(Øverst fra venstre til højre) ASOS: 849,98,- // ASOS: 579,89,- // MONKI: 800,-

(Nederst fra venstre til højre) MONKI: 800,- // NELLY: 549,- // MONKI: 600,-

Jakke og støvler, denne årstid bliver da ikke bedre. Jeg synes virkelig der er mange lækre jakker på nettet, og jeg har derfor samlet seks som jeg bare elsker og synes er virkelig dejlige. De fleste er oversize, da det helt klart er det jeg fortrækker, jeg synes godt jakker må være lidt store og hyggelige hvis man kan sige det sådan.

Likes

Comments

Der er virkelig noget helt specielt (både godt og dårligt) over mandage.. Mandage er altid den dag man er mest træt og orker mindst, men også den dag hvor en ny uge starter og her man kan sætte sig mål for ugen eller finde god inspiration. Denne mandag er jo lidt dejlig, for de fleste har efterårsferie- inklusiv mig! Jeg har glædet mig meget til denne uge, da der er nogle ting jeg gerne vil nå og så er det bare rart at have fri fra skole, og samle lidt kræfter sammen igen.

Jeg har været på arbejde næsten hele dagen, og det var faktisk en rigtig hyggelig dag. Det har jo været lidt gråt trist vejr, som bare gør at der er en særlig stemning i butikken, og så har jeg altså drukket mange kopper kaffe, det hører jo med. Derefter var jeg oppe og træne, og det er først nu jeg kan slappe af hehe. 

Jeg har en masse nye yndlings sange, jeg tænkte at dele med jer. Jeg elsker selv at opdage sange eller albums, og jeg synes der er kommet virkelig meget godt her på det sidste!

Tove Lo- cool girl. Jeg er vild med Tove Lo, jeg synes virkelig kun hun laver hits, og jeg ELSKER cool girl.

Banks nye album- the altar! Jeg elsker virkelig banks, så det er et album jeg har gået og ventet på og glædet mig til. Albummet lever op til alle mine forventninger, hold ***** hvor er det godt!

James vinset mcmorrow- get low. Virkelig en dejlig og afslappende sang.

Xander- undskyld. Normalt er jeg faktisk ikke så meget til Xander, men jeg synes han har lavet nogle gode hits på det seneste og denne her "Undskyld" kan jeg altså høre om og om igen.

MØ- drum. MØ bliver også ved med at lave hits, jeg synes denne her er virkelig god og festlig.

Zara Larsson- aint My fault. Jeg elsker elsker elsker Zara Larsson, synes hun er så god, og elsker bare hendes musik.

Og så må jeg altså indrømme at jeg stadig hører cold water med Justin Bieber HELE TIDEN, haha.

God mandag derude :)

Likes

Comments

Nu hvor det er blevet efterår og tid til at tage støvlerne i brug, har jeg fundet mine absolut yndlings støvler frem fra mit job i Bianco. Vi har fået super mange lækre støvler hjem, jeg måtte begrænse mig lidt haha, men her er altså nogle jeg slet ikke kan modstå.

Alle støvlerne er i skin, det er helt klart det jeg fortrækker når man skal have en støvle- kvalitet. Der er en blanding af de lidt mere feminine støvler, men også robuste støvler.

Den første er den her helt klasisske virkelig fantastiske støvle. Den er fra en kollektion Camilla Pihl lavede tilbage i 2014 (tror jeg det var), men den bliver altså ved med at komme fordi den er så god. Det er en støvle man kan hive frem år efter år, man bliver aldrig træt af den, netop fordi den er helt klassisk og ikke med forfærdelig mange detaljer. I Love it!

Den kan købes her

Den næste er lidt mere speciel og falder nok ikke ind i en hver smag, men jeg elsker den virkelig. Den er ikke kun mega fed til en lækker jakke og nogle fede jeans, men den er også sindsyg behagelig at have på og gå i. Vi har mange af denne slags, men den her er klart favoritten, fordi den har den sål den har.

Den kan købes her

Da vi fik denne her hjem, vidste jeg bare at jeg måtte eje den. Den er lidt samme stil som den første her i indlægget, men forskellen er jo at den her har reptile skin, som jeg jo synes ser såååå fedt ud.

Den kan købes her

Den næste har i set før- jeg havde den på i et indlæg for ikke så langt tid siden her. Det er en støvle jeg synes man både kan bruge til hverdag, men også i byen.. og farven er jo bare WOAAW, så smuk.

Den kan købes her

Denne her synes jeg jo er mega fed og lidt sej haha. Jeg synes den har nogle fede deltaljer, jeg elsker den robuste sål, ruskinds detaljen foroven og ikke mindst snørebåndet og det der høre med!

Den er ikke på hjemmesiden endnu, men kan findes i butikkerne.

Den næste er fra Caroline Berg Erikson kollektionen som blev lanceret for ikke så længe siden. Jeg elsker detaljen med spændet på siden, og så sidder den bare helt perfekt på foden.

Den kan købe her

Den sidste har i også set i et andet indlæg bare i sort her. Jeg synes den er fed i både sort og brun, men jeg synes dog altid man køber sort, hvor denne her er lidt anerledes. Udover det bliver der lavet mange halstørklæder i denne farve, som ville se fint ud sammen med.

Den kan købes her


Rigtig god søndag

Likes

Comments

Idag besluttede jeg mig for at prøve Maybeline "Eye Studio Lasting Drama Gel Eyeliner", og jeg er virkelig imponeret over den. Den koster kun 60 kr, og synes helt klart den er mere værd. Den er virkelig let at arbejde med og har en super lækker konsistens, kan klart anbefales! 

Der er jo kommet den her trend med fregner. Jeg synes det kunne være ret sjovt at prøve, der er super mange på Instagram som bare ser skide godt ud med det. Jeg forsøgte, men fik dog ikke taget nogle billeder på kamera, så i får dem lige i mobil kvalitet. Jeg brugte bare en mørk eyeliner, som jeg gjorde meget spids, så den kunne lave de her helt små prikker. Jeg fandt hurtig ud af at man ikke skulle tænke så meget over hver prik, men bare slå sig løs.

Produkter brugt:

Maybelline "fit me" foundation i farven 110

Benefit "Hoola" bronzer

Anastasia contour kit i farven light

the balm Mary-Lou manager aka "the luminizer"

Nars illuminator i farven copacabana

Max factor "false lash effect" mascara

Anastasia Beverly Hills "dip brow pomade" i farven blonde

MAC "soft ochre pro longwear paint pot"

Naked eyes palette nr. 1

NYX "jumbo eye pencil" i farven milk

MAC ladyblush

Nyx soft matte lip cream abu dhabi

MAC øjenskygge i farven nylon

Maybeline "Eye Studio Lasting Drama Gel Eyeliner"

Likes

Comments

Jeg må altså indrømme, at jeg er blevet vild med farven grøn! Synes efterhånden kun jeg køber grønt, men det er virkelig en farve der fanger min opmærksomhed for tiden, måske er det fordi den minder mig om efteråret I don't know. Men her får i altså mit outfit fra i dag, hvor man jo tydeligt kan se at jeg er blevet lidt vild med grøn haha. Jeg købte skoene i sidste weekend og jeg er virkelig forelsket i dem! Synes farven og modellen er helt perfekt og da jeg så dem vidste jeg bare de skulle med mig hjem!

Støvler fra Bianco // jakke fra Vero Moda // bukser fra hogm // halstørklæde fra Bianco // taske fra Pieces

Likes

Comments

Nu er det for alvor blevet efterår, og hvor er det dog en skøn og dejlig årstid. Når jeg tænker efterår, så tænker jeg blade i alverdens farver- jeg har derfor lavet et look med gul og brun, og givet det et twist af pink.

Jeg lagde mac´s pigment "melon" ovenpå en gul øjenskygge, for at give den gule en lidt mere orange farve. Man kunne sagtens bare have lagt "melon" da den simpelthen er så efterårsagtig og smuk! men jeg valgte dog at den gule farve skulle være mest dominerende, og blandede derfor.

Produkter brugt:

Giorgio Armani "lasting silk UV foundation" i farven 2

Benefit "Hoola" bronzer

the balm Mary-Lou manager aka "the luminizer"

Max factor "false lash effect" mascara

MAC pigment "melon"

Anastasia Beverly Hills "dip brow pomade" i farven blonde

MAC "soft ochre pro longwear paint pot"

Too faces "Natural eyes" palette

NYX "jumbo eye pencil" i farven milk

MAC "sheertone blush" i farven peaches

Max factor læbestift i farven 827 bewitching coral

Mac fix blush

MAC øjenskygge i farven nylon

Likes

Comments

Så blev det oktober og i morgen har jeg blogget i en måned! Tiden er gået stærkt, synes kun det er et par dage siden, at jeg startede bloggen. Tak til alle jer der læser med og støtter op omkring min blog, det betyder rigtig meget.

Jeg glæder mig meget til oktober, det er en dejlig måned. Det er altid i oktober det sådan rigtig bliver efterår med kastanjerne og halloween. Udover det så elsker jeg efterår fordi man kan tage lækre støvler og jakker i brug, its amazing! Så jeg tænkte at nu hvor vi er i oktober måned og vi sidder indenfor med en dejlig varm kop te, mens regnen siler ned udenfor og lønnen endelig er gået ind på kortet- så trænger man da bare til lidt selvforkælelse. Derfor får i her mine 5 yndlings makeup websider:

1. Min absolut favorit er helt sikkert Beauty Bay! Man kan få super mange gode mærker derinde til rigtig gode priser. Udover det har de ofte alle de nye produkter som fx modern renaissance palette- anastasia beverly hills (dog blev den hurtigt udsolgt) men lige når man tror, at man ikke kan få et produkt i DK, så skal man bare kigge på Beauty Bay, de har det helt sikkert.

2. Cocopanda er også en favorit, de har et super udvalg, og mange gode mærker, udover det er deres levering virkelig hurtig.

3. Lookfantastic minder lidt om Beauty Bay, de har tit de samme ting, og jeg tjekker ofte begge ud inden jeg køber. De har også tit gode tilbud og rabatkoder.

4. Nicehair.dk er en super hjemmeside, hvis du mangler hårprodukter eller tilbehør. De har fx ghd og moroccanoil, hvilket er to mærker jeg elsker.

5. Sidst men ikke mindst magasin.dk, her kan man fx shoppe MAC, Bobbi Brown og Bareminerals, hvilket jo er fantastiske mærker, som man sjældent kan shoppe på makeup websider som nævnte ovenover.

Hav en dejlig søndag, og god shopping!

Likes

Comments

Billede af Tine T

Det kan være lidt svært, at holde sit hår sundt og langt på samme tid. Jeg tror de fleste piger gerne vil krølle eller glatte deres hår engang imellem, og nogle gør det sikkert også hver dag- men er det muligt, at style og samtidig have sundt hår? Og kan vi farve vores hår uden det "går i stykker"?

Mit hår har været igennem noget af en tortur, hvis jeg skal kalde det noget haha. Jeg ødelagde det fuldstændig da jeg var omkring 13-14 år, nemlig pga styling og ingen behandling og ja jeg glemte lidt at passe på det, hvilket jeg fortryder MEGET. Det har taget SÅ langtid at få tilbage og det er først nu 4 år efter, at jeg føler det sundt igen, dog har jeg lige siden haft svært ved, at få mit helt lange hår igen. ØV!

Jeg har nogle ting som altid har hjulpet mit hår trods farvning og styling. Jeg er på ingen måde professionel, men jeg har altid gået op i, at mit hår var sundt og jeg fandt meget hurtigt ud af hvad der var vigtigt og godt for mit hår. Så her er mine10 tips:

1. Farv kun striber og ikke helfarvninger. Jeg har ALDRIG fået farvet hele mit hår, men kun holdt mig til striber og kun uden på håret ikke inde ved nakken. Det gør bare at jeg har mange flere hår som stadig er så sunde så muligt, og det gør helt klart at håret forbliver tykt- for farve slider på håret, det kan vi ikke komme udenom.

2. I har nok hørt det før, men i får den altså også her. Kun vask hår 2-3 gange om ugen! eller så sjældent så muligt. Når vi vasker hår, så fjerner vi alle de naturlige olier i håret og hvis man så gør det hver dag, så bliver håret hurtigt tørt og utilfreds.

3. Brug hårkur ihvertfald en gang om ugen. Det er sundt at give håret kur engang imellem, og det styrker håret på en anden måde end en olie fx gør. Jeg bruger denne her.

4. Spar på styling.. det kan være svært, jeg ved det godt! Men hvis jeg fx står op med den sygeste hårkrise, så glatter jeg kun pandehåret, eller håret foran og lader alt andet være, og så fx sætter resten op i en hestehale. Jeg har dog en smart ting som gør, at man undgår dårlig hår dag! Jeg snor mit hår hver gang efter bad og lader det sidde om natten, sådan så når jeg står op om morgnen, så tager jeg bare snoningen ud og så er der pæne bølger i håret- og de holder til næste gang jeg går i bad.

5. Dit hår er hvad du spiser. Jep, hvis du har en dårlig periode med dårlige madvaner, så mærker dit hår det også, idet det ikke får den samme næring, som hvis du spiste mad med næring i.

6. Hver gang jeg har været i bad, så giver jeg mit hår både olie og en leave in kur (også nævnt i min august favoritter) men jeg gør det med måde, og så vasker jeg kun mit hår de her 2-3 gange om ugen, så det er altså ikke hver dag jeg giver håret olie.. for det har det heller ikke godt af. Men hvis du mangler et produkt der virkelig kan hjælpe dit hår, så prøv denne leave in kur "KMS California moistrepair revival creme", den er simpelthen fantastisk og jeg har brugt den i flere år nu!

7. Tag sillica eller andre piller som styrker håret indefra. Jeg har taget sillica længe nu og er faktisk lige begyndt på nogle piller fra matas som hedder "hair volume" der er til 3 måneder i pakken og jeg glæder mig meget til at se hvordan de hjælper. De skulle være super gode fordi de tilfører næringstoffer til hovedbunden.

8. Noget som også er vigtigt, er at blive klippet en gang cirka hver 3 måned. Dine spaltede spidser er hverken pæne eller gør noget godt for dit hår. De tørre spidser flosser bare længere og længere op og slider ydeligere på resten af håret IKKE FEDT!

9. Når jeg føntørrer hår, så gør jeg det kun med kold luft. Når nu vi føntørrer hår så kan vi lige så godt gøre det på den bedste måde og det er bestemt med kold luft.

10. Mit sidste tip er, at man skal være glad og have ro i kroppen, for ens hår mærker hvis du er stresset eller ulykkelig.

Gooood onsdag!

Likes

Comments

Gode makeup børster kan holde rigtig rigtig... rigtig længe, hvis bare man giver dem den rigtige pleje. Det suuuper vigtigt, at rengøre sine makeup børster, og det at rengøre dem burde være en fast del af en hver skønhedsrutine. Jeg rengøre mine børster (som jeg har brugt i løbet af ugens dage) hver weekend! og her får i hvorfor og hvordan.

Jeg rengøre mine børster fordi det så super vigtigt, men hvorfor er det vigtigt? Hver gang man ligger makeup, så samler der sig selvfølgelig produkt i børsten, men også olie og andet skidt. Hvis man så bare fortsætter med at bruge de her beskidte børster, så ender dette skidt i dine porer og kan forårsage udbrud. Jeg har meget tør hud, og for at passe mest muligt på min hud, vasker jeg mine børster grundigt hver uge.

Hvordan vasker jeg dem? Jeg er ikke typen der har alle mulige fancy redskaber eller produkter til dette. Nej, det vigtigeste for mig er egentlig bare, at det er en sæbe uden noget parfume eller nogen parabener. Den sæbe jeg bruger er fra "Neutral" og ses også på et af billederne. Jeg vil helt klart anbefale, at man bruger en sæbe uden parfume, parabener eller farvestoffer- ikke kun fordi huden ikke har godt af det, men også fordi børste hårene heller ikke har godt af det.

  1. Det første jeg gør er, at jeg vasker mine hænder, sådan så de også er helt rene.
  2. Så tænder jeg for vandet. vandet skal IKKE være brændende varmt, men heller ikke koldt- det skal være lunkent.
  3. Så tager jeg bare et pump sæbe ud på indersiden af min hånd, og tager første børste.
  4. Her kører jeg børsten op og ned af mine fingre, som let fungere som et slags vaskebræt- smart! så behøver man heller ikke købe de her makeup børste handsker med riller. Dette gør jeg uden vand, til sæben er godt skummet op og produktet begynder at komme ud.
  5. Så tager jeg bare børsten ind under vandet og evt tager lidt mere sæbe, alt efter hvor beskidt børsten er. - Sørg for at holde børsten ned ad hele tiden, sådan så vandet ikke kommer ind til limningerne, dette vil ødelægge børsten idet hårene løsnes og ryger af.
  6. Vupti, så er børsten ren!

Det er super nemt, og efter man har vasket børsterne skal man bare sørger for, at de hænger ned ad. Her behøver man heller ikke købe sig til noget. Jeg bruger fx mit radiatorrør, og nogle elestikker (som i kan se på sidste billede) men man kan også bruge et håndklæde, hvor man ruller det lidt og ligger børsterne ned ad den.


Før billeder:

Udførelsen: 

Efter billeder:

Før og efter billede sammen:

Rigtig god søndag!

Likes

Comments

Jeg var til fødselsdag igår, hvor jeg havde dette outfit på. Jeg er såååå glad for mine Gestuz bukser, de er vildt lækre og behagelige at have på, og så forstår de virkelig, at pifte et outfit op! Udover det har jeg lige købt denne fine fine bluse i Vero Moda fra mærket Y.A.S, som jeg ELSKER. Den grønne farve er så fin og den går ned på ryggen og er behagelig at have på. Ja, mit vigtigeste krav til tøj er, at det er behageligt at have på! haha, ellers køber jeg det altså ikke. Mine sko hedder "open slingback shoe" og kan stadig fås i butikkerne. Alt info og links om outfittet står under sidste billede. God lørdag derude!

Bluse fra Y.A.S her // Sko er fra Bianco // Bukser er fra Gestuz // Halskæde Jane Kønig her// Taske Michael Kors her

Likes

Comments

Instagram @rikkemulbjerg