Nu ska jag presentera min träningsvecka, hur jag gör för att hålla mig i form. För jag vet att det är inte bara hästen som ska vara i form om man ska nå toppen.  jag har gymkort så jag går på gymmet 5-4 dagar i veckan. Då gör jag oftast på bodypump eller bodyattack fast även indorwalking ibland. På dem passen är det mycket lår och rumpa men även mycket armar och axlar. De partiet jag har minst muskler på. Går jag på passen som är mycket lår och rumpa brukar jag köra styrka överkropp när jag kommer hem. Så som armhävningar, situpps och jag andväder min även av vikter.

Jag har verkligen blivit strakare och det är så kul att man märker skillnad! Skaffa ett gymkort är verkligen jag rekommenderar. Jag kan även stort rekommendera 7 min workout appen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det är superviktigt att träna core, en sak jag märkte stor skillnad i min ridning efter jag hade börjat träna. Träningsövningar exempel, plankan, omvända plankan, höftluft, det är även bra att använda sig av en pilates boll för att samtidigt träna upp balansen.

Med core träning får du, smidigare kropp, bättre hållning, stabilitet, minskad risk för smärta i nedre rygg. Jag hade själv problem att jag säckade ihop när jag red.

Hoppas det var till någon hjälp, nästa inlägg kommer att handla om min träningsvecka.

Likes

Comments

Välkommen till denna blogg måste jag bara säga! Det ska bli kul att komma igång. Framöver kommer jag att publicera till tips på övningar i hoppning framför allt men även mycket markarbete. Det kommer även ryttare tips för att bli starkare. Hoppas det låter intressant och att du vill titta in igen, vi syns nästa gång med massor av övningar och tips.

Likes

Comments