Galla 2017

Puha det er ved at være lidt tid siden jeg har slået noget op på min blog, og jeg har altså ikke nogen dårlig undskyldning. Jeg havde galla på det gymnasium jeg går på, her i weekenden, og jeg tænkte, at det var passende at vise jer hvordan jeg kom til at se ud, og min kjole som jeg fik syet. Det var lidt mærkeligt at smide en masse ideer ned i hovedet på Ann (som syede den) og så ellers bare vente og håbe at hun havde fanget hvad jeg mente. Men jeg er så glad for mit valg om at få den syet, jeg er såååå glad for min kjole, Ann fangede fuldstændig alt det jeg mente, hver detalje og lige hvad jeg ville have fremhævet og hvad jeg ikke ville. Jeg følte mig så tilpas i kjolen og jeg kommer klart til at bruge den igen, måske til sommer med et par sneakers, og en høj hestehale? Man kan ihvertfald sagtens bruge den på andre måder end galla, og det er også det jeg elsker ved den! I kan finde Ann på facebook, hendes side hedder "anntondesignogsystue" hun er virkelig dygtig og kan anbefales.

Udover det så fik jeg sat mit hår hos min frisør som jeg har gået hos i mange år nu. Jeg orkede simpelthen ikke at tænke på hår, jeg ender altid med at blive sur på krøllejernet haha. Jeg var så glad for håret og fik det sat hos frisør sandbäck.

Makeupen lavede jeg selvfølgelig selv. Negle fik jeg lavet hos Judit, som jeg altid har fået lavet negle hos. Hendes facebook side hedder "Gele negle i Hårlev"

Skoene er fra Bianco, fra vores Caroline Berg Erikson collection.

Mine øreringe købte jeg på Asos, de er desværre udsolgt, men tænker man kan finde lignende på andre hjemmesider. Men her er linket, noglegange kommer tingene jo igen på Asos, hvis nogle skulle være interesseret asos øreringe her

Knus og kram

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Jeg har gjort mig et rigtig rigtig godt køb, nemlig dennne smukke gule frakke. Jeg synes helt klart den fortjener et indlæg her på min blog haha. Den er så super smuk, og den her lidt gammeldags stil med ærmerne, er jeg simpelthen forelsket i. Min første tanke var Yvonne fra Olsen Banden, hun har sku altid været fantastisk klædt på. Udover det så er den så fin her til forår og det er så dejligt nogen farver, end alt det sorte jeg normalt beklæder mig i.

Frakken er fra Zara

Likes

Comments

Lets get bronzed

Sponsoreret af Nicehair.dk

Jeg havde lyst til at lave et makeup look som var rigtig bronzed og sommer agtigt. Jeg blev inspireret til dette look fordi jeg modtog den skønneste palette fra youngblood, der indeholder 6 farver i forskellige nuancer.

Mit fokus i dette look var klart youngblood paletten, altså blonzer og glow i ansigtet, mac øjenskyggerne som skulle skabe et anerledes men stadig lækkert look, og læbestiften i den smukke jordfarve "Touch the earth". I mac paletten har jeg brugt de øverste farver undtagen de to første fra venstre, og i anden række har jeg brugt den første fra venstre. Farverne hedder: Retro speak, Malt, Haux og folie.

Læbestift //Øjenskygger //youngblood palette

Likes

Comments

Bare Minerals gen nude buttercream lipgloss

Sponsoret af Nicehair.dk

Jeg har testet Bare Minerals gen nude buttercream lipsgloss og det er allerede en ny favorit. Normalt er jeg ikke til lipgloss, jeg fortrækker klart læbestift, altså noget jeg ikke kan mærke jeg har på og som ikke klister. Jeg var derfor spændt på at prøve de her, men de klister slet ikke på samme måde som frygtet og de er virkelig som "buttercream", de har en super fin konsistens og jeg er helt klart tilfreds. Jeg kommer klart til at bruge disse, de kan nemt tages med i tasken og applikatoren er super nem at arbejde med. Efter få minutter kunne jeg ikke mærke den længere, den sad ikke og klisterede hele dagen, hvilket er et plus! og så har de så mange fine farver, perfekt her til foråret! Flirt er klart min favorit farve, men de alle er så fine! Udover det så er de beriget med naturligt vækstsmør fra shea, avodaco, cupuacu og murumuru, som alle er kendt for deres fugtgivende egenskaber.

De er sat ned til 229,- og i kan finde dem her

Flirt

Forbidden

Cosmic

Heartbreaker

Likes

Comments

flower pants

Jeg kan ikke være den eneste der synes det er fantastisk med noget sol igen! Som nævnt i et tideligere indlæg så giver det mig energi og godt humør! Udover det så har jeg dælme savnet mine blomster bukser fra Gestuz her i vinteren! Så dem er jeg selvfølgelig hoppet i hehe.

Har i hørt Drakes nye album? hvem har ikke haha... Dammmn det godt, og sangen "passionfruit" kører altså repeat hos mig. Med sådan en dejlig sang/album og vejr kan man da kun blive i godt humør.

Håber i har en dejlig lørdag!

Knus

Likes

Comments

Interior design

Jeg fanger ofte mig selv i at sidde og kigge på boligindretning. Jeg synes, det er den bedste inspiration til når man flytter hjemme fra, men også bare hvis man trænger til noget nyt hjemme. På sådanne billeder kan man få inspiration til, hvordan man kan pynte sit hjem og i mange forskellige stile, som man også kan blande. Jeg har derfor længe haft lyst til at lave sådan et indlæg, fordi jeg har gemt så mange yndlings billeder.

Pynt med Planter
brug Tæpper til at skabe hygge og samtidig stil
Alt det gode ved nips; gør det lækkert med lys, fade mm.
Billeder og magasiner

Knus

Likes

Comments

New nails

Denne uge er rigtig dejlig, fordi jeg har terminsprøver...ej okay, det i sig selv er selvfølgelig ikke dejligt, men jeg har haft fri i dag, og har onsdag og torsdag også! LÆKKERT! Det er bare super rart med sådan en uge, som er lidt anerledes her i 3.g, og så kan man nå en masse ting de dage man har fri, og ellers bare nyde en fridag! Jeg har i dag været ude og få lavet nye negle! yes! det var tiltrængt, de andre havde siddet i nu 5 uger, det dælme dejligt med et sæt nye og tjek lige farven! Den er super påske agtigt haha, jeg elsker den.

Jeg får dem som nævnt før lavet i Hårlev, hos den sødeste dame. Hun har en facebook gruppe, som hedder "Gele negle i hårlev"- her kan i booke tider og skrive til hende.

God mandag derude!

Knus

Likes

Comments

Sunglasses 

Solbriller fra Bianco

Ihh solen skinnner så dejlgt for tiden, og når det på samme tid så er vindstille, så er det da liiidt varmere, jes! Jeg tror ikke jeg er den eneste, som kan skrive under på, at det gør mig i bedre humør og giver mig energi. Det er dælme lyst når jeg står op om morgnen! Fantastisk. Mine solbriller er fra Bianco (nej, vi har ikke kun sko heh) jeg elsker dem, og har glædet mig til, at kunne gå med solbriller igen, for hey det ser da lidt coolt ud haha.

God torsdag, knus

Likes

Comments

Listening to music

Jeg kan ikke lade være med at dele et par sange med jer. Jeg elsker musik og jeg elsker bare at finde nye sange. Lige i øjeblikket er jeg afhængig af disse sange, de er så dejlige og måske vil i også kunne li dem hehe.

My blood- AlunaGeorge


Crush- Yuna feat usher


Slide- Calvin Harris feat Frank Ocean


Saved- Khalid


Breathe- Soleima


Stay- Zedd and Alessia Cara


Wasted love- ANYA

Husk at scrolle, for at se flere sange. Billedet er fra pinterest

Likes

Comments

Kan fås i BiancoFootwear

Når man arbejder i en skobutik og har en blog, så kan det altså være svært ikke at dele nye sko med jer, haha. Her får i et lækkert par jeg lige har købt. De fås også i andre farver, og er så behagelige og lækre at have på.

Likes

Comments

Instagram@rikkemulbjerg