Har jobbat hela helgen, och har morgon skift 5 dagar framåt. . . Bilderna är från igårkväll😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår var det min 19 årsdag! Familjen överraskade mig kvällen innan när jag kom hem från jobbet med sång, presenter och paj! hur mysiga är dom inte!? Firade dagen med shopping i kokkola med en vän. När jag kom hem hade min vän och svärmor varit hit med presenter, såå glad blev jag! R sitter inne vid mili denna helg... Skall nog klara av denna jobbhelg och nästa vecka jobbar jag morgon skift månda - fredag.

Tacksam

Likes

Comments

​Köpte ett nytt objektiv igår och är såå nöjd med det! Fåglarna fick vara provkaniner!

Likes

Comments

Ihelgen har vi haft förlovningskalas, jätte fint, o mycket folk! Vi fick också så fina presenter! Tacksam över alla fina människor vi har runt oss! 💝

Likes

Comments

Att känna sig älskad och att känna att man räcker till.. Precis som man är. Det är vad vi mänskor behöver. Vi skall ta hand om varandra! Lägg inte tid åt att tynga ner andra. Bär och uppmuntra varandra. Det är mycket lättare. Ofta går man runt o känner sig som ett stort misstag av något som någon sagt eller gjort mot dig... Men vi ska inte ta åt oss av vad nån trycker ur sig utan att tänka efter. Låt de gå ut lika fort.. Vi människor har olika känslor, så tänk efter innan du säger nått som kan såra en annan människa. Ett litet ord förlåt.. Kan göra så det känns bra igen, för visst känns det fint efteråt!

Skön stillavecka till er alla!

Likes

Comments