Header

Jacket - TopMan // Knitwear - Whyred // Pants - Whyred // Shoes - Dr. Martens

Då var det en ny vecka, och en kall sådan. Jag har sagt det innan men för att bli lite tjatig - jag hatar att frysa och gör allt för att slipp det. Idag var det så pass kallt att jag har tre lager med tröjor på mig och ett par långkalsonger under byxorna. Tur jag har rymliga kläder!

Jag hade faktiskt en diskussion med en i klassen gällande det här med kläder när det är kallt ute. Jag har lärt mig att man ska köra lager på lager istället för exempelvis en tjock. Hur ser ni på det? Är kul att veta!

#nouwoutfit

Likes

Comments

Den här veckan har träning varit i fokus, precis som jag skrev att det skulle vara förra söndagen. Jag har insett att jag inte vill ha ett "vanligt" gymkort. Den typen av träning passar inte mig. Jag tycker det är skit tråkigt att gå till gymmet och träna, jag behöver något annat. Frågan är bara "Vad?", och det ska jag försöka besvara den kommande veckan. Vi får se hur det går.

Förutom en hel del träning så har jag hängt med lite vänner, gjort hummus själv för första gången - supergod blev den, köpt en ny telefon, pluggat (som vanligt), jag har testat squash för första gånger och jag kan säga att det inte var sista gången! Det var superkul, dock kände jag av lite från min skada i vänsterfoten när vi spelade så vart lite orolig att något gick sönder. Men idag känns foten helt okej, skönt att det inte blev något. Jag har även hunnit med ett litet bröllopsmingel.

Nästa vecka har jag inte planer för än, precis som det brukar vara. Men som vanligt brukar jag inte ha några problem att fylla min vecka med saker så jag är inte orolig för det. Jag har ett mål för veckan och det är att hålla i med träningen och försöka bestämma mig hur jag ska göra.

Likes

Comments

Hoppas ni har en fin fredag?

Idag tänkte jag bjuda er på ett litet inspirations inlägg. Om ni vill se mer bilder från denna outfit så hittar ni det här. Den kappan som jag har på mig är min absoluta favorit jacka nu under vintern. Jag var på jakt efter en lite längre kappa i grått hela förra vintern men hittade ingen. Jag gav upp. Så av en ren slump hittade jag denna kappan och det bästa med den var att den inte kostade allt för mycket då den var med på slutrean - ibland ska man ha flyt.

Likes

Comments

Jacket - Unknown // Scarf - Whyred // Knitwear - H&M x Erdem // Pants - Second Hand // Shoes - Whyred // Toto bag - Whyred

Nu har vintern kommit till Stockholm. Både kylan och snön har kommit, bara några veckor försent om du frågar mig. Hade varit mysigt att ha snön här under julen...

Idag fick det bli en varm stickad tröja tillsammans med ett par varma ullbyxor - allt för att hålla värmen. Sen kanske ni tänker att det ser lite kallt ut med skinnjacka, men som jag sagt innan är den tjockare än vad man kan tro. Sen handlar det såklart om att köra lager-på-lager-metoden. Den sviker aldrig.

Nu måste jag fortsätta att plugga. Sitter med marknadsföringslagen för tillfället, väldigt lärorik men det kan bli lite för mycket ibland så skönt med en paus.


Likes

Comments

Ni som följer mig på Instagram (@RikardLindholm) har säkert redan sett min nya jacka. Jag fick den i julklapp. Jag gjorde faktiskt ett inlägg här på bloggen om att jag önskade mig en sådan. Förstå hur glad jag blev när jag fick den. Ibland kan det löna sig att ha en blogg där man skriver vad man önskar sig (Jag fyller ju år snart, kanske skulle göra ett blogginlägg om en resa till New York som jag önskar mig...hihi).

Jag har tyvärr dock inte använt jackan än. Det har varit lite väl kallt ute tycker jag. Men så fort det blir några grader varmare kommer jag använda den!

Likes

Comments

Min mobilkamera sluta fungera i veckan, så blev inte så många bilden under den här veckan. Men några han jag ta innan kameran gav upp, men fyllde på med några bilder jag tog i Rom.

Första veckan i skolan avklarad! Det har varit fullt ös som vanligt. Vi starta igång den här terminen med den så kallade ARU-kursen, vilket lite enkelt förklarat handlar om juridik - mycket om marknadsföringslagen. Jag ska ju i princip kunna den utantill så att jag vet vad som är okej och inte okej att göra när det kommer till reklam. Väldigt intressant och lärorikt. Vi får se en hel del exempel och det är nästan lite skrämmande hur mycket reklam här i Sverige som bryter mot marknadsföringslagen i olika utsträckning. Vi har också diskuterat en hel del om bloggar och sociala medier, vad man får göra och inte göra - jag suger i mig allt som en svamp! Kommer bli expert på det här sen...

Förutom skolan så har jag denna vecka hunnit städa ut julen. Det fanns inte ett enda barr kvar på granen, så det var skönt att bli av med den. Jag har varit på bio och sett "All inklusive", jag har ätit tapas - har varit så sjukt sugen på det enda sedan Rom resan. Jag har också äntligen kommit igång med träningen igen! Det känns skönt, har inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra med gym än. Hittills har jag mest sprungit och kört lite yoga hemma, gymdelen kommer jag ta tag i den kommande veckan. Sen har min mobil lagt av, eller snarare vissa funktioner (som kameran) i den som inte vill fungera. Så jag beställde en ny. Det var lite höjdpunkter av vad som har hänt den här veckan...

Den kommande veckan ska jag som sagt lägga en del fokus på träningen, jag ska även försöka hänga lite mer med mina vänner. Blev inte så mycket av det den här veckan tyvärr. Varit sugen på att gå och simma lite, så det kanske blir en simtur till helgen. Sen som vanligt kommer det bli en hel del plugg - vad vore en vecka utan lite intensivt pluggande?

Hoppas ni haft en fin vecka och att den kommande veckan blir minst lika bra!

Likes

Comments

Jacket - Unkonwn // Sunglasses - Ray-Ban // Swetshirt - Whyred // Jeans - Whyred // Shoes - Converse

Okej, nu kommer sista inlägget från Rom, som också var från sista dagen där. Det blev en avslappnad look - en lite mer streetlook om man jämför med mina andra outfits i Rom som var lite mer dressade. Jag gillar att kunna kombinera och inte vara fast i en typ av look, att klä mig som jag känner för. Roligt med den här outfiten var att jag en kvart efter dessa bilder togs söla ner hela tröjan med glass, som förövrigt var supergod. Så typisk. Jag är glad att vi hann ta bilderna innan den lilla "glassincidenten" inträffade i alla fall.

Nu är det slut på bilder från Rom. Men jag tycker det har varit skönt att få in lite vår-outfits nu under vinter. Inspirationen och kanske framförallt motivationen föds liksom på nytt. För jag tycker att det känts som jag haft samma kläder på mig hela vintern. Det var med andra ord ett skön avbrott från allt vad vinter innebär - men nu är jag taggad på våren! Någon mer som är det?

#nouwoutfit

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw