Nu faller mörkret mer o mer för varje dag och för det mesta är det ganska mörkt ute. Men vissa dagar på hösten kan ibland vara fina, men bara fina, inget annat. Inte för att jag gillar hösten nej utan bara för att ögat tycker det ser fint ut. Många vackra färger på hösten och en del kuslig dimma osv. Annars gillar vi inte mycket mer med hösten. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Den största plantan köpte jag för ett tag sen för dryga hundringen, minns inte exakt men det var mellan 100 och 150 tror jag. PLantan var då helt överfull av skott som jag planterade om på direkten i 2 mindre krukor. och 2 av dom satte jag i vatten för att bilda sig lite bättre rötter. Och nu är det 5 plantor. Den minsta har tagit sig riktit bra. Den var först bara ett pyttelitet grönt blad/knopp typ. Sånt här e jätte kul att greja med tycker jag! Det är lätt att trolla fram mer växter enkelt. Samma har jag gjort med en Svärmorstunga. Hade en lagom stor svärmorstunga som jag delade rötterna på. Rötterna var indelade redan så det var enkelt så nu har jag istället 3 st plantor uyav 1 ursprungsplanta. 

Likes

Comments

​I fredags var det dags att se Volbeat igen. Bra spelning och fasen va kul jag hade men ljudet där vi satt var väldigt väldigt väääldigt högt. Har ju sett en del spelningar och aldrig upplevt det så som jag gjorde i fredags.  Annars får spelningen bra poäng. 

Likes

Comments

Saknar inte alls sommardagar och alla fina kläder man kan ha på sig.
Detta är ​Inspiration för mig! (alla bilder är lånade från google).

Likes

Comments

Ny Video av Avenged Sevenfold.. Lite skum men jäkligt ba låt!

Likes

Comments

Älskar denna låten.. På hög volym på repeat i bilen ganska ofta nu :)

Likes

Comments

I måndags Vabade jag, sedan har Roy vart hemma o vabat hela veckan och imorgon är det min tur igen. Elvira har vart dålig först med feber, sedan med en massa huvudvärk osv. Så jobbigt att inte riktigt veta vad det e. Men idag verkar hon må bättre. Det är jättejobbigt att sitta på jobbet samtidigt som man vet att sitt barn är hemma och inte mår helt bra. Jag hatar att inte ha den kontrollen, och ush va jag oroar mig. Självklart beror det på vad det är, och självklart är hon trygg med sin pappa hemma men modersinstinkten i mig vill ju ha kontroll över situationen och det har jag svårt att släppa över till någon annan, även om det bara är till hennes pappa. Men imorgon är det min tur att vaba. Ser fram emot en helg med fredags mys framför idol, kolla film, äta gott, spela bingolotto bara vi tre.

Fy farao vad jag älskar er. mina två! <3.

Likes

Comments

Det finns 2 tjejer på instagram som jag älskar att följa. Det är Eliza Moore och Sara Waist. Ibland kan jag fastna på deras instagram sidor och bara bläddra genom bilder efter bilder och få så sjukt mycket inspiration. Vilka jäkla stylister dom är.  Ingen tvekan att jag väldigt gärna skulle vilja ha deras garderob. 

Alla bilder är lånade från Sara Waiste's instagram & Eliza Moore's instagram..

Likes

Comments

Blivit utmanad av Svatantrya att svara på en del frågor. Så här kör vi!

1. Beskriv dig själv med 3 ord.
Impulsiv, Rättvis, Kreativ

2. Beskriv hur du tror andra ser dig med 3 ord.
Glad, pysslig, och snäll.

3. Vad har du alltid med dig vart du än är?
Telefon, nikotin, plånbok.

4. Nämn ett favoritband/artist från yngre tonåren!
Från yngre tonåren Red Hot Chilipeppers

5. Varför bloggar du?
För att det är kul att en plattform att kunna gå tillbaka och läsa själv framöver, samt att min kreativa sida behöver det.

6. Vilka mål vill du uppnå innan året är slut?
Att Komma igång med hemmaträningen, samt sluta äta onyttigheter på veckorna.

7. Vad gör du när ingen ser?
Petar mig i näsan kanske? haha vad vet jag.. rättar till trosorna... hahah Sånt alla gör när ingen ser.

8. Vad har du för goda vanor för att må bra?

Olika, men just vanor snackar vi om, då blir det Dricka kaffe, lyssna på bra musik i bilen på väg till jobbet typ.

9. Om du fick leva om ditt liv, hade du ändrat något och i sådana fall vad?
I så fall hade jag nog ångrat att jag slutade med elitträningen från 20 timmar per vecka, till noll. och så har det vart sen dess. 0 timmar träning/vecka. Motivationen tog lixom slut, när man tränade konståkning både innan & efter skolan osv. För nu är det svårt att starta något igen.

10. Om du fick välja en mening som du skulle säga till dig själv varje morgon, vad skulle det vara?
Vilken härlig dag detta skall bli!

Nu utmanar jag Louice , Jessi & Blousey .. :D

Likes

Comments