Header

Jag är så glad för mina söndagar. När veckorna rusar förbi är det så skönt att ha mina söndagar då jag kan stanna upp och låta tankarna hinna ikapp. Jag tror inte det är bra att bara köra på utan att stanna och reflektera över det som händer.

Den här veckan har jag som vanligt haft mycket i skolan. Känns som jag tjatar om det i varje inlägg nu. Jag kanske helt enkelt ska sluta säga när jag har mycket och berätta när det är lite lugnare istället, känns som dem tillfällena är mer sällsynta. Förutom skolan har jag hunnit med en snabb tripp till Linköping, haft finbesök från Malmö, haft middagsbjudning, hängt med vänner, ätit glass i mängder, bara för att nämna några saker.

Kommande vecka kommer säkerligen bli en av de mest intensiva veckorna på länge. Föreläsningar som ska pusslas ihop med grupparbete, och så plugg på en salstentamen som vi har på fredag. Inte nog med det har jag även en hemtenta som jag ska skriva på under tiden. Hur ska jag få tiden att räcka till!? Det blir till att säga hej då till allt vad socialt liv heter den här veckan känns det som. Längtar lite tills denna vecka är över om jag ska vara ärlig!

Likes

Comments

Grönt är så fint! Så här om dagen när jag gick en sväng på stan kunde jag inte motstå. Jag har hittat den perfekta skjortan med den perfekta gröna färgen. Den är samma modell som den vita skjortan jag köpte för ett tag sedan (se här) bara att den inte är oversized och lite andra små detaljer. Den är prefekt nu på hösten lite tjockare i materialet och den jordnära färgen.

Likes

Comments

Jacket - Whyred // Glasses - Polaroid // Shirt - Whyred // Pants - Hope // Shoes - Whyred

Idag blev det en kort dag i skolan. Lite konstigt att jag säger kort när jag sluta vid 16, men det är kort dag om man tänker på hur förra veckan såg ut. Det känns som det har blivit lite lugnare tempo nu, men ska inte ta ut något i förskott. Man vet aldrig vilka uppgifter som väntar.

Hur har eran måndag varit?

Likes

Comments

Den här veckan går att summera med ett ord, P L U G G. Jag har verkligen levt och andats skola hela veckan. Jag hade en tenta i måndags, vilket även var min första salstenta under mina tre år som student. Jag hade en stor presentation inför en kund i fredags. Så under veckan har det varit mycket grupparbete och med det sena kvällar. I torsdags var jag inte hemma förrns tolv på kvällen, plus att jag var tvungen att förbereda inför presentationen på morgonen dagen efter. Det blev med andra ord inte så många sovtimmar den natten. Det är intensivt och tiden går så sjukt snabbt, det är svårt att stanna upp och bara tänka när man har så mycket att göra hela tiden. Därför älskar jag mina söndagar lite extra nu. Det är då jag sätter mig ner och reflekterar över min vecka, för att sedan berätta om den för er. Det tror jag många fler än jag borde göra det är skönt!

Kommande vecka vet jag inte riktigt hur den kommer se ut. Vi startar en ny kurs, jag ska till Linköping och finbesök från Malmö till helgen. Där emellan kommer det säkert hända lite andra saker, men inget som jag har planerat nu. Det jag ser fram mest emot är den nya kursen som jag hoppas och tror kommer vara väldigt lärorik, men även till helgen då finbesöket från Malmö kommer! Ska bli skönt att vara ledig en helg nu, har inte varit det på ett tag känns det som.

Hoppas ni har haft en fin vecka?

Likes

Comments

Bättre sent än aldrig. Så här halvvägs in i oktober är det äntligen dags att visa mina favoriter från september månad. Den stickade tröjan köpte jag redan i augusti, om inte redan i juli, så den har legat här hemma och bara väntat. När det under september blev lite kyligare kom den fram direkt och jag har i princip inte tagit av mig den sedan dess. Älskar den!

Kappan är en favorit sedan tidigare. Den är lite tunnare och passar därför perfekt till en varmare stickad tröja. Ryggsäcken är jag nästa förvånad över att den inte har vuxit fast på min rygg, så mycket har jag använt den. Det är och har varit mycket i skolan och den är perfekt för den rymmer allt som kan tänkas behöva.

Likes

Comments

1 - HÄR // 2 - Här // 3 - Här // 4 - Här // 5 - Här // 6 - Här // 7 - Här

Som ni vet är jag en sucker för stickade tröjor. Det också något som brukar kunna dra iväg i pris, speciellt för mig av någon konstig anledning. Så därför har jag idag plockat ut några av mina favoriter för en billigare peng. Min absoluta favorit bland dessa är nr 7. Jag gillar när det är en liten krage på och när modellen fungerar att ha lite större.

Vilken är din favorit?

Likes

Comments

Jacket - Whyred // Knitwere - Whyred // Jeans - Whyred // Shoes - Converse // Sunglasses - RayBan


Hoppas ni har en fin måndag?

Här i Stockholm såg det ut som det skulle bli en regnig dag, men runt lunch så tittade frankiskt solen fram. Härligt. Dock känns det på mornarna nu att det börjar bli lite kallare, snart dags att plocka fram halsduken!

Idag blev det en nästan en hel outfit från Whyred, bara skorna som inte kommer där ifrån. Vad tycker ni om denna outfit?

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw