Contains affiliate links

Hej beauties.
- Som i nok allerede har regnet ud, så skal det her indlæg handle lidt om trænings tøj.
Og det skal det af to årsager for det første så er jeg virkelig træt af mit trænings tøj som består af et par legginges og en top hvilket også er helt fint men jeg ville dog lige ha lov at sige at det måske ikke altid er så passende at træne i. Og for det andet fordi jeg synes at der faktisk er begyndt at komme virkelig lækkert trænings tøj som jeg følere er noget jeg godt ville bruge mine penge på.. Jeg har altid trænet i legginges og det er også rart nok slet ikke noget der, men i går var jeg oppe og træne og der skete altså noget virkelig pinligt jeg strygetræne og lige pludselig kom der en meget sød ung gut hen til mig og sagde du ved godt dine leggines er genmiste ik? Hvor jeg bare til det svaret jo det ved jeg godt, men sandheden var faktisk den at det vidste jeg slet ikke om det var pinligt øh jo tak.

Ikke nok med at jeg hurtigt var færdig med at træne, så besluttet jeg mig også for at når jeg får min SU så skal jeg ud og købe nyt trænings tøj for det der var ret så pinligt. Også er det også bare meget rart med noget nyt en gang imellem. Så derfor har jeg siddet og kiggede lidt på nette og jeg har fundet sååå mange fede ting virkelig.. Jeg siger jer guys det er sådan at hvis jeg ikke havde en husleje og regninger der skulle betales så havde hele min SU nok gået til lidt for meget trænings tøj for det der univers kan jeg da slet ikke styres i og om noget så kan jeg slet ikke styre min shopping afhængighed.

Så derfor vil jeg vise jer det udvalg jeg har fundet og som jeg bare skal eje når jeg får penge, dog ikke det hele derfor har jeg også brug for jeres hjælp hvilket trænings tights kan i best lide og hvilke top.
Det skal nok lige siges at jeg elsker at træne i top hvilket er lidt underligt når jeg hader mine overarme men det fungere best for mig på den måde at en eller anden virkelig underlig årsag så derfor er det kun toppe jeg har fundet. Jeg linker selvfølgelig til hver produkt.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Godaften Beaties.
- Jeg er en lille smule op og køre, over Fenty Beauty By Rihanna The Galaxy Kollektion.
Jeg synes den er sååå flot, it's all about the glitter baby virkelig, jeg er så forelsket i alle de smukke farver at jeg bare på en eller anden måde bare må eje noget der fra. Godt nok er jeg ikke, lige person der går med de vilde glitter farver men det kunne jeg jo komme til for wow siger jeg bare jeg ELSKER den kollektion. Jeg var pænt overrasket over den første kollektion hun kom ud med, og ja det kan i nok også høre på mig at jeg er nu.. Jeg ved ikke hvordan hun gør det, men hun overrasker mig igen og igen sidder jeg her og bare får lyst til at bruge hele min SU på den her fede kollektion.

I The Galaxy Collection finder i b.l.a. En øjenskygge platte, 2-Way øjenskygge børste, Lip Glitter der kommer i fire farver,
2-in-1 Eyeliner i tre forskellige farver og sidst men ikke mindst Hyper-Glitz Lipstick der kommer i fire forskellige farver.
I kan se alle produkterne nedenunder og jeg har selvfølgelig igen linket til hvor i kan købe dem (:


Likes

Comments

Hej beauties.

- I kender sikkert godt Nellie Dellies
hvis ikke kan jeg fortælle jer lidt hvad det er, det er sukkerfri slik som indholder; Stevia og fiber. Nogle vil nok være lidt skebæst med at prøve at smage det, fordi der netop ikke er sukker i. Men i kan være helt rolig det smager fantastisk og tror mig når jeg siger det for jeg er virkelig også den type der ikke er til sukkerfri slik normalt fordi det netop godt kan smage lidt mærkeligt. Men Nellie Dellies er virkelig alle pengene værd.

Jeg går jo op i hvad jeg spiser og spiser kun sundt det kan da sket i ny og næ at jeg spiser lidt usundt men sundhed er en stor del af mit liv, jeg går til Volleyball og i fitness så for mig som godt kan lide de søde sager en gang imellem så er det her helt perfekt at du bliver mæt at f.esk en chokolade fordi den netop Indholder fiber og setvia. Så spiser du ikke så meget af gangen som du godt kan komme til hvis det er Marabou.

Af Nellie Dellies kan i få mørkt chokolade, mælke chokolade, mørkt chokolade med hindbær og marcipan brød, Salt lakris, sød lakris, vingummi og kamel og laktis bites. og lige nu kan i få alle Nellies Dellies produkter til blot 10 kr i Føtex hvilket er ret billigt så hvis i ikke har smagt det endnu så er det måske nu i skal slå til. ;)

Likes

Comments

Hej Beauties!
- I kender det helt sikkert, vi piger kender det ihvertfald.
Der er så mange ting man ønsker sig og bare gerne vil eje men har ikke råd til det. Jeg har fundet de ting jeg gerne vil have og som er mine absolut must haves inde for mode. Jeg ved godt at de er ret dyre nogle af tingene men de er som sagt mine must haves. Jeg linker til hvert produkt selvfølgelig.
Hvad er jeres absolut must haves inde for mode?


Likes

Comments

www.fentybeauty.com

Hey Beauties!
- Som i alle ved, så elsker jeg makeup og elsker når der kommer nye produkter på markedet.
Og skal helt klart have noget fra Fenty Beauty som er skabt af selveste Rihanna. Jeg elsker hendes budskab bag denne makeup kollektion også er den bare everything. Jeg elsker hvordan indpakning er og hvordan hun har skabt de her produkter. Jeg glæder mig til at prøve dem og glæder mig endnu mere til at få fat i det. Man kan købe Fenty Beauty By Rihanna i alle Sephora butikker eller på Sephora's hjemmeside som i finder lige HER!

I Fenty Beauty By Rihanna finder du bla Makeup børster, en beauty blender, foundation, Primer, Match stix. Lip luminizer, Highlighter. Og meget mere. I kan se alle produkter nedenunder og jeg har selvfølgelig linket til hver produkt.

Likes

Comments

www.kyliecosmetics.com

Hey beauties.
- Nogle af jer har med sikkerhed set Kylie's fødselsdag kollektion, og jeg er totally obsessed med den.
Den kommer ud d. 8.1. som er på Mandag, jeg skal helt sikkert have noget derfra så det gælder om at være hurtigt.
Sidste år udgav Kylie også en fødselsdags kollektion, og den var jeg også vild med, MEN jeg synes virkelig hun har overgået sig selv i år ikke kun med den her The Birthday Collection, men også hendes andre Kollektioner.

Jeg har dog endnu ikke haft den mulighed at prøve, noget fra Kylie Cosmetic fordi jeg ikke har været hurtig nok. Når hun har været kommet ud med noget jeg gerne vil have fingre i . MEN mon ikke jeg er hurtig nok, denne her gang det håber jeg da ihvertfald. Er der nogle af jer der har noget fra Kylie Cosmetic?

Likes

Comments

Vi alle har den person eller måske flere personer vi vil gå igennem ild og vand for..
Jeg har det kun med meget få personer i mit liv, og jeg tror og håber på at de ved selv hvem de er
ellers så finder de hvert fald ud af det nu.

Mads - Selvfølgelig vil jeg gå igennem ild og vand for min bedste ven det er der slet ingen tivl om. Han er der altid for mig, og at var der virkelig for mig igennem en meget svær tid sidste år. Han er selv sig 100 procent og står inden for den han er, han siger sin mening og er pisse ligeglad med hvad folk mener om ham og det elsker jeg ham virkelig for, han er den jeg kan være mig selv 100 procent med og han har en humor som virkelig er fantastisk og som altid kan få mig i godt humør tros alt den måske er lidt pervers så er hans humør sku altid i orden. Han er en virkelig fantastisk ven, som har hjertet det rette sted og vil kun sine venner og familie det bedste.. Og hvis nogle såre dem han holder af så er han der altid for en. Det er heller ikke nogen hemmelighed at, vi har være mange ting igennem og vores venskab er kun blevet stærkere af de ting, han er den jeg stoler allermest på og ja vi bliver da også røgne uvenner nogle gange, men vi løser det altid på den ene eller den anden måde. Vi kan begge være så pisse stædig men af en eller anden årsag så er det altid mig der gir’ mig.. Han elsker at drille mig og ved lige hvilket knapper han skal trykke på så jeg bliver sur - og nogle gange lykkes det ham da også.. Jeg er så taknemmelig for at han er en del af mit liv, og helt seriøst så vil jeg ikke undvære ham i mit liv han er guld værd og en ven i verdens klasse - Han betyder alt og jeg elsker ham sku! <3


Pernille - Tros alt jeg kun har kendt hende i lidt over 5 mdr så er hun bare blevet sådan en stor del af min hverdag & liv. Jeg kan snakke med hende om alt og hun er der altid når man har brug for hende. hun kan få et smil frem på mine læber når jeg endda ikke vil smile og ja hun er bare en alle burde have i sit liv. Jeg elsker dig Mus <3


Frederick - Det er ikke nogen hemmelighed at mig og Frederick har været rigtig mange ting igennem, både gode og dårlig ting på meget kort tid. Nogle ting jeg helst gerne vil glemme da de stadig gør mig ked af det. Men når det så er sagt, så tror jeg også et eller andet sted at de ting, vi har været igennem kun har gjort vores venskab stærkere. Han er en pisse dejlig og fantastisk ven, og for at være helt ærlig så håber jeg at jeg aldrig kommer til miste ham, det ville jeg ikke kunne bære eller klare. Han betyder så meget for mig, og han kan altid få mig i godt humør, fordi han bare er sig selv også har han en humor ingen andre har.. Jeg elsker ham for den han er også er der bare et eller andet over ham som jeg ikke kan beskrive.. Han er en ven i verdens klasse og gud hvor jeg dog bare taknemmelig for at han er blevet en del af mit liv.
Likes

Comments

Her til den 1 Februar er det seks måneder siden, at jeg fik lavet min første tatovering.
Jeg fik den lavet hos COOL INK TATTOO som ligger i Glostrup.
Jeg har længe ville have en tatovering, men det skulle være en som betyder nået for mig..
Der er sket rigtig mange ting i mit liv, og der er en bestemt ting som virkelig har taget hårdt på mig
og som jeg stadig arbejder med den dag i dag, derfor har jeg valgt at få tatoveret "With Pain Comes Strength"
som betyder " Med Smerten Kommer Styrken" Og jeg er så glad for at jeg fik lige præcis det tatoveret for det har ikke kun hjulpet mig igennem den lidt hårde tid men også igennem alt andet som har taget hårdt på mig og som har gjort mig ked af det. Det er den jeg kan kigge på når livet bare er nået lort, og bare ikke er som man vil have det.

Jeg elsker det budskab den sender, for ikke nok med den har været med til at hjælpe mig videre, så hjælper den altså også mig de dage hvor f.eks kærligheden bare er nået møg budskabet i den er så lille men alligevel har den en stor betydning for ja med smerten kommer styrken og det kan godt være du ikke følere det men det gør den før eller siden smerten er med til at styrke dig og måske dit selvtillid og troende på dig selv.

Du skal sku nok klare dig igennem den pokkers smerte, det kan godt være det tager tid
men igennem den skal du sku nok komme. Det har den her lille tatovering med blot fire små ord men med en stor betydning hjulpet mig og gør det stadig.

Om jeg skal have flere - JA det skal jeg, og jeg ville lyve hvis jeg sagde at jeg ikke godt kunne finde på at få skrevet en anden betydningsfuld tekst på min arm for hvem havde troede at det kunne hjælpe en videre eller gør en glad ja hvert fald ikke mig!

Likes

Comments

Vi kender det alle sammen, hvilken parfume skal vi så ha' på i dag?
Det er altid det samme spørgsmål for vi har vil selvfølgelig gerne dufte dejligt og vi piger har aldrig kun en bestemt parfume vi går med. Nej nej vi har flere og jeg har det samme problem hver morgen for de skal da heller ikke bare står der. (; Jeg har fundet seks af mine yndlings dufte til jer udover det har jeg også fundet mine yndlings dufte til mænd og dem finder i også nedenunder :)

Tryk på billede for at komme til en af de tre forskellige parfumer.

Tryk på billede for at komme til en af de tre forskellige parfumer.
Mine yndlings dufte til mænd

Tryk på billede for at komme til de forskellige dufte

Tryk på billede for at komme til de forskellige dufte


Hvad er jeres yndlings dufte piger både til jer selv men også til mænd? (:

Likes

Comments

Tarte Cosmetics er et make-up mærke til alle jer der godt kan lide make-up uden parfume og parabener i.
Tarte Cosmetics er make-up der er lavet af de naturlig produkter. Og som i kan se nedeunder er det altså make-up i det finest kvalite. De har de flottest paletter, smat lip gloss, læbestifter og hightligter de har alt og jeg har fundet lidt til jer som i finder undeunder.


Tryk på billede for at komme til de forskellige paletter.

Tryk på billede for at komme til de to Mascara

Tryk på det første billede for at komme til disse Creamy matte lip pint.

Tryk på billede for at komme til denne fine highlighter

Likes

Comments

Instagram@rikkekempf