Så jag och Zion ligger inlagd för andra gången på barnkliniken i Gävle inom loppet på 48 timmar. Jag åkte in med Zion i fredags för han hade hög feber som inte ville gå ner och för att han hade lite jobbigt med andningen. Vi var på akuten runt 4 timmar innan läkaren tyckte att Zion behövde sova kvar då han fortfarande var snabbandad trotts behandling. Under natten fick han fortsätta inhalera och på morgonen tyckte de att han mådde tillräckligt bra för att åka hem.

På akuten

När han blivit inlagd på barnkliniken.

På julafton fick han julklappar på sjukhuset innan vi åkte hem.

Vi åkte hem och firade jul med familjen. Nu idag blev han stegvis sämre så på kvällen blev vi tvungna att åka in igen. Läkaren skrev in oss på en gång. Vi fick åka på lungröntgen för att kolla om Zion har lunginflammation. På avdelningen satte de en pvk och började ge antibiotika i förebyggande syfte. Så det är där vi befinner oss just nu. Zion får  syrgas så att han syresätter sig bättre.

Nu ber och hoppas vi på att han blir bättre snart.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Idag hade jag och Collin en rolig diskussion

Jag: Zion ska gå till öppna förskolan någon dag.
Collin: Varför?
Jag: För det blir roligt för han.
Collin: Kommer han få nyckel då?

Jag fett seg fattar inget...

Jag: Nej varför skulle han ju det?
Collin: Men hur ska han öppna förskolan då?

Denna kille asså 😂❤

Likes

Comments

Igår var bästis här och chillade. Först var planen att vi skulle gå ut och äta, sen ändrade vi planen till att åka och ha picknick på stranden. Men det slutade med att vi gick och chillade i en kohage här i närheten istället. Haha så kan det gå. Vi hade med en minihögtalare och lite nice musik och bara satt och chillade.


Idag lördag

Idag skulle Ellen vara med på en reklaminspelning i stan så jag, Zion, jag och Ellen åkte in till stan. På väg till tåget ville vi nästan skita i allt för vädret var så hemskt. Det haglade sjukt mycket. Men inne i Stockholm var vädret lite bättre som tur var. Eftersom att det fattades folk på inspelningen jag vara med och spela in med Ellen. Det hade jag ju inte riktigt tänkt men vad gör man inte för dom man älskar.

Ellen på inspelningen

På tåget på väg hem.

Likes

Comments

Igår var Ellen och spelade in en informationsvideo. Det var hon och tre barn till. De blev alla fyra goda vänner på en gång och hade jätte roligt hela dagen. Hon fick äta pizza och det fanns massa bullar och läsk. När hon kom hem var hon så uppspelt att hon inte kunde sova hon ville berätta allt hon varit med om och alla nya vänner hon fått.


Idag är det Kevins tur att spela in. Idag är sista dagen för inspelning för kortfilmen han är med i.

Likes

Comments

Idag är det riktigt soligt ute, morgonen började som vanligt med en promenad för att lämna Collin på förskolan. Idag ville Collin ha tofs i håret så då fick han det. När han kom till förskolan blev det en väldig uppståndelse kring den där tofsen. Men Collin gillar ju att stå i centrum så det var ju inga problem. Collin är väldigt självsäker och så länge han tycker nått är fint skiter han i vad andra tycker.

Nu ska jag börja fixa mig för jag och Ellen ska åka på äventyr i storstan.

Jag har sån tur som får tillbringa varje dag med dig och dina syskon.

Likes

Comments

Jag -Nästa gång fröken vill att ni ska ta med er en vuxen till utflykten i skolan kan du ju ta med dig Alex.

Ellen -Ja men är Alex verkligen vuxen?

Jag -Ja varför tror du inte att Alex är vuxen?

Ellen -För hon äter godis varje dag och det brukar inte vuxna göra.


Likes

Comments

Idag är det lördag, vi började dagen med helgfrukost som vanligt. Jag älskar helgen när vi alla äter frukost tillsammans. Lunchen åt vi på altanen, det var riktigt varmt och skönt. Jag längtar till våra nya utestolar kommer. Alla nya möbler har kommit förutom utestolarna. På eftermiddagen gick D ut med alla barnen så jag skulle få tid själv så jag kunde plugga. Jag har sjukt mycket som måste bli gjort men skönt i alla fall att jag fick lite gjort.

Nu ska vi börja med middagen och senare blir det mera plugg.​

Likes

Comments

Då var det fredag igen, för de flesta innebär det helg och vila. För mig innebär det stress och massa plugg. På söndagar ska jag lämna in veckans inlämningsuppgift och för jag inte har kommit så långt måste jag slita riktigt hårt i helgen för att klara deadline. Denna vecka ska jag analysera ett drama. Vi ska se fröken Julie och läsa boken. Jag har sett filmen men inte läst boken. Den ska komma i brevlådan idag annars är det rätt kört. Så innan söndag måste jag läsa boken och göra själva analysen. Jag har inte ens börjat än! På nått sätt ska det gå.

Collin tittar på maskar påväg till dagis. Vi döpte dem till Daggmar och Ingmar.
Collin blev rädd för han råkade röra Daggmar.

Zion är bra på att underhålla sig själv medan jag springer runt och städar. Jag har lagt upp det så att när han är vaken städar jag samtidigt som jag försöker underhålla honom. Sen när städningen är klar leker vi tills Zion blir trött. Sen när han sover försöker jag plugga eller som nu blogga. Men nu ska jag faktiskt ta tag i saker och börja plugga.

Likes

Comments

I måndags var vi med Zion på Danderyd. Jag hade föreställt mig hur besöket skulle gå. I min fantasi började doktorn prata med Zion och han började le och charma doktorn och de skulle säga att Zion är så duktig och hans utveckling ser så bra ut. Men så blev det inte riktigt. Till en början gick allt som jag föreställt mig, Zion log till doktorn nån sekund och började sen gallskrika. Jag fick ta honom och lugna ner honom. Men när jag gav tillbaka honom till doktorn hände samma sak igen. Hon undersökte honom så gott hon kunde men Zion var arg som ett bi och ville inte ha nått med doktorn att göra. Det var inte som att han grät lite lätt utan han skrek som någon hade slagit honom. Doktorn sa att de inte var vana med så höga skrik att han skrek som en stor bebis. Det var som att han kom ihåg att han vart inlagd på Danderyd och alla hemskheter han vart med om. Doktorn och sjukgymnasten undersökte honom så gott de kunde och var både överens om att allt såg bra ut och han följde utvecklingen. Det ända var att hans lungor låter pipiga, antagligen en begynnande astma så han ska på astma utredning.

Zion när vi var på väg till Danderyd.

Det där med att vara fyra barns mamma och student är inte alltid lätt. Känns nästan som en omöjlighet att klara den här kursen men det måste gå. På dagen har jag så mycket grejer att göra att jag tänker att jag plugga i kväll istället. Sen när kvällen kommer är jag så trött att jag inte orkar plugga.

En salig blandning av bilder​

Likes

Comments

Nu har vi vaknat och ätit frukost och kan nu meddela att bröden jag bakade igår blev ok. Helt klart över förväntan. Jag har precis kört igång en maskin tvätt och ska snart börja röja upp i köket. Collin sitter och leker i sin koja och Zion ligger på filten och är allmänt nöjd.

Lite senare bär det av till Danderyds sjukhus. Blir intressant och se vad de har att säga om Zion.

De små barnen just nu:


Likes

Comments