Hade sådana starka och positiva vibes för kommande år. Visste att 2018 skulle bli ett bättre år än förra året men att 2019 skulle vara mitt år. Men 2018 började med en käftsmäll och jag är i ganska så knipig situation och mående just nu. Jag har så himla kaos i mitt liv just nu. Jag förstår inte varför det blir såhär. Rak höger i livet. Så just nu måste jag försöka pussla mina bitar i livet så jag kan ta mig upp.

För övrigt så sitter jag hemma hos Hubbe just nu och vi spelar inför rankat på LoL just nu. De har nollställt rankat idag men vi fortsätter att träna ihop. Så blir att spela lite och äta pizza. Måste få komma iväg lite hemifrån nu.

Likes

Comments

Det har precis varit kaotiskt i mitt liv igen. Jag behöver stänga av en stund. Ta hand om er

Likes

Comments

Sitter hemma hos hubbe och ska lira lite. Jag har fått uppleva världens bomb igen och möter det inte riktigt så bra så valde att finna mig i trygga armar istället... Så stannar här över natten.

Men det har varit en jävla bra dag iallafall. Elin kom över till mig igår och vi åkte iväg en sväng, ja umgicks, jag, Elin och Hubbe. Elin stannade även över natten dessutom. Vaknade rätt sent idag men har nog kört halva Skåne om jag ska vara ärlig. Men det var skönt att sätta sig i bilen och tänka på annat. Varit och träffat kompisar, väldigt många idag faktiskt. Men det behövdes! Och nu hamna jag hemma hos hubbe. Gjorde jag nog rätt i.


Ps, gammal bild.

Likes

Comments

Gud vilken fart det har varit dessa dagar. Sov hos hubbe nu i veckan och nu är han över hos mig tills imorgon om inget annat blir ändrat. Helt underbart. Idag har jag hängt med Alexandra till najaden och sedan stack vi och åt, blev en pizza! Sedan hämta jag hubbe hemma och sen vidare till Landskrona för att hämta Elin som sover här inatt. Har varit en lugn kväll med massa mys. Nu ska jag sova! Vi hörs när jag är mer motiverad till att blogga!

Likes

Comments

Skulle köpa byxor och hubbe tröjor.. blev inte riktigt så, slösade duktigt utan skam och hubbe har inte köpt ett skit utan burit mina kassar. Söt är han.

Likes

Comments

Shit vilken dag, jag har inte ens fått sova middag?! Vilket känns faktiskt helt ok! Men hade först ett möte på Najaden med ny psykolog och jag verkligen diggar honom! Stort! Sjukt! Kommer nog gå bra att gå över till honom sen! Alexandra hängde med och sedan var vi ute på matjakt vilket resulterade till att jag ändå inte åt. Som vanligt. Men skyndade mig till nästa möte som jag helt tagit fel på tiden, eller ja... 30 minuter... Tur att jag var tidig isåfall! Men lämnade av Alexandra på bussen och sedan gick jag tillbaka. På väg tillbaka så träffade jag Johanna. Åh vilken kram! Vi sprang fram till varandra, krama om varandra och hoppa och skrek som två 13 åringar som träffar deras bästis. Exakt så. Slutade även med att Johanna hängde med på mitt bedömningsmöte Trevligt! Skönt att ha någon med! Jag var så himla nervös över mötet så visste inte riktigt hur jag skulle handskas med det. Men mötet gick bra, blev lite irriterat mellan mig och min överläkare... Vi försökte hela tiden trigga igång varandra och hade stora diskussioner. Typ att vi bråkade? Men nu har man gjort det också i sitt liv, bråkat med en överläkare! Men åh, hon gav sig aldrig om ämnet och förstod dåligt också. Blev så irriterad! Efter en stund så la vi ned allt och jag gick därifrån. Åkte hem och gjorde vid mig och packade väskan samtidigt som jag hade Johanna som sällskap. Sedan satte vi oss i bilen och jag lämna av henne hemma och sedan åkte jag iväg till Hubbe. Så just nu sitter jag hemma hos Hubbe, vi ska spela hade vi tänkt! Så himla mysigt! Men men, vi hörs av!

Likes

Comments

Hej bloggen. Kanske slänger iväg ett blogginlägg lite senare idag, beror på hur mycket energi jag har. Har sovit ungefär hela dagen nästan och mår inte riktigt bra. Precis kommit upp ur sängen, dyngsur, skakig och mådde inte alls bra. Mamma kom upp med halva maxdoseringen på akutmedicinen som jag kallar det. Ska ta nästa halva nu och sen gå en promenad så får se om jag är levande när jag kommer hem eller om jag somnar direkt. Men det får vi allt se! Men jag har inte glömt er jag mår bara inte riktigt bra idag.

Likes

Comments

Nouw Magazine