Vardag

Alltså nu är det återigen en sådan väldigt alldeles för sen natt. Men jag kan inte koppla bort tankarna om morgondagen! Jag längtar och så vill jag helst sova nu nu nu! Så ska snart sova faktiskt! Men först måste jag bara rensa tankarna och skriva ned allt! För jag längtar ihjäl mig!
Imorgon ska jag och Filip upp i tid, egentligen är det ingen speciell dag men jag längtar så fruktansvärt mycket efter morgondagen... även om det är en vanlig dag liksom! Tänk er att faktiskt känna så inför en dag! Men jag och Filip ska upp i tid! Först ska jag ringa doktor vilket jag har varit slarvig med och helt glömt bort det. Sedan ska jag och Filip ut och gå! Ska gå långrunda varesig han vill eller inte! Sen ska vi hem och äta en god frukost och sen ska jag bara liksom... ta tvätt, städa undan lite... låta maten smälta innan jag ger mig in på att bränna massvis med fett! Jag vill verkligen bara bränna! Sen ska jag och Filip göra spagetti och köttfärssås och sen rullar dagen vidare. Men alltså, att faktiskt bara längta så sjukt mycket efter detta? Är jag galen? Haha! Men nu har jag äntligen fått ut mina tankar och kan äntligen koppla av så nu ska jag snabbt sova så jag kan vakna! Godnatt och tjingeling!

Likes

Comments

Vardag

Idag är det söndag och jag har hunnit med lite grann här hemma. Ibland ser mina söndagar ut på olika sätt. Antagligen är jag stendöd eller också väldigt produktiv. Idag var jag produktiv. Inne på min nästsista tvättmaskin med handdukar och sedan så har jag dammsugit där nere och plockat ned lite julgrejer. Imorgon ska vi plocka ned det sisa där ute och även köpa två eller tre lådor som vi kan packa ned allt i innan det åker upp på vinden.

För övrigt är det pyjamas söndag och no way att jag går ut någonstans!

Likes

Comments

Vardag

Jättesent men vad ska jag göra. Idag har jag inte varit ute och gått, haft en sådan jävla träningsvärk och inte känt mig så frisk. Och sedan har det varit en riktigt jobbig dag. Massa tårar har bäddat min kind... Så har ingenting att skriva om, så godnatt.

Likes

Comments

Vardag

Sådärja! Äntligen sitter jag framför datorn och väntar på en spelkompis i England i hopp om att han är snart klar så att vi kan köra igång.

För övrigt så är min kropp super sliten! Jag har ont i hela kroppen, till och med armarna fast jag förstår inte hur eller varför då jag inte har ansträng armarna? Men jag har jäkligt ont i fötter och ben. Blir lätt så när man råkar gå över 9 km och närmare 2 timmar. Men så värt det, 500 kcal är brända och jag ska bränna mer. Jag ska nå dit.

För övrigt så ska jag övningsköra till Ängelholm imorgon för att hämta en sjukt snygg filt som mamma la undan igår på Åhlens här i min ort, de hade bara en kvar och mamma ville ha två så vi ska köra snabbt imorgon och köpa den andra! Ute i det vilda!

Och sen ska jag promenera en sväng imorgon igen, kanske inte så långt men förhoppningsvis 5 km. Men på söndag ska jag också övningsköra och sedan ska jag ta 2-3 timmar att gå till stan och tillbaka.

Annars hoppas jag att ni har haft en bra dag, så hörs vi imorgon!

Likes

Comments

Nouw Magazine