De siste dagene har jeg tenkt mye på dette med kjæreste og forhold. Jeg har ofte vært betatt av noen, hatt noe på gang med noen og slikt.. Men det er sjeldent jeg er såpass interessert at det har gjort virkelig vondt i ettertid av et "brudd".. Men så tenker jeg alltid at det blir slutt av en grunn ikke sant? Men er det mulig og forandre seg? At en person som gjorde meg såpass vondt kan plutselig være riktig for meg? Nå hadde jeg mye skyld i at ting ble avsluttet på en såpass stygg måte som det ble, men det var bygd opp under mye dritt ellers... Jeg vet ikke! Føler liksom ikke det egner seg å stresse noe før jeg flytter og skal bli kjent med masse nye flotte mennesker heller!

<3 puss, sorry for at jeg deler dette

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Heisann, god formiddag!

Har vært super fraværende denne uken og det beklager jeg, men det har vært en del jobb og så har det vært en del på den personlige fronten også. Akkurat nå ligger jeg i sengen, skal snart spise noe og hive meg i dusjen. Skulle egentlig ut med et par venninner ikveld, men da det ikke ble noe så takket jeg ja til en tur ned til en venninne sin leilighet i byen. Hun er virkelig super heldig som bor gratis midt i sentrum, misunner henne sååå masse.

Vi skal nok ta et par glass vin, kanskje innom et utested og så tror jeg vi skal overnatte i leiligheten. Kommer litt ann på, er liksom veldig godt og våkne i sin egen seng etter en tur ut.
Så skal jeg være hjemme alene fra imorgen og utover uken, da familien reiser på skiferie. Jeg må nok jobbe, men det er forsåvidt helt greit!

Håper dere får en fin lørdag så skal jeg oppdatere mer den kommende uken!

Slik ser jeg ut AKKURAT nå og det er et sjeldent syn at jeg deler slike bilder... Haha - i'm all for the natural liksom men det er grenser til hvor stygg man kan bli!

<3 puss

Likes

Comments

God morsdag og valentine da dere!

I år som før er jeg singel, haha - men nå er jeg så heldig at morsdagen havnet på samme dag som kjærleikens dag og det betyr jo at dyreparken sto for tur! Var veldig koselig med noen timer der sammen med familien.. Jobber jo i dyreparken på sommeren, og tror ikke jeg har vært der siden siste jobbdag ifjor så det var herlig!

Ha en fin søndag videre!

<3 puss

Likes

Comments

Gooood Lørdag!!

For min del er den mindre god, gårsdagen tok virkelig helt av... Vi startet kvelden hos min venninne som planlagt med et glass vin, og god mat - men en flaske vin ble fort til to, en drink ble til fire og plutselig var vi på en fest. Jeg skulle sove hjemme inatt, men vi skjønte vel at det ikke kom til å skje rimelig fort da klokken slo halv fire og vi befant oss med hvert vår pizzastykke og sang på russelåter... Dermed grunnen til denne deprimerende overskriften!

Nå sitter jeg på bussen og blir plukket opp av min kjære mor når jeg er i Kristiansand, så skal jeg virkelig bare slappe av med god mat og en film. Barnevakt skal jeg også være, så det blir koselig.

God lørdag videre :-)
<3 puss

Likes

Comments

Overlykkelig over helg much?? Ja!

Nettopp fordi da er det bare noen dager igjen til jeg er tilbake på jobb, og gjett hva? Jeg har ikke hatt vondt på over 24 timer!! Så nå er jeg på vei til en venninne for og feire med et glass vin, eller tre!

Slenger med et par bilder fra igår, var en tur i byen med Svetlana og innom banken!

<3 puss

Likes

Comments

God tirsdag kveld!

Jeg lever, men denne dagen har vært et rent helvette for meg. Smertene har vært ekstreme i hele dag, og nå har jeg begynt å få ganske vondt i ryggen også. Imorgen skal jeg på undersøkelse, vil ikke forklare noe mer utover det akkurat nå. Starter bloggingen igjen på torsdag :) klem

Likes

Comments

Hopefully better than last week

God mandag!

Ny uke, og da som alltid mange nye muligheter. Selv er ikke formen noe særlig bedre, så en liten telefon til legen skal straks bli tatt så får vi se hvordan det blir de neste dagene. Håper uansett jeg får startet sånn smått på studiene mine, slik at jeg ikke henger for langt etter. Tre fag på så kort tid, der jeg faktisk har lyst på et ganske godt resultat. Vi satser på det beste :)


​// tbt til en tid der ting var enklere, og jeg virkelig koste meg dagen lang. Alt var egentlig bra med den dagen dette bilde ble tatt. En av mine beste helger egentlig, i løpet av livet. 

Håper mandagen deres blir helt super, også resten av uken :-) Gøy og se at lesertallet stiger smått, det er en start. 

<3 Puss

Likes

Comments

God morgen :)

Våknet for en knapp time siden, sitter nå og gir serien "the 100" en sjanse - men jeg er veldig usikker på om det er en serie jeg vil se videre da den enda ikke fanger meg særlig.

Ellers er formen ikke særlig bra og det er grunnen til at overskriften er som den er, jeg er bare lei av å ha det slik som dette. Virkelig dritt lei!

Om et par timer drar jeg hjem for å slappe av resten av dagen, spise litt god mat og ha litt ro før mamma og gjengen kommer hjem.

New hair dont care, liker håret mitt mer og mer med tiden. Deilig og føle det litt sånn endelig!

<3 puss

Likes

Comments

Det er så utrolig digg med lørdag, men samtidig ikke... Om dere skjønner? Det betyr at helgen snart er over, og som vanlig gikk tiden alt for fort!

Anyways tenkte jeg å vise dere hva som er på telefonen min. Hva slags apper jeg har og litt sånn, håper det faller i smak!

Som dere ser er ikke jeg den personen som har 200 apps, men jeg bruker de jeg har ganske så flittig. Utenom de som er i den sløyfe boksen. Det er mer sjeldent, og derfor velger jeg ikke nevne noe særlig om de!

Instagram er vel en av de appene jeg bruker mest, jeg elsker og stalke folk! Haha så fælt, men sant. Kommenterer faktisk ganske ofte både kjendiser sine bilder, vet jeg ikke blir lagt merke til men jeg syntes de som fortjener gode kommentarer skal få det!

Snapchat bruker jeg vel ikke så mye, der går det mest i å sjekke mystoryen til venner og kjendiser. Men sender jo selvfølgelig litt, men da oftest til bestevenninna mi.

Messenger og Facebook bruker jeg også så klart mye, messenger er i mine øyne den perfekte app! Så lett og kommunisere, bruker den mye mer enn chatten på pcen. Selvom jeg har pcen oppe er det sjeldent jeg er på Facebook på den.


Tinder er vel for å finne kjærleiken, neida! Haha - er faktisk 100% ærlig inne på Tinder kanskje 1-2 ganger i uka, men hadde en periode hvor tinder var livet mitt!

Nouw sier seg jo litt selv, mobilblogging er Amazing! Skriver faktisk dette innlegget via mobilen, så det funker jo rimelig greit.

Føler resten sier seg litt selv hva de brukes til så velger og ikke gå inn på flere enn de overnevnte!

En av verdens vakreste har fått æren av å pryde mobilen min! Jeg elsker virkelig Kendall Jenner!

Håper innlegget faller i smak, god lørdag videre!

<3 puss

Likes

Comments

Idag har jeg tenkt mye på tatoveringen min, en tatovering jeg egentlig aldri tenker særlig over. Det er en diamant, ved skulderen min. Jeg tok den i Ayia Napa, på en jentetur med en god venninne for snart to år tilbake. Jeg tok den i bunn og grunn bare for å ta en, og for å se om det faktisk var så vondt.
Jeg vet jo det kommer ann på plassen man tar den, men likevel.

Herregud, Ayia Napa??? Bare for og ta en tatovering?? Tenker vel kanskje du. Men helt ærlig, så er den ikke så aller verst! Jeg liker plasseringen, og jeg angrer faktisk ikke. Jeg har veldig lyst på en ny tatovering, men jeg har lovt meg selv og vente til jeg er ferdig på folkehøgskolen. Rett og slett for å ta noe av betydning denne gang. Jeg er glad jeg aldri har gjennomført det de gangene jeg har vurdert og ta en tatovering i ettertid.

For tenk, etter året mitt i Ringsaker har jeg mest sannsynlig lært masse mer om meg selv og verden. Jeg skal jo ut på reiser i verden via skolen, og vil gjerne ta en som kanskje minner meg på året mitt på folkehøgskolen. Om jeg har en positiv opplevelse da selvfølgelig! Who knows?

Jeg gleder meg til å bli gammel med tatoveringer, for hvem faen bryr seg egentlig? Hvem har retten til å dømme meg for mine valg? Nobody.

<3 puss

Likes

Comments