Header

Hej beauties.
- Julia Sofia har i dag lanceret hendes nye makeup mærke som går under navnet Noble Nordic.
Julia Sofia er kendt fra Youtube, men også Vild Med Dans. Hun er et meget positivt menneske, en humørbombe og bare professionel til det hun laver. Hun er en kæmpe inspiration for mig, selvom jeg er lidt ældre end hende formoder hun bare at komme med de mest fantastiske budskab, som bare er guld værd og som jeg kan bruge i min hverdag. Hendes videoer gør altid mig glad og kan altid bringe et smil og et grin frem. Jeg synes det så fedt det hun har laver og jeg er vildt med det.

Noble Nordic indeholder Ansigtsmasker & makeup børster
Noget jeg var virkelig spændt på var på blandt andet hvilket produkterne det var men også prisen på
Julia Sofia's lækker produkter og det er så prisvenlig jeg elsker allerede Noble Nordic og ja jeg skal helt klart have det hele fra Noble Nordic. Til sidst har jeg kun at sige YOU GO GIRL AND I'M A FAN (:

Noble Nordic BY Julia Sofia Makeupbrøster 

Noble Nordic BY Julia Sofia Ansigtmasker

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej beauties.
I har med sikkerhed set Sephora's Winter Wonderland kollektion , hvis ikke så vil jeg ihvertfald vise jer den nu. Jeg er vild med Winter Wonderland kollektionen, den er så cute og jeg elsker bare at Sephora har gjort så meget ud af den. Også er deres produkter heller ikke dyre det elsker jeg virkelig at det er så prisvenligt. Deres Winter Wonderland er virkelig bare guld værd synes jeg og en perfekt julegave ide eller Advent ide. Jeg har blandt andet også vist jer julekalenderne fra Winter Wonderland, den er også bare super cute og jeg tænker da at jeg lige skal i Sephora her på Fredag og kigge lidt nærmere for det er jo den 1 December også skal man også huske at forkæle sig selv en gang imellem ( haha flot undskyldning for at bruge penge Rikke ) Jeg linker selvfølgelig til hver produkt. Hvad synes i om
Winter Wonderland og hvilket produkt / produkter er jeres yndlings ?


Likes

Comments

Hej Beauties.
- Så er det igen blevet tid til at vi måske skal have en julekalender eller to ?
Jeg har siddet og kiggede på ret mange for at være ærlig, for hold nu op der er mange.
Jeg har derfor udvalgt seks forskellige da det faktisk er dem jeg står i mellem. Jeg synes at alle dem jeg ihvertfald har kiggede lidt på er helt igennem fantastiske og som om de forskellige brands bare er gået ALL IN i år.
Jeg linker selvfølgelig til dem alle sammen, har i fundet jeres julekalender?


Likes

Comments

Hej beauties.
- Sidste Fredags lanceret Huda sin Winter solstice collection, ( I kan læse indlæg HER )
I dag lancere hun så hendes OBSESSIONS PALETTE & CONTOUR & STROBE LIP SET .. Og jeg er vild med hendes Obsessions paletter især Mauve den er så smukt og lige de farver jeg mangler i en palette. Hendes Contour & Strobe Lip Set elsker jeg også - jeg er helt vild med Bombshell & Ritzy og Muse & Angelic

Jeg tog mig lige selv i at min seneste indlæg faktisk også, var noget om Huda Beauty at man næsten
skulle tror at min blog kun var begyndt at handle og Huda Beauty det er den ikke skal det lige siges, jeg er blot lidt besat af hendes smukke produkter ikke andet ;)

- Jeg har selvfølgelig linket til hver produkt.

Likes

Comments

Hej beauties.

- I Fredag lanceret Huda hendes Winter Solstice Collection, som består af en Hightligter palette og fire små Lip Strobe . Og hold nu op altså jeg er vild med det, jeg elsker Huda BEAUTY og skal helt sikkert have fingrene i den Hightligter og de smukke Lip Strobe. Det jeg elsker ved Huda BEAUTY er at hun gør så meget ud af hendes produkter, og at de bare så freaking Beautiful.

Ikke nok med jeg er total vild med Huda's Winter Solstice Collection, så glæder jeg mig som et lille barn uden at overdrive. Til hendes Foundation #fauxfliter og Complexion perfection pre-makeup base kommer i Sephora. For har kun hørt godt om de to produkter så selvfølgelig skal de da også prøves.

Hvad siger i beauties skal i også have nogle af de her skønheder? Og har i noget fra Huda BEAUTY?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej beauties.
- Som i nok allerede har regnet ud, så skal det her indlæg handle lidt om trænings tøj.
Og det skal det af to årsager for det første så er jeg virkelig træt af mit trænings tøj som består af et par legginges og en top hvilket også er helt fint men jeg ville dog lige ha lov at sige at det måske ikke altid er så passende at træne i. Og for det andet fordi jeg synes at der faktisk er begyndt at komme virkelig lækkert trænings tøj som jeg følere er noget jeg godt ville bruge mine penge på.. Jeg har altid trænet i legginges og det er også rart nok slet ikke noget der, men i går var jeg oppe og træne og der skete altså noget virkelig pinligt jeg strygetræne og lige pludselig kom der en meget sød ung gut hen til mig og sagde du ved godt dine leggines er genmiste ik? Hvor jeg bare til det svaret jo det ved jeg godt, men sandheden var faktisk den at det vidste jeg slet ikke om det var pinligt øh jo tak.

Ikke nok med at jeg hurtigt var færdig med at træne, så besluttet jeg mig også for at når jeg får min SU så skal jeg ud og købe nyt trænings tøj for det der var ret så pinligt. Også er det også bare meget rart med noget nyt en gang imellem. Så derfor har jeg siddet og kiggede lidt på nette og jeg har fundet sååå mange fede ting virkelig.. Jeg siger jer guys det er sådan at hvis jeg ikke havde en husleje og regninger der skulle betales så havde hele min SU nok gået til lidt for meget trænings tøj for det der univers kan jeg da slet ikke styres i og om noget så kan jeg slet ikke styre min shopping afhængighed.

Så derfor vil jeg vise jer det udvalg jeg har fundet og som jeg bare skal eje når jeg får penge, dog ikke det hele derfor har jeg også brug for jeres hjælp hvilket trænings tights kan i best lide og hvilke top.
Det skal nok lige siges at jeg elsker at træne i top hvilket er lidt underligt når jeg hader mine overarme men det fungere best for mig på den måde at en eller anden virkelig underlig årsag så derfor er det kun toppe jeg har fundet. Jeg linker selvfølgelig til hver produkt.

Likes

Comments

Godaften Beaties.
- Jeg er en lille smule op og køre, over Fenty Beauty By Rihanna The Galaxy Kollektion.
Jeg synes den er sååå flot, it's all about the glitter baby virkelig, jeg er så forelsket i alle de smukke farver at jeg bare på en eller anden måde bare må eje noget der fra. Godt nok er jeg ikke, lige person der går med de vilde glitter farver men det kunne jeg jo komme til for wow siger jeg bare jeg ELSKER den kollektion. Jeg var pænt overrasket over den første kollektion hun kom ud med, og ja det kan i nok også høre på mig at jeg er nu.. Jeg ved ikke hvordan hun gør det, men hun overrasker mig igen og igen sidder jeg her og bare får lyst til at bruge hele min SU på den her fede kollektion.

I The Galaxy Collection finder i b.l.a. En øjenskygge platte, 2-Way øjenskygge børste, Lip Glitter der kommer i fire farver,
2-in-1 Eyeliner i tre forskellige farver og sidst men ikke mindst Hyper-Glitz Lipstick der kommer i fire forskellige farver.
I kan se alle produkterne nedenunder og jeg har selvfølgelig igen linket til hvor i kan købe dem (:


Likes

Comments

Hej beauties.

- I kender sikkert godt Nellie Dellies
hvis ikke kan jeg fortælle jer lidt hvad det er, det er sukkerfri slik som indholder; Stevia og fiber. Nogle vil nok være lidt skebæst med at prøve at smage det, fordi der netop ikke er sukker i. Men i kan være helt rolig det smager fantastisk og tror mig når jeg siger det for jeg er virkelig også den type der ikke er til sukkerfri slik normalt fordi det netop godt kan smage lidt mærkeligt. Men Nellie Dellies er virkelig alle pengene værd.

Jeg går jo op i hvad jeg spiser og spiser kun sundt det kan da sket i ny og næ at jeg spiser lidt usundt men sundhed er en stor del af mit liv, jeg går til Volleyball og i fitness så for mig som godt kan lide de søde sager en gang imellem så er det her helt perfekt at du bliver mæt at f.esk en chokolade fordi den netop Indholder fiber og setvia. Så spiser du ikke så meget af gangen som du godt kan komme til hvis det er Marabou.

Af Nellie Dellies kan i få mørkt chokolade, mælke chokolade, mørkt chokolade med hindbær og marcipan brød, Salt lakris, sød lakris, vingummi og kamel og laktis bites. og lige nu kan i få alle Nellies Dellies produkter til blot 10 kr i Føtex hvilket er ret billigt så hvis i ikke har smagt det endnu så er det måske nu i skal slå til. ;)

Likes

Comments

Hej Beauties!
- I kender det helt sikkert, vi piger kender det ihvertfald.
Der er så mange ting man ønsker sig og bare gerne vil eje men har ikke råd til det. Jeg har fundet de ting jeg gerne vil have og som er mine absolut must haves inde for mode. Jeg ved godt at de er ret dyre nogle af tingene men de er som sagt mine must haves. Jeg linker til hvert produkt selvfølgelig.
Hvad er jeres absolut must haves inde for mode?


Likes

Comments

www.fentybeauty.com

Hey Beauties!
- Som i alle ved, så elsker jeg makeup og elsker når der kommer nye produkter på markedet.
Og skal helt klart have noget fra Fenty Beauty som er skabt af selveste Rihanna. Jeg elsker hendes budskab bag denne makeup kollektion også er den bare everything. Jeg elsker hvordan indpakning er og hvordan hun har skabt de her produkter. Jeg glæder mig til at prøve dem og glæder mig endnu mere til at få fat i det. Man kan købe Fenty Beauty By Rihanna i alle Sephora butikker eller på Sephora's hjemmeside som i finder lige HER!

I Fenty Beauty By Rihanna finder du bla Makeup børster, en beauty blender, foundation, Primer, Match stix. Lip luminizer, Highlighter. Og meget mere. I kan se alle produkter nedenunder og jeg har selvfølgelig linket til hver produkt.

Likes

Comments

www.kyliecosmetics.com

Hey beauties.
- Nogle af jer har med sikkerhed set Kylie's fødselsdag kollektion, og jeg er totally obsessed med den.
Den kommer ud d. 8.1. som er på Mandag, jeg skal helt sikkert have noget derfra så det gælder om at være hurtigt.
Sidste år udgav Kylie også en fødselsdags kollektion, og den var jeg også vild med, MEN jeg synes virkelig hun har overgået sig selv i år ikke kun med den her The Birthday Collection, men også hendes andre Kollektioner.

Jeg har dog endnu ikke haft den mulighed at prøve, noget fra Kylie Cosmetic fordi jeg ikke har været hurtig nok. Når hun har været kommet ud med noget jeg gerne vil have fingre i . MEN mon ikke jeg er hurtig nok, denne her gang det håber jeg da ihvertfald. Er der nogle af jer der har noget fra Kylie Cosmetic?

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Vi alle har den person eller måske flere personer vi vil gå igennem ild og vand for..
Jeg har det kun med meget få personer i mit liv, og jeg tror og håber på at de ved selv hvem de er
ellers så finder de hvert fald ud af det nu.

Mads - Selvfølgelig vil jeg gå igennem ild og vand for min bedste ven det er der slet ingen tivl om. Han er der altid for mig, og at var der virkelig for mig igennem en meget svær tid sidste år. Han er selv sig 100 procent og står inden for den han er, han siger sin mening og er pisse ligeglad med hvad folk mener om ham og det elsker jeg ham virkelig for, han er den jeg kan være mig selv 100 procent med og han har en humor som virkelig er fantastisk og som altid kan få mig i godt humør tros alt den måske er lidt pervers så er hans humør sku altid i orden. Han er en virkelig fantastisk ven, som har hjertet det rette sted og vil kun sine venner og familie det bedste.. Og hvis nogle såre dem han holder af så er han der altid for en. Det er heller ikke nogen hemmelighed at, vi har være mange ting igennem og vores venskab er kun blevet stærkere af de ting, han er den jeg stoler allermest på og ja vi bliver da også røgne uvenner nogle gange, men vi løser det altid på den ene eller den anden måde. Vi kan begge være så pisse stædig men af en eller anden årsag så er det altid mig der gir’ mig.. Han elsker at drille mig og ved lige hvilket knapper han skal trykke på så jeg bliver sur - og nogle gange lykkes det ham da også.. Jeg er så taknemmelig for at han er en del af mit liv, og helt seriøst så vil jeg ikke undvære ham i mit liv han er guld værd og en ven i verdens klasse - Han betyder alt og jeg elsker ham sku! <3


Pernille - Tros alt jeg kun har kendt hende i lidt over 5 mdr så er hun bare blevet sådan en stor del af min hverdag & liv. Jeg kan snakke med hende om alt og hun er der altid når man har brug for hende. hun kan få et smil frem på mine læber når jeg endda ikke vil smile og ja hun er bare en alle burde have i sit liv. Jeg elsker dig Mus <3


Frederick - Det er ikke nogen hemmelighed at mig og Frederick har været rigtig mange ting igennem, både gode og dårlig ting på meget kort tid. Nogle ting jeg helst gerne vil glemme da de stadig gør mig ked af det. Men når det så er sagt, så tror jeg også et eller andet sted at de ting, vi har været igennem kun har gjort vores venskab stærkere. Han er en pisse dejlig og fantastisk ven, og for at være helt ærlig så håber jeg at jeg aldrig kommer til miste ham, det ville jeg ikke kunne bære eller klare. Han betyder så meget for mig, og han kan altid få mig i godt humør, fordi han bare er sig selv også har han en humor ingen andre har.. Jeg elsker ham for den han er også er der bare et eller andet over ham som jeg ikke kan beskrive.. Han er en ven i verdens klasse og gud hvor jeg dog bare taknemmelig for at han er blevet en del af mit liv.
Likes

Comments

Her til den 1 Februar er det seks måneder siden, at jeg fik lavet min første tatovering.
Jeg fik den lavet hos COOL INK TATTOO som ligger i Glostrup.
Jeg har længe ville have en tatovering, men det skulle være en som betyder nået for mig..
Der er sket rigtig mange ting i mit liv, og der er en bestemt ting som virkelig har taget hårdt på mig
og som jeg stadig arbejder med den dag i dag, derfor har jeg valgt at få tatoveret "With Pain Comes Strength"
som betyder " Med Smerten Kommer Styrken" Og jeg er så glad for at jeg fik lige præcis det tatoveret for det har ikke kun hjulpet mig igennem den lidt hårde tid men også igennem alt andet som har taget hårdt på mig og som har gjort mig ked af det. Det er den jeg kan kigge på når livet bare er nået lort, og bare ikke er som man vil have det.

Jeg elsker det budskab den sender, for ikke nok med den har været med til at hjælpe mig videre, så hjælper den altså også mig de dage hvor f.eks kærligheden bare er nået møg budskabet i den er så lille men alligevel har den en stor betydning for ja med smerten kommer styrken og det kan godt være du ikke følere det men det gør den før eller siden smerten er med til at styrke dig og måske dit selvtillid og troende på dig selv.

Du skal sku nok klare dig igennem den pokkers smerte, det kan godt være det tager tid
men igennem den skal du sku nok komme. Det har den her lille tatovering med blot fire små ord men med en stor betydning hjulpet mig og gør det stadig.

Om jeg skal have flere - JA det skal jeg, og jeg ville lyve hvis jeg sagde at jeg ikke godt kunne finde på at få skrevet en anden betydningsfuld tekst på min arm for hvem havde troede at det kunne hjælpe en videre eller gør en glad ja hvert fald ikke mig!

Likes

Comments

Vi kender det alle sammen, hvilken parfume skal vi så ha' på i dag?
Det er altid det samme spørgsmål for vi har vil selvfølgelig gerne dufte dejligt og vi piger har aldrig kun en bestemt parfume vi går med. Nej nej vi har flere og jeg har det samme problem hver morgen for de skal da heller ikke bare står der. (; Jeg har fundet seks af mine yndlings dufte til jer udover det har jeg også fundet mine yndlings dufte til mænd og dem finder i også nedenunder :)

Tryk på billede for at komme til en af de tre forskellige parfumer.

Tryk på billede for at komme til en af de tre forskellige parfumer.
Mine yndlings dufte til mænd

Tryk på billede for at komme til de forskellige dufte

Tryk på billede for at komme til de forskellige dufte


Hvad er jeres yndlings dufte piger både til jer selv men også til mænd? (:

Likes

Comments

Tarte Cosmetics er et make-up mærke til alle jer der godt kan lide make-up uden parfume og parabener i.
Tarte Cosmetics er make-up der er lavet af de naturlig produkter. Og som i kan se nedeunder er det altså make-up i det finest kvalite. De har de flottest paletter, smat lip gloss, læbestifter og hightligter de har alt og jeg har fundet lidt til jer som i finder undeunder.


Tryk på billede for at komme til de forskellige paletter.

Tryk på billede for at komme til de to Mascara

Tryk på det første billede for at komme til disse Creamy matte lip pint.

Tryk på billede for at komme til denne fine highlighter

Likes

Comments

Selvom det måske ikke har været det mest varmest og fantastiske vejr i dag så er jeg altså stadig på jagt efter nogle sommer kjoler for lige pludselig bliver det altså varmt igen også er det sommer igen i lille Danmark. ;)
Jeg har faktisk været på jagt rigtig længe efter den perfekte sommer kjole den skulle ikke være for lang men heller ikke for kort også skulle den selvfølgelig heller ikke være al for dyr.

Jeg har her til aften siddet og kigget på nogle forskellige og har fundet seks,
kjoler som jeg faktisk synes er meget søde men stadig har de alle et eller andet over sig.
Som for det første lige er mig og for det andet bare faldt i min smag med det samme og som jeg bare tænkte
jer må jeg bare eje.

I finder dem nedeunder (:

1. Her // 2. Her // 3. Her

4. Her // 5. Her // 6. Her

Likes

Comments

I Torsdags var jeg ude og shoppe, men kun med et formål at finde en gave til min søster det gjord jeg så også MEN jeg købte også lige noget til mig selv en ny kjole og en ny parfume UPS!! Men tror mig i havde altså også købt den parfume hvis i er til blomster dufte og når den kun koster 79,- så er det okay og det dufter fantastisk jeg elsker den. Den er fra Zara. jeg vidste faktisk ikke at man kunne få parfumer i Zara måske er det også bare mig der ikke rigtig følger med nu er jeg så til mit eget forsvar heller ikke så meget i Zara så måske derfor jeg ikke vidste det.

BUT når det så er sagt så skal i piger der elsker friske blomstere dufte bare eje den her den er vidunderlig, den hedder Fruity, jeg har købt min i Zara i fisketrovet men tænker at man kan vel få den i alle Zara butikker i landet.


Likes

Comments

Overskriften taler faktisk for sig selv, men ja jeg er tilbage i blogger verden igen efter 5 måneders pause.
Der er sket så mange ting siden sidst, og de ting skal vi også snakke om på et tidspunk men en af de ting vi skal snakke om nu er at som i kan se har skifte blog og er starte forfra.. Jeg har tænkt over det her i rigtig lang tid og jeg kunne godt tænkte mig at der skete noget nyt, nu har jeg været inde i "blogger verden" i ca 5 år og jeg er kun blevet bedre med årene og derfor tænkte jeg hvorfor ikke starte forfra og være mere in to it. 

- Jeg vil selvfølgelig stadig blogge om mode,skønhed, indreting men nu også om sundhed, fitness og de mere personlig indlæg da jeg selvfølgelig nogle gange har noget tæt på hjertet som jeg gerne vil ud med og dele med jer :) 

Jeg glæder mig til at starte det her nye kapitlet sammen med jer og tage jer med ind i mit liv og tanker.

Knus..

Likes

Comments

12319568_10206987878328167_1893525794_n


www. maccosmetics.dk


Jeg har været ude og købe lidt MAC okay måske meget MAC. MEN nu er det jo December så må jeg godt, det er altid dejligt med noget nyt make-up og især hvis det er fra MAC. Nedenunder kan i se hvad de forskellige ting hedder helt præcis :)

12325350_10206987878088161_135497331_n Mac Palette Her // Mac øjenskygge i farven Honesty Her  // Mac øjenskygge i farven Phloof Her

12358065_10206987877688151_289050414_nMac læbestift i farven Creme Cup Her

12226669_10206987877368143_51278596_nMac læbestift i farven Matte Yash Her

12358308_10206987877088136_966742880_nViva Glam Miley Cyrus lipgloss Her

12351197_10206987876368118_84256746_nMac øjenbrynsfarve i farven Strut Her

12346906_10206987875608099_1362216169_nStudio Mac Fix i farven NC15 Her

12355087_10206987876808129_8856612_nMac Prep + Prime Her

Likes

Comments

12188895_1671974923074094_4348657914265327428_n

I har helt sikkert høre eller læst 0m den, super smarte Glatte Børsten måske har i den enda selv. Den er i hvert fald blevet hurtig populær, og det kan man vel egentlig godt forstå. Jeg har selv lige bestilt, den hos Ivory for kun 449,- Jeg har aldrig rigtig brugt mit glattejern, da jeg sjældent har tid om morgen fordi jeg skal nå tusind ting ,så det har altid bare ligge der og jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg købte et glattejern. For ja jeg har aldrig brugt det, så jeg super glad for at den her Glatte Børste er komme. For ved med sikkerhed at jeg kommer til at bruge min glatte børste også er den jo også bare et must for alle piger. Ikke nok med at den er smart, så er den heller ikke så dyr og i kan købe den lige HER og tror mig i vil ikke fortryde det.

Likes

Comments


www.asos.com


Jeg elsker at gå rundt i weekenderne i nattøj det er virkelig bare det bedste og nok også det mest hyggeligste især i November/ December måned. Jeg har ikke så meget nattøj tilbage jeg kan passe det er blevet lidt stort det er kun positivt men jeg er virkelig nød til at have nået nyt derfor har jeg fundet nogle søde sæt på ASOS som jeg bare ikke kunne stå for.

download

1 her // 2 her // 3 her // 4 her

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments


www.kahlerdesign.com  - www.lyngbyshop.com - www.royalcopenhagen.com


Det er ikke nogen hemmelig at jeg elsker alt der har med indretning at gøre og derfor ønsker jeg mig også en helt del ting til mit værelse og min kommende lejlighed. Derfor har jeg fundet lidt som jeg gerne vil eje og tænkte at jeg også lige ville dele det med jer. Kunne jo være at nogle af jer også havde de samme ønsker eller i måske allerede ejet noget af det...

10663149_10152616691608213_1145562226_o 1 her // 2 her // 3 her // 4 her // 5 her // 6 her // 7 her // 8 her

download (6)1 her // 2 her // 3 her

RC 1 her // 2 her // 3 her // 4 her // 5 her // 6 her

Likes

Comments


www.asos.com


Det er ikke nogen hemmelighed at jeg i den grad mangler nogle flere kjoler på mit tøjstativ.  Jeg elsker kjoler og kan heller ikke rigtig forstå hvorfor jeg ikke har flere? For du kan du style alt til en kjole, du kan have små søde ballerina, stiletter, sandaller eller sneakers på til og masser af flotte smykker. En kjole er også bare mere behagelig at have på især når det er dejligt varmt. Derfor har jeg været et lille smut forbi Asos og kigge lidt og fandt også et par søde kjoler som jeg gerne vil eje.. SO TAKE A LOOK! :D

 download 1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER

Likes

Comments

Jeg er og forbliver en shopaholic, det indrømmer jeg gerne. Jeg elsker at bruge penge på tøj,sko og tasker hvis det stod til mig og min økonomi så kunne jeg shoppe hverdag. Hvem kunne ikke det? Altså helt ærlig det kunne alle piger vel nok, jeg har fundet lidt tøj fra Junarose.dk og Asos.com som jeg godt kunne bruge. So take a look :D

LOOK1 1 Her // 2 Her // 3 Her // 4 Her // 5 Her // 6 Her // 7 Her // 8 Udsolgt // 9 HerLOOK2 1 Her // 2 Her // 3 Her // 4 Her // 5 Her

Likes

Comments

150601132255-vanity-fair-caitlyn-jenner-780x439

www.vanityfair.com


Overskriften siger vel egentlig sig selv, for det er jo et farvel til Bruce og hej til Caitlyn. Som i Mandags tog verden med storm, da hun stod frem og viste sit nye "JEG" på forsiden af Vanity Fair.. Jeg kan ligeså godt sige det som det er, jeg kunne ikke kende hende selvom jeg synes at hun mindede mig om en jeg havde set før, men hvem ja det kunne jeg altså så ikke lige finde ud af. Før jeg gik på Instagram og så at Kylie Jenner, havde poste det samme billede som var på Facebook og først der gik det ligesom op for mig at det var Bruce som var blevet til Caitlyn..

Jeg er pæn overrasket over hvordan hun er kommet til at se ud, og ikke fordi at hun er grim for det er hun tværtimod ikke. Jeg synes faktisk at hun er ret pæn, og hun gør det så godt på forsiden af Vanity Fair. Når det så er sagt så synes jeg at det er så flot, modigt og stærkt at stå frem over for hele verden.  - Jeg er dybt imponeret!

Udover at stå frem for hele verden, så har hun også præmiere på sin nye dokumentarserie I AM CAIT den 26 Juli på E! Jeg skal helt klart se det, og glæder mig så meget. Synes at det er så spænede, og så fedt at hun er gået med til at lave en dokumentarserie om sit nye "liv"

- Hvis i ikke har set trailer til " I Am Cait" så kan i se den her på bloggen :D

https://www.youtube.com/watch?v=sKZCcVKVHws

Likes

Comments

landscape-1433165666-150407-mf-s-01-086-swop


www.topshop.com


Kendall & Kylie har i samarbejde med Topshop lavet deres egen kollektion som er Vintage inspireret af LA stilen og masser af blomstermotiver og denim. Jeg elsker deres kollektion for Topshop og skal da helt klart ind og se nærmere på det i min nærmeste Topshop om der så kommer noget med hjem det vil tiden vise men det skulle da ikke komme bag på mig hvis der gjort.

I kan købe Kendall & Kylie's kollektion lige her på Topshop eller her på Zalando

Translate: Kendall & Kylie has in collaborated with Topshop made their own collection there is Vintage inspired by LA style and lots of floral and denim. I love their collection for Topshop and will definitely in and look at it in my nearest Topshop maybe there comes something with me home who knows but it will not comes as a surprise to me if there do.

You can buy Kendall & Kylie's collection right here at Topshop or here at Zalando

download

1 here // 2 here // 3 here // 4 here // 5 here // 6 here // 7 here // 8 here // 9 here // 10 here

https://www.youtube.com/watch?v=yDaA5KULQjk

Stay tuned for more Kendall & Kylie Collection for Topshop

Likes

Comments

https://www.youtube.com/watch?v=af671o7iTTA

www.mulberry.com


Cara Delevingne kender i alle sammen nok, hvis ikke så kan jeg fortælle jer at hun er model, sanger og skuespiller og nu også designer. Hun har nemlig i samarbejdet med Mulberry lavet sin helt egen kollektion og jeg elsker den, Cara's Mulberry kollektion er så fedt og inspireret af hendes egen personlig stil hvilket jeg elsker. Jeg har fundet lidt fra Cara's Mulberry kollektion som jeg godt kunne tænke mig at eje :)

- I kan tjekke resten af Cara's kollektion lige her

Translate:Cara Delevingne know you guys enough, if not then I can tell you that she is a model, singer and actress and now designer. She has in cooperation with Mulberry made her own collection and I love it, Cara's Mulberry collection is so amazing and inspired by her own personal style which I love. I have found some from Cara's Mulberry collection that I would like to own :)

- You can check the rest of Cara's collection out right here

Likes

Comments

Sidste Mandags var der "The Met Ball 2015" og det betød selvfølgelig at der var masser og glitter og glamour på den røde løber i New York. Og lad os bare være ærlig der var mange flotte kjoler og det var også ret svært for mig at vælge nogle ud for hold da helt op de havde givet den gas i år der var så mange unikke og flotte kjoler.. Jeg har fundet seks kjoler som jeg synes er helt unikke og som jeg forelsket mig i med det samme.

Translate: Last Monday was there "The Met Ball 2015" and that mean of course that there were lot of glitter and glamor on the red carpet in New York. And let's be honest there were many beautiful dresses and it was also difficult for me to choose a few of the teams as up they had taken it up to a new level this year there were so many unique and beautiful dresses .. I have found six dresses which I think is unique and I love fall in love immediately.

Gigi Hadid In DVF Gigi+Hadid+Met+Gala+2015+Arrivals+kLNrN-TEYeXl Kendall Jenner In Calvin Klein Collection Kendall+Jenner+China+Through+Looking+Glass+pj8knB0pCLul Kim Kardashian In Roberto Cavalli Kim+Kardashian+China+Through+Looking+Glass+j97pQNzC9C1l Miranda Kerr In Louis Vuitton Miranda+Kerr+Met+Gala+2015+Arrivals+G37r0Ox3fNkl Reese Witherspoon In Jason Wu Reese+Witherspoon+China+Through+Looking+Glass+-eS3RCS6vNel Selena Gomez In Vera Wang Selena+Gomez+Met+Gala+2015+Arrivals+2WjfU8iPzSNl

 

- Hvilket look kan du best lide? - Which look can you best like?

Likes

Comments

11129479_10205514520615145_1650853864_n

Jeg har været på jagt længe efter den her fantastisk fragrance mist fra Victoria's Secret og i dag fandt jeg endelig den. Til kun 64kr og hvem skulle ha troede at den kunne findes i Føtex - i hvert fald ikke mig. Jeg valgte den med duften af cherry blossom & peach en utrolig skøn og frist duft som jeg glæder mig til at bruge i morgen og have med mig over alt. Jeg skal helt klart have flere af de her fragrance mist fra Victoria's Secret. I kan købe Love Spell lige her eller her.

Translate:  I have been searching long after the amazing fragrance mist from Victoria's Secret and today I finally found it. For only 9,24$ and who would have thought that it could be found in the supermarket - at least not me. I chose it with the scent of cherry blossom and peach incredible discretion and limit fragrance that I am looking to use tomorrow and be with me everywhere. I'll definitely have more of these fragrance mist from Victoria's Secret. You can buy Love Spell right here.

11156967_10205514518655096_1822596492_n 11178466_10205514518695097_168951195_n

Likes

Comments


www.royaldesign.dk - www.ziito.dk - www.ikea.dk


Vi kender det nok alle sammen, nok mest os piger. Vi kan godt lide at vores værelse eller for den sags skyld at vores hjem ser pænt og ordenligt ud og nogle gange trænger nogle ting bare til at blive skiftet ud.. Sådan har jeg det lige fortiden jeg vil gerne skifte de fleste af mine ting ud på mit værelse med nogle nye ting.. Jeg vil gerne have en ny seng, et tøjstativer, nyt bord osv.. Jeg var derfor inde på Ikea for at se efter en ny seng og fandt også en, så var jeg inde på Ziito for at finde et tøjstativ og fandt også et der de har de fedest tøjstativer elsker dem.. Også sidst men ikke mindst så var jeg inde på Royal Design for at finde lidt nips og lys osv og fandt da også en hel passe jeg har derfor lavet en lille collages til jer med de ting jeg fandt.

Translate: We probably know it all , probably most of us girls . We like that our room or for that matter that our home looks nice and gracefully out, and sometimes need some thing just to come out .. That's how I have it right now, I want to switch most of my stuff out of my room with some new things .. I want a new bed, clothes racks, new table ect. I was therefore on Ikea  homepages to look for a new bed and I found one, so was I on Ziito to find a clothing rack and I also found one there, they have the coolest clothes racks love them.. then last but not least was I on Royal Design to find little trinkets and lights etc. And to be honest I found a lot of things there, therefore have a made a little collages to you guys with those thing I want. 


room1 Here // 2 Here  // 3 Here // 4 Here // 5 Here // 6 Here // 7 Here

Likes

Comments