er noget helt andet at ligge mascara på disse vipper, end dem for 3 uger siden.
Der står faktisk på pakken, at man opnår de første resultater efter 6 uger. Så jeg er meget spændt på hvordan mine så ser ud der, da jeg jo allerede kan se en forvandling.

Knus

Likes

Comments

Jeg har i dag ryddet op i mit tøj! Jeg synes ikke, der findes værre, end et roddet skab, hvor man ikke ejer et overblik over hvad man har. Udover det trængte der ikke bare til at blive ordnet, men også at blive smidt ud. Jeg har haft tøj liggende, som ikke er blevet rørt i måske 1-2 år, fordi jeg har været så dårlig til at fravælge og smide væk. Jeg har været alt for god til at tænke "den får jeg nok brugt på et tidspunkt" well you don't..

Jeg har derfor samlet mine bedste tips til at få ryddet godt op, og nogen vilde før/efter billeder af noget af tøjet fra i dag.

1. Sortér og del tøjet op

Det første du skal starte med er at sortere! Smid bogstavelig talt ALT ud af skabet og start fra en ende af. Jeg delte mit tøj op i: gem, til salg, smid ud og til vask (vi kender nok alle godt det tøj der liiige røg ind ved et uheld, eller bare har ligget længe og trænger)

2. Drop dårlige undskyldninger: "men den kan jeg nok bruge til..." eller "den er jo meget sød, ind med den"

De der undskyldninger er dumme.. de gør intet godt for dit skab. Tøj du ikke kommer til at bruge ryger ind igen, fordi du fortæller dig selv sådan noget. Det bedste du kan gøre er at tænke på her og nu, bruger du den? kan du passe den? LIGE NU? Stil dig selv spørgsmålene:

- Er det for småt?

- Føler dig utilpas i det?

- Har du brugt det det seneste år, måneder, uger?

- Har du en nyere og bedre version af det?

- Er det i stykker?

3. Læg på plads og udnyt pladsen

Udnyt din skabsplads, som i kan se på mine før/efter billeder ender jeg med at have meget mindre tøj i skabet, både fordi jeg smed rigtig meget ud, men også fordi jeg udnyttede pladsen bedre. Jeg lagde fx shorts og nederdele i en skuffe og kjoler med kjoler osv. så ved du også, hvor du skal kigge, når du leder efter en kjole eller andet.

4. Sæt tid af til det

Jeg satte hele dagen af til det, da jeg vidste, at det ville tage langtid, og fordi jeg gjorde dette, havde jeg faktisk ligepludselig meget dag tilbage, da jeg startede tidligt. (tror jeg var igang fra 11:30 til 14:00) og så bliver man jo glad, fordi man kan nå en masse andre ting også.

Forresten sælger jeg rigtig meget af dette tøj på loppemarked i KBH, hold øje med min instagram.

Knus

Før til venstre, efter til højre

Likes

Comments

Contains affiliate links

Første række fra venstre til højre: 1. jakke 2. jakke 3. jakke

Anden række fra venstre til højre: 1. jakke 2. jakke 3. jakke

Vi nærmer os efterår, og det synes jeg jo er en super dejlig tid. Der kommer lidt stemning over noget så kedeligt, som at være indenfor, og når man er ude kan man have en lækker jakke på og nogen fine støvler. Jeg har aldrig brudt mig om at gå i sandaler, og tror kun jeg ejer et par.. jeg ELSKER ELSKER dog et par støvler, ihh det er det bedste. Men når det så er sagt, så skal dette indlæg slet ikke handle om sko (selvom jeg har tendens til at tale om sko) men om jakker/frakker! En jakke topper ens efterårs-look, og man kan få sååå mange fine, lækre jakker. Jeg er selv begyndt at lede, og kunne i år godt tænke mig en der ikke bare er ensfarvet grå eller sort. Dermed ikke sagt, at den ikke må være ensfarvet, men hvis den er det, skal det bare være alt andet end grå og sort. Jeg har fundet dem frem, som er mine yndlings lige nu. Priserne er meget forskellige...


Knus

Likes

Comments

Dette indlæg er sponsoreret af Moons and Junes

I dag står den i undertøjets tegn. Jeg elsker undertøj med blonder og detaljer, men der findes ikke værre end at have en bh på, som klør ved mærket eller strammer forskellige steder, hvilket sådanne bh´er ofte gør. Moons and Junes har designet det her sindsyge lækre undertøj, med fokus på at det skulle være behageligt at have på. Det er et smukt simpelt design og kommer i 3 forskellige bhér og 2 trusse typer. Udover det, så er der også forskellige farver, jeg faldt fuldstændig for den grønne farve.

Noget jeg elsker ved Moons and Junes er, at de har fokus på, at ALLE kan være med. Undertøjet passer alle forskellige krops typer, store som små. De havde 50 kvinder til fittings for at finde ud af hvordan kvinder ser ud og er forskellige. Jeg fik en helt fantastisk vejledning, da jeg skrev tvivlende omkring strørrelse. Mit problem var, at jeg har en stor barm, men lille talje. Jeg tog en medium, som jeg blev vejledt til, og den sidder perfekt! Der er massere af stretch i og stoffet er blødt, så det sidder bare så lækkert. Jeg tænker jeg bliver rigtig glad for det her til efterår/vinter indenunder en sweater.

Audre bh her

Coco trusser her

I kan også finde dem på Instagram under navnet: Moonsandjunesofficial

Likes

Comments

Hvem er du og hvad handler din blog om?
- Mit navn er Nadya Pedersen. Jeg er 19 år gammel, og nyder i øjeblikket mit sabbatår! Min blog handler nok mest om det personlige, den er meget hverdagspræget, selvom jeg elsker fashion og makeup, må jeg nok indrømme at den bærer præg af min travle hverdag, haha! Jeg håber dog på, at få ændret kursen lidt fremadrettet. Nadyas blog

Hvad begynder din dag med?
- Kaffe! Haha :D Det første jeg gør efter jeg har fået min morgenkåbe på, er at trisse ned i køkkenet og hente en kop kaffe, og det er sådan set ligemeget om det er hverdag eller weekend.

Hvad slutter din dag ofte med?
- Min dag slutter næsten altid med, at jeg liiiige tjekker de forskellige sociale medier en sidste gang. Det er jo egentlig en super dårlig vane, men hvis jeg skal være ærlig, er det nok sådan de fleste dage slutter.

Hvor ser du dig selv om 5 år?
- Om 5 år regner jeg med, at min kæreste og jeg bor i en fin lejlighed ved Københavnsområdet. Jeg håber på at jeg er godt igang med den perfekte uddannelse, og generelt at jeg er et skridt tættere på mine ønsker og drømme om mit fremtidig liv.

Hvad er dit bedste makeup tip, hvis du kun må vælge et?
- Mit bedste makeup tip, må være at rense huden ordentligt efter makeup (eller før). Det er måske lidt snyd, for det er nok mere et skønheds-tip, men ikke destomindre det bedste tip i forbindelse med makeup, hvis du spørger mig.

Hvilke billeder fra din egen instagram er dine yndlings og hvorfor?
1. Det første må være det her. Det er fra en rigtig skøn aften, i godt selskab, hvor himlen simpelthen var så smuk! Bare et rigtig dejligt billede, med et skønt minde bag.

2. Det næste skal helt sikkert på listen over yndlingsbilleder! Det her billeder betyder alverden! Det er fra det øjeblik, hvor min mor sætter min studenterhue på mit hoved. Et øjeblik jeg aldrig vil glemme, og helt sikkert et minde for livet!

3. Det sidste billede jeg har valgt, er det her. Det er fra min kæreste og min tur til London, sidste jul. Det var sådan en hyggelig tur, og en af de bedste ferier vi har haft sammen! Den tur betyder rigtig meget, og har også gjort at vi vælger at tage til Rom her, den kommede jul.

Nadyas instagram: nadya_pedersen

Er du mest til online shopping eller butik?
- Egentlig vil jeg nok sige, at jeg bedst kan lide online shopping, fordi at man kan sidde hjemme i sengen imens, haha. Men hvis jeg skal være ærlig, shopper jeg nok mest i butik, fordi jeg godt kan lide, at jeg har mulighed for at prøve det, samt se varen i virkeligheden.

Hvilken dag, er din yndlings dag på ugen?
- Helt klart søndag! Jeg elsker søndage! Jeg får sådan en følelse af, at jeg skal være produktiv om søndagen, så jeg får næsten altid ryddet op på værelset, lagt ansigtsmaske, lavet negle og sådan nogle ting. Det giver mig en ro, og jeg synes det er så lækkert at gå i seng, og kunne starte den næste uge med "styr på tingene".

Hvor finder du din inspiration?
- Det må nok være Instagram og Pinterest generelt. Det kommer meget an på hvilken slags inspiration jeg leder efter. Jeg bruger ofte Instagram til at finde inspiration til tøj og fashion generelt, også meget til træning - hvor jeg bruger Pinterest til hår og makeup for eksempel.

Dit sidste køb? Og næste?
- Mit sidste køb var en super fin buksedragt fra et mærke der hedder "roser".
- Mit næste køb har jeg ikke helt besluttet endnu. Men det vil ikke undre mig, hvis det bliver et makeup produkt eller lign.

Hvor ville du helst rejse til og hvorfor?
- USA må være det rigtige at svare her! Jeg har aldrig været der, men det har altid været et stort ønske! Jeg ved ikke helt hvor henne i USA det skal være, for der er jo simpelthen SÅ meget at se. Men helt klart USA!


Hvad får dig altid til at grine?
- Jeg må nok være en smule cliché her, og svare min kæreste. Han ved lige præcis hvad han skal sige eller gøre, for at få mig til at grine! Og det er altså også selvom jeg ellers var sur, haha!

Hvad laver du til dagligt?
- Som jeg har nævnt, har jeg i øjeblikket sabbatår. Til dagligt arbejder jeg på en fabrik (super fancy, I know), og ellers bruger jeg tid på min kæreste, familie, samt mine to mindre jobs jeg har - og selvfølgelig bloggen! Så ikke det mest spændende liv i øjeblikket, men mine fremtidige planer rækker heldigvis længere!

Likes

Comments

Måske afslører billederne det lidt...

En drøm er helt klart gået i opfyldelse for mig, jeg har nemlig fået job hos....

MAC COSMETICS!

Hvis der er noget, jeg længe har drømt om, så er det at komme til at arbejde hos MAC. Når jeg gik forbi butikkerne eller snakkede om min fremtid med min søster, sagde jeg ofte "en eller anden dag SKAL jeg bare arbejde der". Og nu kan jeg gøre denne drøm til en realitet, hvor vildt! Jeg er simpelthen ovenud lykkelig, og kan slet ikke forstå det. Mig? JEG skal arbejde i MAC! Whaaat.

Jeg søgte for ikke så længe siden, da en veninde sendte mig et link på jobindex. Jeg havde absolut ingen forventninger, da jeg troede, at man skulle være uddannet makeup artist. Men jeg følte alligevel, at jeg burde gøre det, med denne store passion for det. Ligepludselig blev jeg så ringet op, og så ville de satme have mig til prøve. Hos MAC skal man til en makeup test, samt samtale. Og det er jo forståeligt nok, man skal være dygtig for at arbejde der, de er utrolig professionelle.

I går var jeg så til denne her prøve, og jeg var selvfølgelig en smule nervøs, men alligevel meget selvsikker. Jeg nød faktisk bare at få lov til at arbejde, med de her fantastiske produkter. Samtalen gik super, og jeg havde en god mavefornemmelse. Jeg var jo i mit es. Jeg får så et opkald 2 timer efter om, at jeg har fået det! Det er det vildeste jeg har oplevet. For det første, at jeg overhovedet kommer ind til testen men, at jeg så også bliver ringet op så hurtigt. Jeg føler mig så privilegeret over at kunne få lov at arbejde med makeup, og ikke mindst mit absolut yndlings mærke MAC.

Makeuppen på billederne var forresten det jeg selv havde på derind.

Knus og god weekend!

Likes

Comments

Eyelash serum

Efter lang overvejelse, har jeg besluttet mig for at købe en eyelash serum. Jeg har været i tvivl, fordi jeg i forvejen har ret lange vipper. Det der så alligevel har fået mig til at købe en er, at jeg synes, de er blevet mindre fyldige, end de har været, og jeg tænker, at de har brug for et boost.

Den jeg har købt er fra M2 Beauté og hedder "Eyelash activating serum". Jeg har købt en pakke, hvor der også er en vippebukker med, men jeg synes sagtens, at man bare kan købe kun serum. Jeg har både hørt og set gode resultater fra denne. De her serums til vipperne, er til den dyre side, så jeg tænker, at den må virkelig kunne noget, og nu har jeg altså købt en.

Jeg tænker at opdatere jer på resultatet. Der skulle gå cirka 6 uger, før man kan se en virkning. Her tænker jeg derfor at lave et før/efter indlæg og fortælle lidt om min oplevelse omkring det.

Jeg har netop kommet første lag på (man skal gøre det en gang dagligt), og mit første håndsindtryk er godt. Det var let at påføre, og der var en god brugsanvisning med, som let forklarede hvordan man skulle gøre. Efter jeg havde påført det, kom der en lidt sviende følelse, men ikke noget jeg ikke kunne holde ud, og den forsvandt hurtigt igen.

Normalprisen på den er 990, men jeg har netop fundet et godt tilbud på den i Føtex her

eller her på billigvoks.dk

Knus og rigtig dejlig søndag til jer

Likes

Comments

Det er netop skolestart for mange, og flere skal til at tage skridtet videre til gymnasiet. Jeg har derfor samlet 10 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst før 1.g, a la råd.

1. Start på en frisk

Når man starter på gymnasie har man muligheden for at være lige præcis den man vil være- udnyt det! Du er startet et helt nyt sted, og du kan starte på en frisk og være lige præcis, som du ønsker. Det kan være alt fra personlighed til stil. Det er også her man begynder at kende sig selv bedre, og derfor har et andet syn på sig selv, end det, som dem i folkeskolen måske havde.

2. Skift klasse hvis du ikke føler dig tilpas

Mit andet tip er, at du skal skifte klasse, hvis du ikke føler dig tilpas i den, du går i. I starten er der en masse nye indtryk, men det vigtigeste indtryk er klassen. Du skal gå i klasse med disse mennesker i 3 år, og det er 3 oplevelsesrige år, så det skal være med folk man kan li og falder i god jord med. Jeg var selv heldig at komme i en god klasse, og jeg var meget tilfreds, men flere jeg kendte overvejede at skifte, og det kan være en svær beslutning- men vigtig!

3. Vær social, deltag i arrangementer

Der er mange der tror, at man SKAL ryge og drikke osv for at være med socialt og have det sjovt- dette er IKKE tilfældet. På et gymnasie er der så mange forskellige typer, at man sagtens kan blive accepteret uden at gøre disse ting. Udover det, er arrangementer og det sociale liv en stor del af gym, og jeg synes derfor det vigtigt at være med, og dette kan man sagtens selvom, at man måske ikke drikker.

4. Alt er dit eget ansvar

Det er lige præcis kun dit ansvar hvad du får ud af undervisningen. Hvis du laver dine lektier og følger med i undervisningen, vil du klarer dig langt nemmere og bedre end hvis du ikke gør, og dette ansvar ligger på dig. Udover det, så er det vigtigt at sige noget i timerne ellers bider det en i røven i sidste ende.

5. Tag imod alt den hjælp du kan få

Ikke lad dig være skræmt af at være nysgerrige og spørger andre. Det kan være alt fra klassekamerater, studievejledere, forældre, søskende, lærer osv. Det er den bedste måde at komme igennem en dum aflevering på, eller mange andre ting. Så ikke være bange for at tage imod hjælp, gør det endelig.

6. Disponer din tid//tag en dag ad gangen

Det kan være svært at overskue 7 afleveringer, som ligger i den samme uge. Derfor er mit råd her, at du disponerer din tid. Det er så vigtigt, hvis man har travlt med afleveringer OG lektier ikke at blive stresset men at tage en dag ad gangen. Hvis du er helt fuckt og har alt for meget om hovedet, så snak med læreren, mange af dem er søde og forståelige og lader dig afleverer senere, eller rykker den.

7. Læg fokus på fag du afslutter

Hvert år i gymnasiet afslutter man nogen fag, og det er så vigtigt at ligge fokus på dem. Hvis du får en dårlig karakter i dansk, som du har alle 3 år, så lad vær med at ligge for mange kræfter her. Brug din energi på fag, som du afslutter samme år, så får du en god karakter her, og kan rette op på dansk senere.

8. Sig noget i timerne

Mange er bange for at række hånden op for tænk, hvis det var et forkert svar, MEN sig det alligevel! Lærerne synes det er dejligt, at du er nysgerrige og dit forkerte svar trækker dig ikke ned, det viser blot, at du følger med i undervisningen, og så svarer du bare rigtigt næste gang. Det er jo også måden man lærer på. Man kan også stille spørgsmål, det viser arrangement.

9. Pas på dig selv

Nummer 9 er jo næsten den vigtigeste- pas på dig selv! Mange unge bliver stresset og deprimeret over, de mange afleveringer, de ikke kan nå, og oven i det, at de skal præstere hver dag i timerne. Her er mit råd altså... hvis du er syg, så bliv hjemme! Hvis du er totalt stresset og nedkørt, så bliv hjemme! Tag en fridag, det skader ikke. Mange kan være skræmt af fraværet og den farlige kurve som stiger- doesn't matter, det vigtigeste er, at du har det godt, og en dag til eller fra, gør ikke forskel.

10. Vær ikke bange for om du kan følge med

Når man starter på gymnasie, er der ofte mange som er bange for, at de ikke kan følge med. At klassekammeraterne er bedre og på et andet niveau. Dette skal du ikke frygte, alle starter på samme niveau, og lærerne skal tage hensyn til alle. Tag det stille og roligt og så skal det nok gå.


Knus og rigtig god mandag aften

Likes

Comments

Instagram@rikkemulbjerg