Onsdag morgon, dricker kaffe och jobbar på, i min nya mysiga kofta.
Tre kollegor har sagt att jag är fin idag. Underbart! Sånt vill man höra mer av!

Likes

Comments

När jag fyllde 30 år så på helgen där så gjorde jag & min sambo något som vi aldrig gjort förut tillsammans. Vi åkte in till stan och sov på Hotell, mitt på Avenyn i Göteborg. Bodde på Hotell Bellora. Hur bra hotell som hellst. Vi gick ut och åt på Restaurang och så gick vi och tog några glas på John Scotts. Jätte trevligt och mysigt! Och såklart så gott med hotellfrukost. Superhärligt!

Likes

Comments

Vem längtar inte bort lite grann till ett varmt land när det är vinter i Sverige?
​Ett utav mina drömresmål är Byron Bay i Australien. 

Likes

Comments

Beställde hem lite hårvitaminer. Denna är tydligen rekommenderad av många Kändisar.
​ Det är ju inte fy skam att dom smakar skiiiitgott också, Som att äta godis! Helt ok för min del. Vi kör!

Likes

Comments

Igår klev man över strecket, nu e man 30 år fyllda. Säger hejdå till the 20's. Känns faktiskt bra! Känner mig som en stolt och mogen kvinna i 30 årsåldern! :D Hey ho Let's go!

Likes

Comments

Fina barnkläder på www.childrenofthetribe.com/

  • Filed under: Mode

Likes

Comments

Pic by me in liseberg

  • Filed under: Foto

Likes

Comments

1:e December idag. Sitter på jobbet och dricker första kaffen. Fyfan vad viktig den där första kaffen på jobbet är. Fröken mini har öpnat lycka 1 i sina chokladkalendrar och även julkalendern på Tv. även den kalendern har vi öppnat lucka 1 i, Spännande! Ledig imon o då blir det dejt me kompis.hejrå

Likes

Comments

Såg denna bilden på Instagram och föll direkt för hennes hår. Så jäkla vackert o naturligt. Precis sådär vill jag ha mitt hår. Jag har länge gått i funderingar på att klippa av håret til axlarna. Men jag känner mig själv och vet att jag kommer ångra mig när jag väl gjort det. Just nu har jag inte färgat håret sen i början på sommaren och jag tänker inte göra något åt det förens minst till våren. Då vill jag nog ha det liknande såhär. Men vem vet, jag har säkert ångrat mig flera gånger tills dess.

Likes

Comments