flower pants

Jeg kan ikke være den eneste der synes det er fantastisk med noget sol igen! Som nævnt i et tideligere indlæg så giver det mig energi og godt humør! Udover det så har jeg dælme savnet mine blomster bukser fra Gestuz her i vinteren! Så dem er jeg selvfølgelig hoppet i hehe.

Har i hørt Drakes nye album? hvem har ikke haha... Dammmn det godt, og sangen "passionfruit" kører altså repeat hos mig. Med sådan en dejlig sang/album og vejr kan man da kun blive i godt humør.

Håber i har en dejlig lørdag!

Knus

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Interior design

Jeg fanger ofte mig selv i at sidde og kigge på boligindretning. Jeg synes, det er den bedste inspiration til når man flytter hjemme fra, men også bare hvis man trænger til noget nyt hjemme. På sådanne billeder kan man få inspiration til, hvordan man kan pynte sit hjem og i mange forskellige stile, som man også kan blande. Jeg har derfor længe haft lyst til at lave sådan et indlæg, fordi jeg har gemt så mange yndlings billeder.

Pynt med Planter
brug Tæpper til at skabe hygge og samtidig stil
Alt det gode ved nips; gør det lækkert med lys, fade mm.
Billeder og magasiner

Knus

Likes

Comments

New nails

Denne uge er rigtig dejlig, fordi jeg har terminsprøver...ej okay, det i sig selv er selvfølgelig ikke dejligt, men jeg har haft fri i dag, og har onsdag og torsdag også! LÆKKERT! Det er bare super rart med sådan en uge, som er lidt anerledes her i 3.g, og så kan man nå en masse ting de dage man har fri, og ellers bare nyde en fridag! Jeg har i dag været ude og få lavet nye negle! yes! det var tiltrængt, de andre havde siddet i nu 5 uger, det dælme dejligt med et sæt nye og tjek lige farven! Den er super påske agtigt haha, jeg elsker den.

Jeg får dem som nævnt før lavet i Hårlev, hos den sødeste dame. Hun har en facebook gruppe, som hedder "Gele negle i hårlev"- her kan i booke tider og skrive til hende.

God mandag derude!

Knus

Likes

Comments

Sunglasses 

Solbriller fra Bianco

Ihh solen skinnner så dejlgt for tiden, og når det på samme tid så er vindstille, så er det da liiidt varmere, jes! Jeg tror ikke jeg er den eneste, som kan skrive under på, at det gør mig i bedre humør og giver mig energi. Det er dælme lyst når jeg står op om morgnen! Fantastisk. Mine solbriller er fra Bianco (nej, vi har ikke kun sko heh) jeg elsker dem, og har glædet mig til, at kunne gå med solbriller igen, for hey det ser da lidt coolt ud haha.

God torsdag, knus

Likes

Comments

Listening to music

Jeg kan ikke lade være med at dele et par sange med jer. Jeg elsker musik og jeg elsker bare at finde nye sange. Lige i øjeblikket er jeg afhængig af disse sange, de er så dejlige og måske vil i også kunne li dem hehe.

My blood- AlunaGeorge


Crush- Yuna feat usher


Slide- Calvin Harris feat Frank Ocean


Saved- Khalid


Breathe- Soleima


Stay- Zedd and Alessia Cara


Wasted love- ANYA

Husk at scrolle, for at se flere sange. Billedet er fra pinterest

Likes

Comments

Kan fås i BiancoFootwear

Når man arbejder i en skobutik og har en blog, så kan det altså være svært ikke at dele nye sko med jer, haha. Her får i et lækkert par jeg lige har købt. De fås også i andre farver, og er så behagelige og lækre at have på.

Likes

Comments

Det er blevet tid til andet indlæg af min galla guide- hermed inspiration til hår! Som jeg jo synes er vigtigt, det er med til at skabe hele looket.

Ååårh man kan gøre så mange fine ting med håret. Hvis der er noget jeg elsker så er det hår og makeup. Jeg havde MEGET svært ved at begrænse mig i billederne, kunne ikke vælge ud haha. Gid man kunne have alle disse smukke opsætninger på en gang haha. Man kan gøre så meget med hår og jeg synes klart man skal udnytte det til galla og konfirmation. Det kan være lige fra et par bølger i håret, til opsætning med blomster i, der er mange muligheder.

Hvis man er i tvivl eller mangler mere inspiration, så forslår jeg at man kigger på sådan noget som we heart it, pinterest og Instagram, der er endnu flere billeder som kan hjælpe til inspiration.

Knus

Likes

Comments

God aften alle sammen!

Jeg lavede en facts om mig, lige da jeg startede bloggen. Det er ved at være lidt tid siden, så her får i en med nogen random, nye og mærkelige facts heh.

1. Jeg ELSKER Zara Larsson; hendes stil, hendes måde at være på og hendes musik, love love love

2. Jeg glæder mig helt vildt til at blive mor en dag

3. Jeg kan ikke klare når folk laver mundlyde

4. Jeg HADER edderkopper, hvis jeg ser en kan jeg begynde at græde

5. Jeg arbejdede i Paradis is da jeg gik i folkeskole, altså før Bianco

6. Jeg ønsker mig langt hår, men det vokser aldrig (eller jo men ikke nok)

7. Mango er det bedste jeg ved, shit det smager vidunderligt

8. Jeg drikker op til 5-6 kopper te om dagen

9. Jeg elsker film og interesserer mig ret meget for det

10. Jeg har aldrig læst en bog HELT færdigt

11. Jeg er det sygeste ordens menneske

12. Jeg hader at gå i bukser

13. Jeg kan godt lide at være alene og få ordnet nogen ting by my self

14. Jeg har snart klaret 3 år i gymnasium yas yas yas!

15. Jeg har haft over 15 kaniner i mit liv, men ønsker mig virkelig en hund

16. Jeg elsker når, jeg laver en masse ting på én dag, så er jeg tilfreds med dagen

17. Jeg vil gerne ud og rejse, men bruger alle mine penge på shopping

18. Jeg elsker at shoppe og jeg kan aldrig stoppe hæh

19. Jeg ejer alt for mange makeup børster

20. Jeg spiser kun bananer hvis de er grønne udenpå, hader den der smattede fornemmelse i munden bdr!

21. Jeg har haft togskinner (yes been there, done that)

22. Jeg elsker musik og har faktisk spillet klarinet, tværfløjte og klaver (og forsøgt guitar haha)

23. Jeg elsker at synge, jeg synger hele tiden

24. Udover det så fløjter jeg også hele tiden (bare spørg min familie om det er irriterende haha)


Knus

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg har tænkt mig at lave en lille serie, som kommer til at handle om galla. Jeg går i 3.g og galla ligger i April, så det nærmer sig og det kan være ret svært at beslutte hvordan man skal se ud. Derfor bliver denne serie en slags galla inspiration! Selvom at det er til galla, kan det dog være at man også kan blive inspireret, hvis man skal konfirmeres eller andet.

Fra venstre til højre: Kjole nr. 1 // Kjole nr. 2 // Kjole nr. 3

Fra venstre til højre: Kjole nr. 1 // Kjole nr. 2 // Jumpsuit

Fra venstre til højre: Kjole nr. 1 // Kjole nr. 2 // Kjole nr. 3

I dag skal det handle om kjolen, for kjolen er nok det vigtigeste at få styr på i nogenlunde god tid. Der er dog også en buksedragt, da jeg synes at man sagtens kan have sådanne på også!

Hvad passer til dig?

Det første jeg synes man skal tænke over, er hvad der egentlig passer til ens kropsform og stil. Man skal ikke gå op i hvad andre vælger og hvad der ser godt ud på modellen. Går du efter en med lange ærmer? korte ærmer? udskæring i ryggen? nedringet? lang? kort? hvad kan DU lide?

- Når du har fundet ud af det, så kan du specifikkicere din søgning og det vil dermed blive en del lettere.

Få syet kjolen? Budget?

Jeg har selv besluttet at få min syet. Jeg kunne ikke finde lige det jeg søgte, ihvertfald ikke alt på en gang. Jeg købte også nogen og prøvede, men det fungerede bare ikke. Jeg har derfor valgt at ligge flere penge i min, da jeg gerne vil have en, som jeg kan holde ud at have på, og føler mig tilpas i. Udover det så kunne jeg jo helt selv designe den og jeg har en kjole som er skrædersyet mig og som jeg klart kan bruge efter galla også. Men det kommer helt klart an på hvilket budget man har, og hvor meget man har lyst til at ligge i kjolen.

Et godt råd

Køb et par kjoler hjem og prøv, de kan sendes retur eller byttes, og så har du prøvet et par stykker. Kjolen er en meget individuel sag, og derfor er disse kjoler, også kun til inspiration i forhold til farver og stil.

Knus

Likes

Comments

Hej alle sammen!

Puha det er ved at være lidt tid siden, men hvor bliver tiden også af? Jeg kunne da godt bruge en ekstra time eller to dagligt!

Jeg er her på det sidste blevet ret inspiret og motiveret af billeder rundt omkring på de sociale medier. Jeg elsker billeder af mad, fordi man bliver ret inspireret til at prøve noget nyt. Lige i øjeblikket elsker jeg især billeder af sund mad, grønt mad, mad der ser enorm bydende ud. Jeg har altid spist ret normalt, og egentlig ikke tænkt ret meget over det. Men lige i øjeblikket går jeg meget op i om det er økologisk, sundt og ikke mindst næringsfuldt mad jeg indtager. Dette gør jeg, fordi jeg har lagt mærke til, at jeg får det 10 gange, hvis ikke 100 gange bedre, når jeg spiser sundt og næringsfuldt mad. Jeg får mere energi, og jeg har det meget bedre i min krop, men også mentalt. Jeg kan også mærke, at jeg er mindre sulten, fordi jeg får mad med mere næring i, end jeg normalt ville gøre.

Jeg synes det er så rart, når man ikke går, og føler sig oppustet hele tiden. Udover det så synes jeg ikke, at det at spise sundt skal være hårdt eller noget man ikke gør fordi det er besværligt. Det er IKKE besværligt, det handler bare om hvad man gør ved maden og hvad man køber.

Jeg er ikke på kur, det nægter jeg at kalde det, for så sætter man så mange regler op for sig selv og føler at man SKAL opnå noget. Nej, jeg har blot tænkt meget over, det her med, at man er hvad man spiser. Jeg mærker hvad min krop har brug for, og jeg elsker at give mig selv en masse gode vitaminer osv. Det vigtigeste for mig er heller ikke at tabe mig, men at føle sig tilpas og have det godt, fordi man giver kroppen en masse gode ting igennem maden.

Knus

Likes

Comments

Instagram@rikkemulbjerg