Jeg vil påstå at enhver kvinde eller ihvertfald enhver kvinde over 30 år som er blevet mor drømmer om at prøve at få en makeover. Den drøm gik i opfyldelse for mig i fredags. Jeg var så heldig at jeg havde vundet en makeover fra top til tå på VERO MODA Køge's Facebook side. Jeg havde svaret på spørgsmålet om hvorfor jeg fortjente denne makeover - Her havde jeg skrevet at "Jeg som mor til 2 tit glemmer mig selv. Og kunne være så lækkert at blive møj forkælet her i en grå og trist vintertid". Og jeg var heldig - og må sige jeg blev forkælet.Sådan så jeg ud da jeg mødte op hos frisøren fredag morgen kl. 9.00. Havde en virkelig slem udgroning samt jeg virkelig havde brug for at blive klippet. Jeg var desværre ikke klar til den HELT vilde forandring. Så vi blev enig om lyse striber med at par i "karamel" samt at klippe 8-10 cm af. Malene lavede nogen suppe flotte krøller, så der var lidt sjov og ballade.

Med i præmie var et sæt tøj fra VERO MODA. Så mig afsted op i butikken og prøve tøj. Der tog Anja pænt i mod mig og havde på forhånd fundet et par sæt frem. Første sæt viste sig dog at være favorit sættet.

Men i kan lige se her hvad jeg ellers prøvede.

Der var også lavet en aftale med BodyShop Køge om at få lagt en flot makeup. Og er der noget jeg ved meget lidt om og bruger meget lidt tid på - så er det makeup. Så det var virkelig her der kunne gøres noget vildt i forhold til hvordan jeg plejer at se ud. Jeg fik nogen rigtig gode fif og måske er jeg i fremtiden klar på at springe ud i lidt mere end bare min mascara.

Som afslutning på dagen og på mit "nye look" skulle der tages billeder. Her var det en fotograf der hedder Maria som skulle tage billederne. Kendte hende ikke. Men hold op nogen fede billeder jeg har fået.


Det var bare en super fed dag og må virkelig sige jeg blev forkælet for top til tå. 1000 tak til NordS Frisør Malene , BodyShop samt Maria Isabella Vergara Photography og især 1000 tak til VERO MODA Køge som har ud loddet denne præmie og planlagt det hele.

Den perfekte dag blev sluttet af med at jeg var ude at spise med min mand Lars samt at vi var til forpremiere på Andreas Bo nye show Fifti-Fifti.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Jeg ved ikke noget bedre end ny bagte boller og der er ikke noget nemmer end at lave koldt hævede boller. Du laver dejen om aften inden du går i seng og så er det bare at forme dem og sætte i ovnen om morgen. Og så er der skønne ny bagte boller.

Opskrift
Ca. 16 stk

30 g gær
7 dl kold vand
2 spk olie
1 tsk salt
200 g havregryn
Ca 700 mel

Dette er grundingredienserne men du kan pifte dine boller op man mange skønne ting. Jeg synes især om at bruge græskarkerner, eller revet gulerod. Men brug evt også forskellige typer mel så som rugmel eller spelt mel.

Gæren opløses i vandet. Bland derefter alle ingredienser i og rør det godt sammen. Dejen må gerne være fugtig.
Dæk skålen til og sæt den i køleskabet natten over.

Form dejen til boller, her kan det være en hjælp at have vand på hænderne. Sæt bollerne i ovnen ved 200 grader i ca 25 min.

Så er du klar til at vække familien med ny bagte boller.//Rie


Likes

Comments

Øv.... jeg hader sygdom. Vi er næsten alle ramt herhjemme. Lars har ligget med feber siden mandag aften. I går torsdag måtte Viktor blive hjemme fra skole pga forkølelse og så i dag er det blevet min tur. Er øm i hele kroppen og næsen løber.


Viktor spiller Xbox på hans værelse og Lars tager en lur i soveværelset. Så har sofaen helt for mig selv. Så sidder med te, lommetørklæder og lakridser klar til at se de 2 første afsnit af Gift ved først blik. Jeg er helt vild med den serie, synes det er så spænede at følge disse folk. Håber der er nogen i år der finder kemien og kærligheden.

Kan dog ikke sidde der hele dagen - har lovet Ida at hente hende tidligt, når nu hun ved er hjemme. Så skal vi købe flødeboller (dem fra Frellsen 😋) til i aften. Og så har jeg lovet hende at vi skal hjem at se tegnefilm.

// Rie

PS - bemærk Frost lommertørklæder, man må jo bruge det man har for ikke at få rød næse😃

Likes

Comments

Har været til læge med Ida i dag, hun skulle have sin 5 års undersøgelse samt vaccination. Hun var super sej, og sagde ikke en lyd.
Bagefter tog vi hjem og hyggede med LEGO og snemandssuppe.

//Rie

Likes

Comments

Vi har brugt søndagen på en tur i biffen - vi var heldige at være inviteret til gallapremiere på LEGO Batman.

Rigtig skøn film. Den fangede ikke 100 % Ida på 5 år, men min mand Lars og Viktor var meget begejstret for den.
Vi giver den 5 legoklodser herfra 😃

Der blev serveret skøn børnemad, med miniburger, minihotdog og minipizza. Og så super flotte cupcakes.

I salen blev for forkælet med sodavand, slik og fine masker.

Efter filmen blev Ida og Viktor forkælet med en æske LEGO. Som blev bygge med det samme vi kom hjem.
Er helt perfekt og skøn søndag.

//Rie

Likes

Comments


Min mand og jeg var kommet rigtig fint i byen i går - vi var nemlig til forpremiere på Rune Klans nye show "Barnløs" som har præmie i morgen den 3 februar. Han starter i København, og ellers så går turen rundt i hele landet.

I København er hans show sat op på Det Kgl. Teater - det i sig selv var en oplevelse, har ikke været det før og det var utroligt smukt.

Jeg kan med det samme fortælle - jeg har med tro og love, - har lovet Rune ikke at fortælle hvad hans show handler om ;-)

Jeg har før set nogen af hans tidligere shows og igen blander han tryl og stand-up på en helt perfekt måde. Måske ikke så meget tryl som tidligere. Men nok til at man bestemt bliver imponeret og her dagen efter stadig sidder og tænker over hvordan gjorde han det. Med det er et meget ærligt show og der kommer bestemt nogen interessant emner op - så som adoption, racisme, den kvindelig cyklus og sæd massere af sæd.. :-)

Men det store spørgsmål i showet er: Hvornår ”man” skal have børn? - For man SKAL da have børn, ikke? Ellers er man ikke et rigtigt menneske. Eller hvad?

Super fedt show og især som børnefamilie var der rigtig mange gode jokes. Så hvis du har billet kan du bestemt glæde dig, ellers er det med at sikre sig en billet hvis han kommer til en by nær dig.

Jeg giver showet 5 stjerner ud af 5 mulige.

// Rie

Likes

Comments

Skal i aften til forpremiere på Rune Klan nye show Barnløs sammen med min mand ❤
Lover at komme med en anmeldelse i morgen.
God aften.
/ Rie

Likes

Comments

Mit første indlæg - her må jeg heller fortælle lidt om hvem jeg er.

Jeg hedder Rie og er 34 år, jeg er gift med Lars og sammen har vi Viktor på 8 år og Ida på 5 år.
Jeg er MOR med stort M - jeg elsker mine børn og vil gøre alt for dem. Vi laver rigtig mange ting sammen som familie og elsker at have nogen gode oplevelser sammen.
Men heldigvis er min mand og jeg også gode til at have tid til os selv - så vi har mindst en gang om måned en "kærestedate", men i hverdagen giver vi hinanden plads til at få trænet.
Jeg træner crossfit 2-3 gange om ugen og synes det er en fantastisk trænings form. Det er jeg sikker på jeg nok skal komme ind på i et nyt indlæg på et tidspunkt.

Min blog kommer til at handle om mine børn helt sikkert, både de gode og dårlige ting. Så vil der være anmeldelser af div. film og shows. Da jeg elsker at gå i biografen samt teateret osv. Jeg elsker at bage - så vil helt sikkert dele billeder og opskrifter med jer. Og så må vi se hvad hverdagen ellers byder på.

Vil allerede "afslører" en af mine svaghedder - Retstavning, så ja stavefejl vil forkomme!

Håber det har givet dig lyst til at læse med.

/ Rie


Likes

Comments