Her til den 1 Februar er det seks måneder siden, at jeg fik lavet min første tatovering.
Jeg fik den lavet hos COOL INK TATTOO som ligger i Glostrup.
Jeg har længe ville have en tatovering, men det skulle være en som betyder nået for mig..
Der er sket rigtig mange ting i mit liv, og der er en bestemt ting som virkelig har taget hårdt på mig
og som jeg stadig arbejder med den dag i dag, derfor har jeg valgt at få tatoveret "With Pain Comes Strength"
som betyder " Med Smerten Kommer Styrken" Og jeg er så glad for at jeg fik lige præcis det tatoveret for det har ikke kun hjulpet mig igennem den lidt hårde tid men også igennem alt andet som har taget hårdt på mig og som har gjort mig ked af det. Det er den jeg kan kigge på når livet bare er nået lort, og bare ikke er som man vil have det.

Jeg elsker det budskab den sender, for ikke nok med den har været med til at hjælpe mig videre, så hjælper den altså også mig de dage hvor f.eks kærligheden bare er nået møg budskabet i den er så lille men alligevel har den en stor betydning for ja med smerten kommer styrken og det kan godt være du ikke følere det men det gør den før eller siden smerten er med til at styrke dig og måske dit selvtillid og troende på dig selv.

Du skal sku nok klare dig igennem den pokkers smerte, det kan godt være det tager tid
men igennem den skal du sku nok komme. Det har den her lille tatovering med blot fire små ord men med en stor betydning hjulpet mig og gør det stadig.

Om jeg skal have flere - JA det skal jeg, og jeg ville lyve hvis jeg sagde at jeg ikke godt kunne finde på at få skrevet en anden betydningsfuld tekst på min arm for hvem havde troede at det kunne hjælpe en videre eller gør en glad ja hvert fald ikke mig!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Vi kender det alle sammen, hvilken parfume skal vi så ha' på i dag?
Det er altid det samme spørgsmål for vi har vil selvfølgelig gerne dufte dejligt og vi piger har aldrig kun en bestemt parfume vi går med. Nej nej vi har flere og jeg har det samme problem hver morgen for de skal da heller ikke bare står der. (; Jeg har fundet seks af mine yndlings dufte til jer udover det har jeg også fundet mine yndlings dufte til mænd og dem finder i også nedenunder :)

Tryk på billede for at komme til en af de tre forskellige parfumer.

Tryk på billede for at komme til en af de tre forskellige parfumer.
Mine yndlings dufte til mænd

Tryk på billede for at komme til de forskellige dufte

Tryk på billede for at komme til de forskellige dufte


Hvad er jeres yndlings dufte piger både til jer selv men også til mænd? (:

Likes

Comments

Tarte Cosmetics er et make-up mærke til alle jer der godt kan lide make-up uden parfume og parabener i.
Tarte Cosmetics er make-up der er lavet af de naturlig produkter. Og som i kan se nedeunder er det altså make-up i det finest kvalite. De har de flottest paletter, smat lip gloss, læbestifter og hightligter de har alt og jeg har fundet lidt til jer som i finder undeunder.


Tryk på billede for at komme til de forskellige paletter.

Tryk på billede for at komme til de to Mascara

Tryk på det første billede for at komme til disse Creamy matte lip pint.

Tryk på billede for at komme til denne fine highlighter

Likes

Comments

Selvom det måske ikke har været det mest varmest og fantastiske vejr i dag så er jeg altså stadig på jagt efter nogle sommer kjoler for lige pludselig bliver det altså varmt igen også er det sommer igen i lille Danmark. ;)
Jeg har faktisk været på jagt rigtig længe efter den perfekte sommer kjole den skulle ikke være for lang men heller ikke for kort også skulle den selvfølgelig heller ikke være al for dyr.

Jeg har her til aften siddet og kigget på nogle forskellige og har fundet seks,
kjoler som jeg faktisk synes er meget søde men stadig har de alle et eller andet over sig.
Som for det første lige er mig og for det andet bare faldt i min smag med det samme og som jeg bare tænkte
jer må jeg bare eje.

I finder dem nedeunder (:

1. Her // 2. Her // 3. Her

4. Her // 5. Her // 6. Her

Likes

Comments

I Torsdags var jeg ude og shoppe, men kun med et formål at finde en gave til min søster det gjord jeg så også MEN jeg købte også lige noget til mig selv en ny kjole og en ny parfume UPS!! Men tror mig i havde altså også købt den parfume hvis i er til blomster dufte og når den kun koster 79,- så er det okay og det dufter fantastisk jeg elsker den. Den er fra Zara. jeg vidste faktisk ikke at man kunne få parfumer i Zara måske er det også bare mig der ikke rigtig følger med nu er jeg så til mit eget forsvar heller ikke så meget i Zara så måske derfor jeg ikke vidste det.

BUT når det så er sagt så skal i piger der elsker friske blomstere dufte bare eje den her den er vidunderlig, den hedder Fruity, jeg har købt min i Zara i fisketrovet men tænker at man kan vel få den i alle Zara butikker i landet.


Likes

Comments

Overskriften taler faktisk for sig selv, men ja jeg er tilbage i blogger verden igen efter 5 måneders pause.
Der er sket så mange ting siden sidst, og de ting skal vi også snakke om på et tidspunk men en af de ting vi skal snakke om nu er at som i kan se har skifte blog og er starte forfra.. Jeg har tænkt over det her i rigtig lang tid og jeg kunne godt tænkte mig at der skete noget nyt, nu har jeg været inde i "blogger verden" i ca 5 år og jeg er kun blevet bedre med årene og derfor tænkte jeg hvorfor ikke starte forfra og være mere in to it. 

- Jeg vil selvfølgelig stadig blogge om mode,skønhed, indreting men nu også om sundhed, fitness og de mere personlig indlæg da jeg selvfølgelig nogle gange har noget tæt på hjertet som jeg gerne vil ud med og dele med jer :) 

Jeg glæder mig til at starte det her nye kapitlet sammen med jer og tage jer med ind i mit liv og tanker.

Knus..

Likes

Comments