Header

Hej gosar!

Äntligen fredag eller vad säger ni? Idag går jag i skolan till klockan tre, som jag gör typ varje dag. Direkt efter skolan ska jag åka till stallet tillsammans med Julia, och idag ska jag nog testa att rida lite barbacka. Har ju bara gjort det typ fyra gånger på just Poesi, så vi får se hur det kommer gå. Haha.

Sen vid kvart i sex ska jag rida lektion på ridskolan, dock inte på Poesi. Hoppas på att jag får typ Alma eller någon. Har faktiskt ingen favorit på ridskolan längre då jag tycker Poesi är mycket roligare att rida än ridskoleponnyer.

Hoppas ni får en bra Fredag!

Likes

Comments

Red ett riktigt bra dressyrpass idag på min stjärna. Jag började med att rida fram i alla tre gångarter, skritt, trav och galopp. På långsidorna och på volt för att känna igenom henne lite. Flyttade henne några gånger för skänkeln och gjorde lite skänkelvikningar, och det är hon verkligen grym på!

Bara för att öva på tempot så gjorde jag så att jag tog en långsida i kort, kort, kort galopp. Sen på den andra långsidan drev jag på henne så att det blev fullt ös, haha! Hon tycker det är så roligt. I slutet övade vi också på att gå snabbt från trav till skritt och från galopp till skritt.

Sammanfattar man hela passet så var det ett väldigt bra dressyr pass. Hon var framme för skänkeln och arbetade fint med ryggen! Nu är jag ännu mer taggad inför dressyr träningen på Måndag. Haha.

Likes

Comments

Hej goingar!

Kom hem för någon timma sedan efter ett sjukt jobbigt gymnastik pass. Körde body pump och det var sjukt jobbigt.

Nu håller jag på och städar rummet och sedan bär det av till stallet. Ska rida ett ordentligt dressyr pass idag och fokusera på tempoväxlingar och testa henne och se hur kort galopp hon kan gå i osv. Men just nu är det föör varmt! Vet inte vad som hänt här i Sverige men nu helt plötsligt är det sjukt varmt igen. Det gillas!!

Men min fråga till er, vad vill ni läsa här på bloggen? Bara hästrelaterade grejer, mer om mitt liv osv. Kommentera!

Likes

Comments

Hej gosar!

Nu var det två veckor sedan jag lovade att komma tillbaka. Tanken var egentligen att jag skulle börja med bloggen för en vecka sedan men det första som hände när jag kom hem från Cypern va att bli matförgiftad så jag har inte alls mått bra. Men nu är jag frisk och mår bra igen. Så NU ska jag verkligen satsa på bloggen då det ä vad ja vill.

Mitt mål är att det ska komma ut 3 ordentliga inlägg varje dag och lite mobilbloggning emellan åt. Ni får jätte gärna komma med tips på vad ni vill läsa här på bloggen.

NU KÖR VI!!!

​Gamma bild...

Likes

Comments

Hej gosar!

Som ni vet har min blogg stått ganska tom det senaste. Det beror på till största delen av att jag har hängt med kompisar och bloggen hamnat lite bakom. Som de flesta vet är jag i Cypern just nu och kommer hem om en vecka. Men jag har en plan. När jag kommer hem ska jag ta tag i bloggningen på riktigt. Nu tar jag som en liten semester utan att må dåligt av att bloggen står tom. Men nu tar jag en paus och kommer tillbaka om en vecka STARKARE ÄN NÅGONSIN!

Ni får ha det bäst!

Kan ju bjuda på en bild när jag simmar i havet ;)

Likes

Comments

Hej bloggen!

Har vart oaktiv några dagar nu, förlåt för det.

Men just nu är jag i Cypern och kommer vara här i 14 dagar så uppdateringen får bli som den blir.

Hur mår ni?
Jag mår toppen!

Likes

Comments

Poesi brukar gärna vilja dra i full galopp och hoppa jätte stort över ett litet mini hinder, tycker det är ett problem när det kommer till att träna inför att kunna tävla så idag ställde jag fram ett hinder med en bom ca 3 meter innan som vi skulle öva på att hoppa över i ett lugnt tempo.
Jag kan bara säga en sak. Guuuud vad duktig hon var! Jag lyckades samla henne och hon lyssnade perfekt. Det kan nog bli något av skruttan inom hoppningen ändå, hihi.

Här har ni en liten video.

Likes

Comments

Hej goingar!

Nu är jag helt frisk igen. Huvudvärken är helt borta och sträckningen i ryggen har släppt.

Var ute och red Poesi en sväng och ett pass på Majas ponny (är lite hästvakt tills Söndag). Poesi var pigg idag eftersom hon inte blivit riden på några dagar. Just nu är det fokus på galoppfattningar och galoppombyten. I galoppfattningar vill hon gärna kasta sig fram i galopp och när man ska göra galoppombyten så är hon ganska sen med bytet så jag måste picka massa gånger med skänkeln.

Likes

Comments

Har hänt något med min rygg och sen har jag ständigt ont i huvudet. Därför har jag inte skrivit något på bloggen. Men just nu är jag påväg till Vårdcentralen, så vi får se vad det är som hänt.

Likes

Comments