Vardag

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardag

Ikväll blir det inte något bloggande. Tänkte sätta mig och blogga men ikväll så fuckar mitt hjärta ordentligt. Jag har en hjärtsjukdom/missbildning... så ikväll samarbetar inte vi. Mår inte så bra, har ont, kan knappt andas och är yr. Ska försöka sova, hoppas på att inte behöva åka in... men vaknar jag av extrem smärta så får jag helt enkelt åka in. Men har aldrig behövt åka in för det tidigare.. men allt har blivit värre sen förra kontrollen... tänkte prata öppet om det någon dag, men det får bli när jag orkar ta fram kameran.

Likes

Comments

Vardag

Åh hann inte blogga idag! Har haft fullt upp men har ju massa att berätta! Men hade öppning och stängning idag sen var det massa efter jobb och jag är ju inte hemma fören halv åtta... men nu ligger jag i sängen, i min egna säng! Och imorgon gäller samma sak, öppning och stängning och sen kommer Elin för vi ska ut och göra stan osäker! Så får se om jag hinner blogga imorgon eller om jag får ta den på bakfyllan! Men nu ska jag sova så jag orkar med det imorgon!

Likes

Comments

Shopping, Vardag

Köpte ju en jobb väska som jag la ut till er för någon väska, där jag även skrev att jag hade blivit galet förälskad i en annan väska samtidigt och kunde inte hålla fingrarna i styr när jag klickade hem väskan! Väskan kom för ett bra tag sen men jag har inte orkat visa den, men här är den! Visst är den snyyyygg?

Likes

Comments

Vardag

Tjena! Hur är det med er? Är ni ordentligt laddade inför den nya veckan? Jag är! Min tredje vecka som banktant och det går framåt! Sakta men säkert! Jag tror verkligen, eller hoppas, att de känner att de kan släppa iväg mig lite nästa vecka då jag ska vara klar med att ha lärt mig det mesta för att kunna vara med och driva banken! Idag hade jag öppning och stängning! Gick hur bra som helst! Vi har även kampanj på vårt kreditkort! Sjukt bra kort om ni undrar! Massa fördelar, försäkringar och rabatter! Så denna veckan har vi super erbjudande på vårt kort! 100 kronor första året! Så denna veckan och nästa vecka är det fullt fokus på att samla på oss många kunder! Det är så få som faktiskt vet om att Forex är en bank och att vi råkar vara råast på marknaden! Inte för att sälja mig här till er, utan vi är faktiskt bara bäst! Många kunder har gått över till oss när de har jämfört sig med oss!

Men ikväll blir det ett sista game och sedan ska jag duscha och sova. Börjar 10 imorgon så det ska bli skönt! Har fått undanstökat Arbetsförmedlingen då de skickat hem om att jag blivit varnad... Men jag ringde faktiskt till Arbetsförmedlingen samma dag som jag skrev på papper om att jag ska börja jobba och är inte arbetssökande just nu, men icke sa nicke. Nu har jag iallafall gjort det sista för att de ska vara nöjda och jag hoppas på att jag fan får någon ersättning de dagar som jag faktiskt inte varit med jobb. Ska ringa dit imorgon igen och kolla läget. Sedan har jag fått ut 3 månaders mini-piller och bokat tid på UM. Bara några meter ifrån mitt jobb! Super! Allt under kontroll nästan, lite samtal kvar att beta av!

Likes

Comments

Vardag

Sista dagen man är ledig och det känns bra ändå! Imorgon blir det tillbaka till jobb och kör hårt! I helgen har det varit för det mesta slapp men också hänt en del grejer! I lördags kom Filip och vi hade middag här hemma. Sedan har jag hängt med lite polare och tagit det lugnt! Kört till Landskrona en sväng och hälsat på hos gravarna! Har inte orkat eller haft lust till bloggen under helgen men ska absolut bättra mig! Ikväll blir det att spela och äta glass innan jag ska lägga mig!

Likes

Comments

Vardag

Hejsan! Tänkte berätta lite kort om vår tradition vi har under högtiden och just nu handlar det om påsk! Som många kanske inte visste om så är jag halv polsk då mamma är ifrån Polen. Och är det något som polacker är experter på så är det mat och att äta! Till jul så bryter vi något som vi kallar för "blad" då det är som 1 mm tunn skriva bröd och önskar varandra lycka till. Till påsk så delar man varsin halva ägg. Däremot så är jag världens kräsnaste människa och delar inte ägg då jag inte tycker om ägg. Men i år så var det lite annorlunda, då vi orkade inte gå till kyrkan som vi traditionellt gör. I kyrkan så välsignar vi vår mat innan vi har festligheter där hemma till påsken. I år skippade vi kyrkan vilket är första gången under min tid på jorden. Men sedan följer det med massor av mat! Soppa, varmrätt, kallrätt och massor av efterrätter! Polacker sitter verkligen och äter i flera timmar och det är alltid god mat! För det mesta!

Idag var det över ifrån påskbordet så idag blev det soppa och lite kallskuret med bullar och sallader som däremot var svenskt! Men gud vad mätt jag är! Ikväll blir det däremot en Ben and Jerry glass innan jag ska hopp i säng!

Polacker har en annorlunda matkultur jämfört med svenskarna. Polacker (inte vi då, det blir alldeles för mycket mat haha!) äter varje dag sin middag med en skål soppa, varmrätt och efterrätt. Helt sjukt! Och maten är helt annorlunda! Jag är så glad över att Filip faktiskt tycker om den polska matkulturen då den är lite udda jämfört med den svenska. Polacker äter pålägg som är av rent kött så som i korv och pressad kött! Och det tycker Filip är så guda gott! Här är lite bilder på hur maten kan se ut! :)

Likes

Comments

Nouw Magazine