Det ble plutselig et veldig sent innlegg da når man får vite på toget hjem fra Hamar at man skal på bursdagsmiddag for kjæresten til Anders sin tante, og da hos bestemoren til Anders. Det tok sin tid før jeg kom meg på Mac'en da jeg kom hjem for her skulle vi se Nissene over skog og hei samt se håndballkampen til Norge. Men nå er jeg her i hvert fall, og klar for å starte helt på nytt med ukens innleggene mine.

Ukens Quote

Ikke se deg tilbake, se fremover!

Ukens Opptur

Nå har jeg begynt å føle meg mer klar for eksamen som er neste onsdag. Etter forrige ukes eksamensforberedelse så føler jeg meg mer klar for denne eksamen jeg har i De Yngste Barna, så nå kan den vel egentlig bare komme.

(Bilde fra tidligere anledning med skolearbeid)

Ukens Sang

Det må vel bli en julesang når Desember endelig er her? Jeg har ikke hørt så utrolig mange julesanger enda, så da må det bli en klassiker for meg som mamma og pappa måtte lære seg å synge for meg når jeg skulle sove når jeg var yngre. "Godnattsang for Nisseunger" fra Julekalenderen Amalies Jul. Den dag i dag synes jeg den er nydelig.


Ukens Innkjøp

Egentlig så er denne bestilt en del måneder siden, men er nå pengene er blitt trekt og nå den har kommet. Filmen "Suicide Squad" havnet i postkassen forrige uke og den var jeg og hentet på Hamar i dag. Dette må bli ukens innkjøp

Ukens Bilde

Har fått virkelig mange fantastiske kommentarer og likes på dette bilde på Facebook. Da er det ingen tvil om at dette blir ukens bilde.


Ukens Tanke

Denne uken har tankene vært på fremtiden. Fremtidige hus/leilighet, mann, jobb og slike ting. Jeg er utrolig spent på hvordan fremtiden blir og om Anders er i den. Akkurat så ser det slik ut, men alt kan skje. Jeg er jo redd for å miste han da han betyr så mye for meg, jeg elsker han. Men er mange andre faktorer som spiller inn, så håper vi overlever dette. Jeg kan se for meg drømme huset/leiligheten min, drømmemannen og drømmejobben. Så vi får bare se.


Endelig har jeg fått til skikkelig ordentlige punkter til dette innlegget. Jeg er utrolig glad for at jeg kan blogge om slike ting, og det vil jeg fortsette med. Her skal man straks legge seg etter en utrolig lang og slitsom dag, men kan allerede glede meg til i morgen. Hvorfor? Det kommer i morgen kveld!

God natt ❤

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

God morgen alle sammen!

Akkurat nå er jeg faktisk på vei til Hamar! Grunnen for at jeg skal til Hamar i dag er at jeg har gruppeveiledning angående Bachelor sammen med veileder. Så i dag blir det tur retur Hamar.

I og med jeg skal til Hamar akkurat nå på dagtid så kommer ukens innlegg når jeg kommer hjem. Nå har jeg lagd nye punkter blant annet, så jeg gleder meg til å sette meg ned med Mac'en senere i dag og skrive med.

Dette blir et veldig kort innlegg ser jeg, men tenker sånn får det bli. Nå skal jeg sitte på både t-bane og tog før jeg ankommer Hamar, og jeg blogger gjennom mobilen og vil gjerne ha strøm til musikk. Så da blogges vi senere

❤️

Likes

Comments

I går var jeg på julebord sammen med supportergjengen vår i hockey, og selvfølgelig så pynter man seg. Jeg er ei jente som elsker å pynte seg skikkelig når man først skal pynte seg. Sminke, smykker og ikke minst antrekk. I år falt jeg for denne kjolen:

Jeg husker ikke hvor jeg kjøpte kjolen da jeg kjøpte den på Strømmen Storsenter i romjula i fjor. Skoene har jeg hatt siden jeg gikk i 9. klasse, og den lille "tiaraen" jeg har på hodet fikk jeg fra en kåring som Årets Dronning.
Smykkene er kjøpt på Lindex hvor kjedet kostet 149,- og øredobbene kostet 99,-. Billig, men utrolig fint. Jeg følte meg som en dronning i går.

​Sminken jeg har brukt er ganske så lys. Lys øyenskygge, våt svart eyeliner, rød leppestift som samsvarer med kjolen og mascara. I tillegg har jeg prøv på contour i ansiktet, men dessverre synes ikke dette så godt, det samme gjelder øyenskyggen. Sminken jeg bruker er fra Makeup Mekka hvor jeg hadde bestilt masse produkter til en opprinnelig pris på 2387,-, men kun betalte 300,-! Dette takket være førjulskupp 😍

I dag går det til å slappe av på sofaen godt under dyna med serier og filmer. Vi kom ganske sent hjem i natt, og kroppen var ikke helt god etter man hadde dettet på isen, rett på korsryggen. Så da blir det deilig med en dag der man ikke skal gjøre noe som helst. Da får man og mulighet for å planlegge blogginnlegg for uken og lage innlegg som kan stå på vent.

Så håper alle for en fin søndag, den skal utnyttes her i hvert fall 😊

Likes

Comments

God 2. Desembermorgen alle sammen!

Vi er endelig i Desember måneden,og det betyr jo bare en ting. Det er snart JUL! I dag er det akkurat 22 dager til og ventetiden er jo verdt det. I år skal Anders og jeg feire både julaften og nyttårsaften sammen med mamma og pappa i og med Anders skal jobber 1. Januar, og da er det greit å ta det rolig og ikke feste som vi har pleid siden vi ble sammen. Jeg gleder meg masse til jul, og har mange forventninger for Desember måneden og de har jeg tenkt å dele med dere:

🎅Feire jul med de jeg er glad i

🎄Pynte juletreet som vanlig sammen med lillebroren min

📝Komme i mål med eksamen og bestå denne!

💰Handle inn de siste julegavene som mangler

❤Få tid med vennene mine

📖Begynne å gjøre klar til Bachelor-oppgaven min

📺Se julekalender-seriene på TV (Nissene over skog og hei, Den unge Fleksnes og The Julekalender)

💻Bruke tid til bloggen

☕Drikke mange kopper med te og julegløgg

🍰Bake pepperkaker (Eller steke pepperkaker, kjøpte pepperkakedeig i går på butikken)

📖Ta meg tid til å lese bøker. Jeg har tatt med meg mange bøker nedover nå som jeg skal lese i jula, etter eksamen

📺Se julefilmer, og andre filmer jeg har men ikke sett enda

📝Skrive nyttårsforsetter for 2017 og forventninger

12 mål og forventninger for Desember holder for meg, jeg har tross alt en eksamen om ikke så lenge jeg må lese til å. Men litt juleting må imellom slagene uansett som julesanger, noe varmt å drikke på, kalendere som sjokoladekalender og pakkekalender (selvom denne ligger i Lier da), snøen som jeg håper kommer i hvert fall til julaften, se alle julefilmene, Disney jul på morgenen på julaften, være hos mormor til mølje på julaften, julemiddagen og den koselige stunden vi har mens vi pakker opp julegavene. Desember og julehøytiden er den beste høytiden jeg vet om, den markerer jo at snart er det ett nytt år med mange nye muligheter.

Nei, nå skal det leses her mens man skal høre på julemusikk. 12 dager til eksamen så nå får man bare stå på. Ha en god dag alle sammen ❤

Likes

Comments

... gjør dagen lettere, synes jeg da. Våkne opp etter en god natt med søvn og starte dagen er det beste jeg vet. Jeg tenkte å dele mine morgenvaner som gir i hvert fall meg en god start på dagen.

- Få 8 timers søvn, først og fremst! Legg deg til en passe tid som gir deg en 8 timers søvn, minst. De dagene jeg starter både 12.15 og 13.15 så velger jeg å sove ca 9 timer, men da våkner jeg veldig opplagt og klar for å starte dagen.

- Starte med en forfriskende dusj! Jeg får virkelig en oppvekker når jeg dusjer med en gang jeg står opp. Jeg pleier å ta en riktig god og varm dusj før jeg avslutter med en rask skylling av håret med kaldt vann slik at porene i håret lukker seg. Dette gjør at håret ikke blir så fort fett, men også for å våkne 110% før dagen virkelig skal starte.

- Spis en riktig god frokost! Frokost er jo det viktigste måltidet for alle mennesker da den starter forbrenningen. For meg passer 2 brødskiver eller 2 knekkebrød med pålegg for at jeg skal bli mett.

- Drikk en god kopp med te eller noe varmt! Jeg liker definitivt IKKE kaffe, så her går det enten i en kopp med te eller kakao for å få varmen i meg nå som det er så kaldt ute. Sammen med en god serie på TV'en så synes jeg dette er koselig å gjøre før jeg skal begynne å fikse meg.

- Begynne å stelle meg! Da starter jeg med å børste og tørke håret med hårføner, og hvis jeg har tid styler jeg håret. For eksempel i går så lagde jeg en flette i bakhodet som gikk ut i en sideflette.
Jeg pusser tenner, ordner med parfyme, og er egentlig klar for å komme meg ut eller på skolen.

- Sminke meg! Har jeg ekstra tid setter jeg meg ved stuebordet med speil og sminker meg. Hvordan det ser ut avhenger av hvor mye tid jeg har før jeg skal gå igjen.

- Pakker sekken og går! Dette gjelder jo skoledager, men jeg pakker ned Mac'en, skrivebok, pennal, drikkeflaske med vann i og noe mat. Så kler jeg på meg og kommer meg ut døren til den friske luften.

Sånn er en normal dag for meg når jeg skal på skolen. Det er veldig godt å kunne bruke tid til seg selv på morgningen og være godt opplagt for dagen som kommer. Her sitter jeg nå og skal straks begynne å fikse meg, pakke sekken, og faktisk ta oppvasken. Så nå får jeg komme meg i gang og gjøre meg klar for denne dagen.

Ha en fin dag ❤️

Likes

Comments

Dette er et morsomt innlegg synes jeg. Her kan jeg legge frem 5 ting om meg som enten er morsomme, negative, eller som ikke mange vet om meg. Jeg tenkte jeg skulle starte med 5 litt morsomme ting om meg da

1. Ser jeg dopapir med der man tar tak, så må jeg snu den. For meg må den stå utover, eller så får jeg fnatt og rett og slett bare må snu den. Uansett hvor jeg er, spesielt hjemme hos mamma og hos Anders. Jeg bare må!!

2. Jeg snakker med meg selv! Når jeg blir så enslig enten på hybelen eller andre steder så ender jeg med å snakke med meg selv. Det kan være at jeg later som jeg har en rolle i en serie eller i en film og later som jeg har replikker og er ordentlig med. Høres nesten gal ut, men såpass blir det når jeg er enslig, haha!

3. Når jeg leser bok, så ser jeg for meg at jeg er hovedpersonen i boken. Det skapes bilder i hodet om at jeg er hovedpersonen og later som at boken har blitt en film. Er jeg den eneste som gjør dette?

4. Jeg kan finne på mye rart i søvne. I dag våknet jeg med å ha tatt av meg pysjgenseren. Jeg aner virkelig ikke hvordan dette skjedde, og hvorfor! For noen år siden så våknet jeg med at jeg hadde så vondt rett over øyet. Da kom mamma og fortalte at jeg hadde dettet ut av sengen og at pappa måtte løfte meg opp igjen. Hvordan jeg klarte dette er enda et mysterium fra min side.

5. Når jeg klipper luggen, så ender den alltid opp skeiv. Jeg stusser luggen min innimellom for at jeg fortsatt skal ha en lugg. Men det er virkelig ikke lett å gjøre dette alene. Alltid ender det opp at noen steder blir det kortere enn andre steder, og da ender jeg alltid opp med ta luggen vekk en liten stund til den vokser ut. Når det skal bli sagt, så er det uvant å se meg med lugg under disse periodene. Men så fort det har vokst ut igjen, så blir det retting på gang, de gangene jeg klarer dette.

Nå ble det en god latterkule på meg her, dette var gøy å tenke gjennom igjen hva jeg selv syntes er morsomt med meg selv. Det blir gøy med flere slike innlegg, har mer på lager 😊

Likes

Comments

God mandag alle sammen, endelig er man tilbake på nytt her.

Hva skal bli nytt? Masse. Fra og med til søndag kommer det to forskjellige typer ukens innlegg, samt at siste dagen i måneden blir det et måneds innlegg. Det blir flere bilder enn før, flere forskjellige typer innlegg enn hverdags innlegg, og etter hvert tenkte jeg å begynne med en video i uka, sånn ca en gang i uken i hvert fall.
Masse forskjellige typer tips som jeg som student bruker, tips om filmer og serier, kanskje noe rundt sminke og styling ved forskjellige anledninger. Jeg sitter med masse planer på lur nå (ENDELIG), og det skal legges ut hele to innlegg om dagen og til visse klokkeslett. Jeg har ikke bestemt helt 100 % hvilke klokkeslett enda, men det kommer etter hvert. Men akkurat i dag er et unntak når det gjelder klokkeslett i og med jeg starter på dag 1 igjen nå.

Phu, nå er jeg så gira her på å starte på nytt innlegg så det blir kanskje et innlegg til i kveld, men det kan jeg ikke love. Men en ting når det kommer til denne "nye" bloggen er at jeg ikke skal skuffe. I'm back og jeg er så klar for å starte på ny med bloggen. Jeg skal ta meg tid til å lese andre blogger for tips om hva jeg kan skrive, og ikke minst hvordan jeg skal skrive. Greit nok at jeg ikke har det beste kameraet og heller ikke stor leilighet/hybel med masse flotte ting som andre har, men det vil jeg ikke at bloggen skal basere seg på. Så lenge jeg får noen gode bilder som kan hjelpe til med å forme bloggen og at jeg kan vise frem hybelen jeg bor i, så vil det være bra nok uansett. Men det kommer seg etter hvert, både det ene og det andre, og jeg setter bare pirs på det jeg har som kan gi innhold til bloggen og gi form til bloggen.
Jeg setter gjerne pris på forslag på hva jeg kan både blogge om, videoblogg om eller andre ting. Det sier jeg gjerne tusen takk til ❤

Så ha en riktig fin dag videre, så hører dere snart fra meg igjen! 😊

Likes

Comments

Jeg vurderer nå en ny start på bloggen, men jeg skal ikke lage ny, jeg bare fortsetter på denne men starter med nye emner. Ukens innleggene skal bli bedre, innleggene i uka skal bli bedre, vurderer sterkt å ta i bruk videoinnlegg, mer DIY tips.

I det siste har jeg tatt i bruk Pinterest til å komme med forslag til innlegg jeg kan skrive. Så nå kommer jeg sterkere tilbake, med start på mandag! ❤

Likes

Comments

Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal blogge om for tiden. Hverdagen går i å lese til eksamen, gjøre husarbeid mens Anders er på jobb, og rett og slett se på serier og filmer. Jeg kjeder meg og da kosespiser jeg, og det er noe jeg ikke vil når jeg vet at jeg hadde gått ned noe før jeg kom hjem til Oslo.

Jeg rydder, jeg vasker klær, setter på oppvaskmaskin, støvsuger, og lager mat her. Anders har jobbet hele denne uken, og i morgen blir det mer jobbing når vi skal hjelpe bestemoren og tanta til Anders med å skru kjøkken. Når skal jeg få lest? Jeg har litt over 3 uker til eksamen, som jeg gjerne vil bestå. Må jeg kanskje oppholde meg på Hamar de siste ukene for at jeg skal få lest? Holde meg unna familien og venner for å få lest til en viktig eksamen?

Nei, nå setter jeg ned foten. Eksamen skal bestå, jeg skal begynne å skrive ned masse forskjellige tips til blogginnlegg og bruke Pinterest. Jeg skal få Anders til å gjøre litt, og ikke la han bare sitte og se tv når han kommer hjem, vi er tross alt to stykker som skal prøve å leve sammen. Jeg må prøve å være kreativ på alle mulige måter på absolutt alt!!

For et rotete innlegg, nå logger jeg av og tar å leser litt mer. Selv om det er fredag må det jobbes! Ha en riktig fin fredag videre ❤

Likes

Comments

Ny uke over, og ny starter allerede i morgen.

Ukens Opptur
Endelig kom Anders opp igjen. Denne helgen hadde jeg gledet meg en god stund til, og den ble fylt av kos med film, god mat, og masse kjæreste-tid. Det har vært utrolig deilig å ha hatt han på besøk denne helgen, han har til og med hjulpet meg med rengjøring på hybelen før vi dro på både kamp og innover til Oslo. Tusen takk for en fantastisk helg sammen med deg

Ukens Nedtur
Woho, fortsatt ikke noen nedturer for meg!!

Ukens Bilde


Ukens serie
Er det flere enn meg som ser Iskrigerne? Det syntes jeg er en utrolig bra og morsom serie. Man ser rett og slett hva ishockey-spillere gjør i bakgrunnen for kampene dem spiller, hvordan treneren kan kjefte på dem, snakker til dem i garderoben, og litt sånn hos enkelte av spillerne hva dem driver med. Jeg har fulgt med siden sesong 1, og dem er nå i sesong 3. Jeg er heldig hvor litt av ansiktet mitt (stort for meg, selvom man ser det så vidt) er med denne sesongen, i episode 4. Flere i supportergjengen er og med, blant annet Anders. Sesong 3 hadde premiere denne uken på mandag, og er 4 episoder hver uke, så denne fortjener ukens serie.

(Bildet tatt fra Google)

Ukens sang
Denne uken har jeg lagd nye spillelister på mobilen med mange, gamle og kjente sanger. Så jeg starter med en Chris Brown sang denne uken.


Hva skal bli bedre neste uke?
- Skrive ferdig oppgaven min og levere den
- Starte å lese til eksamen så fort jeg har skrevet ferdig oppgaven min
- Hjelpe til på Romsås med rydding, matlaging o.s.v.
- Blogge enda mer


Tror jeg vil få noen spennende uker fremover for meg. Gleder meg masse til å begynne å lese til eksamen, dette fagstoffet jeg leser for tiden er så nyttig og lærerikt når man skal jobbe med de yngste barna. Men nå skal Anders og jeg først og fremst spise litt før vi skal legge oss. Det er som sagt en helt ny uke i morgen, og den skal bli bra

God natt

Likes

Comments