View tracker

Vi kender det alle sammen, hvilken parfume skal vi så ha' på i dag?
Det er altid det samme spørgsmål for vi har vil selvfølgelig gerne dufte dejligt og vi piger har aldrig kun en bestemt parfume vi går med. Nej nej vi har flere og jeg har det samme problem hver morgen for de skal da heller ikke bare står der. (; Jeg har fundet seks af mine yndlings dufte til jer udover det har jeg også fundet mine yndlings dufte til mænd og dem finder i også nedenunder :)

Tryk på billede for at komme til en af de tre forskellige parfumer.

Tryk på billede for at komme til en af de tre forskellige parfumer.
Mine yndlings dufte til mænd

Tryk på billede for at komme til de forskellige dufte

Tryk på billede for at komme til de forskellige dufte


Hvad er jeres yndlings dufte piger både til jer selv men også til mænd? (:

Likes

Comments

Tarte Cosmetics er et make-up mærke til alle jer der godt kan lide make-up uden parfume og parabener i.
Tarte Cosmetics er make-up der er lavet af de naturlig produkter. Og som i kan se nedeunder er det altså make-up i det finest kvalite. De har de flottest paletter, smat lip gloss, læbestifter og hightligter de har alt og jeg har fundet lidt til jer som i finder undeunder.


Tryk på billede for at komme til de forskellige paletter.

Tryk på billede for at komme til de to Mascara

Tryk på det første billede for at komme til disse Creamy matte lip pint.

Tryk på billede for at komme til denne fine highlighter

Likes

Comments

Selvom det måske ikke har været det mest varmest og fantastiske vejr i dag så er jeg altså stadig på jagt efter nogle sommer kjoler for lige pludselig bliver det altså varmt igen også er det sommer igen i lille Danmark. ;)
Jeg har faktisk været på jagt rigtig længe efter den perfekte sommer kjole den skulle ikke være for lang men heller ikke for kort også skulle den selvfølgelig heller ikke være al for dyr.

Jeg har her til aften siddet og kigget på nogle forskellige og har fundet seks,
kjoler som jeg faktisk synes er meget søde men stadig har de alle et eller andet over sig.
Som for det første lige er mig og for det andet bare faldt i min smag med det samme og som jeg bare tænkte
jer må jeg bare eje.

I finder dem nedeunder (:

1. Her // 2. Her // 3. Her

4. Her // 5. Her // 6. Her

Likes

Comments

I Torsdags var jeg ude og shoppe, men kun med et formål at finde en gave til min søster det gjord jeg så også MEN jeg købte også lige noget til mig selv en ny kjole og en ny parfume UPS!! Men tror mig i havde altså også købt den parfume hvis i er til blomster dufte og når den kun koster 79,- så er det okay og det dufter fantastisk jeg elsker den. Den er fra Zara. jeg vidste faktisk ikke at man kunne få parfumer i Zara måske er det også bare mig der ikke rigtig følger med nu er jeg så til mit eget forsvar heller ikke så meget i Zara så måske derfor jeg ikke vidste det.

BUT når det så er sagt så skal i piger der elsker friske blomstere dufte bare eje den her den er vidunderlig, den hedder Fruity, jeg har købt min i Zara i fisketrovet men tænker at man kan vel få den i alle Zara butikker i landet.


Likes

Comments

Overskriften taler faktisk for sig selv, men ja jeg er tilbage i blogger verden igen efter 5 måneders pause.
Der er sket så mange ting siden sidst, og de ting skal vi også snakke om på et tidspunk men en af de ting vi skal snakke om nu er at som i kan se har skifte blog og er starte forfra.. Jeg har tænkt over det her i rigtig lang tid og jeg kunne godt tænkte mig at der skete noget nyt, nu har jeg været inde i "blogger verden" i ca 5 år og jeg er kun blevet bedre med årene og derfor tænkte jeg hvorfor ikke starte forfra og være mere in to it. 

- Jeg vil selvfølgelig stadig blogge om mode,skønhed, indreting men nu også om sundhed, fitness og de mere personlig indlæg da jeg selvfølgelig nogle gange har noget tæt på hjertet som jeg gerne vil ud med og dele med jer :) 

Jeg glæder mig til at starte det her nye kapitlet sammen med jer og tage jer med ind i mit liv og tanker.

Knus..

Likes

Comments