Försöker att fota magen varje vecka. Dessa bilderna tog jag igår v 17+1

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det börjar närma sig semestern och jag & sambon har 2 veckor tillsammans, för vi går om varandra lite med tidig & lite senare semester osv. Helst hade jag velat ha en husvagn så man kunde åka lite vart som helst i landet. Men sambon vill vänta med det. Så blir kanske nästa eller nästnästa år i så fall, förhoppningsvis. Annars får det bli att hyra stuga. Det är ju skitbra och bekvämt men lite dyrare. Håller på att kolla runt lite. Det är fasiken inte billigt, ca 1000 kr natten om man vill ha egen dusch & toalett i stugor på camping. Har ju vart runt en del på campingar och liknande så vi har lite koll. Men alltid kul att prova något nytt. Vi får se vart vi hamnar helt enkelt. Men först o främst skall vi ha 5 årskalas och sen på RUL första helgen och veckan på vår gemensamma semester. Spännande.

Likes

Comments

Melon och feta ost. Fy va gott det är. Saknar att äta parmaskinka, men ska frossa sen när babisen är ute.

Likes

Comments

Ett par dagar in i vecka 15 nu så känns det faktiskt som om en del jobbiga gravidsymptom börjar avta. Kan ju inte vara lyckligare, för vem vill gå runt och må illa och vara extremt hungrig. klarade knappt mer än 2 timmar utan mat. Det känns lixom inte så hysteriskt hungrigt utan det känns som det börjar lugna ner sig. En till bra grej är att jag är inte så sugen på sötsaker egentligen. Mest frukt och mat lixom. Det är bra så jag inte vräker i mig onyttigt.

Dock har foglossningen börjat komma. Kan inte röra mig så värst mycket utan att det gör svinont i svanken mest.

Likes

Comments

Då klev vi in i Andra semestern i lördags (v15) I slutet av vecka 14 och nu i början av vecka 15 så här jag börjat ana små fosterrörelser ibland. kände nästan som en liten spark i slutet av vecka 14 och nu känner jag mer som ett litet fladder ibland. Svårt att avgöra men jag tror det :)

Likes

Comments

Ja man kan ju verkligen konstatera att magen växer fortare med andra barnet.
​Här är Vecka 13 (12+4) efter maten på eftermiddagen. då är magen som störts :O

Illamåendet är fortfarande kvar och när det väl kommer så kommer det intensivt en stund, då det rinner saliv i hela munnen och jag andas o kämpar för att inte kräkas. Har inte kräkts en enda gång hittills. Men jag tror det har att göra med att jag vet hur jag skall hantera illamåendet när det väl kommer, samt att förebygga det så bra som möjligt. Jag lär mig vad jag ska äta osv. Förra graviditeten kräktes jag ju massor. Skönt att hittills få slippa det i alla fall. Jag äter även Lergigan Comp denna graviditet, som jag även gjorde förra. Den hjälper en del!

Likes

Comments

Eftersom det snart är 5 årsedan den blivande storasyrran kom till världen så har vi i stort sett gjort oss av med allt. Bara att köpa nytt helt enkelt. Spanade lite på Hauck King Air barnvagn på jollurooms hemsida. Så Jag åkte till Jollyrooms hämtningslager där dom ofta har dom flesta vagnar monterade för att prova / se eller köpa demoex. Har aldrig sett denna vagn innan, men den har i stort sett allt jag letade efter. Stora (men inte för stora rejäla hjul som går i dem flesta terrängerrna, låsbara och roterbara, inte för små plasthjul eftersom vi bor på landet och har en del grusvägar omkring oss, men även smidig i stan. Den är Smidig att fälla ihop och så är den snygg också. Tyvärr fanns inte Hauck King Air inne på lagret när vi kom dit, så kunde inte se eller känna på vagnen. Men man kan ju beställa hem och sedan returnera om man inte gillar den. Så, så gjorde vi. Så detta paketet ligger klart för uthämtning på Jollyrooms lager. Allt detta på bilden för 5900:- behöver bara köpa till bilbarnstolsbas, och madrass till säng och en mjuk skötbordsbädd. Så detta åker vi nog o hämtar på fredag kanske.

Likes

Comments

Magen växer verkligen fort tidigt i andra graviditeten. I början var jag faktiskt lite orolig att det var tvillingar för jag gick upp så mycket i vikt så snabbt och magen kändes gigantisk, framörallt på kvällarna.. Men det fick jag bekräftat på ett tidigt Rul som gjordes förra veckan, att det Inte var. Då kikade vi på den lilla via ett ultraljud som gjordes Utanpå magen. Vi såg en liten bebis. 2 armar & 2 ben. Ett tickans hjärta <3 Då blev allting riktigt verkligt för mig. Jag fic jag ett bestämt datum för BF nämligen 8:e December. Då var jag i vecka 12 (11+3 den 23.e maj). Några bilder på magen hittils. Har gått upp ca 6 kg och inga kläder passar i stort sett. Har köpt mig 2 par gravidbyxor i alla fall :)

Likes

Comments

Detta inlägg skrevs inte idag men publicerar det idag!

Igår onsdag den 3:e maj var det dags för inskrivning på Mvc. Allt kändes bra och vi pratade mest och jävi fick lite information osv. Eftersom vi inte vet exakt hur långt jag är gången eftersom jag inte vet exakt när förlossningen ägde rum pga min oregelbundna menscykel så skickade hon remiss till Borås för att få göra ett vul. Hoppas vi får göra det snart.
Nästa gång är slutet av Maj och då skall vi ta olika prover osv. Och då är jag nog ca i vecka 12 tror jag.

Bf är nån gång mellan 4-15 december 2017.

Just nu mår jag skit. Ingen ork till något. Måste äta varannan timme annars mår jag verkligen skitdåligt. illamående, magkatarrs liknande eftersom jag måste äta hela tiden. har ingen ork att vara med min familj och det är jättejobbigt och tråkigt. speciellt nu när det är underbart väder ute. Hoppas detta vänder snart så jag får energi tillbaks och blir lite roligare att umgås med.

Likes

Comments

Nu skriver jag ett inlägg som kommer att publiceras i framtiden. Jag vill dokumentera men vill inte gå ut med den än. Vi väntar tillökning och Elvira skall bli Stora syster. Häftigt tycker hon :) Spännande tycker vi. Lite skräckblandad förtjusning från mig. Det är ju verkligen till att börja om. Vi har ju en snart femåring som klarar mycket själv. Men jag känner mig redo. Dock inte riktigt redo över att må som jag gör. Usch. Illamåendet smög sig på sakta i slutet av förra veckan. Nu känns det som jag måste äta stup i kvarten för att inte må dåligt. Trött är jag också, och som jag tror så är jag nu inne i vecka 7 (6+2 eller 6+4). Jag plussade den 4/4 vilket är för 2 veckorsen exakt idag. Det var ett jätte tydligt plus verkligen. Gjorde ett test dagen efter eller om det var 2 dagar efter och det visade också jätte fort ett starkt plus.

Nu skall jag alldelles strax ringa till MVC för att skriva in mig.

Likes

Comments