Denna bloggen har legat ner för länge nu.

HAr funderat lite på om jag ska ha kvar denna bloggen eller om jag bara ska ha in andra eller hur jag ska göra, fett svårt samtidigt som jag vill ha två bloggar för att förmedla olika saker på dem då det inte är samma budskap på bloggar så vet jag inte om jag kommer hinna med två bloggar.

Vi får se hur det blir med den saken, än så länge låter jag den vara kvar :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter att bloggen fått lida lite då jag har haft mycket att göra, ska jag försöka lägga all min lediga tid åt att blogga.
Men vi får se hur pass mycket tid jag har, nu har jag ganska mycket tid då jag har sommarlov men när skolan börjar igen, börjar jag gymnasiet och då ska jag försöka lägga mycket tid på skolan. Men så länge jag är ledig är det inga problem.

Jag ska försöka uppdatera mycket och om olika saker vi får se hur det blir med det ;)

Iallafall, vi höres imorgon :)

Saknar den vita stjärnan<3​

Likes

Comments

Tjena. Anledning till att det blev dålig uppdatering framför allt igår var pga att jag var iväg och tävlade.

Tänkte därför ta tävling lite fort. Var i ribban med Ifconnect, hoppade 80cm. Första riktiga tävling på honom och första gången vi hoppar 80 på tävling och även min första riktiga storhäst klass. Det blev ett godkänt resultat med 10 fel, han är lite för mycket på emellanåt och vill för mycket. I alla fall han hoppade bra och allt kände väl okej med tanke på vad han är uppfödd att göra. Mellan 1:a och 2:a blev det ett lite missförstånd och antar väl att jag tog lite för mycket i honom medan han var för mycket på, det är svårt att hitta vad som är rätt på honom då han är väldigt känslig. I alla fall gick bra men mellan 6an och 7an var det på ett ungefär samma distans som mellan 1an och 2an och ville inte gör samma fel en gång till, så där fick vi bommen med oss och sen till 8an så skulle man svänga till höger och höger är hans sämre varv så där ville han först inte men sen efter han saktade av till skritt så var det bara upp i galopp igen. Jag tycker att det resultaten är godkänd då han inte varit ute mycket på hopptävlingar och det var min första riktiga på storhäst om man bortser från en liten mini cup med Clara då vi hoppade 50 cm men jag tar inte det som en riktig tävling då 50cm inte finns för storhästar egentligen. Ifconnect är en svårt häst det visste jag redan innan jag fick ner honom för över ett och halv år sedan.
Vi ska tävla på lördag då hoppar vi en 80 klass till :)

Efter vi hade tävlat igår så var vi även iväg med Clara och löshoppade henne, det börjar ta sig och hon blir bara bättre och bättre, min fina lilla prinsessa :)

Ska försöka få ut filmen från tävlingen igår :)

Likes

Comments

I detta inlägg kommer jag att skriva om mig och mina hästar och mina två andra djur.

Jag heter som ni säkert redan förstått Sara Hörberg och är en tjej på 16 år. Jag går i nionde klass i en skolan precis bredvid huset jag bor i med min mamma och min äldre bror och två katter vid namn Fiffi och Maja.
Jag bor även i Malmö med min pappa.

Till mina två hästar.
Vi kan börja med den äldsta han heter Ifconnect Sacc och är ett Engelsk fullblod född 2002. Han har under nästan hela sitt liv sprungit inom galoppen och var väldigt duktig men han blev för gammal för det och började tappa suget, så nu har han byt gren och hoppar istället, han är väldigt duktig.

Min andra häst, hon är ett sto född 2009 och heter Clara Q. Hon är ett svenskt varmblod. Hon har inte gjort så mycket i sitt liv, då uppfödarna började rida in henne väldigt sent sen vilade hon ett tag innan jag fick henne. Men nu är hon fullt igång och lär sig väldigt mycket. Hon har en väldigt fin hoppstam så vi hoppas på att det går i generna.

Likes

Comments

Nu är jag på spåret igen känns bra att startat upp blogg igen och att jag hittat vad jag vill blogg om, som motiverar mig på ett bra sätt som gör att jag vill fortsätta med att förmedla världen om saker.

Vad kommer då denna blogg handla om? Ju, den kommer först och främst att handla om min väg till att upp nå mina drömmar inom hästvärlden och mina mål med min ridning. Sen utöver det så kommer den handla om allt från mina tankar till vad jag äter ja, allt det man kan tänka sig. Bloggen kommer inte vara för privat men inte för hemlig heller, en bra blandning tycker jag. Då jag gillar att förmedla om mina tankar på ett skrivande sätt, men allt kommer ni inte få reda på ;)

Känns som att jag redan har börjat babbla för mycket. Men nu vet ni i alla fall lite mer vad den kommer att handla om.
Ska hoppa in i duschen nu sen ska jag gå ut, men vi höres senare eller imorgon :)


Detta är en av mina hästar jag har just nu. Just det kommer även ett inlägg imorgon om mina  hästar :)​

Likes

Comments

Tjena.

Kommer att skriva ett inlägg senare ikväll då jag ska iväg nu och fixa lite saker :)

Gammal bild på en ponny som står mig närmt om hjärtat.


VI höres sen :)

Likes

Comments