London Vibes

Hello Lovelies!

Så er der gået endnu en uge og jeg kan faktisk tillade mig at sige; det går ok hurtigt! Selvom det ikke altid føles sådan midt på ugen eller midt på dagen, så tænker man fredag; shit det er allerede weekend! JA TAK! Denne gang er der sket en masse og sorry for dette lange opslag, men prøv endelig at følge med alligevel og tak!

Som alle andre uger så har denne uge været okay. Ja det er svært at vænne sig til alt, men når alt går som smurt så er optimismen godt igang! Og desuden har jeg jo i den grad haft noget at se frem til her i weekenden! Mine forældre har været her i London!! De kom i fredags og måtte desværre hjem igen her til aften... Kort besøg er bedre end intet og det er alt værd at få besøg hjemmefra!

Såååå hvad stod weekenden på?? Let's see shall we:

Vi startede lørdag morgen med en tur til Camden. Vi tog et smut ind igennem Stables Market og må virkelig sige der er specielt! Men så igen det er meget typisk Camden; flippet og alternativ. Vi var også på det Jødiske Museum, da det ligger i samme område og det var så vildt spændende - hvem synes ikke sådanne historiske begivenheder er vildt fascinerende! Om aftenen tog vi hen på Primrose Hill High Street som er lige hvor jeg bor og her fik vi lækker lækker pizza - OH LORD! I loved it!

Søndag morgen tog vi afsted mod et shopping center der hedder Westfield, meeeeen inden det så skulle vi jo lige forbi apartment 221B og se hvor den famøse Sherlock Homles boede! VIGTIGT! Og for jer der ikke kender ham... Shame on you! Anyways, Westfield! Kæææææmpe stort, altså vi snakker stort stort og der var så mange butikker det var for meget. Egentlig gik vi efter bukser til mig. Fandt jeg det? Nope, men fandt en masse andet så det er helt okay med mig - bukser er overvurderet anyways! Vi spiste et sted der hedder Clucky Balboa, sådan lidt en diner agtig americano style I guess. Det var i hvert fald lækkert. De gamle fik nachos og pommes og jeg fik macaroni n´cheese og pommes. MUMS! Aftensmaden var rimelig easy den aften; Subway.

Mandag var knap så fed en dag - jeg var på arbejde - wuhuuu! Mens jeg måtte tjene penge, så var de gamle rundt og tuller på Denmark Street (cheesy nok), eftersom faderen min absolut skulle forbi nogle musik butikker - oh well. Jeg tog ind til hotellet hvor de var. Der spiste vi aftensmad og så film på værelset til jeg atter måtte tage hjem.

I dag kunne jeg krydse en stor ting af min Bucket List! Nemlig at spise morgenmad på the Breakfast Club! Vidste ikke hvad jeg skulle forvente, men det var amazing! Det smagte så godt I tror at det er løgn og det mættede helt vanvittigt. Vi fik pandekager med bacon og spejlæg. Kakao med skumfiduser, thé og en vanvittig chokolade skake... Det var dybt seriøst HEAVEN. Det var en kæmpe succes og slet ikke sidste gang jeg er der! Efter vi havde spist morgenmad, så tog vi til China Town og det var jo næsten som at være tilbage i Kina. Duften, butikkerne, de klamme døde dyr der hænger i vinduerne klar til at blive solgt og spist. Det bragte gode minder! Vi tog herefter en taxa til den Danske Kirke her i London, som heller ikke er særlig langt fra mig. Her blev vi vist rundt og vigtigst af alt så jeg deres butik... Pludselig var jeg helt på toppen i et øjeblik; tarteletter! Jeg blev seriøst så lykkelig og havde lyst til at købe det med det samme, men måtte beherske mig jo... Det er i hvert fald rigtig lækkert at komme til et sted hvor man kan købe danske varer, så som rugbrød, leverpostej, flæskesteg, pålægschokolade, suppe og en hel masse andet!

Da der kun var to timer tilbage af min formiddags pause, så valgte vi at gå tilbage til Primrose Hill High Street og få lidt varmt at drikke. En lille tur igennem Regents Park og hen til en lille café. Så måtte jeg desværre give mine kram og knibe nogle tårer og sige vi ses snart igen... Det var så dejligt med besøg og jeg hyggede mig hele tiden uden at tænke på at skulle falde til eller for at konstant vise min aller bedste side men bare være... mig. Selvom vi lavede noget hele tiden og jeg har ondt i fødder, ben, skinneben, hoved og bare alt - så var det afslappende på den måde. Nu kan jeg se frem til at komme hjem i november og besøge min savnede søster!

Det var en lang omgang og WUHU hvis I er hernede! Som sagt har vi fået lavet en del og imorgen starter resten af min uge som normalt igen. Jeg er så glad for alle jer der læser med og vil følge min lille rejse, endnu engang :-D Det varmer!

Store kram og massere af kærlighed fra London!

#londonvibes

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

London Vibes

Hello lovelies!

Så er der ved at være gået lidt tid siden jeg er kommet og jeg ved at nogle af jer venter på en update. Så her er den!

Som altid er det nyt og i den grad stort! Det er en fremmed familie, fremmed hjem, nogenlunde fremmed land og der er mange nye ting man skal forholde sig til. Familien har taget godt imod mig og mit værelse er lækkert og eget badeværelse - de går meget op i at man har sit privatliv hvilket er super rart.

Sådan ser min dag typisk ud:

Jeg møder hver morgen kl. 07:15 hvor jeg går ned og varmer den yngstes mælk, op igen og lege med den ældste og få ham i tøj. Så står den på morgenmad og den ældste følges så i skole af moren. Jeg har den yngste i et par timer hvorefter moren tager hende til en ''babyclass''. Jeg har så en lille time til at gøre rent på værelserne, eller badeværelserne afhængig af hvilken dag det er og så kl. 11:00 har jeg pause indtil kl. 14:00. Efter pausen vækker jeg den yngste, giver hende mælk og en snack og leger. Super lækkert med den pause midt på dagen og det er tiltrængt efter en tidlig og nogle gange meget hård morgen (den ældste kan være noget af en opgave). Så bliver den ældste hentet fra skole og så er det leg med begge børn indtil aftensmaden. Jeg har aftenrutiner så som at gøre badet klar, rydde op i børneværelserne, gøre klar til at de skal i seng, ordne køkkenet og kl 19:00 er jeg færdig! Og med færdig mener jeg færdig. Jeg er helt udkørt! :-D

Det gode ved at dagene er så ens er at rutinen er der og det bliver nemmere at lære tingene hurtigere, hvilket vil gøre det nemmere for mig at falde til. Det er stadig nemt at glemme ting og jeg får nye ting af vide hver dag, så det går i mit eget langsomme tempo pt.

Nok om familien og mine travle dage! Nu lidt om hvordan det er i London!

Som jeg fortalte i sidste indlæg så skulle jeg i London Zoo med en der også hedder Signe og det var super hyggeligt! London Zoo er stort og forvirrende og vi fik ikke set elefanterne og mange andre dyr, da vi bare gik i ring hele tiden. Men vi fik set pingvinerne 7 gange! Men der så vanvittig stort og selvfølgelig, som altid, så kan man ikke regne med vejret herovre.. Aldrig.. Så det begyndte da at regne - what else... Hvis der er noget man hurtigt lærer i London så er det at det kan gå fra solskin og varme timer til det ondeste regnvejr. Vær altid forberedt med paraply!! Men en super hyggelig dag og det er bare rart at have nogle at snakke med på sin egen alder herovre og forstår ens situation på både godt og dårligt.

Imorgen aften står den måske på en biograftur med Signe og en der hedder Helena, som jeg endnu ikke har mødt endnu - men det glæder mig til det! Vi skal se ''The Girl On The Train'' så forhåbentligt er den god! Lørdag eftermiddag skal jeg, med en der hedder Mie, til Camden og have frokost og hen til et Vintage Marked. Det er jeg spændt på, da jeg uden tvivl ikke kan styre min lyst til at købe en hel masse.. London gør helt sikkert et eller andet ved ens shoppelyst.. Forfærdeligt!

Indtil videre vil månedens højdepunkt stensikker være om en uge. I næste weekend vil de gamle derhjemme komme og besøge og det ser jeg ufattelig meget frem til! Det bliver godt at bare kunne slappe helt af og se noget velkendt! - Så der skal helt sikkert opleves nogle ting og krydses af på min Bucket List næste weekend!

Det var min lille update. Der har ikke været det vildt store, hverken af oplevelser eller noget andet. Lige nu er det meget med at falde til her og vænne mig til det nye miljø og den nye hverdag. Det er meget specielt her det vil jeg gerne indrømme, men jeg tager det dag for dag og kan kun håbe på at alt vil føles normalt om nogle ugers tid.

Jeg håber at I alle har det godt derhjemme og endnu engang, tusinde tak fordi at I gider følge med! Jeg vil prøve at fylde det næste indlæg med lidt flere oplevelser, men denne gang måtte I få den kedelige ''hverdags'' update :-D

Until next time - kæmpe knus fra London!
#londonvibes

Likes

Comments

Bucket List

En liste over noget af alt det, som jeg vil nå at opleve, mens jeg er i London. (Vil sikkert blive skrevet mere på med tiden)

 • Se Westminster Abbey
 • Se Tower of London
 • Tage på shoppingtur på Oxford Street
 • Besøge Big Ben
 • Tage til en koncert i O2 arena
 • Drikke fadøl på en engelsk pub
 • Besøge alle Harry Potter locations i London (King’s Cross Station and Platform 9 and ¾, Gringotts Bank interior, Red Phone Bow entrance to the Ministy of Magic, Leadenhall Market)
 • Besøge Baker Street og ''Sherlock Holmes Museet''
 • Tage på skøjtetur
 • Besøge the British Museum
 • Have High Tea på en eksklusiv café
 • Tage på oplevelse i China Town
 • Snappe et ikonisk Beatles billede ved Abbey Road overgangen
 • Ringe hjem fra en rød telefonboks
 • Besøge The Natural history Museum
 • Tage på udflugt til London Zoo
 • Sejle på River Thames
 • Besøge Winter Wonderland i Hyde Park
 • Spise morgenmad på The Breakfast Club
 • Opleve the Christmas Carol singalong i The Royal Albert Hall
 • Se en film i en open-air biograf
 • Se Stonehenge

Oxford Street

London Zoo

Sherlock Holmes Museum & Apartment 221B

The Breakfast Club i Soho

China Town

Likes

Comments

London Vibes

Hovsa!

Tja... Så jeg er simpelthen landet i London!

Men det er heldigvis planlagt! Som mange allerede ved så havde jeg uheldet med mig i USA og måtte derfor tage hjem... Dog var jeg bestemt ikke færdig med mine drømme om at arbejde med børn, men ærligt, job mulighederne viftede ikke ligefrem foran næsen på mig. Så vi luftede tanken derhjemme om, at jeg kunne blive au pair igen. Hvorfor ikke? Det var ikke min første prioritet, men hey, jeg havde ikke helt mistet modet og det var jeg egentligt stolt af! En familie med to børn kontakter mig. De bor super centralt i et meget pænt område i London, kaldet Primrose Hill. Jeg fik snakket med værtsmoren første gang og havde en god mavefornemmelse fordi at hun var så morsom og nede på jorden, og vi klikkede bare på en afslappet måde! Denne familie er med små børn og ikke langt fra Central London og man kan sige på en måde at der er fart over feltet hos dem og ikke som at bo ved siden af en skov i lille Skjern. 

Jeg gik med min mavefornemmelse og jeg valgte familien i London! Resten af min familie var også fan af beslutningen så det var meget godt. Det var bare så naturligt og da mine forældre og jeg fik snakket begge værtsforældre, så var vi ikke i tvivl om at denne familie ville mig alt godt. Hvordan kan man være så heldig at finde nogle med akkurat samme humør som familien Hansen her! eller... uheldig? mhm ;-)

Det skal siges jeg denne gang IKKE gør det igennem et bureau! Det var mildest set knap så meget en succes sidste gang. Men jeg er klar til at prøve igen og jeg har et åbent sind. Jeg har allerede været i kontakt med nogle hammer søde piger og jeg var sammen med to, Johanne og Kathrine, igår på Oxford Street med shopping, café og lækker frokost. Så det er om at komme ud og opleve noget når jeg har fri så jeg ikke bliver tosset af at gå rundt for mig selv! Derfor kan I også i et andet opslag følge min bucket liste som vil indeholde ting jeg gerne vil se og opleve. I dag står den på London Zoo med en der også hedder Signe og det glæder jeg mig meget til. Jeg er trods alt nabo til den så det skal opleves ;-) 

Hvis I er nået herned til bunden, så giv jer selv et skulderklap! Jeg vælger denne gang at lave en blog så jeg kan sætte mine kreative tanker lidt igang og jeg nyder det allerede! :-)

Vil I følge mig rundt i London, så Velkommen til - jeg håber at jeg kan dele alle de fantastiske ting jeg vil opleve fremover med alt London har at byde på og at I vil blive lige så begejstret som jeg forhåbenligt bliver.

Kæmpe knus til jer alle!

#sweetlondonvibe

Frokost med pigerne i Oxford Street. - Udsigten fra Primrose Hill hvor man kan se ud over London, bl.a. London Eye og London Zoo.- Udsigten fra mit vindue på 4. sal.- Den famøse ''Black Cab'', - Café besøg i Oxford Street med pigerne.

Likes

Comments