Helgen var suverän! Hade en ledig lördag så den spenderades me min riki, garagebygge, möte, sen älgspaning..och så fick vi fara till esse för han var tvungen att skruva pannu vår, den hade stannat o de blev kallt i huset..han e så duktig!

"småflickona" kom med till kokkola på söndagen, så vi avslutade kvällen med mäccen, o dom va nöjjda!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Vaknade upp till en ledig lördag, så skönt! For ut till skogen med syster och majsen. Vi la upp en brasa och njöt av den sköna friska luften samt mumsa på pikniken. Efter det kom lilla V hit. Så de blev att ta hand om honom, tog fram vagnen och åkte på promenad. Åh vad jag älskar dessa små barn❤

Sen resten av dagen o kvällen var jag med killen och isolerade garaget dom bygger, blev oxå ett varv till sjön o ta upp en båt där imellan..vi blev även bjudna på pizza av hans föräldrarföräldrar😋, slutade en tio tiden på kvällen. Så va de att åka hem o skura upp sig, så for vi ut o cruisa me nissan 😚

På sönda efter bön blev det kalas, sen senare åkte vi till nykabi på en burger, de va faktiskt riktigt gott!

​Min älskling och jag❤ kärleken till dej går ej att beskriva

Likes

Comments

Dennavecka mycket på G. I måndas va jag ledig, kvällen spenderades i lappforsskogarna o sen en trip till tuuri, jaa ni läste rätt..kvart över 6 startade vi dit, och vi hann med en timmes shopping innan dom stängde :-D sen dess jobb och skola..fick dock åka hem från skola idag, kunde inte vara vid bygget pga min fot. Ett litet sår och hela foten e svullen o sjuk..önska mej lycka till ikväll när ja ska o jobba. Har iallafall bakat en hel del till lördag då ja ska vara vid missionsmagasinet.
Hade bra!

Likes

Comments

Dethär har vår klass sysslat med igår, eller förberedning o planeringen har vi sysslat med länge men igår la vi upp allt vi pysslat o fixat så idag tar dom in borden osh servitörerna dukar, imorgon är festen (för lärarna!)

Likes

Comments