Vardag

Tjena alla! Vad har ni gjort idag? Själv hjälpte jag morsan på firman idag och sedan åkte vi iväg till lasarettet där vi har en nära vän till familjen som ligger inne med lunginflammation (jag kommer åkerkomma ang detta då detta var något så hemskt allvarligt, men tänkte inte skriva ut det ifall OM någon läsare, tror jag minimalt på men för säkerhetens skull, är involverad i detta). Låter konstigt att det är någon annans fel för lunginflammation? Men jag kommer återkomma med det och förklara läget.

Var på lasarettet i fyra timmar innan jag skulle vidare till min gamling och lämna medicin och sedan kom jag hem och fick sneflipp på min egna dator. Helt värdelös ibland. Så jag valde att ta en powernap runt halv åtta och vaknade 3 timmar senare... Sämst på sånt där som kallas för powernap. Så nu sitter jag här och är fullt pigg och käkar slut min Ben & Jerry. Imorgon har jag planer på att köpa en ny och även färskt godis ifrån hemmakväll och tänkte avsluta min sista helg innan jag går strikt på diet och träning.

Likes

Comments

Egna starka åsikter, Vardag

Jag har en hel del massa saker jag vill göra innan jag blir 25. Så tänkte presentera det för er. Detta gör jag för MIG själv och inte för någon annan. Jag vill trivas i mig själv.

1. Skaffa sleeve och tatuera mig massor - jag älskar tatueringar. När jag är klar med alla tatueringar (inte innan jag är 25) så ska jag vara en vandrande tavla.

2. Laserbehandla mitt ansikte - jag har pillat på finnar och har förstört min hy. Jag får inte sååå mycket finnar, men när jag väl får en, så pillar jag på den i veckor. Det kan ta 3-8 veckor innan det är läkt. Jag pillar hela tiden. Så varför inte laserbehandla alla fula ärr jag har i ansiktet efter detta? Dessutom kanske jag inte behöver använda den mängd smink jag gör i dagsläget för att täcka alla märken och ärr - kanske kommer jag sluta sminka mig?

3. Permanent hårborttagning - ben och intima området ska absolut bli hårfria - för liiivet! Min kropp tåler inte rakblad och jag har en så hemsk hårväxt att det räcker med någon timme eller 3 rysningar så är det stubbigt. Jag hatar det. Jag har hårväxtsproblem.

4. När jag gått ned i vikt så ska jag även ta bort mina bristningar med hjälp av laser. Jag har bristningar på bröst och lår.

5. Ta bort lite hud från brösten - en bröstlyftning. Nackdelen med stora bröst är att vid större kroppsförändringar eller viktnedgång så blir brösten hängiga. Jag vill helt enkelt bara ta bort lite hy och lyfta upp mina bröst.

6. Börja träna och bli thininspo. Jag ska bli smal och jag ska även ha en väldigt fit kropp - jag har alltid, innan jag blev tillsammans med Filip, haft en väldigt vältränad kropp. Detta är pga att jag hade en bättre ämnesomsättning i kroppen och för att jag har alltid tränat, i hela mitt liv. Sedan jag var 4 år, 4 dagar i veckan.

7. Plastikoperera mig. Ja, jag tänker faktiskt plastikoperera mig. Jag är faktiskt väldigt mycket emot plastikoperationer. Eller ja, i den mängden att man faktiskt överdriver med sin kropp och utseende. Att man fyller läpparna med botox så de nästan spricker och har större läppar än själva Kalle anka. Eller att man fyller silikon i sin rumpa att den väger mer än hela din kropp eller att brösten blir onaturligt stora så att det ser ut att du kommer knäcka ryggraden i vilken sekund som helst. Jag tåler tyvärr inte dessa överdrivna människorna - en annan sak är ifall du gör det för dig själv och för att du har något du mår dåligt över med din kropp. Själv vill jag plastikoperera min näsa.

8. Pierca smiley, läpp och näsa.

(9. Plastikoperera intimt. Jag behöver inte förklara den biten.)


Har ni något som ni vill göra eller ändra på?

Likes

Comments

Musik, Vardag

GOD!! Min idol som spelar i "As it is" har äntligen släppt ett nytt album! Kärlek till detta band och denna fantastiska musiker, Patty Walters.

Likes

Comments

Vardag

Och det är inte så att jag har någon bloggtorka eller att jag inte har verkligen någonting att berätta. Absolut inte! Tvärtom - dessa dagarna har jag samlat på mig så himla mycket nya produkter som jag vill dela med mig och massor av bilder, så jag har verkligen supermycket att blogga om! Jag har även recension att skriva om tandblekningen. Jag har så mycket, men så lite ork. Har ingen tid framför datorn även om jag går hemma och är arbetslös så är jag aldrig sysslolös.

Idag har jag städat framsidan av huset och tagit bort all tösalt (som inte smälte och var ren skit...) så gott det gick. Var som tusenmiljoner riskorn på marken och mellan stenarna... och sedan har jag fixat barnrummet där uppe och dammsugit där nere, så jag har haft och göra idag! Ikväll har jag och kärleken kollat på det senaste avsnittet från ung och bortskämd! Och nu sitter jag här, spelar och tänkte förbereda lite inlägg åt er så jag faktiskt kommer någonstans! Annars är det jobb imorgon och lite sådant!

Likes

Comments

Vardag

Sådärja, nu börjar dagen närma sig sitt slut! Ingen spännande dag faktiskt haha, men det har ändå varit tisdag liksom. Inte nog med att jag var barnvakt till sent inatt, så slet jag ofrivilligt röven ifrån sängen imorse för att hjälpa mamma. Jag har verkligen varit på världens skithumör - ska aldrig ner jobba dagen efter att jag passat barn halva natten eller tvärtom. Jag var verkligen riktigt illa trött. Så när jag kom hem så var det första jag gjorde var att slänga mig på soffan och sova 1 timma innan jag gick upp och duschade och sedan vidare till tandregleringen. Jag kanske inte berättade att jag råkat... Eller jag? Nej, min katt har slarvat bort min skena och den har varit väck sedan i lördags. Men jag hade nog turen med mig idag när jag var hos tandregleringen. Det var nämligen dags att sluta med skenan. Men någonstans innerst inne vill jag faktiskt ha tillbaka min skena, mest för att jag ska vara bombis på att mina tänder inte flyttar sig... Men en ny kostar 1500 kr, så inte just nu haha! Jag ska nämligen imorgon också fota min efterbild efter tandblekningen och skriva en kort recension om den om min egna åsikt. Det var några dagar sedan jag slutade behandlingen och jag är absolut supertaggad på att köpa något annat och fortsätta behandla! Men jag fixar det imorgon, för ikväll orkar jag inte fixa med fler bilder. Jag har ju massor att visa er!

Så efter tandregleringen så stack jag och mamma och hämtade ut paket och sedan och handla och till sist hamnade vi på Ikea! Där blev det massor av mat och gott! Däremot så ska jag faktiskt börja banta på måndag. Jag har en sådan dålig näringsomsättning i min kropp så det hjälper inte att gå ut och gå. Mamma sa att gå ut och gå ska jag absolut göra, det är jättebra! Men dagen jag slutar banta och har kommit ned i vikt så MÅSTE jag fortsätta motionera, pga att annars går jag upp igen. Våra kroppar måste banta om vi ska ned i vikt. Det går inte med något annat... Så på måndag är det viktväktarna och denna gången tror jag faktiskt att jag inte kommer sitta i soffan 3 timmar och gråta efter en kaka på expresso house. Det har hänt, på riktigt. Då var det dock LCHF jag gick på.

Hur har er dag varit?

Likes

Comments

Nouw Magazine