Header

För ungefär ett och ett halvt år sedan gjorde jag ett modelljobb. På det här jobbet var hårstylisterna från Kevin.Murphy , de var otroligt proffsiga och väldigt duktiga på vad de gjorde. Innan det här jobbet var jag inte så noga med vad jag använde för produkter till mitt hår. Men hårstylisterna var så duktiga på att förklara och berätta om deras produkter. De innehåller bland annat inga sulfiter och inga parabener vilket inte är bra för håret av många olika själ. Samtidigt är de gjort med naturliga ämnen som bland annat extrakt från bamboo och antioxidanter från okider som är bra för håret. Kika in på deras hemsida för att läsa mer (Kevin.Murphy).

Hårstylisterna på modelljobbet var så snälla och gav mig faktiskt två flaskor för att testa och efter det har jag varit fast. Mitt hår älskar det! Innan var mitt hår väldigt torrt och yvigt, men har nu faktiskt blivit betydligt bättre. Det märks framförallt på vintern när mitt håra blir extra torrt. Sen lever mitt hår sitt egna liv vissa dagar och det tror jag inte något schampo eller balsam kan lösa, tyvärr.Men har ni inte testat deras produkter så gör det. De är helt klart värda pengarna!

Likes

Comments

Den här veckan har varit helt underbar. Jag vet inte hur jag ska kunna beskriva den på ett annat sätt. Det här var veckan som en av mina drömmar gick i uppfyllelse, jag har börjat plugga på Berghs. Hur sjukt är inte det? Här ska jag gå i ett år nu och lära mig (förhoppningsvis) massor. Först veckan på skolan var förvirrande, intensiv, men väldigt väldigt kul. Jag ser så mycket fram emot mitt år här på Berghs!

Förutom att det varit min första skolvecka har jag hunnit med en hel del andra saker. Jag har varit ute på ikea, köpt en ny säng till nya lägenheten, haft picknick, varit på Gröna Lund, flyttat lite saker till nya lägenheten, jobbat och kanske det viktigaste av allt - skaffat massa nya vänner.


Det var min vecka i korta drag, hoppas ni haft en minst lika bra vecka som jag har haft. Kommande vecka ser jag fram emot med en skräckblandad förtjusning. Det är till helgen som flytten från Malmö till Stockholm sker på riktigt. Hela helgen kommer gå åt till flytten. Ska bli skönt när allt är klart! Om en vecka bor jag på riktigt i Stockholm, inget mer andrahands hyrande för min del!!

Likes

Comments

Sunglasses - Ray-Ban // Jacket - Whyred // Shirt - H&M // Pants - Whyred // Shoes - Nike

Äntligen fredag! Det har varit en sjukt intensiv men kul första vecka i skolan. Man slängdes verkligen in i allt på en gång plus alla nya intryck och människor som man har lära känna. Inte så konstigt att hjärnan är helt slutkörd idag. Det ska bli skönt med lite helg så man kan vila upp hjärnan.

Likes

Comments

Igår var det en riktigt mörk och tråkig dag här i Stockholm och regnet hägde i luften hela dagen. Men tror det eller ej, på kvällen sprack det upp och blev en riktigt fin kväll, jag skulle nästan säga sommarkväll. Så då kom picknickkorgen som jag fick av @fältöversten här om dagen väl till användning. Den var riktigt lyxig måste jag säga, så helt klart värd att kolla upp!

Jag hade med andra ord en mysig kväll igår och det var jag värd efter en intensiv dag i skolan. Så skönt att bara slänga av sig skorna och gå lite barfota i gräset, det var ett tag sedan sist.

Likes

Comments

Jag vet inte om ni har lagt märket till det, men jag har en kategori här som heter "Kost och träning". Det har jag just för att träning och mat har varit en stor del av mitt liv. Jag älskar att träna och kost, ja jag skulle inte påstå att jag älskar att laga mat för det gör jag inte. Men jag har ett intresse när det kommer till mat. Så när jag startade min blogg så tänkte jag att det kommer bli en naturlig del i mitt bloggande.

Tyvärr har inläggen i denna kategori lyst med sin frånvaro. Jag har tappat intresset när de kommer till träningen och för mig kommer kosten och träningen hand i hand. Jag har nog inte nämnt det innan men jag har kört crossfit ganska intensivt i snart tre år och tyckt det har varit skitkul. Men sen innan sommaren har jag känt att jag vill prova något nytt, crossfiten är inte lika kul längre.

Jag skulle gärna vilja ha tips på roliga/jobbiga/intensiva/konditionskrävande träningsformer. Just nu springer jag och kör lite yoga då och då mest för att hålla igång, men känner att jag måste hitta något annat för att kunna variera min träning lite mer. Men min inspiration är noll.

Tack på förhand!

Likes

Comments

Idag när jag kom hem från skolan stod det en liten picknickkorg full med godsaker utanför dörren. Tydligen går dessa fina korgar att köpa på Fältöversten (köpcentrum som ligger på Östermalm här i Stockholm). De har snappat upp att jag började skolan igår och ville önska mig lycka till, så gulliga. Hoppas det är fint väder nu de kommande dagarna, för då ska jag helt klart bege mig ut på en picknick, har ju precis allt jag behöver nu! Tack så mycket @fältöversten

P.S Förutom alla godsaker i korgen så måste jag säga att jag gilla picknickkartan mest. Speciellt de små tipsen på vad man kan göra under en picknick.

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw