Nu skriver jag ett inlägg som kommer att publiceras i framtiden. Jag vill dokumentera men vill inte gå ut med den än. Vi väntar tillökning och Elvira skall bli Stora syster. Häftigt tycker hon :) Spännande tycker vi. Lite skräckblandad förtjusning från mig. Det är ju verkligen till att börja om. Vi har ju en snart femåring som klarar mycket själv. Men jag känner mig redo. Dock inte riktigt redo över att må som jag gör. Usch. Illamåendet smög sig på sakta i slutet av förra veckan. Nu känns det som jag måste äta stup i kvarten för att inte må dåligt. Trött är jag också, och som jag tror så är jag nu inne i vecka 7 (6+2 eller 6+4). Jag plussade den 4/4 vilket är för 2 veckorsen exakt idag. Det var ett jätte tydligt plus verkligen. Gjorde ett test dagen efter eller om det var 2 dagar efter och det visade också jätte fort ett starkt plus.

Nu skall jag alldelles strax ringa till MVC för att skriva in mig.

Likes

Comments

I Helgen var det då dags för den årliga Helsingborg turen med mammorna och döttrarna. Vädret var jätte härligt och vi hade sol hela helgen. Vi var totalt 11 styckna och Vi bodde jätte centralt i Helsingborg centrum denna gången. Så härligt att ta ett kliv ut på gatan och ha butikerna precis utanför. Hotellet var jättefint och perfekt. goa sängar, god frukost buffé osv. Fan va bortskämt man blir med frukostbuffé osv. Så härligt. Vi shoppade och åt gott. Vi åkte över till Danmark över dagen och shoppade lite till, satt på torget i solen i t-shirt. Underbart var det. Nästa år blir cet nog inte Helsingborg utan vi kanske tar en lång weekend nånstans i Europa, fast till hösten nästa år istället kanske. Vi får se vad som sker helt enkelt!

Likes

Comments

Bloggen ligger lite ur fokus just nu. men skall försöka ändra på det.

Kan ju berätta att jag blev väldigt förvånad i morse när ja drog upp rullgardinen och det var vitt utanför på gräsmattan. Fy vad man inte vill ha detta vädret. Ja menar snö o typ 3 grader mitten på Maj. Skäärpning nu. Men det skall vända fort. Det skall tydligen bli jättefint väder i helgen ändå! Och imorgon är det dags för den årliga trippen till Helsingborg med tjejgänget. Det bästa skall bli att sova på ett jättefint hotell mitt i centrala Helsingborg. Innan har vi alltid bott en bit utanför. Allt från 1-3 Km, så det har vart mycket att gå. Men nu kall vi som sagt bo centralt. Skall bli härligt med en helg med massa god mat och med goa mammor & tjejer.

Likes

Comments

Blivit utmanad av goa Louise att anta denna challenge. Five things challenge. Man ska alltså skriva om 5 saker som gör ens liv komplett Så vad gör då mitt liv komplett?

1. Min dotter såklart, hade inte varit Hel utan henne.
2. Min pojkvän & sambo & min dotters pappa Roy. Vi träffades 2009.
3. Vårt hus. Livet kan inte bli komplett så länge man inte känner sig som hemma.
4. Musiken. Jag är och har nästan alltid vart en musiknörd. Berör musiken mig spelar det ingen roll vilken genre det är. Lyssnar på mycket. Men gillar mest Rock i olika genrer och jag älskar att uppleva livemusik.
5. Min familj (mamma pappa syskon).


Nu utmanar jag Sofie  ➳ SofiéLovisaEmelie och ➳Victoria .

Likes

Comments

Dagens matlåda, grillresten från igår. Satt hela förmiddagen och bara längtade efter detta :D haha.
Igår bjöd vi hem mamma & papap & roys mamma på middag hemma. Jag gjorde egen potatisgratäng och vi grillade såklart karré med egengjord marinad (såklart). Och en blandsallad med äpple. Och jag fick resterna till matlåda. Fyfarao va gott!

Likes

Comments

I fredags efter Bion promenerade vi upp till Götaplatsen och så köpte vi glass på Avenyn. Riktigt härligt väder var det ute.

Likes

Comments

Har länge länge länge tänkt att gå på Bio med Elvira. Och det gjorde vi i fredags. Vi tog en bio som startade kl 11.15 på dagen så det inte skulle vara någon folkmassa & stress. Men det gick jättebra och hon var Supernöjd över det. Vi såg förresten Baby Bossen. Skitkul film och jag skrattade många gånger. Salongen hade över 400 platser och det var kanske max 10 st där, Så vi satte oss längts bak i mitten och brede ut oss med gott samvete!

Likes

Comments

Snickarna är i full gång hemma och säkert snart klara inom kanske max 2 veckor. Det är alltid småfix det sista. Igår åkte taket på, tog aldrig något kort på det dock. Men fasiken vilket fint jobb dom gör. Här ser ni några bilder som jag tagit under byggets gång. Från start Men som sagt det är inte klart än så slutresultatet kommer när det är klart. Tråkig framsida vi hade innan va? :P Staketen skall bli vita men det tar vi nästa år för virket är nyimpregnerat! Längtar efter att få ställa fram möbler och att få inreda lite. Köpa blommor osv. SÅ härligt att ha detta klart innan sommaren. 

Likes

Comments