Käytiin pikavisiitiilä Perniössä eilen moikkaamassa paria meidän kaveria. Sää oli aivan ihana, juuri sopivan lämmin. Kierreltiin ympäri Perniötä ja ihasteltiin maisemia tai mä ihailin. Se pitää kyllä paikkaansa, että Perniö muistuttaa aika paljon maaseutua, tai ainakin maisemat poikkesi aika paljon Hangon maisemista. Muistutin varmaan kunnon turistia, kun kuljeskelin kamera kaulassa siellä.

Mun mielestä ulkona on niin kaunista tällä hetkellä, kesän vihreä on herännyt taas eloon, voisin vaan hengailla ulkona aamusta yöhön. Vasta viime vuosina oon oppinu arvostamaan luontoa ja sitä, että asun niin lähellä merta. En voisi kuvitella, että muuttaisin asumaan sellaiseen kaupunkiin, missä merta ei olisi lähimaillakaan.

Palattiin Hankoon puol kuuden aikaan ja illalla lähdettiin vielä kuvaamaan Aurin ja Sohvin kanssa. Kuvasin pitkästä aikaa järjestelmäkameralla, joten kuvien pitäisi olla parempi laatuisia kuin yleensä. Nyt oon ottanut tavoitteeksi opetella kuvaamaan ihan kunnolla tulevan kesän aikana ja ehdottomasti järjestelmäkameralla. Tällä hetkellä oon aika onneton kuvaamaan, koska tähän asti oon vaan räpsiny kuvia miettimättä niitä sen enempää. Mutta tästä on hyvä aloittaa.

Eilen oli niin kaunis auringonlasku, että se oli pakko ikuistaa. Aurinko maalasi taivaalle ja merenpintaan ihanat värit.

​Keskiviikko oli kyllä hyvä päivä, täynnä iloa ja naurua.

-Riina

Siirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - napsauta tästä!

Likes

Comments

Perjantaina pakattiin tyttöjen kanssa laukut ja suunnattiin auton nokka kohti Perniötä. Suunnitelmissa viettää vappu mökillä poikien kanssa. Ennen mökille menoa käytiin vielä porukalla ostamassa ruuat ja vähän muita vapputarvikkeita viikonlopulle.

Mökillä purettiin tavarat ja alettiin kokoamaan grilliä, huomasin kyl aika nopeesti et musta oli enemmän haittaa kuin hyötyy siin hommassa niin keskityin ilmapallojen puhaltamiseen, tosin sekään ei sujunu ihan ongelmitta.

Illalla sitten nautittiin kauniista auringonlaskusta, maukkaasta grilliruuasta ja hyvästä musiikista. Pelailtiin aliasta ja hengailtiin, pojat lähti saunaan ja me tytöt jäätiin jutteleen. Nukkumaan mennessä kello oli jo lähempänä neljää.


Aamulla heräsin 7 aikaan ihan kamalaan kylmyyteen, koska takkaan ei oltu lisätty puita koko yönä. Sain "nukuttua" vielä pari tuntia kunnes nousin ylös. Ja sain päähänpiston lähtee Juhon ja Mikan mukaan kiertämään järveä ympäri. Rämmittin keskellä mettää ja kallioita melkeen kaks tuntii ennen ku päästiin takaisin mökille missä muut vasta heräili. Hauskaa se kyllä oli, mut valkoset converset ei osottautuneet ihan parhaaksi kenkävalinnaksi sille reissulle.

"Aamupalaksi" valmistettiin blinejä Mikan kanssa. ​Meiltä multa se ei kuulemma sujunu ihan oikeaoppisesti, mut kyl ne näytti kaikille maistuvan tai ainakin siihen vauhtiin ne katosi lautaselta.


Vappu 2016 oli kyllä niin onnistunut. Sain viettää sen ihan mahtavassa seurassa. Ja sääkin oli ihan meidän puolella, aurinko paistoi eikä pilvistä ollut tietoakaan. Kesä taitaa olla saapumassa! Voisin niin elää ton viikonlopun uudestaan! Toivottavasti teillä muillakin oli aurinkoinen vappu!!


​- Riina

( kuvat Mikko Larke )

Likes

Comments

Nyt meidän #yourselfyear2016 - projektia on kulunut jo kolme kuukautta. Kuukaudet ovat menneet tosi nopeasti ja kuukaudet ovat sujuneet suunnitelmien mukaan. Haluisin tässä välissä tehdä pienen välikatsauksen kuluneisiin kuukausiin.

1. TAMMIKUU - #junklessjanuary

Tammikuussa meidän päätavoite oli poistaa meidän ruokavaliosta kaikki herkut, myös esim vaalealeipä oli kielletty. Keskityttiin syömään niin sanottua "puhdasta" ruokaa eli mahdollisimman itsevalmistettua.

Ensimmäiset kaksi viikkoa meni aika helposti, eikä herkkuja tehnyt mieli. Itselläni kolmas viikko oli vaikein ja silloin mun teki mieli syödä vaikka mitä. Mutta kun pari päivää jaksoi pitää itsekuria yllä niin herkkuhimo kyllä lähti pois. Ja neljäs viikko meni ihan vaivattomasti.

Itse en rajoittanut mitenkään muuten elämääni tammikuun aikana. Kävin ulkona syömässä kavereiden kanssa, osallistuin synttäreille ja tyttöjeniltoihin, mutta valitsin aina vaan terveellisemmän vaihtoehdon.

Tammikuun loputtua olin päässyt irti siitä sokerikoukusta missä elin aiemmin. Eikä mulla ollut sellaista fiilistä, että heti helmikuun ensimmäisenä päivänä ryntään suklaa- ja leivoshyllyille. Rajoitan herkkujen syönnin pääsääntöisesti viikonlopulle, noudatan pollo-vegateristin ruokavaliota, alkoholin käytön olen minimoinut, syön säännöllisemmin ja olen vähentänyt reilusti gluteenin syöntiä.

Tammikuun jälkeen olo oli kyllä energinen ja sain itse kokea sen miten suuri vaikutus ruokavaliolla on omaan hyvinvointiin.

2. HELMIKUU - #fabulousfebruary

Helmikuussa meillä oli teemana ulkoinen hyvinvointi ja itsensä hemmottelu. Keskityttiin mm. ihon ja hiusten hyvinvointiin.Meikkaaminen oli myös lähes kiellettyä koko kuukauden ajan.

Käytiin molemmat kampaajalla heti helmikuun alussa ja itse pääsin kuivista latvoista ihan kunnolla eroon, sillä hiusten pituus lyheni radikaalisesti. Tilasin itselleni myös Yves Rocherilta laatikollisen hyvinvointituotteita hiusnaamiosta kasvojenpesuaineisiin.

Onnistuin löytämään itselleni hyvän kasvojenhoitosarjan mitä aijon ehdottomasti tilata uudelleen. Kokeilin myös elämäni ekaa kertaa hiusnaamiota, mutta sitä olen ollut vähän laiska käyttämään hyvästä lopputuloksesta huolimatta.

Meikittömyys ei ollut mulle mitenkään ongelma, sillä käytän muutenkin niin harvoin meikkiä. Suurimpana syynä tähän on ehkä ihoni huono kunto ja olen huomannut, että meikkaaminen pahentaa sitä entisestään.

Helmikuun jälkeen olo oli ihana, oli ihanaa kun kuukauden ajan oli keskittynyt siihen, että voi ulkoisesti hyvin. Jokainenhan ansaitsee välillä pientä hemmottelua. Nykyään myös mulle on muodostunut tietyt rutiinit ulkoisen hyvinvoinnin suhteen. Käyn saunassa sunnuntaisin, silloin myös teen perusteellisen kasvohoidon, pyrin rasvaamaan mun ihoa useammin ja pidän myös kynsistäni parempaa huolta. Olen oppinut ottamaan itselleni vähän omaa aikaa, että pystyn kaiken arjenhässäkän keskellä rentoutumaan.

3. MAALISKUU - #meticulousmarch

Maaliskuussa laitettiin meidän elämät järjestykseen. Molemmat tekivät huoneissaan kunnon kevätsiivouksen ja pyrittiin olemaan aikaansaavia päivien aikana, tätä auttoi to do -listat mitä väsäilimme.

Huoneeni ei ole varmaan, koskaan ollut näin siisti ja olen niin iloinen, että vaivauduin edes kerran tekemään kunnon suursiivouksen. Roinaa lähti ihan urakalla ja nyt täällä tuntuu siltä, että pystyy hengittämään.

Hankin itselleni myös kesätöitä ja hain jatko-opiskelemaan. Suunnittelin myös koko mun kevään silleen, että mulla jää tarpeeksi aikaa panostaa pääsykokeisiin.

Kuulen usein mun kavereiden suusta, että olen liian järjestelmällinen ja suunnittelen ihan liikaa. Se saattaa olla totta, mutta se on yksi mun tavoista pitää stressi poissa. Toisaalta liika on aina liikaa.. Mutta tän kuukauden ansiosta osaan nykyään ehkä vähän realistisemmin suunnitella asiota. Esim. mun ei tarvitse suunnitella päivän jokaista minuuttia etukäteen.

Ja nyt huhtikuu tulee olemaan haastava, varmasti vaikein kuukausi tähän mennessä. Huhtikuun teemana on #antisomeapril. Eli meidän ruutuaika on tosi rajoitettu. Mutta uskon, että tää tekee hyvää, joten ootan innolla ja avoimin mielin.

- Riina

Likes

Comments

Suljen silmät ja tunnen kuinka huulet muodostaa hymyn mun kasvoille. Pääsiäisloma oli ihan huippu! Se oli vähän niinku tiivistys siitä millaista haluan mun elämän olevan. Täynnä elämän vuoristorataa.

. Reissu ei suinkaan ollut mikään kiiltokuva reissu. Kohdattiin vaikka mitä vastoinkäymisiä, välillä oltiin erimieltä asioista ja väsyneinä tiuskittiin toisillemme, välillä kärsittiin nälästä, väsymyksestä ja matkapahoinvoinnista ja välillä paikat oli ihan kipeinä siitä kaikesta istumisesta ja huonoista nukkumisasennoista.

Kaikesta tästä huolimatta reissu oli enemmän kuin onnistunut. Tunne kun ajaa suoraan auringonlaskua kohti ja kaikessa hiljaisuudessa katselelee ohikiitäviä maisemia. Tai kun kiipeää vuoren huipulle ja eteen aukeaa henkeäsalpaavat maisemat. Tai kun ajaa jäätyneen meren päällä ilman nopeusrajotuksia ja kokea sen vapauden tunteen. Vitsi mä niin rakastin sitä kaikkea!

Tää reissu opetti mulle myös jotain itsestäni. Elämän pienet asiat tekee mut onnelliseksi. En tiedä jos teistä, mutta mä rakastan nykyään vaan pysähtyy ja elää hetkessä, maailmalla on paljon näytettävää, on vaan itsestään kiinni jos on valmis näkemään sen kaiken. Matkan aikana ohitettiin henkeäsalpaavia maisemia ja välillä oli vaikea ymmärtää sitä miten kaunis maailma voi olla.

Onnistuneesta reissusta saan kiittää mun ihanaa matkaseuraa, ihmisiä joiden luona saatiin yöpyä ja W:tä joka jaksoi kuskata meitä Ruotsin puolelle. Ilman näitä ihmisiä tää reissu ei olisi ollut sama! Matkaseura on kyl tosi olennainen asia, kun lähtee reissuun. KIITOS!

​Mut nyt meen nukkumaan näitä mun univelkoja pois! Hyvää yötä ja toivottavasti teillä oli myös hyvä pääsiäisloma!

-Riina

Likes

Comments

Viime suununtaina heräsin siihen, että auringonsäteet lämmittivät mun kasvoja. Lyhyistä yöunista huolimatta heräsin pirteänä ja ihana kevätfiilis valtasi mun mielen. Kävelin treeneihin nauttien auringosta ja kevätsää teki mut vaan niin onnelliseksi.

Satunnaisista ikävistä lumisista yllätyksistä huolimatta tuntuu, että kevät on saapunut. Ja vaikka koko mun kevät on jo aikalailla kalenteriin suunniteltu, odotan innolla mitä kaikkea siihen mahtuu vielä.

Tän kuukauden teemaan ( #meticulousmarch ) liittyen oon alottanu mun huoneen kevätsiivouksen ja alan olee jo voiton puolella. Vaatehuone on ihan kuin uusi, en edes muista milloin siellä oikeasti olisi näkynyt niin paljon lattiiaa, kuin tällä hetkellä. Vaatteita lähti kierrätykseen ainakin yhden jätesäkin verran ja muutenkin mulle tarpeettomia tavaroita on tällä hetkellä kahden pahvilaatikollisen verran. Olen kyllä tosi tyytyväinen, että kerrankin tein kunnon kevätsiivouksen. Kaikesta turhasta luopuminen on oikeasti vapauttavaa.

Aluksi tavaroiden pois heittäminen oli niin vaikeaa ja mietin lähes jokaisen tavaran kohdalle "entä jos tarviin tätä vielä joskus". Opin ainakin samalla jotain itsestäni. Oon ehkä vähän hamstraaja ja mun on vaikea luopua asioista.

Siitä huolimatta, että oon muuttanu mun elämän aikana peräti seitsemän kertaa, mun kaapeista löyty vaikka mitä turhaa mm. ykkösluokan tehtävämonisteita. Aloin kyllä miettimään, että miten ihmeessä olen jaksanut aina pakata niitä muuttokuorman mukaan. No ensi kerralla, kun muutan niin tavaroiden pakkaaminen tulee olemaan paljon yksinkertaisempaa.

Tällä hetkellä huone ei enää näytä ihan räjähdystyömaalta, mutta tekemistä riittää vielä. Tavoite on saada se huhtikuuhun mennessä niin viihtyisäksi kuin mahdollista. Mulla tulee kyllä kiire, koska keskiviikkona suuntaan kohti Ruotsia, siitä lisää sitten myöhemmin.

- Riina

Likes

Comments

Jeee! Vihdoinkin mun pääsykoekirjat tuli. Oon iha innoissani, enkä malta odottaa, että pääsen täyttää kirjan alleviivauksilla ja lapuilla. Olin varmaan viimeksi näin innostunut opiskelusta, kun aloitin ala-asteen.

Viime päivinä olen vähän tutkiskellut vanhoja pääsykokeita ja yliopistojen sivuja. Ne sai mut vähän pelästymään ja epäilemään, että onko musta tähän. Tiedostan sen, että otan riskin ja olisin voinut valita paljon varmemman tien, mutta tää on mun unelma, aiemmin en vaan edes uskaltanut myöntää sitä.

Olen myös valmistunut siihen, että en välttämättä pääse opiskelemaan ensimmäisellä kerralla. Mutta mun maailma ei tule kaatumaan siihen, koska mulla on loistava varasuunnitelma. Tällä hetkellä keskityn vaan tekee parhaani ja luotan siihen, että jos mun on tarkoitus päästä opiskelemaan niin pääsen. Ja jos ei, niin sit yritän ensi vuonna uudelleen. Pidän kaikki ovet avoinna.

En halua, että mun elämä tulee pyörimään vaan opiskelun ympärillä, tai että siitä tule mun elämän keskipiste. Pikemminkin tukipilari. Tottakai pidän kouluttautumista tärkeänä ja haluan kouluttautua, ja olen kiitollinen, että mulla on siihen mahdollisuus., Mutta elämässä on niin paljon muutakin. Lukio aikana se pääsi unohtumaan. Haluan kehittää itseäni monella tavalla ja kouluttautuminen on yksi niistä

Ennen en ikinä olisi voinut kuvitella itseäni yliopistossa ja lukio aikoina se vaan vahvistui. Lukiokirjat tuntui välillä niin ylitsepääsemättömän vaikeilta. Mutta nykyään ajatus yliopistosta ei tunnu yhtään mahdottomalta, päinvastoin oon tosi innoissani ajatuksesta, että joku päivä saan mahdollisesti opiskella yliopistossa.

Vuodessa ehtii tapahtumaan paljon, viime vuonna tähän aikaan valmistuin ylioppilaskirjoituksiin. Tulevaisuus oli pelottava iso kysymysmerkki. Lähdin kokeilemaan mun siipiä ulkomaille ja sain niin paljon siltä reissulta. Palasin Suomeen ihan uutena ihmisenä, jotain mun sisällä oli muuttunut. Ja sitten vain yhtäkkiä jotain tapahtui, tulevaisuus selkeni ja tiedän tarkalleen mitä haluan.

-Riina​

​<a href="http://www.bloglovin.com/blog/14767667/?claim=r9mefpmhhzd">Follow my blog with Bloglovin</a>

Likes

Comments

05.52 herään, katson kelloa ja mietin miks, miks iskän täytyy koputtaa tähän aikaan mun oven takana.

05.54 nousen avaamaan oven, iskä halusi autonavaimen.

05.57 kuuntelen miten vatsa kurnii, kauhea nälkä, mutta olen liian väsynyt tehdäkseni asialle mitään.

05.59 selaan instagramin läpi, miksi ihmeessä teen sen tähän aikaan?

06.02 suljen puhelimen, suljen silmät ja yritän saada unta.

06.06 havahdun siihen, että iskä täyttää tiskikonetta, miksi se täytyy tehdä tähän aikaa?

06.07 käännän kylkeä ja totean, että mulla on vielä 53minuuttia aikaa nukkua ennen mun herätyskellon sointia, ja suljen silmät

06.26 avaan verhot siinä toivossa, että ulkona paistaisi aurinko, miksi paistaisi eihän kello ole vielä edes seitsemää

06.29 palaan takaisin sänkyyn, sytytän valot ja nousen istumaan

06.31 puen tohvelit ja aamutakin päälle, nousen ylös ja pelästyn omaa peilikuvaa. Mietin, että miten voin näyttää näin väsyneeltä.

06.35 lähden pesemään hampaita ja kasvot kylmällä vedellä, ehkä se saa mut virkeämmäksi

06.36 en löydä mun hammastahnaa, joku on ottanu sen. Joudun käyttämään perheen yhteistä ja en pidä sen "mausta" yhtään.

06.40 istun vessanlattialla silmät kiinni ja harjaan hampaita, miksi en yrittänyt vaan vielä nukkua?

06.42 hyii kylmää vettä kasvoilla, pitäskö tän tehä mun olo paremmaksi?

06.46 täytän mun vesilasin ( päätin selviytyä ilman kahvia ). Pikkusisko sanoo järjestävänsä brunssin kavereittensa kanssa tänään. Mikä päivä tänää oikein on?

06.50 löydän itseni taas sängystä, peittoon kääriytyneenä, laitan Sa Myer Oolle viestiä, jos nähtäisiin tänään.

06.55 musiikki parantaa aina mieltä!

07.00 puhelin alkaa pitämään kauheaa ääntä ja näytölle pamahtaa teksti "good morning", herätys. Naurahdan, koska oon ollu jo tunnin hereillä.

07.10 vaihdan salivaatteet päälle ja laitan hiukset kiinni, nää lyhyet hiukset ei ollukkaan ihan se mun juttu..

07.15 juon vesilasin tyhjäksi ja petaan sängyn, pakkaan salikamat ja lähden herättämään muut perheen lapset.

07.20 valmistan Axelille ja Iidalle aamupalan ja yritän saada heidät nousemaan nopeammin, mutta Axel kääntää vain kylkeä.

07.30 laitan Iidan hiukset ja samalla Iida heittää leipänsä lattialle ja kissat hyökkää sen kimppuun

07.40 Iidan kypärä on piilosilla ja avaimet hukassa

07.45 huomaan, että iskä on nostanut mun pyörän satulan liian ylös ja jalat tuskin ylettyvät polkimiin

07.50 vihdoinkin päästään lähtemään, mutta 100m jälkeen Axel ilmoittaa että ei jaksa pyöräillä.

07.52 huomataan, että Axelin pyöränkumi on tyhjä, noh selvisi syy ainaki miksi pyöräily tuntui olevan nii raskasta. Viedään pyörä kotiin ja Axel hyppää mun pyörän kyytiin

08.04 vihdoinkin lapset koulussa

08.06 matkalla salille törmään Ellaan ja mennään loppumatka samaa matkaa.

08.20 aloitetaan meidän perinteinen keskiviikko treeni.

09.00 jään lukkojen taakse, lähdin täyttämään juomapulloja ilman salikorttia enkä saa ovea auki.

09.15 alkaa onneksi kehonhuolto tunti.

09.50 rullailun jälkeen on ihana olo, mutta kauhea nälkä, syön nopeasti laukkuuni pakatun banaanin

10.00 suuntaan Sa Myer Oon luokse lukemaan pääsykokeisiin.

Tänään ei selvästikkään ollut mun aamu, mutta nyt kello on jo kaksi ja ihan hyvin oon onneksi jaksanut lukea ja ylipäätään pysyä hereillä, enkä vieläkään ole joutunut turvautumaan kahviin!

-Riina

Likes

Comments

Viime päivät ovat olleet kiireisiä, kiireisiä ja kiireisiä. Koti on ollut mulle suurimmaksi osaksi vaan paikka missä oon käynyt kääntymässä, pesemässä pyykkiä, purkamassa laukut ja pakannut taas uudelleen.

Tässä muutamia kuvia viime päivistä.

1. Kokkaillut ja kokeillut erilaisia reseptejä

2. Ollut koiravahtina iloisille ja energisille koirille

3. kävellyt yli 6 km kävelylenkkejä

4. löytänyt uuden kirjan, joka pääsi suosikkieni joukkoon

1. Kuunnellut hiljaisuutta

2. Nauttinut hitaista aamuista

3. Iloinnut kevään saapumisesta

4. Aloittanut huoneen suursiivous- projektin. Liittyen mun ja mun serkun #yourselfyear2016 projektiin ( #meticulousmarch )

1. Tehnyt pikavisiitin Perniöön mökille

2. Valmentanut telinevoimistelua

3. Grillanut laavulla ihanassa seurassa ja ihanassa ympäristössä

4. Löytänyt itsestäni eräjorman tai sisäisen lapsen

 

1. Yllättänyt itseni innostumalla jalkapallon pelaamisesta. Tai en tiedä jos sitä voi vielä kutsua pelaamiseksi, sillä palloon osuminen on välillä vähän hakusessa vielä.

2. Alkanut lukemaan pääsykokeisiin ja oon niin supermotivoitunu

3. Viettänyt tyttöjeniltaa banaanilettujen merkeissä, oon ihan koukussa niihin

4. Nauttinut ja iloinnut elämän ihmeellisyydestä

ILOISTA SUNNUNTAITA

-Riina

Likes

Comments

Varpaat villasukkien lämmössä. Vilttiin käpertyneenä. Päiväkirja sylissä. Ikkunan takaa lämmittävät auringonsäteet. Ilmassa soiva lempimusiikki, onnellisuus. Mitä muuta elämältä tällä hetkellä voisin toivoa? Muutama kuukausi sitten olisin vastannut, että paljonkin. Mutta miksi toivoa enempää, jos kuitenkin olen onnellinen? Miksi en pystynyt vaan myöntää, että olen onnellinen.

Juttelin mun ystävän kanssa muutama kuukausi takaperin samasta aiheesta ja hän kysyi multa, että olenko mä niin itsekäs, että en ole koskaan tyytyväinen? Ei, vaan mä pelkäsin, pelkäsin olla onnellinen, pelkäsin iloita asioista ja nauttia elämästä. En ollut pessimisti tai masentunut, olin vain peloissani. Olin kohdannut niin paljon epäonnistumisia ja vaikeuksia lyhyen ajan sisällä, että pelkäsin onnellisuutta. Koska ajattelin, että jos olen onnellinen ja sitten jotain ikävää sattuu, pudotus on korkeampi ja sattuu enemmän. Sillon mun ystävä sano: mutta jos et koskaan ole onnellinen, niin ethän sä sillon jaksa.

Mulla meni hetki ennen kuin pystyin myöntää, että tottahan se oli. Vaikeat ajat, epäonnistumiset, väärät valinnat, ne kaikki kuuluu elämään, ne tekee meidän elämästä värikkäämmän, mutta se ei kuitenkaan tarkoita, että niihin pitäisi takertua tai että niile pitäisi antaa valta omassa elämässä. Keskellä vaikeuksiakin voi olla onnellinen, mä vaan tarvitsin jonku kertoo sen mulle.

Edelleen kohtaan päivittäin negatiivisia asioita. Joka päivä tapahtuu asioita jotka ei mene niin kuin olisin niiden halunnut menevän,. Enään en vaan anna niiden vaikuttaa mun elämään ja uskallan olla onnellinen, eikä vaikeudet tunnu yhtään niin pahoilta kun ennen.

Onnellisuuteen tarvitaan loppuenlopuksi aika vähän, elämä antaa meille mahdollisuuden, loput on meistä itsestämme kiinni. Mitä muuta elämältä voi toivoa.

IHANAA TORSTAITA!

- Riina

Likes

Comments

Takanapäin oleva viikonloppu oli tapahtumarikas. Perjantaina juhlittiin wanhojen jatkoilla. Lauantaina tehtiin uusia tuttavuuksia ja sunnuntaina maattiin sängyn pohjalla vatsakipujen takia.

Perjantai-iltana laittauduttiin Sa Myer Oon kanssa jatkoja varten. Tuntu kyl hyvältä pitkästä aikaa vetästä mekko päälle ja korkkarit jalkaan. Illalla tuli nähtyä kavereita ja tanssittua jalat kipeiksi. Iltaa jatkettiin porukalla elokuvien ja paistettujen leipien parissa.

Lauantaina heräiltiin porukalla ja lähdin käymään Tomaksen ja Kasperin kanssa kaupassa ostamassa vähän aamupala tarvikkeita ja sen jälkeen valmistin aamupalan. Aamu vaan venyi ja venyi, eikä saatu mitään järkevää tehtyä. Ei tainnu ne 4 tunnin yöunet tehdä hyvää kellekkään.

Iltapäivällä päästiin nauttimaan Sa Myer Oon perheen kattamaan ruokapöytään ja samalla suunniteltiin vähän tulevan illan tapahtumia.

Illalla sitten pidettiin pienet nyyttikestit ja kokoonnuttiin viettämään aikaa porukalla. Alotettiin ilta pelailemalla pelejä ja katsomalla elokuva. Keskellä yötä saatiin sitten idea lähtee ajaa Santalaan. Menin Kasperin kyydillä ja sain kokee myös ensimmäisen kerran miltä tuntuu driftaaminen. Ja hui hirveetä ku mua aluksi pelotti olla kyydissä ja olin ihan varma, törmätään viel johonkin, mutta oikeestihan siinä ei ollu mitään vaaraa.

Sunnuntaina olin sängyn vankina lähes koko päivän. Katoin kahden viikon salkkarit rästistä ja monta muuta sarjaa. Hyvä että kylkeä pystyin kääntämään. Kärsin ihan kamalista vatsakivuista, koska oon syöny niin rajoitetusti koko tän vuoden ajan ja tää viikonloppu sit lipsuin joistain jutuista ja se sit kostautui.
Mutta onneksi alkaa uusi viikko niin pääsen taas jatkamaan mun normaalia arkea!

-Riina

Likes

Comments