Glædelig 2. advent!

Julen nærmer sig og jeg synes ofte det er mændene jeg har svært ved at finde noget til. Jeg sidder hvert år og søger på nettet efter ideer og tænkte derfor der måske var andre kvinder, som kunne sidde og mangle nogle ideer til kæresten, broderen eller faderen. Det må være så let at være mand! de kan købe så mange ting til os kvinder haha.

1her // 2 her // 3 her // 4 her // 5 her // 6 her // 7 her

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

I går var jeg ude og spise med min dejlige veninde. Der sker en masse ting skolemæssigt i øjeblikket og ens hoved er fyldt godt op, så er det bare super rart at koble af og få en god snak og mad selvfølgelig heh. Derefter endte vi i Bianco, hvor jeg fik forkælet mig selv lidt.

De første støvler jeg købte, var disse viildt lækre croco støvler fra Camilla Pihl kollektionen. De har været der før, og jeg har glædet mig heeelt vildt til, at de skulle komme igen! Den er ikke kommet på websiden endnu, men kan fås i butikkerne.

Den næste har jeg bare forelsket mig fuldstændig i. Jeg prøvede den bare en dag jeg var på arbejde og fandt så ud af at den sad helt fantastisk, jeg tænkte bare "den her må jeg eje" haha. Eftersom at jeg går så godt i den og at den samtidig er flot og klassisk, så har jeg den faktisk i både cognac farve og sort.

De kan købes her

Likes

Comments

Dette indlæg skal handle om min hudpleje rutine til tør hud. De cremer som ses på billedet, er dem jeg bruger mest. Jeg har selvfølgelig nogen udover det, men jeg har valgt at tage dem som jeg bruger mest. Jeg bruger selvfølgelig ikke det hele på samme tid og hver dag, men nedenunder forklarer jeg hvordan jeg bruger de forskellige.

Jeg har ofte meget røde øjenlåg og tør hud omkring munden og ja det er virkelig belastende når man er sådan et makeup elskende menneske som mig. Udover det har jeg eksem på armene. Jeg har været igennem en fandens masse cremer, og ved derfor præcist hvad der fungere for mig. Jeg bruger selvfølgelig fugtighedscremer, men ofte er det nødvendigt at supplere med lægemidler, altså cremer med steroid, da de hæmmer eksemreaktionen i huden.

Jeg ved at der er andre derude som sidder med samme problem, måske er det ikke lige så slemt som mit, men jeg vil stadig fortælle hvilke cremer eller andre ting der har hjulpet på mig. Jeg har tænkt mig at dele ud af mine bedste fugtighedscremer, men ikke af mine steroidcremer. Steroidcremer er noget ens læge anbefaler en hvis man har eksem og selvfølgelig hvilken en man skal have. Jeg vil (ligesom læger) anbefale at man får en steroidcreme hvis man har eksem, det er det eneste der virkelig hjælper hvis det er der, hvor at fugtighedscremer holder det væk når det ikke er der, eller hvis man bare er lidt tør.

Disse to produkter fra Clinique, er dem jeg bruger hver dag. Clinique clarifying lotion 1 påfører jeg med en vatrondel efter jeg har fjernet min makeup. Det skal lige siges, at jeg sommetider bruger Origins refreshing scrub cleanser før den, men det er desværre ikke noget jeg får gjort hver dag selvom jeg nok burde. Men clinques clarifying lotion 1 har hjulpet min hud så meget. Den holder både mine bumser væk og min tørre hud. For nogle år tilbage fik jeg så mange bumser i panden og jeg havde virkelig aldrig set noget ligenede, og det var der jeg gik ned og købte disse to produkter fra Clinique. Jeg blev fortalt, at jeg manglede fugt i min hud og at det var derfor bumserne var kommet, og efter bare en uge med disse produkter var bumserne mindsket så meget. Jeg har brugt dem lige siden og jeg kan slet ikke undvære disse to produkter.

A-derma og Locobase er mine to yndlings fugtighedscremer. A-derma putter jeg i hele ansigtet og Locobase bruger jeg rundt om munden og på øjenlågende hvis det er nødvendigt. Det er to cremer jeg kan anbefale hvis man døjer med tør hud.

Denne lækre sag fra Ole Henriksen bruger jeg inden jeg påfører makeup. Den er rigtig let i det og fungerer derfor perfekt inden makeup.

Hvis jeg skal forkæle min hud ekstra, så bruger jeg en af disse to masker. Jeg ELSKER dem. Sacred Forest Peat Mask var en jeg fik med min goodiebox engang, og den er virkelig så lækker og lavet på naturlige ting som er et plus for min sarte hud. Den anden fra The body shop som hedder Warming Mineral er en maske som varmer ansigtet, det føles så rart og beroligende, den er bare skøn.

Noget jeg også gør hvis min hud trænger til ekstra pleje, er et dampbad (til ansigtet). Jeg tager en gryde/skål og hælder kogende vand og kamille i. Så sætter jeg mig bare ned med hovedet ind over gryden og et håndklæde over, så dampen bliver lukket inde og behandlingen bliver mere effektiv. Det renser huden i dybden på en skånsom måde og efter dampbadet bruger jeg en fugtighedscreme. Dampbehandlingen åbner porerne og øger blodcirkulationen og gør på den måde huden klar til at optage cremer eller en maske.

Likes

Comments

Julen nærmer sig og jeg tænkte at nogen af mine ønsker kunne inspirerer jer (dog er nogen af tingene ret dyre, men derfor kan det jo stadig inspirere)

Første række fra venstre til højre: Adax taske // meotine fur // "Really me" mac læbestift

Anden række fra venstre til højre: bareMinerals børste // Morphe palette // Jane Kønig ring

Tredje række fra venstre til højre: mac mineralize skinfinnish "gold deposit" // Pandora ring // Blonde bluse

Likes

Comments

Hej alle sammen og glædelig 1. advent

Vi nærmer os december og nogle gange kan det være liiiidt svært at komme i julestemning. Jeg har haft rigtig svært ved det i år, fordi jeg har tankerne på skole, lektier og SRP. Derfor tænkte jeg, at jeg ville lave et indlæg om hvordan man kan komme i julestemning. Udover det så tænkte jeg det kunne være hyggeligt, hvis jeg lavede en slags julekalender. Det kommer til at være hver advent, hvor jeg kommer med lidt forskellige ideer her op til jul- jeg kan åbne sløret lidt og sige at der nok kommer noget jule/nytårs makeup ;)

1. Julebagning- det første man kan gøre er at bage noget lækkert evt. med ens familie, det er bare hyggeligt.

2. Hør julemusik- hver jul bliver der lagt julehits og playlister ud på Spotify, som man bare kan afspille

3. Pynte op- det hjælper helt sikkert at give ens hus, lejlighed eller værelse lidt julehygge med noget fint julepynt

4. Se julefilm- julefilm er altid et hit! personligt elsker jeg "alene hjemme", jeg ser dem hver jul (kan ikke lade vær) de er så skønne og får bare en i julestemning.

5. Juleshopping- begynd at købe julegaver (det altid rart at være i god tid) eller køb noget hyggeligt juletøj fx. hyggesokker eller et lækkert natsæt

Jeg har bl.a. også fundet nogen hyggelige julebilleder. Jeg synes det hjælper en helt vildt med at komme i julestemning og i godt humør. Man kan fx gøre et hyggeligt julebillede til sin baggrund på telefonen.

Likes

Comments

Hej alle sammen.

I dag skal det handle lidt om selvtillid. Når en ny trend dukker op på instagram eller hvilke som helst andre sociale medier, så går man ofte straks ind og køber det samme uden at tænke over om man rent faktisk kan li det. Jeg har selv gjort det et par gange og de ting jeg har købt i sådanne situationer, har jeg aldrig brugt...sådan seriøst. Når man bliver ældre finder man ud af at det slet ikke er fedt at bare gøre det alle andre gør men, at man gerne må skille sig ud. Jeg synes dog, at man skal huske at det hele ikke skal handle om at skille sig ud. Altså hvis man kan li den t-shirt alle har, så skal man da bare købe den, så længe at man husker ikke kun at gøre det fordi andre kan li den, men gør det fordi man rent faktisk synes den er fed.

Men når det så er sagt, så er det vigtigeste vores selvtillid- hvordan vi bærer tøjet. Det gør SÅ SÅ SÅ meget og det er ikke kun dig selv der ser det men også andre. Det er så forbandet vigtigt, at man har selvtillid, et godt smil på og at man rent faktisk føler sig tilpas! Jeg tager aldrig noget på som jeg ikke føler mig tilpas i. Det jeg har det tilpas i, er også det jeg bærer mest selvtillid i. Nogen dage kan jeg være så kedelig og basic end nogensinde, og andre dage kan jeg have høje sko på og lækker jakke- og det er netop fordi jeg bare tager tøj på, som jeg føler mig tilpas i. Jeg tænker ikke over hvad det er og om det er til den populære side eller ej (selvfølgelig går man op i om det passer sammen og hvad man synes ser lækkert ud sammen) men jeg ville aldrig vælge noget jeg følte mig så utilpas i, at jeg ikke kunne tænke på andet. Man skal have det godt med sig selv, man skal føle sig godt tilpas og så kommer resten helt af sig selv. Jeg synes det er vigtigt at vi husker os selv på, at vi alle er forskellige og at vi ikke prøver at være nogen anden. Man skal vide hvad der klæder en og hvad man kan li at gå i, og ikke gå så meget op i hvad andre mener eller synes.

I går havde jeg lidt en blanding af afslappet og fint på. Mine sko var høje, min jakke var på den fine side, men mine bukser og trøje var ret afslappet. Alt sammen noget som var behageligt at have på.

Wear it with confidence!

Likes

Comments

Hej alle sammen

Jeg fik lyst til at lave en lille update, da jeg går og har lidt travlt fortiden. Jeg vil gerne have at mine læsere ved hvorfor jeg måske ikke lige får blogget, sådan så der ikke bare er helt dødt.

Det er sådan, at jeg er nået til den fase i gymnasium hvor det hele spidser til. Om en uge skal jeg igang med SRP, som er den helt store 3.g opgave. Dette betyder (desværre) at jeg nok vil være mere fraværende på bloggen. Jeg ved virkelig ikke om jeg får taget mig tid til andre ting end opgaven... skrive perioden er 2 uger, så jeg håber virkelig jeg får blogget lidt også. Det værste er næsten tiden op til opgaven, fordi man skal læse så meget og have styr på problemformulering og problemstillinger, udover det har jeg også normale afleveringer, så der er ret meget at se til når man kommer hjem fra skole. Men i dag har jeg haft tid til at lave nogen blogindlæg klar, som kan komme op løbende.Jeg glæder mig dog til at få skrevet opgaven, det bliver godt at komme igang og ikke mindst være færdig heh- det er jo trods alt langtid at skulle sidde og skrive. Det er så mærkeligt at være nået hertil i gymnasium, jeg føler lige jeg er startet og nu sidder jeg og skal skrive den helt store opgave i 3.g. Det bliver så vildt at være færdig med gymnasium og skulle tage hul på et nyt kapitel i sit liv. Jeg har mange planer, som jeg glæder mig helt vildt til at kunne tage hul på, men lige nu gælder det bare om at kæmpe til det sidste og ikke mindst nyde det.

Fortsat god onsdag!

Likes

Comments

Jeg har testet Moroccanoils "Hydrating styling creme" og jeg synes den er super lækker. Det er en fugtgivende styling cream, man kan både bruge den i halv vådt hår og tørt hår. Den giver en super fin glans til håret, gør det lækkert blødt og gør så det ikke ser tørt ud! Den indeholder arganolie, der plejer og genopbygger fugten i håret. Udover at den giver den her lækre glans, plejer den også håret.

Efter at påført creamen i halv vådt hår (mest tørt) så brugte jeg deres "boar bristle round brush" i 25 mm, som er en fuldstændig genial børste. Den har naturlige hår og giver også glans til håret. Det er en børste som gør håret lettere at håndtere og mere sundt. Jeg brugte den til at føntørre det sidste af mit hår, og den var simpelthen super, jeg kunne nemt lave bølger i mit hår, ved at føntørre sammen med den.

Børste her og styling creme her

Likes

Comments

I går var jeg inde og se Linses Talkshow, det var et virkelig virkelig godt show og kan klart anbefale jer at tage ind og se det hvis i vil have et godt grin. Det er et meget afslappende talkshow, som er så godt skruet sammen og virkelig helt uden filter (som også er talkshowets navn).

Jeg havde en ny bluse på fra Envii, som er min yndlings butik. Alt Enviis tøj sidder bare godt og tilpas på mig, og jeg kan virkelig altid finde noget når jeg er der.

Envii bluse 350 DKK // Zara bukser 179 DKK // Jane Kønig halskæde 350 DKK // Michael Kors taske her // Min nøglering på tasken er fra butikken Nystrup og Øskov som ligger i Køge og Rødovre.

Likes

Comments

Jeg er sådan en person, som ofte holder mig til produkter jeg kender. Det er ofte med foundation, da jeg har så tør hud, så er det virkelig et mirakel at finde en god foundation og derfor kan jeg finde på at købe den samme igen og igen. Men nu besluttede jeg mig altså for at prøve en ny. Jeg har længe gerne vil udforske lidt med mærket max factor, da det ikke er et mærke jeg har vildt meget af. Det oplagte var jo en foundation, både fordi jeg ikke køber det særlig meget, men også fordi det siger meget om et mærke.

Foundation hedder "Ageless elixir miracle" og virkelig det var noget af en surprise for mig- for den er faktisk god. Den indeholder serum og jeg tror også lidt, at det har noget at skulle sige. Den er simpelthen så lækker og blød på huden. Den er ikke svær at blende ud, den ligger sig ikke i sådan nogen streger, den ser pæn ud.

Udover det brugte jeg deres "face finity all day primer" under. Jeg er heller ikke typen der køber vildt mange primers, for at være ærlig er det bare ikke det jeg priotere- jeg vil 10 gange hellere have en smuk øjenskygge. Men primeren er så god, blød og dejlig. Det er super vigtigt for mig som har tør hud, at det er super dewy og ikke føles tørt, som min hud allerede gør.

Alt i alt er jeg jo super overrasket over disse max factor produkter og kan helt klart anbefale dem, hvis man er på udkig efter noget billigt men godt!


Første billede er med primer og andet billede er med både primer og foundation på

Færdig resultat med alt makeup

Likes

Comments

Instagram@rikkemulbjerg