Foråret nærmer sig og vi er så småt begyndt at få forårs skoene hjem i Bianco. Jeg elsker når sæsonerne skifter, så sker der noget nyt i butikken og man får et indblik i hvad der kommer til at være af nye lækre sko. De er lige kommet, og jeg måtte eje dem. De er meget specielle, så tror helt klart, at det er en smagssag om man kan li dem eller ej. Efter jeg har arbejdet i Bianco, er min skostil blevet MEGET bredere, jeg ville aldrig have købt sådanne sko for 2 år siden... men nu kan jeg slet ikke leve uden, hold **** jeg synes de er skønne, nu venter jeg bare til foråret hvor jeg kan have dem på, uden at fryse hehe.

De kan ikke fås på deres webside endnu, men i de fleste Bianco butikker

Knus

Likes

Comments

Dette indlæg er sponsoreret af Nicehair.dk

De fleste af os kender nok til den dag, hvor man ikke lige havde regnet med, at håret ville være fedtet og dumt. Man stresser ud af døren og har bare brug for en hurtig løsning. Jeg elsker når man har en let løsning, som kun tager 2 min og fungerer! Det eneste man skal bruge er en tørshampoo og noget defining creme. Jeg bruger tørshampoo fra Batiste (who does not) og denne her vildt lækre defining/leave-in creme fra Kevin Murphy. Det er nogen virkelig gode produkter som bare fungerer, forstået på den måde, at de rent faktisk gør en forskel, og hjælper perfekt på en dårlig hår dag! Jeg er specielt blevet glad for defining cremen, den dufter virkelig godt og den definerer krøllerne så flot, så man får det her beachy look. I kan læse meget mere om den her på Nicehairs hjemmeside, her står der alle de fantastiske ting den indeholder og gør. Nedenunder kan i se step for step hvordan jeg bruger produkterne.

Step 1. børst håret grundigt igennem. Her bruger jeg min højt elskede hh. simonsen børste, som er fremstillet af hår fra japanske vildsvin, hvilket gør håret ekstra glansfyldt. Kan fås her.

Step 2. sprøjt tørshampoo i de ønskede steder. Jeg bruger som sagt en fra Batiste, men enhver tørshampoo ville fungere. efter jeg har sprøjet der hvor der er behov, så bruger jeg lige mine fingre til at massere det lidt ind de steder. Den er på tilbud lige nu til kun 39 kr her.

Step 3. tag en klat defining creme og fordel det i spidserne. Her bruger jeg Kevin Murphys defining creme og masserer den ind i spidserne. Bagefter vender jeg hovedet ned og igen bruger hænderne til at massere det ind, jo større man vil have håret, jo mere skal man arbejde med håret. Kan fås her

Step 4. det færdige resultat! Det er 3 meget simple step, og dette er det færdige resultat, det tager ikke længere end 2-3 min og gør en kæmpe forskel.

Easy easy.

Knus

Likes

Comments

Jane Kønig ring // Bianco støvler // Asos strømper // Decadent taske

- kryds ring er fra en butik overfor bikbok på strøget (kan ikke huske hvad den hed)

Jeg har simelthen haft en så dejlig weekend. Jeg blev klippet og fik farvet hår i torsdags (det er vel næsten weekend hehe) fredag fik jeg lavet nye negle, som endte med at blive lilla/lavendel og gud hvor jeg allerede elsker dem. De pifter bare alt op og ser mega sprøde ud. I går fejrede jeg min brors fødselsdag med brunch sammen med familien. Udover det fejrede jeg også 5 årsdag med min helt fantastiske kæreste. Det er godt nok først på tirsdag vi har årsdag (ja, vi har årsdag på valentines dag uhh) men vi fejrede det i denne weekend, så der var mere tid til hinanden, afslapning og hygge. Vi var bla. inde og se "Lion" hvilket er en film jeg klart kan anbefale.. jeg vil mene, at alle burde se den. Jeg havde slet ikke lyst til at den skulle slutte, for min skyld måtte den gerne have varet 2 timer mere haha. I dag har den stået på afslapning og essay skrivning...

God søndag derude!

Knus

Likes

Comments

I dag har jeg shoppet lidt. Jeg har længe gerne vil have en taske som jeg kan have med overalt, uden at den er for fin. Jeg fandt så denne her lækre taske fra Decadent. Den er så fin og der er plads til alt det man skal have med på farten. Den har to små rum foran og et stort inde i, hvor der også er en lille lomme. Noget jeg faldt for ved den, var remmen som er lidt sporty, umiddelbart ser tasken ret fin ud, men remmen gør, at den bliver mere hverdags agtig, synes jeg. Man kan også både have den på til overtøj, men også indenfor og man kan skifte remmen ud, hvilket jo er smart.

I kan finde den her
Håber i har en dejlig onsdag!

Knus

Likes

Comments

​Som nogen af jer måske har lagt mærke til, så har jeg lavet nogen indlæg hvor der står "Sponsoreret af Nicehair.dk", det er simpelthen fordi at jeg er blevet en del af nicehairs bloggere! Det er noget jeg er super glad og taknemmelig for. 

Før jeg blev blogger for dem, har jeg været ret glad for deres hjemmeside, den er nem og der er rigtig hurtig levering. Udover det har de en masse fede produkter derinde som jeg er stor fan af.

Jeg glæder mig helt vildt til at dele en masse fede produkter med jer.

Likes

Comments

Jeg har samlet nogen af mine yndlings makeup produkter. De fleste bruger jeg til hverdag, men jeg har også tilføjet lidt. Nogen dage bruger jeg noget, og andre dage noget andet. Det samme gælder børster, der skifter jeg også engang i mellem. Men det er alle produkter jeg elsker og ikke ville undvære!

Produkterne:

- Benefit cosmetics Hoola matte bronzer

- Mac øjenskygge "Nylon"

- Mac øjenskygge "Omega"

- Mac concealer

- Anastasia brow pomade "Blonde"

- Mac paint pot "soft ochre"

- Maybelline Fit Me foundation i farven "110"

-L'oreal true match concealer "Ivory"

-Mac mineralize skinfinish "lightscapade" og "warm rose"

- Mac læbestift "Modesty"

- Mac læbestift "Viva glam II"

- Max factor false lash effect mascara

- The Balm mary-lou manizer "the luminizer"

- Make up for ever pro bronze fushion

- Mac powder blush "harmony"

- Nars ita kabuki brush

- Sigma børster "Precision flat P80" og "Precision tapered P86"

- Morphe børste

- Real techniques setting brush

- Real techniques shading brush

- Sigma børste "Flat kabuki brush F80"

- Mac børste large angled contour brush 168

Mac børste tapered blending brush 224


Knus

Likes

Comments

Dette indlæg er sponsoreret af Nicehair.dk

Jeg har længe haft brugt disse unikke produkter af Joico. Jeg har en ret tør hovedbund, og det er virkelig frustrerende til tider, derfor er det vigtigt for mig at bruge en shampoo og balsam som ikke bare er til en 10ér i netto, men er lavet med omhug og indeholder nogen gode ting til håret. Joico har faktisk lavet en shampoo som er specielt til skæl og tørke i hovedbunden, men den har jeg kun brug for når det er meget slemt. find den her

Disse to som ses på billedet er nogen super gode hverdags produkter. De fjerner urenheder i hovedbunden og indeholder sesam olie og frugtekstrater som giver håret den naturlige og daglige pleje det har brug for. Udover det så dufter de fantastisk og efterlader håret så lækkert og næringsfuldt- Joico produkter

De har en masse gode tilbud inde på nicehair.dk lige nu, så gå ind og tjek dem ud.

Knus

Likes

Comments

Lige fortiden spiser jeg hele tiden appelsiner, jeg spiser faktisk 2 hver aften. Jeg har sådan nogen perioder hvor jeg ikke kan få nok, og jeg elsker virkelig bare appelsiner. Min mor synes det er lidt sjovt, fordi hun spiste rigtig mange appelsiner da hun var gravid med mig haha, og det kan vel også godt have sin betydning.

Jeg undersøgte så hvad appelsiner gør og om det overhovedet er sundt. Appelsiner er mega gode for din krop! Jeg blev virkelig overrasket over alle de ting som en appelsin gør. Udover det, så dufter appelsiner bare helt fantastisk som faktisk siges at have en terapeutisk virkning; crazy!

  • Appelsiner er springfyldt med c- vitamin, som faktisk næsten dækker ens dagsbehov
  • Appelsiner indeholder folat, der hjælper kroppen med at lave nye celler, producere røde blodlegemer og de styrker generelt dit immunforsvar.
  • Appelsiner indeholder kalium og magnesium, som er vigtigt i forhold til hjerte og kar-funktionen
  • Appelsiner modvirker rynker og fremmer hudens elasticitet. .

Det er virkelig vildt at en appelsin kan være så god for kroppen, og forbygge så mange ting.

Hallelujah for appelsiner!

Likes

Comments

Ja, overskriften lyder "Jeg kan ikke mere!" og det er lige præcis sådan jeg har det. Jeg er helt færdig og det er svært at holde motivationen oppe i forhold til skole. God damn it! Det er hårdt... Der er cirka 3-4 måneder tilbage af 3.g, og nogen ville måske sige "ej det er ikke længe, det går hurtigt" og ja, det kan tænkes, men når man sidder i skolen så føles hver dag som 3-4 måneder, og alt er bare så stressende og man føler alle er efter en!. Nogen af jer som er samme sted, kender måske det med at komme hjem efter en lang dag, der er en aflevering eller to som venter og man vil bare gerne lave alt andet end skole skole skole. Senere sætter man sørgeligt musik på og har rigtig ondt af sig selv, oh god sådan en dag har jeg virkelig haft :D... Jeg glæder mig så så så meget til at blive student og jeg vil selvfølgelig kæmpe alt det jeg kan de sidste par måneder, hvilket jo også lyder vildt at sige!

Jeg fandt et blåt halstørklæde i min mors skab igår og blev helt begejstret, ej det var sku da en fed farve og hvor var det smukt! hahah det er de små ting i livet, er det ikke det man siger? Det gav mig også en lille ide til at neglene måske skulle være blå næste gang :P

Knus og god mandag

Likes

Comments

Dette indlæg er sponsoret af Nicehair.dk

Vinterferien nærmer sig og nogen skal måske på skiferie, andre solferie og nogle måske bare være hjemme. Disse produkter er perfekte til det hele og til hver en tid! Jeg er stor stor fan af Ole Henriksens produkter, de er virkelig fuldført til punkt og prikke. Jeg startede med at bruge hans produkter for et år siden(18 års gave hehe), og jeg kan ikke undvære dem den dag i dag.

Nu har jeg prøvet produkterne som ses på billederne og jeg er fan! De dufter så godt, og de efterlader ens hud blød og smidig hvilket bare den bedste følelse, og især når man er vant til tør hud som jeg.

The Power Bright er 3 ansigtsmasker som indholder en masse ingredienser såsom granatæble, vitaminer, hyben og kirsebærolie (alt efter hvilken maske det er) alle tingene er med til at gøre en forskel for hudens sundhed og udstråling. Perfekt til forkælning efter en lang dag.

Truth serum collagen booster tilfører en masse vitaminer til huden. Denne ville være perfekt på både skiferie og solferie inden man tager ud til poolen eller skibakkerne, da den beskytter huden fra luftens forurening.

Truth creme advanced hydration er den perfekte dagcreme. Den tilfører en masse fugt til huden og er perfekt inden man ligger makeup. Den er helt klart blevet min nye favorit og er et must til ferie uanset hvor man er.

I kan finde produkterne på Nicehair.dk hvor der bl.a. er tilbud på produkterne lige nu!

Likes

Comments

Instagram@rikkemulbjerg