www.kyliecosmetics.com

Hey beauties.
- Nogle af jer har med sikkerhed set Kylie's fødselsdag kollektion, og jeg er totally obsessed med den.
Den kommer ud d. 8.1. som er på Mandag, jeg skal helt sikkert have noget derfra så det gælder om at være hurtigt.
Sidste år udgav Kylie også en fødselsdags kollektion, og den var jeg også vild med, MEN jeg synes virkelig hun har overgået sig selv i år ikke kun med den her The Birthday Collection, men også hendes andre Kollektioner.

Jeg har dog endnu ikke haft den mulighed at prøve, noget fra Kylie Cosmetic fordi jeg ikke har været hurtig nok. Når hun har været kommet ud med noget jeg gerne vil have fingre i . MEN mon ikke jeg er hurtig nok, denne her gang det håber jeg da ihvertfald. Er der nogle af jer der har noget fra Kylie Cosmetic?

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Vi alle har den person eller måske flere personer vi vil gå igennem ild og vand for..
Jeg har det kun med meget få personer i mit liv, og jeg tror og håber på at de ved selv hvem de er
ellers så finder de hvert fald ud af det nu.

Mads - Selvfølgelig vil jeg gå igennem ild og vand for min bedste ven det er der slet ingen tivl om. Han er der altid for mig, og at var der virkelig for mig igennem en meget svær tid sidste år. Han er selv sig 100 procent og står inden for den han er, han siger sin mening og er pisse ligeglad med hvad folk mener om ham og det elsker jeg ham virkelig for, han er den jeg kan være mig selv 100 procent med og han har en humor som virkelig er fantastisk og som altid kan få mig i godt humør tros alt den måske er lidt pervers så er hans humør sku altid i orden. Han er en virkelig fantastisk ven, som har hjertet det rette sted og vil kun sine venner og familie det bedste.. Og hvis nogle såre dem han holder af så er han der altid for en. Det er heller ikke nogen hemmelighed at, vi har være mange ting igennem og vores venskab er kun blevet stærkere af de ting, han er den jeg stoler allermest på og ja vi bliver da også røgne uvenner nogle gange, men vi løser det altid på den ene eller den anden måde. Vi kan begge være så pisse stædig men af en eller anden årsag så er det altid mig der gir’ mig.. Han elsker at drille mig og ved lige hvilket knapper han skal trykke på så jeg bliver sur - og nogle gange lykkes det ham da også.. Jeg er så taknemmelig for at han er en del af mit liv, og helt seriøst så vil jeg ikke undvære ham i mit liv han er guld værd og en ven i verdens klasse - Han betyder alt og jeg elsker ham sku! <3


Pernille - Tros alt jeg kun har kendt hende i lidt over 5 mdr så er hun bare blevet sådan en stor del af min hverdag & liv. Jeg kan snakke med hende om alt og hun er der altid når man har brug for hende. hun kan få et smil frem på mine læber når jeg endda ikke vil smile og ja hun er bare en alle burde have i sit liv. Jeg elsker dig Mus <3


Frederick - Det er ikke nogen hemmelighed at mig og Frederick har været rigtig mange ting igennem, både gode og dårlig ting på meget kort tid. Nogle ting jeg helst gerne vil glemme da de stadig gør mig ked af det. Men når det så er sagt, så tror jeg også et eller andet sted at de ting, vi har været igennem kun har gjort vores venskab stærkere. Han er en pisse dejlig og fantastisk ven, og for at være helt ærlig så håber jeg at jeg aldrig kommer til miste ham, det ville jeg ikke kunne bære eller klare. Han betyder så meget for mig, og han kan altid få mig i godt humør, fordi han bare er sig selv også har han en humor ingen andre har.. Jeg elsker ham for den han er også er der bare et eller andet over ham som jeg ikke kan beskrive.. Han er en ven i verdens klasse og gud hvor jeg dog bare taknemmelig for at han er blevet en del af mit liv.
Likes

Comments

Her til den 1 Februar er det seks måneder siden, at jeg fik lavet min første tatovering.
Jeg fik den lavet hos COOL INK TATTOO som ligger i Glostrup.
Jeg har længe ville have en tatovering, men det skulle være en som betyder nået for mig..
Der er sket rigtig mange ting i mit liv, og der er en bestemt ting som virkelig har taget hårdt på mig
og som jeg stadig arbejder med den dag i dag, derfor har jeg valgt at få tatoveret "With Pain Comes Strength"
som betyder " Med Smerten Kommer Styrken" Og jeg er så glad for at jeg fik lige præcis det tatoveret for det har ikke kun hjulpet mig igennem den lidt hårde tid men også igennem alt andet som har taget hårdt på mig og som har gjort mig ked af det. Det er den jeg kan kigge på når livet bare er nået lort, og bare ikke er som man vil have det.

Jeg elsker det budskab den sender, for ikke nok med den har været med til at hjælpe mig videre, så hjælper den altså også mig de dage hvor f.eks kærligheden bare er nået møg budskabet i den er så lille men alligevel har den en stor betydning for ja med smerten kommer styrken og det kan godt være du ikke følere det men det gør den før eller siden smerten er med til at styrke dig og måske dit selvtillid og troende på dig selv.

Du skal sku nok klare dig igennem den pokkers smerte, det kan godt være det tager tid
men igennem den skal du sku nok komme. Det har den her lille tatovering med blot fire små ord men med en stor betydning hjulpet mig og gør det stadig.

Om jeg skal have flere - JA det skal jeg, og jeg ville lyve hvis jeg sagde at jeg ikke godt kunne finde på at få skrevet en anden betydningsfuld tekst på min arm for hvem havde troede at det kunne hjælpe en videre eller gør en glad ja hvert fald ikke mig!

Likes

Comments

Vi kender det alle sammen, hvilken parfume skal vi så ha' på i dag?
Det er altid det samme spørgsmål for vi har vil selvfølgelig gerne dufte dejligt og vi piger har aldrig kun en bestemt parfume vi går med. Nej nej vi har flere og jeg har det samme problem hver morgen for de skal da heller ikke bare står der. (; Jeg har fundet seks af mine yndlings dufte til jer udover det har jeg også fundet mine yndlings dufte til mænd og dem finder i også nedenunder :)

Tryk på billede for at komme til en af de tre forskellige parfumer.

Tryk på billede for at komme til en af de tre forskellige parfumer.
Mine yndlings dufte til mænd

Tryk på billede for at komme til de forskellige dufte

Tryk på billede for at komme til de forskellige dufte


Hvad er jeres yndlings dufte piger både til jer selv men også til mænd? (:

Likes

Comments

Tarte Cosmetics er et make-up mærke til alle jer der godt kan lide make-up uden parfume og parabener i.
Tarte Cosmetics er make-up der er lavet af de naturlig produkter. Og som i kan se nedeunder er det altså make-up i det finest kvalite. De har de flottest paletter, smat lip gloss, læbestifter og hightligter de har alt og jeg har fundet lidt til jer som i finder undeunder.


Tryk på billede for at komme til de forskellige paletter.

Tryk på billede for at komme til de to Mascara

Tryk på det første billede for at komme til disse Creamy matte lip pint.

Tryk på billede for at komme til denne fine highlighter

Likes

Comments

Selvom det måske ikke har været det mest varmest og fantastiske vejr i dag så er jeg altså stadig på jagt efter nogle sommer kjoler for lige pludselig bliver det altså varmt igen også er det sommer igen i lille Danmark. ;)
Jeg har faktisk været på jagt rigtig længe efter den perfekte sommer kjole den skulle ikke være for lang men heller ikke for kort også skulle den selvfølgelig heller ikke være al for dyr.

Jeg har her til aften siddet og kigget på nogle forskellige og har fundet seks,
kjoler som jeg faktisk synes er meget søde men stadig har de alle et eller andet over sig.
Som for det første lige er mig og for det andet bare faldt i min smag med det samme og som jeg bare tænkte
jer må jeg bare eje.

I finder dem nedeunder (:

1. Her // 2. Her // 3. Her

4. Her // 5. Her // 6. Her

Likes

Comments

I Torsdags var jeg ude og shoppe, men kun med et formål at finde en gave til min søster det gjord jeg så også MEN jeg købte også lige noget til mig selv en ny kjole og en ny parfume UPS!! Men tror mig i havde altså også købt den parfume hvis i er til blomster dufte og når den kun koster 79,- så er det okay og det dufter fantastisk jeg elsker den. Den er fra Zara. jeg vidste faktisk ikke at man kunne få parfumer i Zara måske er det også bare mig der ikke rigtig følger med nu er jeg så til mit eget forsvar heller ikke så meget i Zara så måske derfor jeg ikke vidste det.

BUT når det så er sagt så skal i piger der elsker friske blomstere dufte bare eje den her den er vidunderlig, den hedder Fruity, jeg har købt min i Zara i fisketrovet men tænker at man kan vel få den i alle Zara butikker i landet.


Likes

Comments

Overskriften taler faktisk for sig selv, men ja jeg er tilbage i blogger verden igen efter 5 måneders pause.
Der er sket så mange ting siden sidst, og de ting skal vi også snakke om på et tidspunk men en af de ting vi skal snakke om nu er at som i kan se har skifte blog og er starte forfra.. Jeg har tænkt over det her i rigtig lang tid og jeg kunne godt tænkte mig at der skete noget nyt, nu har jeg været inde i "blogger verden" i ca 5 år og jeg er kun blevet bedre med årene og derfor tænkte jeg hvorfor ikke starte forfra og være mere in to it. 

- Jeg vil selvfølgelig stadig blogge om mode,skønhed, indreting men nu også om sundhed, fitness og de mere personlig indlæg da jeg selvfølgelig nogle gange har noget tæt på hjertet som jeg gerne vil ud med og dele med jer :) 

Jeg glæder mig til at starte det her nye kapitlet sammen med jer og tage jer med ind i mit liv og tanker.

Knus..

Likes

Comments

12319568_10206987878328167_1893525794_n


www. maccosmetics.dk


Jeg har været ude og købe lidt MAC okay måske meget MAC. MEN nu er det jo December så må jeg godt, det er altid dejligt med noget nyt make-up og især hvis det er fra MAC. Nedenunder kan i se hvad de forskellige ting hedder helt præcis :)

12325350_10206987878088161_135497331_n Mac Palette Her // Mac øjenskygge i farven Honesty Her  // Mac øjenskygge i farven Phloof Her

12358065_10206987877688151_289050414_nMac læbestift i farven Creme Cup Her

12226669_10206987877368143_51278596_nMac læbestift i farven Matte Yash Her

12358308_10206987877088136_966742880_nViva Glam Miley Cyrus lipgloss Her

12351197_10206987876368118_84256746_nMac øjenbrynsfarve i farven Strut Her

12346906_10206987875608099_1362216169_nStudio Mac Fix i farven NC15 Her

12355087_10206987876808129_8856612_nMac Prep + Prime Her

Likes

Comments

12188895_1671974923074094_4348657914265327428_n

I har helt sikkert høre eller læst 0m den, super smarte Glatte Børsten måske har i den enda selv. Den er i hvert fald blevet hurtig populær, og det kan man vel egentlig godt forstå. Jeg har selv lige bestilt, den hos Ivory for kun 449,- Jeg har aldrig rigtig brugt mit glattejern, da jeg sjældent har tid om morgen fordi jeg skal nå tusind ting ,så det har altid bare ligge der og jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg købte et glattejern. For ja jeg har aldrig brugt det, så jeg super glad for at den her Glatte Børste er komme. For ved med sikkerhed at jeg kommer til at bruge min glatte børste også er den jo også bare et must for alle piger. Ikke nok med at den er smart, så er den heller ikke så dyr og i kan købe den lige HER og tror mig i vil ikke fortryde det.

Likes

Comments

Instagram@rikkekempf