🎄MERRY CHRISTMAS 🎄

IT IS TIME FOR HOLIDAY SPIRIT, TRADITONS, PRESENTS AND FOOD!

Så kommer jeg til mit sidste indlæg inden ferien begynder på torsdag! Jeg glæder mig vanvittigt! Men inden jeg jeg siger CHERRIO LODNON og smutter hjem til Danmark igen, så var der ét kæmpe must på min Bucket List!! 😏

❄️WINTER WONDERLAND @ HYDE PARK❄️

Det var det mest hyggelige og lige hvad julehumøret manglede! Det var en blanding af festival, Dalager Marked og Tivoli! Det var fantastisk! Jeg var afsted med to meget søde piger, Liva og Thilde😍 Dog havde vi liiiige en anelse problemer da vi skulle mødes.. Det tog nemlig 45min før vi alle var samlet 😂 Der var lidt forvirring omkring hvor vi skulle mødes og flere steder der lignede hinanden, så det var noget af en kamp! Men vi fandt endelig hinanden og afsted gik det!

Der var så mange mennesker og man skulle tro at den her store park ikke kunne fyldes, men det kunne den virkelig og det var vanvittigt! Der var julelys overalt, små søde boder med ting og mad. Der var så mange forskellige forlystelser og tombolaer, som spillede alle tænklige julesange og man fik bare lyst til at bryde ud i dans! Folk var bare i godt humør og en del var rimelig wasted også. Jeg fik spist vaffel med nutella - endelig efter 3 måneder uden nutella! Curly fries og en lun pretzel! Desuden kunne jeg selvfølgelig ikke forlade London for denne omgang uden at have fået en bajer. Så det måtte jo også streges af listen haha.

I hvert fald så havde vi en virkelig hyggelig og så sjov lørdag aften - og de to tøser vil blive savnet det næste stykke tid til vi ses igen! 🙋🏾

I dag har den stået på afslapning og julefilm. Lader bare op til om få dage hvor jeg ved at julehumøret vil poppe frem! Men først så skal jeg stadig lige arbejde nogle dage. Felix ligger desværre rigtig syg, så hvordan programmet ser ud ved jeg ikke endnu - men det er kun 3 dage!. Dagene skal gå og så vil jeg bare på mit fly hjem og fejre jul med min savnede familie! Desuden ser jeg frem til selvfølgelig at give den gas til JULEJAM!! Håber på at se en masse kendte ansigter der og en masse øl! 🍻

Jeg håber at I alle derhjemme er ved at have styr på gaverne og det gode julehumør! DET ER SNART JUUUL! Kææææmpe julekram fra London 🇬🇧🇬🇧

#goodvibes #christmasvibes

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

London Vibes

Hello Lovelies!


Det er decembeeeeer!! Sidst jeg skrev var vi stadig i november, men nu er vi godt inde i december! Jeg har haft en knap så fed start på december, så I kan læse med her hvorfor! :-)


Jeg kan ligeså godt sige det... Jeg var høj på jul d. 1 december! Jeg elsker jul og endda mere end min fødselsdag! Julen er fyldt med gode traditioner, familien samles til en masse hygge og lad os nu ikke glemme det alt for lækre mad! Julemad... You guys... Jeg ved ikke med jer, men jeg skal bade i brun SOVS! Dyb tallerken, ekstra stor tallerken don't even care - der skal være plads og en masse af det! Men først skal jeg jo liiiiige arbejde mig igennem nogle dage før jeg kan nyde julen helt som jeg nu ser frem til. Heldigvis har jeg en masse julekalendere, som mine forældre har været så søde at sende over, der kan hjælpe mig med at tælle ned til juleferien! Og som altid virker det ikke til at skrabekalenderen er på min side, så jeg håber bare på en heldig 50'er.

Jeg nåede dog ikke at nyde starten af december særlig længe, fordi jeg blev syg... Den yngste har været godt og grundig syg, og selvfølgelig skulle hun da smitte mig... Lucky me! as usual! Men det skulle jo ske og det gjorde det så sandelig også! Jeg var helt død... Havde heldigvis ingen høj feber, men åh jeg havde det forfærdeligt. Pga smerterne i min hals valgte jeg at jeg nok skulle tage et smut til lægen. I did. Det tog en time... Han var så meget i tvivl at han tog mit puls flere gange indenfor den time. Min puls var nemlig ekstrem høj og jeg rystede som en der havde set et spøgelse. Han slynger nogle fancy engelske ord ud og jeg sidder totalt lost og må få ham til at gå på google oversæt. We love you google oversæt. Nope det og det havde jeg ikke haft problemer med førhen og nope han blev stadig ikke klogere på hvad der var galt. Denne læge havde nogle uger tilbage haft en pige med samme symptomer som mig, men de troede det var intet og dagen efter kollapsede hun. Så derfor var lægen usikker om jeg var okay og det ''bare'' var influenza eller var det mon..... hyperthyroidism!!! DAM DAM DAAAAM! Hvad er det? My questions as well. Jeg sad der og tænkte, nå ja jeg er da i det mindste ved lægen hvis noget sker. Han beslutter sig for at ringe til en læge på sygehuset for at høre hvad han synes... Efter nogle gode lange minutter med ventemusik og akavet stilhed i rummet, så tager lægen endelig telefonen! Awkward much..... Men de beslutter sig for at det kan vente til imorgen og hvis noget bliver værre så skal jeg afsted på sygehuset. Intet skete og dagen efter kl 9 tog jeg på sygehuset for at blive tjekket. Jeg venter spændt, er ret så sulten og min næse løber flere km væk konstant... i et fyldt venterum... Folk stirrede... Meget.... Endelig kommer jeg til hos en sygeplejerske som tjekker puls, jeg får lavet en EGK test, får smertestillende og en masse vand for at se om min puls så går længere ned da den stadig var på 130. Jeg får herefter de gyldne ord ''Ja så venter vi lige en time og så kan vi se om lægen vil tage din blodprøve''.... Der gik to timer og jeg fik endda taget røgten også - too much? Ja det tror jeg. Men god gennemgående service må jeg sige! Heldigvis var der intet i mine lunger. Efter to en halv time kom jeg endelig til ved lægen, min puls var næsten nede ved normalt og hun så ingen grund til blodprøve. Jeg manglede højest sandsynligt bare en masse væske - højest sandsynligt ja. Jeg kom hjem igen og slappede af, og efter 4 dage i sengen startede jeg på arbejde igen.

Nu nogle uger efter, så tror jeg dælme den lille har smittet mig igen.... Det starter i halsen venner, hold jer fra små syge børn ! En masse te, vand, piller og medicin - it's on!

Nu til noget mere hyggeligt! I dag er der kun 11 dage til ferie! WUHU! Og denne weekend har været så hyggelig! Eller fredag gik jeg i seng hammer tidligt - nok ikke sådan mange af jer brugte jeres fredag, men nok mere med en masse sprut og fejrede jeres weekend? Not me... Men lørdag! Igår var jeg sammen med søde Thilde og vi var i Covent Garden. Jeg havde hørt fra min værts mor at der skulle være så hyggeligt i december, så det var da et must! Og det var bestemt også hyggeligt der! Når man kommer fra lille søde Skjern, så virker her altid voldsomt om lørdagen og der er propfyldt! Men det overser man hurtigt og der begynder bare at komme en flow når man går imellem de store mængder. Desværre regnede det også, men med julelyset og godt selskab så var det helt okay! Vi fik kigget i butikker, købte ting og sager og makeup og hyggede gevaldigt! Det var så tiltrængt at komme ud og bare snakke med en anden end en 2-årig og en 5-årig. Da jeg kom hjem igen så var det tid til at babysitte. Det er sådan lidt det jeg har brugt de sidste weekends aftener på de sidste uger, babysitning. Jeg havde ellers mulighed for at se nogle gamle venner fra Kina til en julefest i aften, men det må blive en anden god gang!

I dag står den på afslapning, julekalender, adventsgave og når ja! Thilde og jeg fandt en bland selv butik med DANSK slik!! JA jeg blandede for meget, ja det er forfærdeligt og jeg kommer aldrig igennem det haha :-D Men når man ser noget som er ligesom derhjemme så bliver man spændt og meget ivrig, og jeg blev alt for ivrig! Men hyggeligt var det alligevel.

Imorgen er det endnu en dag, en uge og forhåbentligt skal jeg ikke ligge mere syg. Jeg håber at I derhjemme får en fantastisk 3. søndag i advent og at I, som jeg, tæller ned og glæder jer til jul. Mange knus og kys fra London! <3Likes

Comments

London Vibes

MERRY CHRISTMAS.... Næsten!

Så blev det 1. Søndag i advent og i denne specielle anledning, så synes jeg da der skulle laves et lille indlæg! Jeg har heldigvis lidt at fortælle.

Det er som om, at i hvert indlæg jeg laver så kan jeg fortælle om hvordan jeg på en eller anden måde er den heldige vinder af en spontan babysitning. Hvorfor skulle denne fredag være anerledes? Det var den skam heller ikke. Et par timer før de skulle bruge mig ''har du planer i aften?'' Nej det har jeg vel ikke rigtig, selvfølgelig kan jeg babysitte.... Selvom jeg ikke havde andet at lave, så er jeg ikke fan af de spontane anmodninger der...

Lørdag vågnede jeg og havde det lidt skidt. Min hals var super øm og jeg var lidt snottet, så derfor tænkte jeg det ikke ville være en dum idé med en dag indenfor med té og hygge. Det var ren nydelse uden lige bare med ro og Signe tid.

Imorges var det dog ikke meget bedre med mig og jeg havde haft en rigtig lang nat uden meget søvn desværre. Dog skulle det ikke holde mig væk fra at tage til Danish Christmas Market, som holdes af KFUK hvert år herovre i London. Der var jeg med to meget søde piger, Liva og Thilde, og det var ren hygge! Vi fik kigget på en masse julepynt, Liva fik købt en masse ind og vi fik lidt julegodt også. Har aldrig været så glad for at se æbleskiver! MUMS! Desuden fik vi en ekstra lille treat da vi mødte Christian Eriksen og hilste på ham. Lidt arrogant dog, but oh well!

Ville bare lige lave en hurtig update da det jo er en speciel tid og 1. December endda faktisk er lige rundt om hjørnet. I starten af ugen fik jeg desuden en stor pakke hjemmefra! I den var en masse julehygge! De gamle havde sendt en masse til julepynt, endda klippet gran fra hjemmeskoven og selvfølgelig adventsgaver! Så derfor var der jo også en lille gave i dag. Jeg må desværre ikke have levende lys på mit værelse hvilket ellers gør det mere hyggeligt, så mine forældre var så søde at sende et lys på batterier, men som ligner et ægte lys og endda fakler lidt som om det var ægte. Ekstra ekstra julehygge! Nu må jeg bare vente spændt en uge igen til den næste gave!

Håber at I alle er klar på julen derhjemme. Hvis I ikke allerede er begyndt, så skal julegaverne jo snart købes! Jeg er i super julestemning i dag og klar til torsdag, selvom min værts familie måske ikke er! Jeg holder humøret oppe det bedste jeg har lært og nyder at jeg kan fejre julens dage - også selvom jeg er blevet syg!

Kææææmpe julekram fra London - until next time.

#goodvibes

Likes

Comments

London Vibes

Hello Lovelies!

Så er der gået et par uger igen og det er tid til endnu en opdatering. Denne gang er I langt mere heldige, trust me, der sket meget mere end sidst og to be honest... HURRA for det! For alles skyld kan I læse og jeg kan skrive noget hvor vi ikke alle tænker ''hvorfor skriver hun overhovedet?''.

Som jeg efterhånden har skrevet i et par oplæg nu, så stod denne weekend jo på KØBENHAAAVN! Hjem og se min savnede søster og hygge i det danske igen. Jeg har siden de gamle tog hjem, nogle uger siden, bare talt ned til fredag d. 18, kl. 13:30 hvor jeg skulle afsted mod lufthavnen. Jeg nød så meget at mine forældre var der og jeg trængte virkelig til besøget, og nu kunne jeg endelig besøge derhjemme hvilket var det næste jeg trængte til! Det føltes dengang som urimelig lang tid, men så kom den store dag endelig! (meget dybt). Jeg skrev med min veninde Xandra hjemmefra i dagene op til og jeg skrev at det her...det er virkelig højdepunktet og tårerne ville komme bare ved tanken! Jeg har kæmpet mig igennem dagene for at komme frem til denne dag og da den ramte var det til at blive høj af, vi snakker den første breezer man fik i folkeskolen- ja okay overdrivelse måske, but I am telling you guys - det bedste!

Som altid er jeg ret heldig... Så derfor var mit fly da lige en time forsinket! WHY NOT?! Landede i København ved en 21 tiden og på den anden side af dørene stod min søster klar til at tage imod mig! Det var ren glæde der strømmede igennem mig og jeg var virkelig bare så glad for at være hjemme det kunne ikke beskrives! Som om jeg havde været på en rejse og hjemme igen. Vi hyggede resten af aftenen med McD og film - virkelig bare ren hygge med afslpaning.

Lørdag måtte min søster tage et par timer til en barnedåb, så jeg var så heldig at passe Simone's (min søster veninde) hund, Arthur. Han er den sødeste lille hyggefis! Vi chillede nogle timer og så var det ud og afsted igen med min søster. Egentlig skulle vi have været i Tivoli da det er en juletradition nærmest, men fordi der var juletræstænding så var gaderne udenfor fyldt med mennesker! Vi tog en hurtig beslutning, det bliver næste år! Vi tog i stedet for ind og så ''Fantastiske Skabninger - og hvor de findes''..... og ved et uheld i 3D hahah :-D Men den var vildt god! Kan helt klart anbefales!! Derefter ned og hente italiensk pizza og hjem, bare slappe af og hygge!
Søndag var handle dag wuhuuu, men men men men handle til en masse julehygge! Der blev lave en rimelig flot og kreativ dekoration, amerikanske cookies, specier, vi lavede et gingerbread house (noget af en kamp), varm kakao og en masse grin! Dagen føltes alt for kort og gik hurtigt, men vi hyggede så meget. Søndag aften var dog liger der hvor jeg virkelig bare havde set frem til noget lækkert! TARTELETTER!! YAAS GURL! Der er bare så mange ting jeg savner herovre af dansk mad, som en god leverdreng - super cliché men true! Man mangler det bare! Men søndag var allersidste hygge aften og søndag morgen.... Back to London...

Nu da jeg kom hjem igen på den åh så 'skønne' mandag efter den skønneste weekend, så er det op og igang igen. Jeg slap desværre ikke helt igår og måtte arbejde fra 14-19... Sådan er det og jeg ser frem til at klippeklistre en masse julehalløj i weekenden til at gøre mit værelse rigtig hyggeligt, og mere julevenligt klar til 1. advent! Noget jeg ikke har nævnt før er, at familien jeg er hos er jøder. Så jul er ikke noget der er her i hjemmet i samme forstand som jeg kender det og derfor pynter jeg mit værelse godt og har mit eget lille julehjem heroppe. Det giver nogle gode vibes og en juleånd - hvem elsker ikke det!

Desuden fik jeg i sidste uge også nogle fantastiske facetime samtaler med familien derhjemme og min mest savnede lille nevø, Nestor! Glæden var at se ham, men endnu mere glæde at han var så glad for at se og snakke med mig. Jeg var med inde i teltet i stuen, mens den anden faster var på facetime på en anden telefon. Jeg var med rundt og lege og det var bare ren hygge! Glæder mig sådan til at give ham kæmpe kram og massere af kys næste gang jeg ser ham! Ren glæde som sådan en lille fyr kan give så let.

Det var lidt om min weekend og ja hverdagene er der ikke meget at fortælle om, da jeg bare arbejder, spiser og sover. Jeg håber denne omgang var bedre en sidst og der er lige lidt flere billeder med denne gang også. I kan allerede se at jeg har fået mig et lille juletræ. Gotta take what you can get! :-)

Jeg håber at I alle har det rigtig godt derhjemme og at I er klar til julen som er lige rundt om hjørnet! Rigtig god uge til jer og kæmpe kram fra London!

- Kisses

Likes

Comments

London Vibes

Hello Lovelies!


Så er der ved at være gået lidt tid igen, men denne gang vidste jeg ikke rigtig hvad jeg skulle skrive om. Nu er det snart to uger siden at de gamle forlod London og tog hjem til deres egen hverdag igen. Selvom dagene er ret så hårde til tider og føles lange, så kan jeg stadig se tilbage og sige shit er det så længe siden allerede! Og jeps, jeg har tænkt mig at sige det hver gang, fordi det er dælme lækker og det bringer godt humør frem! Det der er endnu bedre ved at ugerne flyver afsted er, at der nu kun en lille halvanden uge til jeg besøger søsteren min i København! Det bliver så fantastisk at komme hjem på dansk jord igen og ja bare at kunne tale dansk, og selvfølgelig se min savnede søster..!

Som sagt vidste jeg ikke rigtig hvad jeg skulle skrive om denne gang. Der er ikke sket noget som har været helt 'over the moon', nej det har bare været arbejde. Fredag aften blev jeg trukket som den heldige vinder af et par timers babysitning! DING DING DING, hurra for mig! My favorite kind of Friday evening! Not so much... Men altså penge er vel penge og jeg havde vel tænkt mig alligevel bare at blive inde og se en åndssvag serie eller film. Forresten tak til alle de snaps jeg fik med hvor fed J-dag blev og var... Savnede slet ikke at kunne komme i by den dejlige dag....Lørdag gik ikke med så meget da jeg ikke kunne få arrangeret nogle planer, men lørdag aften var hygge! Englænderne er forresten hoppet på det danske fænomen ''hygge'' og de synes det er yderst trendy! Men der er en aften som hvert år er kendt som ''Guy Fawkes Night''. Den her mand prøvede in the old days at sprænge Parlamentet i luften, men det gik ikke særlig godt. Så på denne aften har man bonfires rundt omkring i London og en masse fyrværkeri for at fejre, at det ligesom ikke gik som planlagt for disse kriminelle. Anyways, super flot og det er ligesom en tidlig nytårsaften - dog uden booze. Folk går helt amok! Jeg kunne lige går over i parken ved siden af med et tæppe og noget varmt at drikke og bare nyde udsigten ud over hele London! SMUKT! Søndag gik med ren afslapning og lidt rengøring. Desuden er min billet hjem til lille Skjern i julen på plads og jeg glæder mig gevaldigt til at komme hjem og hygge med familien!

Titlen til dette indlæg? Well... Som I nok selv I Danmark oplever eller... Det er viiiiirkelig koldt! Og kulden er kommet hertil... med regn... Just why... Det er bare træls. Specielt når man har to mindre børn som rigtig gerne vil i parken - nej tak, ikke i dag venner! Men ja intet spændende for denne gang, ikke engang særlig mange billeder. Vidste dog sådan et indlæg ville komme, da jeg jo er her for at arbejde. Ikke alle uger vil være lige spændende! Men for at tilfredsstille alle, mest familiemedlemmer, så laver jeg et opslag alligevel for at vise jeg lever, jeg er okay og alt ikke står helt stille.

Desværre er jeg også lidt nede med snuden, da en af de piger jeg begyndte at få det rigtig godt med desværre tager hjem meget snart... Hun følte ikke at det gik og efter at have hørt situationen, så forstår jeg hende godt. Hammer øv når man finder en man kan så godt med og så er det karma at de smutter. Men sådan er det. Det er det bedste for hende og er glad for at hun ikke bliver ved når det påvirker hende så negativt.

Så kom I igennem dette 'begivenhedsrige' indlæg og well done! :-D Jeg håber inderligt at næste indlæg vil være mere fascinerende at læse for jer og for mig at skrive! Jeg håber jeres weekend har været helt fantastisk og at I alle har det godt.

Kæmpe knus fra London!


Husk at I kan holde øje med min Bucket List (<- LINK) og se hvad jeg har oplevet indtil videre!

På eventyr med lille Lara. Hun er blevet så glad for mig og må sige det er gensidigt!

Beautiful Fall

Likes

Comments

London Vibes

Hello Lovelies!

Så er der gået endnu en uge og jeg kan faktisk tillade mig at sige; det går ok hurtigt! Selvom det ikke altid føles sådan midt på ugen eller midt på dagen, så tænker man fredag; shit det er allerede weekend! JA TAK! Denne gang er der sket en masse og sorry for dette lange opslag, men prøv endelig at følge med alligevel og tak!

Som alle andre uger så har denne uge været okay. Ja det er svært at vænne sig til alt, men når alt går som smurt så er optimismen godt igang! Og desuden har jeg jo i den grad haft noget at se frem til her i weekenden! Mine forældre har været her i London!! De kom i fredags og måtte desværre hjem igen her til aften... Kort besøg er bedre end intet og det er alt værd at få besøg hjemmefra!

Såååå hvad stod weekenden på?? Let's see shall we:

Vi startede lørdag morgen med en tur til Camden. Vi tog et smut ind igennem Stables Market og må virkelig sige der er specielt! Men så igen det er meget typisk Camden; flippet og alternativ. Vi var også på det Jødiske Museum, da det ligger i samme område og det var så vildt spændende - hvem synes ikke sådanne historiske begivenheder er vildt fascinerende! Om aftenen tog vi hen på Primrose Hill High Street som er lige hvor jeg bor og her fik vi lækker lækker pizza - OH LORD! I loved it!

Søndag morgen tog vi afsted mod et shopping center der hedder Westfield, meeeeen inden det så skulle vi jo lige forbi apartment 221B og se hvor den famøse Sherlock Homles boede! VIGTIGT! Og for jer der ikke kender ham... Shame on you! Anyways, Westfield! Kæææææmpe stort, altså vi snakker stort stort og der var så mange butikker det var for meget. Egentlig gik vi efter bukser til mig. Fandt jeg det? Nope, men fandt en masse andet så det er helt okay med mig - bukser er overvurderet anyways! Vi spiste et sted der hedder Clucky Balboa, sådan lidt en diner agtig americano style I guess. Det var i hvert fald lækkert. De gamle fik nachos og pommes og jeg fik macaroni n´cheese og pommes. MUMS! Aftensmaden var rimelig easy den aften; Subway.

Mandag var knap så fed en dag - jeg var på arbejde - wuhuuu! Mens jeg måtte tjene penge, så var de gamle rundt og tuller på Denmark Street (cheesy nok), eftersom faderen min absolut skulle forbi nogle musik butikker - oh well. Jeg tog ind til hotellet hvor de var. Der spiste vi aftensmad og så film på værelset til jeg atter måtte tage hjem.

I dag kunne jeg krydse en stor ting af min Bucket List! Nemlig at spise morgenmad på the Breakfast Club! Vidste ikke hvad jeg skulle forvente, men det var amazing! Det smagte så godt I tror at det er løgn og det mættede helt vanvittigt. Vi fik pandekager med bacon og spejlæg. Kakao med skumfiduser, thé og en vanvittig chokolade skake... Det var dybt seriøst HEAVEN. Det var en kæmpe succes og slet ikke sidste gang jeg er der! Efter vi havde spist morgenmad, så tog vi til China Town og det var jo næsten som at være tilbage i Kina. Duften, butikkerne, de klamme døde dyr der hænger i vinduerne klar til at blive solgt og spist. Det bragte gode minder! Vi tog herefter en taxa til den Danske Kirke her i London, som heller ikke er særlig langt fra mig. Her blev vi vist rundt og vigtigst af alt så jeg deres butik... Pludselig var jeg helt på toppen i et øjeblik; tarteletter! Jeg blev seriøst så lykkelig og havde lyst til at købe det med det samme, men måtte beherske mig jo... Det er i hvert fald rigtig lækkert at komme til et sted hvor man kan købe danske varer, så som rugbrød, leverpostej, flæskesteg, pålægschokolade, suppe og en hel masse andet!

Da der kun var to timer tilbage af min formiddags pause, så valgte vi at gå tilbage til Primrose Hill High Street og få lidt varmt at drikke. En lille tur igennem Regents Park og hen til en lille café. Så måtte jeg desværre give mine kram og knibe nogle tårer og sige vi ses snart igen... Det var så dejligt med besøg og jeg hyggede mig hele tiden uden at tænke på at skulle falde til eller for at konstant vise min aller bedste side men bare være... mig. Selvom vi lavede noget hele tiden og jeg har ondt i fødder, ben, skinneben, hoved og bare alt - så var det afslappende på den måde. Nu kan jeg se frem til at komme hjem i november og besøge min savnede søster!

Det var en lang omgang og WUHU hvis I er hernede! Som sagt har vi fået lavet en del og imorgen starter resten af min uge som normalt igen. Jeg er så glad for alle jer der læser med og vil følge min lille rejse, endnu engang :-D Det varmer!

Store kram og massere af kærlighed fra London!

#londonvibes

Likes

Comments

London Vibes

Hello lovelies!

Så er der ved at være gået lidt tid siden jeg er kommet og jeg ved at nogle af jer venter på en update. Så her er den!

Som altid er det nyt og i den grad stort! Det er en fremmed familie, fremmed hjem, nogenlunde fremmed land og der er mange nye ting man skal forholde sig til. Familien har taget godt imod mig og mit værelse er lækkert og eget badeværelse - de går meget op i at man har sit privatliv hvilket er super rart.

Sådan ser min dag typisk ud:

Jeg møder hver morgen kl. 07:15 hvor jeg går ned og varmer den yngstes mælk, op igen og lege med den ældste og få ham i tøj. Så står den på morgenmad og den ældste følges så i skole af moren. Jeg har den yngste i et par timer hvorefter moren tager hende til en ''babyclass''. Jeg har så en lille time til at gøre rent på værelserne, eller badeværelserne afhængig af hvilken dag det er og så kl. 11:00 har jeg pause indtil kl. 14:00. Efter pausen vækker jeg den yngste, giver hende mælk og en snack og leger. Super lækkert med den pause midt på dagen og det er tiltrængt efter en tidlig og nogle gange meget hård morgen (den ældste kan være noget af en opgave). Så bliver den ældste hentet fra skole og så er det leg med begge børn indtil aftensmaden. Jeg har aftenrutiner så som at gøre badet klar, rydde op i børneværelserne, gøre klar til at de skal i seng, ordne køkkenet og kl 19:00 er jeg færdig! Og med færdig mener jeg færdig. Jeg er helt udkørt! :-D

Det gode ved at dagene er så ens er at rutinen er der og det bliver nemmere at lære tingene hurtigere, hvilket vil gøre det nemmere for mig at falde til. Det er stadig nemt at glemme ting og jeg får nye ting af vide hver dag, så det går i mit eget langsomme tempo pt.

Nok om familien og mine travle dage! Nu lidt om hvordan det er i London!

Som jeg fortalte i sidste indlæg så skulle jeg i London Zoo med en der også hedder Signe og det var super hyggeligt! London Zoo er stort og forvirrende og vi fik ikke set elefanterne og mange andre dyr, da vi bare gik i ring hele tiden. Men vi fik set pingvinerne 7 gange! Men der så vanvittig stort og selvfølgelig, som altid, så kan man ikke regne med vejret herovre.. Aldrig.. Så det begyndte da at regne - what else... Hvis der er noget man hurtigt lærer i London så er det at det kan gå fra solskin og varme timer til det ondeste regnvejr. Vær altid forberedt med paraply!! Men en super hyggelig dag og det er bare rart at have nogle at snakke med på sin egen alder herovre og forstår ens situation på både godt og dårligt.

Imorgen aften står den måske på en biograftur med Signe og en der hedder Helena, som jeg endnu ikke har mødt endnu - men det glæder mig til det! Vi skal se ''The Girl On The Train'' så forhåbentligt er den god! Lørdag eftermiddag skal jeg, med en der hedder Mie, til Camden og have frokost og hen til et Vintage Marked. Det er jeg spændt på, da jeg uden tvivl ikke kan styre min lyst til at købe en hel masse.. London gør helt sikkert et eller andet ved ens shoppelyst.. Forfærdeligt!

Indtil videre vil månedens højdepunkt stensikker være om en uge. I næste weekend vil de gamle derhjemme komme og besøge og det ser jeg ufattelig meget frem til! Det bliver godt at bare kunne slappe helt af og se noget velkendt! - Så der skal helt sikkert opleves nogle ting og krydses af på min Bucket List næste weekend!

Det var min lille update. Der har ikke været det vildt store, hverken af oplevelser eller noget andet. Lige nu er det meget med at falde til her og vænne mig til det nye miljø og den nye hverdag. Det er meget specielt her det vil jeg gerne indrømme, men jeg tager det dag for dag og kan kun håbe på at alt vil føles normalt om nogle ugers tid.

Jeg håber at I alle har det godt derhjemme og endnu engang, tusinde tak fordi at I gider følge med! Jeg vil prøve at fylde det næste indlæg med lidt flere oplevelser, men denne gang måtte I få den kedelige ''hverdags'' update :-D

Until next time - kæmpe knus fra London!
#londonvibes

Likes

Comments

Bucket List

En liste over noget af alt det, som jeg vil nå at opleve, mens jeg er i London. (Vil sikkert blive skrevet mere på med tiden)

 • Se Tower of London
 • Tage på shoppingtur på Oxford Street
 • Tage til en koncert i O2 arena
 • Drikke fadøl på en engelsk pub
 • Besøge alle Harry Potter locations i London (King’s Cross Station and Platform 9 and ¾, Gringotts Bank interior, Red Phone Bow entrance to the Ministy of Magic, Leadenhall Market)
 • Besøge Baker Street og ''Sherlock Holmes Museet''
 • Tage på skøjtetur
 • Have High Tea på en eksklusiv café
 • Tage på oplevelse i China Town
 • Snappe et ikonisk Beatles billede ved Abbey Road overgangen
 • Ringe hjem fra en rød telefonboks
 • Besøge The Natural history Museum
 • Tage på udflugt til London Zoo
 • Besøge Covent Garden i decemeber
 • Sejle på River Thames
 • Besøge Winter Wonderland i Hyde Park
 • Spise morgenmad på The Breakfast Club
 • Opleve the Christmas Carol singalong i The Royal Albert Hall
 • Se en film i en open-air biograf
 • Se Stonehenge

Oxford Street

London Zoo

Sherlock Holmes Museum & Apartment 221B

The Breakfast Club i Soho

China Town

Skøjtetur ved The Natural History Museum

The Natural History Museum

Covent Garden

Bajer

Winter Wonderland @ Hyde Park

Likes

Comments

London Vibes

Hovsa!

Tja... Så jeg er simpelthen landet i London!

Men det er heldigvis planlagt! Som mange allerede ved så havde jeg uheldet med mig i USA og måtte derfor tage hjem... Dog var jeg bestemt ikke færdig med mine drømme om at arbejde med børn, men ærligt, job mulighederne viftede ikke ligefrem foran næsen på mig. Så vi luftede tanken derhjemme om, at jeg kunne blive au pair igen. Hvorfor ikke? Det var ikke min første prioritet, men hey, jeg havde ikke helt mistet modet og det var jeg egentligt stolt af! En familie med to børn kontakter mig. De bor super centralt i et meget pænt område i London, kaldet Primrose Hill. Jeg fik snakket med værtsmoren første gang og havde en god mavefornemmelse fordi at hun var så morsom og nede på jorden, og vi klikkede bare på en afslappet måde! Denne familie er med små børn og ikke langt fra Central London og man kan sige på en måde at der er fart over feltet hos dem og ikke som at bo ved siden af en skov i lille Skjern. 

Jeg gik med min mavefornemmelse og jeg valgte familien i London! Resten af min familie var også fan af beslutningen så det var meget godt. Det var bare så naturligt og da mine forældre og jeg fik snakket begge værtsforældre, så var vi ikke i tvivl om at denne familie ville mig alt godt. Hvordan kan man være så heldig at finde nogle med akkurat samme humør som familien Hansen her! eller... uheldig? mhm ;-)

Det skal siges jeg denne gang IKKE gør det igennem et bureau! Det var mildest set knap så meget en succes sidste gang. Men jeg er klar til at prøve igen og jeg har et åbent sind. Jeg har allerede været i kontakt med nogle hammer søde piger og jeg var sammen med to, Johanne og Kathrine, igår på Oxford Street med shopping, café og lækker frokost. Så det er om at komme ud og opleve noget når jeg har fri så jeg ikke bliver tosset af at gå rundt for mig selv! Derfor kan I også i et andet opslag følge min bucket liste som vil indeholde ting jeg gerne vil se og opleve. I dag står den på London Zoo med en der også hedder Signe og det glæder jeg mig meget til. Jeg er trods alt nabo til den så det skal opleves ;-) 

Hvis I er nået herned til bunden, så giv jer selv et skulderklap! Jeg vælger denne gang at lave en blog så jeg kan sætte mine kreative tanker lidt igang og jeg nyder det allerede! :-)

Vil I følge mig rundt i London, så Velkommen til - jeg håber at jeg kan dele alle de fantastiske ting jeg vil opleve fremover med alt London har at byde på og at I vil blive lige så begejstret som jeg forhåbenligt bliver.

Kæmpe knus til jer alle!

#sweetlondonvibe

Frokost med pigerne i Oxford Street. - Udsigten fra Primrose Hill hvor man kan se ud over London, bl.a. London Eye og London Zoo.- Udsigten fra mit vindue på 4. sal.- Den famøse ''Black Cab'', - Café besøg i Oxford Street med pigerne.

Likes

Comments