DAILY LIFE, FOOD & RECIPES

Liker å ødelegge bildene mine.. Viktig å få med den hånden, haha...

 

my one and only

 

God torsdag dere! Ikke lenge til helg nå! I går var jeg og kjæresten ute på restauranten Mirabel i Lillestrøm! Vi ville feire oss selv litt ettersom vi har vært sammen, som overskriften sier - ett og et halvt år. Tiden går så utrolig fort, likevel føler jeg vi to har kjent hverandre i en evighet.
Vi bestilte forrett, deilig biff og dessertmagen min kunne selvfølgelig ikke si nei.. Vi hadde hørt mye bra om denne restauranten og kommer absolutt tilbake! Veldig god mat og behagelig og koselig atmosfære!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

DAILY LIFE

Ikke bare jeg, men jeg og samboeren skal begynne å trene igjen. Jeg er alltid veldig flink til å lure meg unna, og alt for ofte gi opp. Men nå er det skjerpings! Må komme inn i rutiner igjen, og heller starte rolig. Bedre med noe enn ingenting!

Slappe mer av! Jeg er verdensmester i å overtenke, stresse og ta på meg alt for mye å gjøre. Dagene flyr forbi og tiden strekker dessverre ikke til. Jeg må bare legge fra meg "gjøre alt mulig" tanken og heller slappe mer av! Rett og slett "puste", ikke være anspent og stresset hele tiden. Merker dette så utrolig godt på kroppen..

Bilder fra Weheartit.

Jeg har lenge ønske å lage min egen bok,. der jeg kan samle mine favoritt oppskrifter. Jeg er så lei av å trykke på telefonskjermen hver gang den holder på å skru seg av for å se på oppskrifter.. Derfor har jeg kjøpt meg en ringperm og lommer, så jeg kan beskytte oppskriftene så det ikke blir klin og søl. Samt kose meg med litt scrapbooking, noe jeg er kjempe glad i! Lage min egen oppskriftmappe, ingen andre har med mine favoritter.

Bake! Høsten er en fin tid for å bake mens det er dårlig vær ute. Kose seg inne med en god kopp te og noe nybakt. Jeg har også lyst til å prøve å lage gresskar pai.

Prøve så godt jeg kan å blogge oftere. Motivasjonen har vært litt nede nå. Merker at hver gang høsten nærmere seg, blir det ofte mindre og mindre med blogging fra min side.

Likes

Comments

FOOD & RECIPES, DAILY LIFE


Yummie...

God kveld dere! I dag våknet jeg til snap, Instagram og Facebook der det var kanelboller, kanelboller og kanelboller! Som overskriften sier så er det kanelbolledagen i dag! Jeg eltet sammen en deig etter jobb og lot den heve ganske så lenge! I mellomtiden har jeg lagd middag, vasket klær og dusjet. Bollene hevet seg kjempe store og det siste brettet er tatt ut av ovnen! De ble kjempe store og luftige, ikke minst smakte det helt fantastisk! God kanelbolledag! Håper dere har hatt en fin dag!

Likes

Comments

TRAVELS, DAILY LIFE

God søndag dere! Da har jeg kommet meg ut av dusjen, sovet litt, fått spist, surret litt rundt og bretter klær som har stått noen dager, mens jeg har vært på tidenes jentetur! Jeg og fire venninner har vært på Kiel båten denne helgen og vi storkoste oss! Det var kjempe kos å dra med fire gode venninner og gjøre noe litt annerledes! Nye minner er skapt og mange morsomme videoer er lagret! Dessverre tok jeg knapt bilder, kun videoer så har ikke stort å legge ut her på bloggen... Tok et bilde jeg synes ble ganske fint av noen deilige donuts vi kjøpte i land i Kiel! Håper dere har hatt en super helg!

Likes

Comments

FOOD & RECIPES, DAILY LIFE

God kveld dere! Nå har vi kommet hjem fra en sen og deilig middag! Faren min ville gjerne samle oss og ta en middag for kjæresten min ettersom han ikke hadde anledning til å være tilstede på selve feiringen. Vi møttes på Chi, en kinesisk restaurant i Lillestrøm. Maten smakte kjempe godt, som den alltid gjør der! Vi bestilte litt forskjellig, så vi alle kunne dele og få smake på litt av hvert!

Likes

Comments

INSPIRATION & TIPS, HOME & INTERIOR

God søndag! Høsten er her og jeg gleder meg til å få pyntet leiligheten i løpet av neste uke. Ut med det grønne og inn med det oransje! Hva er vel bedre enn noe hjemmelagd? Noe du selv har laget og ingen andre har helt lik! Så i dag bestemte jeg meg for å lage lys med høst duft, nå som høsten er her!

Du trenger:
decoupage · pensel · lys · pynt · krydder · lysveke · krukke

Påfør et tynt lag med decopage der du ønsker å dekorere krukken. Jeg festet på falske blader, noe som passer perfekt til denne årstiden! La dette tørke og i mellomtiden kan du begynne med smelting av lyset.

#1 Lirk ut lysveken fra kubbelyset, så du kan bruke den til ditt eget hjemmelagde lys.
#2 Skjær opp kubbelyset i små biter og deretter ha det i en skål.
#3 Kok opp vann i en kjele og sett skålen med lyset oppi for smelting.
#4 Tilsett krydderne du ønsker, jeg ønsket å ha noe som minner om høsten.
Pumpkin spice: 3 ts kanel, 2 ts ingefær, 2 ts muskatnøtt, 1½ ts allehånde og 1½ ts nellik.
#5 Lim lysveken i bunnen av krukken og la den tørke.
#6 Surr lysveken rundt et grillspyd og legg spydet tvers over åpningen til krukken for å støtte veken.
#7 Hell det ferdig smeltede lyset i krukken og la det tørke/stivne.

Jeg lagde også en krukke uten å fylle det med lys, som jeg kan ha telys i! Jeg er super fornøyd, synes de begge ble kjempe fine! Tillegg lukter lyset jeg lagde helt fantastisk, skikkelig høst! Håper dere får en fin kveld videre! Hva synes du?

Likes

Comments

FOOD & RECIPES, DAILY LIFE

Kjæresten min foreslo å ta en liten bytur i dag da vi sto opp for å spise, noe som ble en relativ sen frokost! Er det noe jeg skulle ønske å få servert på sengen hver dag til frokost eller lunsj må det være dette, Dim Sum! Jeg synes det smaker like godt hver gang! Det er så utrolig mye godt og forskjellig man kan velge mellom! Er så kjedelig med brødskiver til både frokost og lunsj, noe vi ofte har her i landet.. Godt å kunne unne seg noe litt annet noen ganger! Ønsker dere en god lørdag videre!

Likes

Comments

DAILY LIFE
Jeg synes det er veldig morsomt å lese "bli kjent"-innlegg. Hva personer både liker og missliker, irriterer seg over osv.. Så i dag bestemte jeg meg for å også lage et slikt innlegg over hva som irriterer meg. Dere får ta det med en klype salt.

Mennesker som smatter
Do i need to say more... Keep your mouth shut. Jeg er ikke interessert i å verken se maten din bli tygd eller høre den..

Tomt tørkepapir på jobb
Jeg blir vel mer oppgitt når jeg tusler inn til toalettet, tørkerulldispenseren er tom MEN det står en ny og åpnet tørkerull i andre siden av rommet.. Det er vell da ikke så vanskelig å gjøre klart for nestemann eller i det hele tatt å sette i ny rull når du bruker det siste..

Snorking
Stakkars de kan jo ikke noe for det, men gud så irriterende det er å ligge å høre på snorking og ikke få sove..

Folk som ikke løfter beina
Det går meg på nervene! Denne subbingen var helt ekstrem da vi var på ferie. Virket som de hadde magnet under flippfloppene/skoene til gulvet/bakken..

Spark fra setet bak deg
Hva er vell mer irriterende å ha en person som skal fikse på alt mulig bak i setelommen på flyet eller noen som sparker i kinosete du sitter i.

Uforståelig teksting på TV
Programmer der de snakker Norsk, likevel er det tekstet på Norsk. Noe som for så vidt er greit, men utrolig slitsomt når teksten ikke stemmer overens med hva personen sier, dette satt jeg å irriterte meg senest over i går haha... Samt å se på noe som er tekstet på et språk du ikke kan.. Øynene bare glir ned til teksten, selv om jeg ikke forstår hva det står der..

Kjenner du deg igjen i noe av dette?

Likes

Comments

DAILY LIFE, FASHION & STYLE, FOOD & RECIPES

ALL BLACK

NO PICTURES...

Hei dere, god søndag! I dag har det vært tidenes lazy sunday... Jeg sto opp rundt ni, leverte en kake jeg hadde på bestilling, spiste frokost og etter det, rundt ett sovnet vi begge igjen! Vi våknet rundt fem og da var vi skrubbsultne! Bra det ikke sto noe annet på agendaen i dag! Snille kjæresten lagde en rask og deilig middag, så heldigvis var det ikke lenge å vente på mat!

Legger ved noen bilder fra i går! Meningen var å ta noen antrekksbilder, men ender alltid opp med tull og fjas! Klarer aldri være "seriøs" når kjæresten skal ta bilder av meg.. Vi dro til Tim's, beste burger stedet i Lillestrøm og deretter så vi på kinoen "What happend to Monday". Litt spesiell film, men ganske spennende! Jeg er jo redd for det meste, så pulsen var høy og hjerte i halsen mange ganger selv om det ikke var skrekkfilm, hehe..

Ønsker deg en fortsatt fin søndag!

Likes

Comments