Senaste veckan har jag mått illa, ont i huvudet och konstant trött. Ingen energi eller taggad alls, men nu tror jag att jag vet varför. Ångest, haft ångest över kläder töntigt nog kan jag det, framtiden men speciellt mycket med det ytliga. Vilket påverkar mig sjukt mycket. Jag älskar att sminka, välja outfit eller liknande. Men att hela dagen ska bli skit och tråkig för att dagen började med att håret ser fult ut eller oufiten blev fel gör för mig mycket.

Alla människor kan ha olika typer av ångest, jag tar gärna andras problem och tänker på dem själv. Men det sjukaste är att en bloggare här på Nouw hade exakt samma symptom och skrev om dem på sin blogg vilket jag själv blev chockad över att det var exakt det jag hade. Dock redan idag mår jag mycket bättre då jag ska försöka planera samt inte oroa mig så mycket för saker innan jag faktiskt behöver det. I morgon ska jag vila mycket och superroliga planer på eftermiddagen.

Puss på er


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Började 9 idag och skola till 16. Efter det blev det en liten fika och prommis med M. Supermysigt verkligen, skönt att tänka på annat än skola.
Puss

Likes

Comments

"Om fler kvinnor går samman, stöttar varandra och vittnar om liknande berättelser, kan det förhoppningsvis leda till förändring framöver.

Vi behöver att män tar ansvar, inte enbart genom att stötta utan också genom att ifrågasätta andra män, stå upp för en annan typ av manlighet, våga säga nej till pornografi, sexistisk reklam, allt som stödjer och bidrar till en sexistisk kultur.

Den diskussionen måste män ta med varandra och i offentligheten

.Men för män tror jag inte att det räcker med en kampanj, det krävs otroligt mycket mer för att förändra mäns beteende, alltifrån aktiva handlingar, till konsumentmakt och politik"

-Olga Persson.Tycker det är hemskt men samtidigt väldigt starkt och bra att detta faktiskt lyfts fram och visar på hur många kvinnor och flickor som faktiskt blir utsatta för sexuella trakasserier och övergrepp.


Blir så arg och ledsen när jag ser alla mina sociala medier fulla med #metoo samtidigt som jag själv och flera av mina vänner blivit utsatta för detta.


Vi behöver tillsammans göra en stor förändring politiskt sett till att börja med.

Jag hoppas med budskapet och hur mycket #metoo bevisar att detta är ett seriöst samhällsproblem.


Likes

Comments

Tisdagkväll nu och haft några jobbiga dagar. Så skönt när man haft fuldagar och lite ledsen några dagar träffa en underbar vän at prata med.
För mig om jag inte känner mig nöjd med outfiten eller så känns hela dagen förstörd... vilket jag försöker arbeta med då det tar mycket energi.
Jag hoppas resten av veckan går snabbt, på fredag är det inflyttningsmiddag hos min fina Linnea så roligt!
Puss finaste ni <3

Likes

Comments

Åh, har alltid velat köpa en riktigt fin väska som bara är min och köpt för egna pengar. Dessa är ju verkligen fina godingar som jag gärna hade velat ha, men i nuläget är det andra prioriteringar! Men drömma kan jag ;)

Puss

Likes

Comments

Sugen på att fly från Sverige innan kylan kommer? Jo tack jag med.

Köpenhamn, italien, frankrike och st tropez är några av många länder/ställen jag faktiskt inte vart. Min familj älskar att åka till Grekland och Thailand. Jag däremot vill besöka andra länder och mer städer vilket för mig som älskar shopping är bäst!

Jag har faktiskt en inbokad resa till ett land vid jul jag aldrig besökt förut, dock håller jag hemligt vart ett tag till haha. Hoppas ni haft en underbar måndag! Puss

Likes

Comments