View tracker

Kommer att ta en bloggpaus under december månad. Tiden vill inte räcka till, skola och jobb och allt annat nu före juen. Så med dessa bilder önskar jag er en fridfull och välsignad adventstid och jul! <3 :)

L

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Julfest vid fresh på fredag. På lördag var jag först hemma me lilla V, sen till R:s för att börja på med julklappar! Fick även en present av R:s mor o de va ju jätte fint! Så på kvällen fira vi lillajul..jag o R for o bowla med med mina föräldrar, sen åkte vi på en burger. Riktigt bra kväll! 😊❤ Hoppas ni alla hade en bra kväll.

Likes

Comments

View tracker

Tog en ledig dag från skola. Vaknade med en väldi huvuvärk. Ikväll blir det jobb och julfest! Så nu ha ja inget annat för mig än att börja städa..o sätta upp julpynt 😍 Trevlig helg allesammans!

Likes

Comments

...Morgonstund😍 En intensiv vecka har jag framför jobb o skola hela veckan! Bästa med att stiga upp fort på morgon, äta morgonmål, dricka kafffe, tända ljus..inte stressa❤ tills man hoksar ojjj klockan e SÅ mycke nu så få man springa o ställa resten 😉

Likes

Comments

Ha en bra fredag allesammans!☺

Hade lovat maja att vi ska fara på nån liten resa när ja e ledig så hämta upp henne från skolan igår o vi åkte till vasa hela dagen, riktigt nöjd va hon lilla majsen!😍

Likes

Comments