Musik, Vardag

Är denna typ den bästa födelsedagslåten? Råkar bara hitta denna när jag lyssnade på en av deras bästa låtar, Young new England, och skulle kolla lite vad de hade. Och så dök denna grymma födelsedagslåten! Mina vänner ska lära sig sjunga denna och sjunga den när jag fyller år, helt klart! Måste snart börja planera min födelsedag, blir ju 20!!!


Happy birthday kid, now go ahead and make a wish

For everything that's old and gray to turn back to new again
Happy birthday friend, let's raise a glass for what's ahead
For all the nights that never end, "let's raise a couple more", I said
Happy birthday me, I'm spilling over everything
We drank away the drinks for free, they always seem to follow me
Happy birthday you, the trouble we could get into
When I got nothing else to do, and you got nothing left to lose

Let's go and bury our conditions
With sex and alcohol and songs with our friends
You call it crazy, it's all that we've ever been
We're making everything old feel new again

Happy birthday kid, tonight we're taking off the edge
Slow down and tell me what you did, so tell me everything
Happy birthday, well I think we got enough for bail
I think we do but I can't tell, we'll probably spend the night in jail
Happy birthday me, I drank away the memories
Do you remember 21? I don't remember 17
Happy birthday you, the trouble we could get into
When you got nothing else to do, and I got nothing left to lose

Let's go and bury our conditions
With sex and alcohol and songs with our friends
You call it crazy, it's all that we've ever been
We're making everything old feel new again

And I got nothing left to lose

Let's go and bury our conditions
With sex and alcohol and songs with our friends
You call it crazy, it's all that we've ever been
We're making everything old feel new again

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardag

Det värsta jag varit med om idag, jag är så satans jävla orolig så det är inte sant. Jag vaknade, gick och duschade och gjorde mig i ordning för dagens kontroll... Jag gjorde misstag, förklarade mina misstag och vissa saker var hemskt dåligt. Jag kuggade på båda mina "gör en lämplig vändning" försök, han anser att jag ska vara mer aktiv och allt det där som jag ställde in mig på igår... Satte sig fortfarande inte... Jag blinkade först och tittade sen, jag ska göra tvärtom. Jag ska träna mer på körfältsbyte i cirkulationsplats. Well, vad ska jag göra? Jag blev underkänd. Jag är så himla orolig att jag inte kommer få göra uppkörningen... Jag börjar jobba veckan efter och jag vet att jag inte kommer kunna ha tid för körskolan på samma sätt då... Jag vet inte ens hur mitt schema ser ut... Jag måste greja det, men samtidigt är jag rädd att jag kuggar på den riktiga uppkörningen. Men det känns ändå helt okej att kugga då, då har jag iallafall försökt. Och det får kosta vad det vill, jag ska ha mitt körkort. Kanske får jag ett schyst schema så att jag kan köra innan jobb eller efter jobb. Kanske börjar jag lite senare? Slutar lite tidigare? Äsch, det löser sig. Jag får verkligen börja allvar nu, jag får höra vad som sägs på fredag.

Men! Jag har gjort körkortfrågorna på alla kapitel i appen samt läst ut boken, gjort alla 3 tester och blivit godkänd. Gjorde sluttestet, hoppade direkt över på osedda frågor, svåra frågor och vägmärken. Gjorde ett vägmärke, svarade fel med vilja vissa märken för att gå tillbaka och kolla svaret och läsa om det. Så frivilligt blev jag underkänd. Vi kör imorgon igen. Men just nu ska jag verkligen ta det lugnt. Sätta mig och spela. Imorgon kommer det paket hem, förhoppningsvis båda två som jag väntar eftersom jag beställt massor till Sixten så... det kommer i två paket haha! Varav ett av dom är på 21 kilo! Sedan sätta mig och läsa om körboken, kolla riskettans bok och fortsätta plugga! Från och med måndag så ska jag leta massor av gratistester på nätet inför kunskapsprovet (om jag nu får lov att göra det...) och utmana mig själv så jag har fler frågor än just trafikskolans och min app.

Likes

Comments

Vardag

Nu är det enbart 6 dagar kvar tills jag har kunskapsprovet och 7 dagar till uppkörningen. Så nu sätter jag mål på mig själv! Jag fortsätter att plugga! Jag ska läsa ut boken idag, göra körkortsappen sista frågor på nivåerna så jag snabbt kan fortsätta att blanda frågor inom teorin! Och så ska jag göra ett test och hoppas på att jag blir godkänd! Sedan är det att fortsätta göra förberedelseproven tills jag har kunskapsprovet och läsa en eller två gånger till i boken! Och börja träna på skyltarna!

Likes

Comments

Vardag

Fortsätter denna eviga tjat om att läsa körboken! Ska bli klar med den imorgon så jag kan klara repetionstest! Och gå vidare och se till att jag är väl förbered till kunskapsprovet som jag har om en vecka. Imorgon får jag skärpa mig ordentligt då jag har en såkallad mini uppkörning!

Likes

Comments

Shopping, Vardag

Var ju tvungen att köpa ett par lite finare, stilrena och mer "bankiga" skor (ja jag hittade nyss på ordet haha!). Så nu saknas bara en snygg väska och så är jag så gott som klädd!

Likes

Comments

Vardag

Sådärja. Påväg hem och ska käka lite frukost! Gick upp kvart i åtta och gjorde vid mig till dagens körlektion! Men allt gick verkligen skit idag... riktigt skit... har litegrann och träna på innan uppkörningen... imorgon har jag dock min miniuppkörning så måste verkligen se till att koncentrera mig! En vecka kvar och jag måste verkligen klara det! Har näst intill ingen möjlighet om jag failar allt då jag börjar jobba... så nu ska jag hem och käka och sätta mig i boken och plugga! Försöka dra ut mamma så att jag kan öva på det som jag behöver... är skitnojig och idag var det inte alls min dag! :(

Likes

Comments

Nouw Magazine