For en uke det har vært! Jeg har hatt en utrolig god uke nå, og håper de neste blir like fine som denne har vært.

Ukens Opptur
Jeg har fullført 10 dager i praksis nå, hatt en god midtveisvurdering, hatt et godt opplegg sammen med ei i klassen og med barna i barnehagen. Disse 10 dagene har vært fantastiske, og etter disse dagene på småbarnsavdeling så vet jeg at det er der jeg vil jobbe når jeg er ferdig med utdanningen.
På fredag startet høstferie for meg, så da ble det å dra til Oslo og møte Anders. Han kom rett fra jobb så vi fant ut at vi skulle spise på Peppes på Oslo S da begge var mildt sagt skrubbsultne.
På lørdag var jeg invitert på biblotek sammen med nevø og svigerinne (svigerinne til Anders, men svigerinne for meg å) for der skulle det egentlig vises en film, men denne ble avlyst og det ble heller satt opp et teaterstykke. Veldig morsomt å se hvordan hun taklet improvisasjon med alle barna som spurte hele tiden og kom med masse ting, eller lekte for så vidt med det hun hadde med seg. Hun tok med barna inn i stykket for hjelp eller å bare løfte barna opp. Veldig morsomt å se noe vi har lært på skolen på hvordan teater for barn er. Senere ble det middag hos dem hvor svogeren min hadde virkelig slått på stortromma og lagd and med hjemmelaget rødvinssaus og hjemmelaget fløtegratinerte poteter, samt hjemmelaget sjokolademousse til dessert. Utrolig godt var det, han kan virkelig det å lage mat!

(Bare se det her a, får bare vann i munnen av å tenke på dette!)

Ukens Nedtur
Dette er garantert at fredag var siste dagen i praksis for høstsemesteret. Nå skal jeg ikke dit før i Januar, og mye kan skje på disse få månedene.
På søndag så vi at Sørlandsbanen skal bli tatt ut i streik, og vi som skal til Stavanger på dagstur på torsdag så kan dette bli spennende. Enn så lenge har det i hvert fall ikke tatt ut noen som helst tog mot der, har lest på både VG og Aftenposten at det ikke vil skje før neste uke, så får krysse fingrene på det. Kan ikke streiken bare bli over snart a??

Ukens Låt

Tro det eller ei, denne sangen ble spilt av når vi var på hockeykamp i Lillehammer på torsdag, og etter dette ble jeg hekta på denne!

Ukens Film

Hvem liker vel ikke denne filmen? Den er jo bare så herlig samtidig trist 😍

Forbedringer neste uke
Skrive på oppgaven jeg skal levere i slutten av denne uken!
Blogge i mellom slagene når jeg kan og har noe å blogge om
Ta flere bilder

Ukens Bilde

Måtte bare dele dette bilde! I løpet av disse 10 dagene i praksis har jeg sett 8 ekorn, og dette ekornet møtte jeg på fredag når jeg kom til barnehagen. Nå hadde jeg i hvert fall mulighet til å ta bilde av dette ekornet og ha et minne.

Nå skal jeg starte denne uken med brak, og det første jeg skal gjøre er å fortsette på oppgaven min. Jeg har kommet så godt i gang så nå er det bare å skrive for harde livet. Ha en fin dag ❤

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

God tirsdag ettermiddag alle sammen!

Nå er jeg i praksisuke 2 av 2, det vil si at forrige mandag startet jeg med praksis i barnehage. Det ble både tidligvakter og senvakter som preget da hverdagen. På tidligvaktene hadde jeg vekkeklokke på fra 05.00 til 05.30 (det er det seneste jeg må opp), for så at jeg må rekke bussen 06.54. Det blir lange dager, men da er det godt å vite at man er med så mange herlige barn og på et fantastisk fint miljø.
På disse senvaktene er jeg ikke hjemme før over 17 så da er det godt med restemat i kjøleskapet så det bare kan varmes opp med engang man kommer hjem. Jeg merker jeg bare blir mer og mer spent på hvordan hverdagen vil bli når man selv kommer ut i ordentlig arbeid i barnehage og hvordan den vil bli sammen med Anders sin jobb, men det får bare tiden vise seg.

Så den tøffe uken forrige uke var tøff rett og slett, med å endre døgnet ganske med tidlig i seng, og tidlig opp, så kan godt si at jeg trengte rom for å ikke blogge og bare slappe av med god bok og middag når jeg kom hjem fra barnehagen. Det har vært godt, men denne uken er annerledes med et arbeidskrav i barnehagen i morgen og mer arbeid å gjøre i forhold til denne og et annet arbeidskrav, høstferien starter for meg på fredag ettermiddag og skal da reise til Oslo, mer oppgaveskriving og forberedelser videre på dette. Oi, det blir litt av en uke både denne og neste, men det blir verdt det med tanke på hvor mye arbeid det å gjøre ved siden av å jobbe i barnehage. For en pedagogisk leder er det papirarbeid med det man skal gjøre, månedsplaner og informasjon til foreldre og mye mer. Men alt er jo for å skape lek, læring og glede hos barna, og ikke minst en menigsfylt hverdag. Det er dette jeg lever for og vil jobbe med, min drømmejobb 😍

Da er en plan i boks for denne praksisperioden, og på lørdag er det å jobbe videre med et annet arbeidskrav som skal leveres allerede neste søndag. Tiden har gått fort, men når man har praksis og andre ting i hodet går jo den litt bort. Men nå skal man ta fatt i den og virkelig gjøre masse nytte for seg og bli studieflink.

Så nå resten av kvelden blir det pakking til høstferie, se på hockeykamp og slappe av med nok en god bok. Ha en riktig fin kveld videre ❤

Likes

Comments

Ny uke er over, og kan helt ærlig si at dette har vært en spesiell uke. Det har vært preget av tristhet, men samtidig glede i denne tristheten. Uken har vært preget av lite skolearbeid, men samtidig mye skolearbeid. Hverdagen blir jo da preget av å gjøre arbeidskrav, rydde her hjemme og lage mat. Jo, jeg slapper av med serier, det er tross alt godt å bare få koble av innimellom. Dette er bare kort oppsummert av uken, så hvorfor ikke bare gå dypere inn?

Ukens Opptur
Det er garantert at Anders fikk seg jobb etter den hendelsen. Har dere ikke fått med dere hva som har skjedd, kan dere lese HER. Da det er fast stilling kan vi begynne å tenke fremover og på fremtiden vår sammen, og det gleder vi oss begge egentlig.
En annen opptur er at på fredag så kom mamma hit rett etter jobb og sov hos meg til lørdag, og på lørdag da kom resten av familien, altså pappa og Magnus, og ble her til både lunsj og middag. Vi rett og slett dro litt rundt som på Vikasenteret på Jysk for å kjøpe rullgardin slik at jeg ikke får matsprut på veggen og må skrubbe og vaske for å få det vekk. Så egentlig var dette et smart trekk fra mamma og pappa sin side. Samt så var vi på Europris og kjøpte litt der å, og ikke minst lørdagsgodt. Det var jo lørdag, så hvorfor ikke? Vi var i sentrum og over alt egentlig, og det var så utrolig koselig å ha dem her, håper det ikke blir lenge til neste gang.


Ukens Nedtur
All fritiden vi har hatt fra skolen. Vi har vært på skolen 2 dager denne uken, den ene var undervisning men den andre var kun veiledning i forhold til et arbeidskrav vi skal ha i praksis. Det blir mye dødtid hjemme da selvom man skal jobbe videre på både dette arbeidskravet og et annet arbeidskrav, men ofte ender det jo ikke slik. For plutselig har man masse å gjøre som klesvask, oppvask, rydding og mye annet. Men føler i hvertfall at jeg har kontroll på disse arbeidskravene samtidig som jeg har andre ting. For eksempel i dag da, jeg har tatt 4 klesvask (pluss at det ligger noe i tørketrommelen nå), jobber med et arbeidskrav, blogge og få i meg mat. Multitasking til de grader vil jeg si
😄

Ukens Bilde

(Dette er et nytt tema for ukes oppdateringene)

Neste ukes forbedringer
Neste uke skal jeg stå på som bare det i praksis, og samtidig jobbe med begge arbeidskravene jeg har så fort jeg kommer hjem fra barnehagen jeg har praksis i.
Puste ut og slappe av når jeg har mulighet.
Skrive flere innlegg enn for eksempel disse to jeg har skrevet denne uken.
Lese pensum.

Ukens låt


Nå fortsetter denne søndagen med skolearbeid og forberedelser til praksis, for så at jeg skal slappe av med middag og hockeykamp på Sumo i kveld. Dette er vel så og si studentlivet, og merker det går fort og at man går siste året, snart flytter jeg hjem!

Likes

Comments

Jeg hadde de planene i går med å blogge. Jeg hadde hatt en utrolig helg sammen med Anders, svoger med kone + nevøen vår og kusina til Anders og dattera hennes på rally og ikke minst på hotell. Vi hadde badet sammen og vært å spist lunsj sammen inne i Hamar før dem dro hjemover i går og før jeg ble kjørt tilbake til hybelen. Jeg er utrolig fornøyd med hvordan helgen var, og det er alltid koselig å være sammen med dem. Vi har det gøy og koselig sammen og kan virkelig prate om absolutt alt.

Anders hadde kommet seg trygt hjem til Oslo før alt plutselig snur. Han får telefon om at alarmen går på jobben, og uten noe videre tenker vi ikke noe mer om dette. Plutselig ser jeg på Facebook via Aftenposten at det brenner i nærheten av jobben hans, men når jeg da kommer på VG så er det rett og slett jobben hans som står i flammer. Alt snudde på et øyeblikk, og for meg var det verste å finne ut av dette før han for så at jeg fortalte han. Siden vi fant ut dette til i dag tidlig har det vært noen tøffe timer, men våkner i hvertfall til at det er slukket der borte, men bygget er totalskadet. Men til de gode nyheten så har han i hvertfall fått ny jobb og alt går så mye bedre med han. Jeg har fått tillatelse av han å fortelle kjapt hva som har skjedd, men ikke legge ut bilder. Det respekterer jeg han for, så da kommer heller et bilde av Anders og meg fra et par uker tilbake.

Det er rart hvordan det går fra glede til sorg, men til glede igjen. Det er godt vi har hverandre gjennom tykt og tynt og kan lene oss på hverandre.
Kjære Anders, jeg vet det har vært veldig tøft for deg men nå går alt så mye bedre igjen. Du bør vite at jeg alltid er her for deg, og du kan alltids snakke med meg om absolutt alt, slik som jeg kan snakke med absolutt alt med deg. Nå skal vi legge alt sammen bak oss og leve i nuet og tenke på fremtiden.
Stor klem fra meg sendes til deg ❤

Likes

Comments

​God mandag, skulle jeg ønske jeg kunne si. For en dag å starte på med opp tidlig etter en lang dag i går, for så å være trøtt resten av dagen. Jaja, godt man da kan slappe av etter 3 timers skoledag, eller hva?

Men som overskriften sier så har jeg akseptert en utfordring, og den er fra Anders faktisk. For litt over en uke siden sa han til meg at du kommer ikke til å klare deg uten Pepsi Max og slike bruser i en uke. Utfordring akseptert sa jeg tilbake, og tirsdag forrige uke startet jeg med det. I dag er det mandag, så jeg har kun i dag og i morgen igjen med uten slik brus (jeg kan drikke farris, bonaqua og slike bruser med smak), og gjett om jeg er overrasket om å ha klart det. Jeg var tross alt i konfirmasjon i går hvor det var MASSE brus og kaker, men gjennom det klarte jeg meg med kun vann til maten og kakene, og gjett om jeg er fornøyd med meg selVil jeg så kan jeg.
Så i sted på butikken var det å hamstre litt brus på tilbud, og de skal ikke røres på noen dager, er rett og slett bare for å ha dem der til torsdag og fredag. 2 for 45 + pant og en gratis sier man ja takk og handler altså.
​Men det skal bli godt å bli ferdig med denne utfordringen, så kan man vel bare å vente til helga når man har blitt lovet en premie 😍

Etter dette skal jeg sette meg mål med å kutte ned på brusdrikkingen og drikke mye mer vann til alt av måltider, skole, kveldstiden og andre dager. Selv helger, brus er jo tross alt ikke sunt, og nå har man blitt enig med seg selv med å endre kostholdet sitt enda ytterligere og få en mer sunnere livsstil. Enn så lenge er i hvertfall frokost, lunsj og kveldsmaten endret på da dette er husmann knekkebrød med Philadelphia ost med hvitløk og urter, og tro meg, det er godt.

Nå gikk det plutselig i litt annen retning, men da får man runde av her og fortsette med litt husarbeid før man eventuelt lager middag og tar det rolig ut kvelden. Ha en fin dag videre.

Likes

Comments

Endeliiiig skriver jeg ukens innlegg igjen. Endelig har jeg kommet meg til hektene igjen etter skolestart og litt for mange helger på rad hjemme. Dessverre har jeg en helg igjen jeg skal hjem før jeg skal være på Hamar i hvertfall 3 helger på rad før jeg kan ta en velfortjent uke med høstferie. Men er jo ikke det dette skal handle om, nå skal det handle om forrige uke 😍

Ukens Opptur
I løpet av den uken har jeg virkelig fundert over hva jeg vil. Det jeg vil er å ha en fremtid sammen med Anders, jeg har virkelig innsett det er virkelig han jeg vil ha. Forholdet vårt har vært på både topp og bånn i det siste, men etter helgen i uke 35 så begynte jeg å innse det er virkelig han jeg vil ha. Så det da å komme til han på torsdagen var utrolig godt, og bare det å vite at jeg skal ha en hel helg sammen med han gjorde det på topp!

En annen opptur var å se godgutten igjen/nevøen til Anders og meg. Han er alltid så god med klemmene sine, måten han er rundt oss og spesielt rundt det hvor stor tillit han har til oss. Er virkelig glad i den gutten, så gleder meg masse til å se han igjen allerede neste helg (om litt under 2 uker).

Ukens Nedtur
Det må vel være at det var seriestart på hockey i helga, men dessverre gikk det ikke bra for Manglerud akkurat i går. Det ble dessverre tap akkurat 25 sekunder igjen av kampen. Det lå 2-2 helt til disse 25 sekundene, så det ble et veldig surt tap i går, men får bare håpe det vil gå bedre neste kamp.

Ukens Serie
Jeg har fått skikkelig dilla på en serie på Netflix som heter Scream. Den går ut ifra Scream filmene, men den er utrolig bra! Er jo en morder bak en maske og som bruker kniv, men dem tror det er en fyr som er død som er kommet tilbake. Traileren er i hvertfall her:

Det er i hvertfall en anbefaling av serie.

Ukens Låt
Anders og jeg så på Alvin og gjengen på lørdagskvelden, og etter det så har vi blitt helt hekta på denne sangen. Vi sto sammen på perrongen i går med en ørepropp hver i øre og hørte denne sammen mens vi holdt rundt hverandre. Vet ikke, men kanskje dette er vår sang? (Selv med et annet navn midt i sangen, så vil jeg si dette er vår sang
❤). Dette er sangen med video rett fra filmen:


Akkurat nå sitter jeg på skolen etter å ha hatt en 3 timers forelesning, men vi skal ha noe angående Bachelor oppgaven klokken 4 i dag så da gadd jeg rett og slett ikke å dra hjem for så å komme tilbake, så booket meg et grupperom hvor jeg skal sitte med et par fler med skoleting før dette møtet senere i dag. Så da får jeg vel sette i gang med det jeg skal gjøre da, kan trøste meg med at jeg har 2 lesedager de neste dagene.

Ha en strålende dag alle sammen ❤

Likes

Comments

Woho alle sammen.

Her sitter jeg da i Oslo hos Anders mens han er på jobb, takket være at det ble en spontantur til Oslo i går. Det ble bestemt rett før 12 at jeg skulle være med å se på OL-kvalifisieringen til Norge i hockey i går kveld, så da var det rett hjem fra skolen, pakke det viktigste og sette seg på toget til Oslo. Jeg satt dessverre alene i hallen i går da alle andre hadde bestilt billett på lørdagen (uten å spørre meg om å bli med), men jeg fikk knall plass! Fikk rett ved utvisningsboksen til Norge, første rad og så knallfint under hele kampen.

Jeg skal ikke utdype om dette greiene med billettene, jeg er over det etter at jeg satt perfekt i hallen. Jeg fikk i det minste se målet til Zuccarello utrolig godt, så når det kom så ble det tårer i øynene. En av mine store drømmer har vært å se en landskamp hvor Zuccarello er med, og det fikk jeg i går i tillegg til at han scoret og assisterte på et avgjørende mål. Er ikke mange landskamper han spiller for Norge ellers da han er i USA mesteparten, spesielt med tanke på Meca Hockey Games som er i Stavanger i November. Men nå fikk jeg sett det, og på min aller første landskamp, beste jeg har fått med meg noensinne.

Dessverre ble det jo tap for Norge, men det kan snus i dag (får vi vel håpe). De to siste kampene Norge skal spille blir å se på tv'en, det koster såpass 200,- per billett og blir jo mye i lengden. Men må ærlig si det var gøy å heie på spillere som spiller på andre lag i GET-ligaen som Manglerud Star spiller mot, og ikke minst hvor mange som var på Jordal og heia på Norge i går. Hele hallen var med på å heie og rope og klappe for Norge, fantastisk. Dette er noe jeg vil få med meg mer av, skal virkelig få med meg flere sånne kamper.


Nå sitter jeg bare her og venter på at Anders skal komme hjem fra jobb, her har det faktisk blitt lesing til timen som vi har på mandag, spist mat, sett tv og tatt det helt med ro. Anders jobber litt i morgen å, men så bærer det til Grorud og Granittrock. Jeg får i det minste masse tid med Anders, og det er det jeg virkelig trengte nå.

Jeg har planer om å bytte header i løpet av helgen og få hjelp av Anders til å ta en del bilder. Er så godt å kunne få litt hjelp til slike ting når man først har muligheten, så må bare utnytte den tiden jeg kan til det.
Men nå skal jeg avrunde her, rydde litt før Anders kommer hjem og se tv, så håper alle sammen får en fantastisk fredag videre


Likes

Comments

Jeg har virkelig blitt hekta på noe, og klarer ikke å slutte å tenke på det. Etter at Magnus og jeg så Suicide Squad på kino, og ikke minst etter å ha lagret musikkalbumet fra filmen på spotify, så har jeg hengt meg opp i karakteren Harley Quinn fra filmen. I går når jeg var i Drammen med venninnen min så fant jeg bobble head med Harley Quinn, med det antrekket hun bruker mest i filmen så jeg bestemte meg ganske fort at DEN skulle jeg ha!

​Akkurat denne kjøpte jeg, men bilde er lånt fra Google.

​Jeg satt på toget i sted og prøvde å finne ut hvor man kan kjøpe kostymet til Harley Quinn, men fant mange steder at det var ganske dyrt så jeg tenkte jeg skulle lage det. Dessverre så fant jeg ut at jeg ikke rekker å bli ferdig med dette kostymet til det arrangementet det var ment til, så da bruker jeg et annet og skal bruke god tid og gjøre det ordentlig bra til neste arrangement.

Forresten, filmen er allerede forhåndsbestilt så nå gleder jeg meg til å få både den og ​Me Before You​ i postkassen både i oktober og i november(?, usikker når ​Suicide Squad​ kommer ut). For å si det sånn, den ble bestilt med en gang jeg hadde kommet hjem og fått lagt meg i senga. Filmen er bare fantastisk!!

Nå er jeg tilbake på Hamar og har en uke nå på skolen til å stå på som bare det, mulig starte på et arbeidskrav og komme meg i gang med ting her hjemme. Jeg skal ikke hjem til Oslo før 8. september, så da har jeg god tid på meg med å gjøre skoleting og gjøre noe her på hybelen. Jeg har en del planer om hva jeg skal gjøre her, må bare komme i gang og håpe at det blir bra.
Ha en riktig god natt så blogges vi i morgen, har en del planer for morgendagen rundt bloggen 
😉

Likes

Comments

God morgen fra Lier.

Nå er alle 3 oppe her, overraskende egentlig, for vi skal alle inn til Drammen for elvefestivalen. Jeg skal møte ei venninne der og være med hun i dag blant annet.

Men med overraskende at alle 3 er oppe nå så mener jeg at jeg er overrasket at broren min er oppe så tidlig, og med tanke på at han og jeg var sent hjemme i natt. Vi var på kino sammen i går fra 22.00-00-10 ca. og så på Suicide Squad. Den var utrolig kul og gleder meg allerede til den kommer på DVD. Jeg var helt ærlig veldig skeptisk til denne filmen, men kom ut og var utrolig glad for at jeg så denne filmen. Ikke minst fikk Magnus og jeg søskentid sammen, og helt ærlig så har vi ALDRI vært på kino alene, kun oss to. Så dette var utrolig koselig med stor popcorn, brus og litt godteri.

​Bilde fra Google

Dette er virkelig en film jeg anbefaler å se, enten på kino eller at man kjøper den. Og ikke minst er jeg glad Magnus og jeg fikk søskentid sammen selvom det var på kino, det er virkelig sjeldent vi gjør, selvom vi har vært på Tusenfryd hvert år i 3 år nå.

Ha en fantastisk lørdag alle sammen 

Likes

Comments

​God formiddag alle sammen.

Nå sitter jeg hjemme i Lier da jeg skal i en begravelse i dag og vil støtte de etterlatte da det spesielt er min barndomsvenninne. I samme slengen får jeg med meg Drammen Elvefestivalen, noe jeg ikke har vært på 3 eller 4 år siden. Såpass lenge siden er det at jeg ikke husker sist jeg var der.

Merker det er godt å være hjemme nå, spesielt etter å ha sett værmeldingen for Hamar på yr for morgendagen. Tordenvær fra allerede på morgningen, og jeg som ikke liker det så godt, i forhold til Lier som skal ha fint vær så velger man det fine været selvfølgelig. I Lier får jeg jo også muligheten til å være med besteforeldrene mine mens pappa og Magnus er på jobb og skole (mamma er bortreist med jobben frem til Lørdag, men får i hvertfall lørdag og søndag med henne før jeg skal til Hamar igjen).

Dagene går for fort merker jeg for føles som at Anders var hos meg i går selv når han dro for 4 dager siden (?), i hvertfall søndag han dro hjem. Vi fikk gjort mye bare de få dagene som å kjøpe sykkel til meg og montere den, vi bowlet, så masse film og koset oss masse med lørdagsgodt. Savner tilbake til denne helgen allerede, håper på flere slike helger med Anders.

Dette ble et veldig rotete innlegg, men jeg er i Lier frem til søndag, det er i hvertfall det som er hovedemnet og da får jeg med meg en del ting som skjer. Nå skal jeg snart begynne å skifte og fikse meg til begravelse, så får man se hva dagen bringer.

Likes

Comments