Header

Nu ni..är det mindre än bara en vecka kvar av UF-året. Det är både skönt men också sorglig att allting har gått så otroligt fort! Under detta år har vi uppnått våra mål och haft SÅ KUL! Vi har spelat på många olika ställen i olika städer och fått väldigt bra respons på våra framföranden.

Framtiden för oss i Right Away är väldigt självklar, då vi vill fortsätta med detta och sjunga tillsammans. Vi kommer alltså fortfarande att vara Right Away och vi kommer fortfarande att åka runt och spela ihop på nya ställen. Bra va? Vi trivs väldigt bra ihop, då vi också är bästa vänner för det andra så för oss är det en självklarhet.

Hoppas ni kommer vara med oss i fortsättningen också!!

Hörs snart!

Elin och Bella


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som rubriken lyder så har vi en spelning på gång i Örebro...

Det är faktiskt redan DENNA fredag (6/5) som vi kommer befinna oss på Resturangen "Rosalis deli" som ligger på Järntorget inne i Örebro. Denna spelning är till för allmänheten vilket betyder att ni alla kan komma och kolla på oss och två st andra artister som kommer att sjunga och spela.

Detta börjar 20.00 och vi i Right Away är sist ut och vi har ett program på ungefär 40 minuter. Så har ni inget för er nu på fredag, kom gärna förbi. Ät gott, lyssna på bra musik och ha det trevligt. För vad är bättre än mat och musik right?

Hoppas vi ses då!!

Bild från vår spelning på Ritz i Örebro.

​Puss och Kram 

Elin och Bella

Likes

Comments

För er som har missat vårt grädd-kalas så tryck på play här för att se hur bra vi egentligen känner varandra även fast vi är bästa vänner. Vi har för övrigt en del nya saker på gång nu så kolla noga efter oss, och ifall vi kommer till just din stad i år! 

Puss och kram!

Likes

Comments

HÄR kommer några klipp och låtar från UF-mässan i Älmhult där vi sjöng i mitten utav mars. Koll GÄRNA och TYCK TILL!

Idag så kommer vi att spela in ett nytt videoblogg inlägg som kommer att vara en utmaning så missa inte det!!!

PUSS OCH KRAM!

Likes

Comments

Som rubriken lyder så har det varit mycket krångel med videon och att få upp den då ingen utav oss är så tekniska. Nu är videon ÄNTLIGEN ute så in och kolla den nu!

Likes

Comments

Hej på er!

Som rubriken lyder så ska vi i Right Away börja Vlogga! Vi har börjat spela in lite och den första videon kommer allmänt att handla lite mer om oss så ni där ute får lära känna oss bättre. Den första vloggen kommer att länkas till vår Youtube-kanal här på bloggen så håll utkik under helgen. Har ni några tips på vad ni vill se på vloggen? Skulle varit perfekt att få er läsares åsikter och synpunkter.

Annars så håller vi just nu på att öva inför vår spelning den 16/3, alltså nu på onsdag i Älmhult. Mer information om den spelningen och låtar, upplägg med mer kommer snart!

Kram

Likes

Comments

​Vi är nu taggade och påväg till Ryd för vår spelning. Även fast Bella är ganska så förkyld och knappt kan andas så tog vi oss iväg ändå. Vi har en setlist på ungefär 40-45 minuter idag och det känns oerhört bra med alla låtar vi ska ta oss igenom. Vi tänkte dela med oss utav några låtar som vi kör just idag! Här är de: 

1. Hello 

2.Gabriellas sång

3.Living on a prayer

4.You give love a bad name

5.Mamma Mia

6. I did it for love

7.Waterloo

8.Utan dina andetag

Det är alltså ungefär hälften utav de låtar vi kör idag! Vi funderar på att filma något från varje spelning vi har för att sedan lägga ihop allting och göra det till en del utav vår promo-video efter UF ( slutar i maj ). Vi kommer alltså inte sluta vara en duo efter UF året utan kommer fortsätta sjunga ihop och nå ut till folket. 

Hej hopp


Likes

Comments

Tjena alla goa människor!

Som ni kanske har sett på andra sociala medier som Facebook eller Instagram så är det vi två ( Elin och Isabella ) som nu för tiden kallas för "Right Away". Vi är en sång-duo som älskar det vi gör, vilket är att sjunga så det ryker om det.

Vi startade vårt UF-år och företag september 2015 och sedan dess har vi hållit på med just denna duo och åkt och åker fortfarande runt lite här och var i Sverige och sjunger på event och tillställningar.

Varför vi startar denna blogg nu är för att ni ska ha mer koll vad det är vi håller på med, då vi tycker att vi inte når ut tillräckligt mycket på så som Instagram där vi har ett konto som heter "rightawayuf" som ni gärna kan gå in och följa för lite info för er som inte vet vilka vi är ännu. Alltså gör vi detta för att ni ska få mer information och för att vi vill lägga ner mer tid och engagemang på att nå ut till er som läser och följer oss.

Mer info om oss kommer inom kort! Håll utkik!

Till vänster: Elin
Till höger: Isabella

Likes

Comments