Likes

Comments

Fotografi, Vardag

Ni vet när man precis har köpt en kamera eller en ny grej som man bara MÅSTE testa? Well, så är det med mitt objektiv. Jag var bara sååå tvungen att testa den! Massa skitbilder, ingenting planerat. Jag var bara tvungen att känna på den. Så här bjuder jag på mina första skitbilder från kameran. Mest för att ni ska verkligen få se vad detta objektiv är kapabel till!

Likes

Comments

Vardag

Ja, denna veckan har ju varit bäst typ? Allt från att valt att ta bort det dåliga ur mitt liv. Till att leva ut till fullo. Allt från att stå och ljuga för en kille man träffade på badoo och sedan förklara att "NOPE" händer aldrig. Till att stå och ragga på medarbetaren på macken så man fick hans snap och han råkade vara en som hjälper till med boys. Till att faktiskt träffa någon som man faktiskt saknar haha... ni förstår? Jag älskar singellivet. Och desperat låter jag kanske, men det är det sista jag faktiskt är. Jag väljer bara att låta mig själv göra vad jag vill med livet, tills jag faktiskt känner att jag träffat den rätta. Och det deeptalket hade jag, hubbe och nesa igår. Självklart, jag våga ju inte säga att jag är någon förhållandetyp? Mest för att gash! Har aldrig varit singel typ. Låt mig smaka på det goda. Men man ska inte heller jaga kärlek, den kommer automatisk. Jag har förstått det. Och det ska kännas rätt. Känns det inte rätt så kan man låta det vara. Jag älskar livet.
Fortsättning följer, jag har även åkt ut och träffat sjukt konstiga människor. Helt underbara faktiskt! Jag trivs verkligen med mitt liv nu. Det är på topp.

Så.. att... idag vaknade jag bredvid hubbe (dööö så snygg och trevlig!!!) efter tre timmarssömn då min hjärna var inställd på att jag skulle vara vaken och inte vara trött för fem öre. Självklart. Och jag jobbade idag också? Men tre timmars sömn blev det till slut. Gick ifrån att vara jättepigg hos honom och glott flera olika filmer. Till att somna hårt på hans bröst. Sov gott iallafall. Vaknade typ en timme senare av att jag faktiskt somnade. Shit vad håller jag på med tänkte jag? Vänder mig om. Han märkte inte att jag somna. (Haha, tror du på va nattah? Första du typ får höra. "När somna du igår egentligen?"). Nej var mysigt att faktiskt ha Goa armar runt om mig. Helt underbart.

Sedan var det jobb. Och nu har jag kommit hem... trött som fan, inte så jävla konstigt? Men tänkte vila och sen köra till Landskrona innan jag träffar bästisfestis för att skvallra om ALLT!

Här är bilder från veckan!

Likes

Comments

Vardag

Jag sitter verkligen hemma, en fredag. Utan alkohol, vänner och klubb som kallar? Detta är nästan galet. Andra helgen på flera veckor jag inte är ute och röjer i stan? Låter helt sinnessjukt sjukt? Men jag kan lova, jag hade gjort vad som helst för att gå ut och festa röven på Harrys med Ida ikväll. Det hade jag verkligen. Jag sitter trots allt och taggar mig själv i ensamhetens värld med party musik. Fan alltså. Jag vill ut. Men imorgon är det jobb. Sådana helger kommer det många utav nu. Ja, jag har blivit en partypingla. Jag spårade. Efter att jag och Filip gjort slut. Men jag älskar det. Jag har aldrig uppskattat livet så mycket som jag gör idag. Varje sekund, varje stund med mina vänner, varje morgon man vaknat och fortfarande full och bakis. Det är livet- och det är värt det. Jag har inte mått såhär bra på länge. Jag älskar livet. Ingen ska någonsin förstöra känslan av att leva. Igen. Aldrig.

Idag har jag varit med Alexandra, hamnade hos Thomas (jag vet inte ens om jag berättat att han heter så? Men well, nu vet ni!). Går lite svajigt mellan oss. Men jag försöker lära mig. Det tar tid. Så idag kikade jag in och sa hej, lite tjafs, lite gråt, massa kramar och allt blev bra... till slut, som vanligt. Nu håller vi tummarna på att det bara ska fortsätta åt den riktningen också.

Sedan käkade vi på Ikea (igen...) gjorde det igår också. Och sedan över till Ida och snackade skit. Kom hem och gick och la mig en timme. Nu sitter jag framför datorn och försöker verkligen få upp bloggen igen. Vi försöker.

Hur har er dag varit?

Likes

Comments

Nouw Magazine