1:e December idag. Sitter på jobbet och dricker första kaffen. Fyfan vad viktig den där första kaffen på jobbet är. Fröken mini har öpnat lycka 1 i sina chokladkalendrar och även julkalendern på Tv. även den kalendern har vi öppnat lucka 1 i, Spännande! Ledig imon o då blir det dejt me kompis.hejrå

Likes

Comments

Såg denna bilden på Instagram och föll direkt för hennes hår. Så jäkla vackert o naturligt. Precis sådär vill jag ha mitt hår. Jag har länge gått i funderingar på att klippa av håret til axlarna. Men jag känner mig själv och vet att jag kommer ångra mig när jag väl gjort det. Just nu har jag inte färgat håret sen i början på sommaren och jag tänker inte göra något åt det förens minst till våren. Då vill jag nog ha det liknande såhär. Men vem vet, jag har säkert ångrat mig flera gånger tills dess.

Likes

Comments

Metallica har ju släppt nytt album för ett par dagar sen. Har inte hunnit lyssna igenom allt, men Denna låt har jag hittills fastnat väldigt för.

  • Filed under: Musik

Likes

Comments

  • Filed under: Musik

Likes

Comments

Förra året var det ju kaos med julklapparna för oss. Jag som tänkte att jag var ute i god tid och beställde Alla julklappar till barnet på Black Friday som var någon gång i Oktober om jag inte minns helt fel. Men långt in i December och utan levererade julklappar så skrev jag ett argt inlägg på Jollyrooms facebook sida som uppmärksammades av Aftonbladet som sedan ringde upp mig för en intervju. Dom kom till mitt jobb och fotade mig :P Men i år kommer vi inte handla en endaste liten julklapp från Jollyroom, och jag är lite tveksam över att handla julklappar på internet, i alla fall på vissa sidor som kan tänkas bli överbelastade. Ni kan Läsa artikeln Här!

Fick alla julklappar i alla fall tillslut, på kvällen den 23 December ;D

Likes

Comments

Tillbaka på jobbet efter en vecka hemma dunderförkyld. Ny dag ny vecka nya tag!

Likes

Comments

i helgen hade vi lite halloweenparty hos oss för familjen. min mamma pappa syster bror med familjer. sedan sov mamma o pappa över och även min syster o senad och barnen över. mysigt. vi åt o drack gott!

Likes

Comments

fy sjutton vad jag mår piss. jobbade hela måndagen med en stor fet halsduk runt mig men tog mig ändå igenom en 9-18 dag och även städade hos morfar efter det. kände mig inte bra alls. frusen.  frossa. obt i huvudet och galsen och världens förkylning. Igår var vi hemma jag o elvira. Idag med.  känner mig lite bättre men långt ifrån bra så blir antagligen hemma imon med.

Likes

Comments

Är du en aktiv uppdaterare på facebook? Jag är inne på facebook varje dag men jag uppdaterar typ aaaaaldrig någon status och jag laddar mer sällan upp bilder. Jag använder mest facebook för att handla saker i alla köp & sälj grupper som finns där. . Mina favoritgrupper på facebook som jag har handlat mycket på heter Nya Bohemian Roýale, och Benhård som Chuck Norris. I dessa grupper så säljs det bohemist mode/ old vintage osv.

Har ni någon favorit grupp på facebook?

Likes

Comments

Fy vad tråkigt jag vart dem senaste åren med bloggning. Men skal försöka få till lite mer inlägg lite oftare. Jag sitter just nu på jobbet och försöker dricka bort min huvudvärk med hjälp av Kaffe.

Vad gör ni?

Likes

Comments